2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım siz hamişken buluştunuz benim kociş o patlamaya hazır göbekle sokağa bile çıkartmıyordu beni o zamanlar.Korkuyordu doğurcam diye.Doğum sonrası hiç buluşma olmadı ankaralılarda.Nere kayboldunuz?

Sen iyi yapmıştın alıştırarak.Ben aynı odayı bırak aynı yatağın dışına bile çıkamıyorum ayşenursuz.Gece ben uyurm onun bana ihtiyacı olur uyanamam yada başka şey olur diye bir sürü kötü düşünceler dolanıyor beynimde.En sonunda pes edip alıyorum yanıma.

CİĞERLERİMDEN FİLM CEKİNDİM..GECEN KURU ÖKSÜRÜK TUUTU BOGULUODUM..
HAFİF Bİ SOLUNUM YOLU ENFAKSİYONU CIKTI..Bİ KAC İLAÇ YAZIP GÖNDERDİ BENİ..
GEL GEGELİM KUYRUGU DİKMEYE BAŞLADIGIM AN CÜĞARAYADA BAŞLIORUM:bbo:

Çooook haklısın hiç bir şey nedensiz değil...Rabbim istemeden yaprak bile düşmüyor dalından.Hakkımızda hayırlısı olsun....

En iyisi Ceren uyuyunca senin de uyuman, evet. Dinlenmen lazım.
Cengiz her akşam alkol alıyor mu?

Emel Hasret in söylemek istediği bu site sorun olmaz sohbet içerikli site linki verirsen sorun olur.
Rica ederim Burcu, hem ülkemize hayrımız dokunsun hem de yanlış bilmiyorsam ağaç dikmek çok sevap.

Hem nasıl sevap... Ben de az önce karar verdim, Doruk'un her doğumgününde 10 fidan dikicem... Oğlumla beraber büyüsünler :asigim:

aaa ben unuttuum buluşmayı cery uyuyacak şimdi o uyanınca kaçıcam kocayı uyandırıp:))) muhtemelen 3te falan gideceğim

Yolda uyutsaydın Cery'i, geç kalıcan...

Doruk da çekiyor, fena çekiyor hem de, erkek kuvvetiyle sıpa... Napıcaz bilmem...

Bu haftasonu ben de mi denesem... İşte ben de duymamaktan korkuyorum, bazen uykuya yenik düşüyor insan. Bir de emiyor ya hala, yatağa yanıma yatırıyorum ben, emzirdikten sonra tekrar kendi yatağına koyuyorum, kendi odasına geçireceksem, orada yatarak emebileceği bi düzenleme yapmam lazım. Rahatına pek düşkün küçük bey :)

Umarım bu saç çekme olayı geçicidir.Yoksa evde 3 kel yaşayacağız.....

selam
SİMENAY sen de ahmet beye götürüyorsun kızını di mi. belli bir beslenme prog verdi mi. bize soruyor tamam deyip salıyor. ayrıca defnem hasta . boğazı kızarmış

Zıkkım iç diyecem şimdi, alınacaksın klava:
Demiyorum o yüzden lmaz:

Hımm, bir ben beceremedim bu çaprazlama yatma işini, en iyisi adamı kızın odasındaki yatağa kovup, birazda ben tadını çıkarayım büyük ve geniş yatakta yatma keyfini :)))

Ben de hiç yatamam öyle... Eşim yokken de, kendi tarafımda uyur uyanırım, onun tarafındaki çarşaf bile kırışmaz valla...

Umarım bu saç çekme olayı geçicidir.Yoksa evde 3 kel yaşayacağız.....

Ayşenur ve baba kel sanırsam :) Ben Ayşenur'un yakın fotosunu hiç görmedim Emel, pek paylaşmıyorsun değil mi?

Burcu sen benden çok yaşayacaksın galiba.Ben soracaktım tamda alkol olayını?

Hep beraber arkadaşım :)

bu akşam 3 evli ve bebekli dostlarla toplanıcaz..
birininki 9 aylık birininki daha 2 aylık bi de benim zillim...
akşama kadar full evdeyim..elim kolum kalkmıyor..

defne dün hafif ateşliydi aile hekimine götürdüm agumentin ve aferin verdi. gece de gatanın aciline götürdüm.idrar tahlili yaptılar. lökosit fazla. idrar yolu enf olabilir edi. bir tahlil daha var bekleyip göreceğiz sonucu. o da ilaç verme dedi. valla şaşırdım.

iyiyki demedin haa
zıkkımda içem cüğaramıda içem..noolarrrr...
sempatiksalakcinni

Geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonu kızlarda çok oluyor...Verdiği antibiyotik çok etkilidir...

aile hekimin bu agumentin ve aferini hangi teşhis üzerine verdi bebeim??
artı diger tahlil sonucların ne zamana cıkıyo?
istersen aile hekimini arayıp sor hemen
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…