- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.041
Ayrıca ebuşummmmm ben ve kızım seni çooooook seviyoruzzzzzzz. İyiki varsın aşkımmmmmmm
Sizin evdemi toplanacaksınız?
Zıkkım iç diyecem şimdi, alınacaksınklava:
Demiyorum o yüzdenlmaz:
Ben de hiç yatamam öyle... Eşim yokken de, kendi tarafımda uyur uyanırım, onun tarafındaki çarşaf bile kırışmaz valla...
Ayşenur ve baba kel sanırsam :) Ben Ayşenur'un yakın fotosunu hiç görmedim Emel, pek paylaşmıyorsun değil mi?
Hep beraber arkadaşım :)
bogaz enfeksiyonu yani..boğazı kızarmış dedi. ona göre verdi pztesi tamalanıyor tahliller
TEMA Vakfı na üye olup 10 adet fidan diktim, bu dünyada dikili bir ağacım olsun istedim, Kerem doğduğunda şirketim de onun adına 5 adet fidan dikmişti, hem ülkemizin geleceği için hem de bu dünyada dikili bir ağacınız olması için sizi de davet ediyorum, 1 fidan 5 TL öyle abartı bir tutar da değil yani.
aa çok ilginç yaa..İlk defa senden duydum antibiyotiğin böyle şeyler yaptığını.Çokmu duyarlı vücudun ilaçlara karşı?Hem hasta olunca sana ne veriyorlarki iyileşmen için?
defne dün hafif ateşliydi aile hekimine götürdüm agumentin ve aferin verdi. gece de gatanın aciline götürdüm.idrar tahlili yaptılar. lökosit fazla. idrar yolu enf olabilir edi. bir tahlil daha var bekleyip göreceğiz sonucu. o da ilaç verme dedi. valla şaşırdım.
bogaz enfeksiyonu yani..
ateşi varsa devam ediyosa hekimin verd.ilaçları kullan bence..
diğer tahlil sonuclarına görede durumu dr una danışıp belirlersin..
idrar kültürü galiba beklediğin tahlil?
canmsın..
yok bebem arkadasta toplanıcaz..
9 aylık olan bebekimiz erkek voola yagmur a göz kulak olmam gerek hhehehesempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
ewde olsam zaten her anı uyuyarak geçirmek istyorumEn iyisi Ceren uyuyunca senin de uyuman, evet. Dinlenmen lazım.
Cengiz her akşam alkol alıyor mu?
Hem nasıl sevap... Ben de az önce karar verdim, Doruk'un her doğumgününde 10 fidan dikicem... Oğlumla beraber büyüsünler :asigim:
Yolda uyutsaydın Cery'i, geç kalıcan...
Doruk da çekiyor, fena çekiyor hem de, erkek kuvvetiyle sıpa... Napıcaz bilmem...
Bu haftasonu ben de mi denesem... İşte ben de duymamaktan korkuyorum, bazen uykuya yenik düşüyor insan. Bir de emiyor ya hala, yatağa yanıma yatırıyorum ben, emzirdikten sonra tekrar kendi yatağına koyuyorum, kendi odasına geçireceksem, orada yatarak emebileceği bi düzenleme yapmam lazım. Rahatına pek düşkün küçük bey :)
eso ben tiryaki degilim annemehehe benim dikili ağacım var. Çalıştığım yer de dikiyor ayrıca..
Her rahatsızlığın çözümü antibiyotik değil. Grip soğuk algınlığına antibiyotik yazılmaması gerekiyor mesela... İlaçlara karşı değil ama antibiyotiğe bir hassasiyetim var.
Geçmiş olsun canım...
Ebruuu kız valla sana bir sigara yakışmıyor sen de onu içiyorsun. Yağmura yazık. Yanında içmesen bile üzerine sinen sigara dumanını soluduğu için o da pasif içici. Annesi nasıl kıyıyorsun o yavruya ...
Yatağa daha hakim oluyorsun bir dene......
selam
SİMENAY sen de ahmet beye götürüyorsun kızını di mi. belli bir beslenme prog verdi mi. bize soruyor tamam deyip salıyor. ayrıca defnem hasta . boğazı kızarmış
Ben de hiç yatamam öyle... Eşim yokken de, kendi tarafımda uyur uyanırım, onun tarafındaki çarşaf bile kırışmaz valla...
CİĞERLERİMDEN FİLM CEKİNDİM..GECEN KURU ÖKSÜRÜK TUUTU BOGULUODUM..
HAFİF Bİ SOLUNUM YOLU ENFAKSİYONU CIKTI..Bİ KAC İLAÇ YAZIP GÖNDERDİ BENİ..
GEL GEGELİM KUYRUGU DİKMEYE BAŞLADIGIM AN CÜĞARAYADA BAŞLIORUM:bbo:
ee herhaaalllHa ondan rahatsııııııııınnnn. Yoksa pasta börekler başlamışmıydı?
istiareye yatıp cinsiyetine bakemmi?ewde olsam zaten her anı uyuyarak geçirmek istyorum
yok anam her gece almıyor daha niler:))) maç günleri full alkollüdünde bjk porto maçı wardı ya bi de yenildiyse tamam işte:) mekancı da olduya paşam maç izlemeye gelenler oluyo full dolu oluyo maç günleri o masada 1 kadeh bu masada 1 kadeh e zoom oluyo tabi bide maça gitti düşün artık
ee herhaaalll
ama catkapıda gelseler dondurucumda böyreklerim olur yane
inanmayacaksın ama hamileyken 9 ay boyunca agzıma bile sürmedim..Canım sen hamilelikte hiç tiksinmedinmi sigaradan?
ewde olsam zaten her anı uyuyarak geçirmek istyorum
yok anam her gece almıyor daha niler:))) maç günleri full alkollüdünde bjk porto maçı wardı ya bi de yenildiyse tamam işte:) mekancı da olduya paşam maç izlemeye gelenler oluyo full dolu oluyo maç günleri o masada 1 kadeh bu masada 1 kadeh e zoom oluyo tabi bide maça gitti düşün artık
inanmayacaksın ama hamileyken 9 ay boyunca agzıma bile sürmedim..
tiksinme olayı da degil..
kafaya koyup içmeyecem lan artık!!dersem içmem!!:)=:)
Hahahah, denemek lazım evet, alemsin Emel yaa...
Canım çok geçmiş olsun Defne ye, evet Ahmet beye götürüyorum, önceki hafta götürdüm en son, bana da soruyor neler veriyorsun diye, bende anlatıyorum, çok iyi çok iyi diyor sürekli, bazen kendisi de ilave şeyler söylüyor, bunları da yiyebilir artık diye, mesela en son gittiğimde, bu büyümüş artık annesi herşeyi ver yesin dedi, bende veriyom, büyük adam gibi yiyor benim kızda valla, tabi yinede dikkat ediyorum ben, öyle herşeyi vermiyorum, salçalı,tuzlu,baharatlı şeyleri vermiyorum elbette, zaten Ahmet beyde o konuda uyardı, bunun dışında Ahmet beye sadece aylık kontrol için götürüyorum ben, gece hastalandımı o zaten yok hastanede, bende senin gibi en yakınımdaki büyük hastanelere götürüyorum, bize de Aferin şurup verdi Ahmet bey,, hafif bir soğuk algınlığı varmış, 3 gün kullanın sadece dedi, kullandık ve geçti, umarım Defne de en kısa zamanda iyileşir...
Aynen bende öyleyim Burcu, ama artık yatağa hakim olma zamanı geldi sanırım, baksana bizim kızlar pek bi memnun bu durumdan, birde biz deneyelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?