- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.021
Oyyy senin işin daha zor olacak o halde, ben koynuma hiç almıyorum neredeyse, birkaç kez aldım sadece o da çok huzursuz olduğu zamanlar, doğduğundan beri kendi yatağında yatırıyorum, bende onun odasında uyuyordum, ama artık kocamın yanına geçtim, adam yayıldı iyice yatağa, çaprazlama yatıyor, olmaz ki ama değil mi..? :)))
Nasıl tek kaldın, bende varım ya Ankara'dan unuttun heralde, o kadar çağırdık gelmedin buluşmaya...
Desteklenmek hoşuma gitti doğrusu, içim içimi kemirdi 2 gündür yanlış mı yapıyorum diye, ilk gün hiç uyuyamadım, ya ağlarda duyamazsam diye, ben devam edeyim o halde, iyice alışsın..
megii emoşşşş seviorum seni..
hiç bir şeye üzülme..
YAŞANILAN HERŞEYİN MUTLAKA Bİ SEBEBİ VARDIR..
BELKİ ABLANA DA BUNDAN DERS ALICAK BİŞEYLER YAŞATIYOR YÜCE ALLAH..
BAZI HATALARIMIZDAN DERS ALIRIZ..HİÇBİŞEY NEDENSİZ DEGİL ŞU HAYATTA..
bu arada herkese selamlar kızıma ayak uydurmaya çalışıyorum dün akşam 8,30da uyudu bnde 9u geçiyodu baktım uyanmıyo girdim yatağa yattım 11,30a kadar uyuduk sonra gece wardiyası başladı neyse ki budefa 2de uyudu:))) bnde 2,30da yattım akıllı kocam 3te gelmiş işten kıyafetleriyle yatağa dalmış sabah 5te uyandım soydum eşşek ölüsü gibi ağır olan adamı alkollüydü tabi dünya yansa umrunda değil... sabah zorla uyandırdım9,30da uyandık dükkanı açtı sonra geldi yatıyor halaaaa..
Emel Hasret in söylemek istediği bu site sorun olmaz sohbet içerikli site linki verirsen sorun olur.
Rica ederim Burcu, hem ülkemize hayrımız dokunsun hem de yanlış bilmiyorsam ağaç dikmek çok sevap.
aaa ben unuttuum buluşmayı cery uyuyacak şimdi o uyanınca kaçıcam kocayı uyandırıp:))) muhtemelen 3te falan gideceğim
Ok. canım vereliniortak
Aslında geçende bahsetmiştim ayşenur çok saç çekiyor ve bunu oyun haline getirdi ben hiç hoşlanmıyorum bu durumdan artık sinirlenmye başladım canımı acıtıyor.Fatma dediki bizde saçını çekince yapmıyor aynısını.Dediğini yaptım çektim saçını benim saçım ayşenurun elindeyken.Ama tınmadı hiç birde kıkır kıkır güldü.Nasıl bıraktırcam bu huyunu.Hiç hoş değil....
Oyyy senin işin daha zor olacak o halde, ben koynuma hiç almıyorum neredeyse, birkaç kez aldım sadece o da çok huzursuz olduğu zamanlar, doğduğundan beri kendi yatağında yatırıyorum, bende onun odasında uyuyordum, ama artık kocamın yanına geçtim, adam yayıldı iyice yatağa, çaprazlama yatıyor, olmaz ki ama değil mi..? :)))
Nasıl tek kaldın, bende varım ya Ankara'dan unuttun heralde, o kadar çağırdık gelmedin buluşmaya...
Desteklenmek hoşuma gitti doğrusu, içim içimi kemirdi 2 gündür yanlış mı yapıyorum diye, ilk gün hiç uyuyamadım, ya ağlarda duyamazsam diye, ben devam edeyim o halde, iyice alışsın..
ahahahhh::))
çaprazlamamı..
bizdede bunu ben yaparım:)
En iyisi Ceren uyuyunca senin de uyuman, evet. Dinlenmen lazım.
Cengiz her akşam alkol alıyor mu?
Hem nasıl sevap... Ben de az önce karar verdim, Doruk'un her doğumgününde 10 fidan dikicem... Oğlumla beraber büyüsünler :asigim:
Yolda uyutsaydın Cery'i, geç kalıcan...
Doruk da çekiyor, fena çekiyor hem de, erkek kuvvetiyle sıpa... Napıcaz bilmem...
Bu haftasonu ben de mi denesem... İşte ben de duymamaktan korkuyorum, bazen uykuya yenik düşüyor insan. Bir de emiyor ya hala, yatağa yanıma yatırıyorum ben, emzirdikten sonra tekrar kendi yatağına koyuyorum, kendi odasına geçireceksem, orada yatarak emebileceği bi düzenleme yapmam lazım. Rahatına pek düşkün küçük bey :)
ahahahhh::))
çaprazlamamı..
bizdede bunu ben yaparım:)
Hımm, bir ben beceremedim bu çaprazlama yatma işini, en iyisi adamı kızın odasındaki yatağa kovup, birazda ben tadını çıkarayım büyük ve geniş yatakta yatma keyfini :)))
CİĞERLERİMDEN FİLM CEKİNDİM..GECEN KURU ÖKSÜRÜK TUUTU BOGULUODUM..
HAFİF Bİ SOLUNUM YOLU ENFAKSİYONU CIKTI..Bİ KAC İLAÇ YAZIP GÖNDERDİ BENİ..
GEL GEGELİM KUYRUGU DİKMEYE BAŞLADIGIM AN CÜĞARAYADA BAŞLIORUM:bbo:
Hımm, bir ben beceremedim bu çaprazlama yatma işini, en iyisi adamı kızın odasındaki yatağa kovup, birazda ben tadını çıkarayım büyük ve geniş yatakta yatma keyfini :)))
Umarım bu saç çekme olayı geçicidir.Yoksa evde 3 kel yaşayacağız.....
Burcu sen benden çok yaşayacaksın galiba.Ben soracaktım tamda alkol olayını?
iyiyki demedin haaZıkkım iç diyecem şimdi, alınacaksınklava:
Demiyorum o yüzdenlmaz:
Ben de hiç yatamam öyle... Eşim yokken de, kendi tarafımda uyur uyanırım, onun tarafındaki çarşaf bile kırışmaz valla...
Ayşenur ve baba kel sanırsam :) Ben Ayşenur'un yakın fotosunu hiç görmedim Emel, pek paylaşmıyorsun değil mi?
Hep beraber arkadaşım :)
bu akşam 3 evli ve bebekli dostlarla toplanıcaz..
birininki 9 aylık birininki daha 2 aylık bi de benim zillim...
akşama kadar full evdeyim..elim kolum kalkmıyor..
defne dün hafif ateşliydi aile hekimine götürdüm agumentin ve aferin verdi. gece de gatanın aciline götürdüm.idrar tahlili yaptılar. lökosit fazla. idrar yolu enf olabilir edi. bir tahlil daha var bekleyip göreceğiz sonucu. o da ilaç verme dedi. valla şaşırdım.
aile hekimin bu agumentin ve aferini hangi teşhis üzerine verdi bebeim??defne dün hafif ateşliydi aile hekimine götürdüm agumentin ve aferin verdi. gece de gatanın aciline götürdüm.idrar tahlili yaptılar. lökosit fazla. idrar yolu enf olabilir edi. bir tahlil daha var bekleyip göreceğiz sonucu. o da ilaç verme dedi. valla şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?