2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Baba hep traş eder kafayı zaten etmesede yanlar açık.Yani kel gibi bir şey :) Ayşenurunda çok saçı yok tepede var mohikan gibi..Sanırım baba kız kıskançlıklarından benide kel yapmaya niyetliler..
Aslında face te bir kaç kez paylaştım ama şu nazar olayı yüzünden ve eşimin paranoyasından ötürü çok resim koyamadım.Profil resmine bir tane koyayım son halini.Gerçi onada kk dan arkadaşlar nazar alır bebekler diye kaldırttılar korkutup beni.Ben sen göresin diye koyuyum bir tane bakalım...

ehehe benim dikili ağacım var. Çalıştığım yer de dikiyor ayrıca..

aa çok ilginç yaa..İlk defa senden duydum antibiyotiğin böyle şeyler yaptığını.Çokmu duyarlı vücudun ilaçlara karşı?Hem hasta olunca sana ne veriyorlarki iyileşmen için?

Her rahatsızlığın çözümü antibiyotik değil. Grip soğuk algınlığına antibiyotik yazılmaması gerekiyor mesela... İlaçlara karşı değil ama antibiyotiğe bir hassasiyetim var.

Geçmiş olsun canım...

Ebruuu kız valla sana bir sigara yakışmıyor sen de onu içiyorsun. Yağmura yazık. Yanında içmesen bile üzerine sinen sigara dumanını soluduğu için o da pasif içici. Annesi nasıl kıyıyorsun o yavruya ...

ewde olsam zaten her anı uyuyarak geçirmek istyorum
yok anam her gece almıyor daha niler:))) maç günleri full alkollü dünde bjk porto maçı wardı ya bi de yenildiyse tamam işte:) mekancı da olduya paşam maç izlemeye gelenler oluyo full dolu oluyo maç günleri o masada 1 kadeh bu masada 1 kadeh e zoom oluyo tabi bide maça gitti düşün artık

eso ben tiryaki degilim annem
içmedimmi içmem !!
ki keza şu bi haftadr öksürükten totomdan soluyodum..
benmkisi can sıkıntısı ve keyif..farklı aktiviler yaratıcam kendime söz verdim..

Yatağa daha hakim oluyorsun bir dene......

Hahahah, denemek lazım evet, alemsin Emel yaa...

selam
SİMENAY sen de ahmet beye götürüyorsun kızını di mi. belli bir beslenme prog verdi mi. bize soruyor tamam deyip salıyor. ayrıca defnem hasta . boğazı kızarmış

Canım çok geçmiş olsun Defne ye, evet Ahmet beye götürüyorum, önceki hafta götürdüm en son, bana da soruyor neler veriyorsun diye, bende anlatıyorum, çok iyi çok iyi diyor sürekli, bazen kendisi de ilave şeyler söylüyor, bunları da yiyebilir artık diye, mesela en son gittiğimde, bu büyümüş artık annesi herşeyi ver yesin dedi, bende veriyom, büyük adam gibi yiyor benim kızda valla, tabi yinede dikkat ediyorum ben, öyle herşeyi vermiyorum, salçalı,tuzlu,baharatlı şeyleri vermiyorum elbette, zaten Ahmet beyde o konuda uyardı, bunun dışında Ahmet beye sadece aylık kontrol için götürüyorum ben, gece hastalandımı o zaten yok hastanede, bende senin gibi en yakınımdaki büyük hastanelere götürüyorum, bize de Aferin şurup verdi Ahmet bey,, hafif bir soğuk algınlığı varmış, 3 gün kullanın sadece dedi, kullandık ve geçti, umarım Defne de en kısa zamanda iyileşir...

Ben de hiç yatamam öyle... Eşim yokken de, kendi tarafımda uyur uyanırım, onun tarafındaki çarşaf bile kırışmaz valla...

Aynen bende öyleyim Burcu, ama artık yatağa hakim olma zamanı geldi sanırım, baksana bizim kızlar pek bi memnun bu durumdan, birde biz deneyelim :))

istiareye yatıp cinsiyetine bakemmi?
bana erkek gibi geliyo:)

ee herhaaalll
ama catkapıda gelseler dondurucumda böyreklerim olur yane

Aynı ben. Ayşenurla aniden misafir ağırlamak zor olmasın diye attım öyle kaç misafir ağırladım bilmiyorum.Rahat oluyor gerçekten..Buzluktaki biterse yenisini koymaya zaman olmazsada eşim gelirken börek falan alır bende milföyle yufkayla bir şeyler yaparım diye düşünüyorum.Çok çeşit sunmayı sevdiğim için eşim hep kızıyor kalıyor bak hepsi yenmiyor yazık oluyor diye.Aslında bizim küçük yenge gibi yapmak lazım 3 çeşit yemek birde çay tamam bitttiiiiiiiiiiii....

Ay sorma salaklar.10 kişi kaldı porto bizimkiler üzerine 1 gol daha yediler.En son 70.dakikada bıraktım izlemeyi.Eşimin söylediğine göre sonra bir daha gol yemişler üstelik porto 9 kişiye düşmüş...O kahrından alkol alıyor bende önceden ağrı kesicilerle izlerdim bjk maçlarını.Hoplaya zıplaya manyak ederlerdi beni.. Neyseki artık daha sakin izliyorum.Gerçi bu halime bile gülüyor eşim dır dır konuşuyorum maç izlerken diye...

inanmayacaksın ama hamileyken 9 ay boyunca agzıma bile sürmedim..
tiksinme olayı da degil..
kafaya koyup içmeyecem lan artık!!dersem içmem!!:)=:)

Ben pek anlayamıyorum ebuş ya.Aylarca içmiyorsun sonra birden nasıl başlıyorsun?Canınmı istiyor?Yada ilk içtiğinde yine tiksinmiyormusun?Ben hamişliğin ilk ayında tiksindim bıraktım.Sonra bir kaç kez acaba psikolojikmi diye elime alıp içmeyi denedim ama yok olmuyor hala tiksiniyorum.Arkadaşlarım yanımda içerken falan midemi bulandırıyor kokusu.Benim için iyi oldu bırakmak tabii.Babada içmiyordu zaten...Sizde baba içiyormu?

Evet bu gece deneyebilirsin... Benim ayaklar hep kocanın üstünde olurdu adam bıktı artık.Şimdi kızıda öyle uyuyor.......kaydirigubbakcemile3

slm oğluşumu uyutup geldim şimdi sizinle birşey paylaşıcam :)

"benim çok eski bir arkadaşım var (erkek) nerdeyse 15 senelik hep ara ara görüştük eskiden çok yakındık sonra o evlendi ve sonrasında boşandı ben bekarken görüştük ama sadece arkadaş olarak ve ben boşandıktan sonra ben ona mesaj yazdım hayırsız diye sonra beni aradı dertleştik ben durumumu anlattım sonra yine bir süre görüşmedik şimdi 3-4 gündür hep arıyor günde birkaç kez sohbet ediyoruz yanlız dün akşam ki son görüşmemizde konuşmaların biraz arkadaşlık sınırını aştığını fark ettim rahatsız oldummu derseniz olmadım aslında hoşumada gitti biryandan da :) çünkü aç olduğum bir yön vardı nerdeyse 1,5 yıldır ona parmak bastı bayan olduğumu hatırlattı bana :) bu konuşmalar biryere gidermi bilmiyorum ama içimde bir kuş var pır pır ediyor uzun zamandan sonra heyecanlandığımı hissediyorum "

işte böyle bunları paylaşman gerekiyordu bana en yakın sizlersiniz o yüzden sizinle paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…