- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.061
slm oğluşumu uyutup geldim şimdi sizinle birşey paylaşıcam :)
"benim çok eski bir arkadaşım var (erkek) nerdeyse 15 senelik hep ara ara görüştük eskiden çok yakındık sonra o evlendi ve sonrasında boşandı ben bekarken görüştük ama sadece arkadaş olarak ve ben boşandıktan sonra ben ona mesaj yazdım hayırsız diye sonra beni aradı dertleştik ben durumumu anlattım sonra yine bir süre görüşmedik şimdi 3-4 gündür hep arıyor günde birkaç kez sohbet ediyoruz yanlız dün akşam ki son görüşmemizde konuşmaların biraz arkadaşlık sınırını aştığını fark ettim rahatsız oldummu derseniz olmadım aslında hoşumada gitti biryandan da :) çünkü aç olduğum bir yön vardı nerdeyse 1,5 yıldır ona parmak bastı bayan olduğumu hatırlattı bana :) bu konuşmalar biryere gidermi bilmiyorum ama içimde bir kuş var pır pır ediyor uzun zamandan sonra heyecanlandığımı hissediyorum "
işte böyle bunları paylaşman gerekiyordu bana en yakın sizlersiniz o yüzden sizinle paylaştım
"benim çok eski bir arkadaşım var (erkek) nerdeyse 15 senelik hep ara ara görüştük eskiden çok yakındık sonra o evlendi ve sonrasında boşandı ben bekarken görüştük ama sadece arkadaş olarak ve ben boşandıktan sonra ben ona mesaj yazdım hayırsız diye sonra beni aradı dertleştik ben durumumu anlattım sonra yine bir süre görüşmedik şimdi 3-4 gündür hep arıyor günde birkaç kez sohbet ediyoruz yanlız dün akşam ki son görüşmemizde konuşmaların biraz arkadaşlık sınırını aştığını fark ettim rahatsız oldummu derseniz olmadım aslında hoşumada gitti biryandan da :) çünkü aç olduğum bir yön vardı nerdeyse 1,5 yıldır ona parmak bastı bayan olduğumu hatırlattı bana :) bu konuşmalar biryere gidermi bilmiyorum ama içimde bir kuş var pır pır ediyor uzun zamandan sonra heyecanlandığımı hissediyorum "
işte böyle bunları paylaşman gerekiyordu bana en yakın sizlersiniz o yüzden sizinle paylaştım
herkese selamlar canlar:2:
öyle bitkinimki sanki dayak yemiş gibiyim.
kafam şuan vücuduma çok ağır geliyor zor taşıyorum:sinifsinif:.
ALP space tuşunu kırdı zor yazıyorum.
havada aşk kokusumu var .)
regl olmayasın bebem??
bundan şikayetin yoksa,bu konuşmalarınız seni memnun ediyorsa sorun yok güzel iştekaydirigubbakcemile5slm oğluşumu uyutup geldim şimdi sizinle birşey paylaşıcam :)
regl olmayasın bebem??
ve kahretsinki bende zıkkım içiyorum.
günde 3 ü geçmiyor oda sigara varsa yoksa bir tane ile kalıyorum.
ama kendime çok kızıyorum:gitme:
birde heran ağlamaklıyım nedense.biri höyt dese ağlayacağım yani:a015:
ebrucum 3 kelime yazmışsın o kelimeler gözlerimin dolmasına sebep oldu
Şebnemcim, içinin pır pır etmesine sevindim, birilerinin seni hatırlaması ve değer verdiğini hissettirmesi kadar güzel bir duygu yok, insan kimi zaman bir tatlı söze hasret kalıyor ama dikkat et arkadaşım o tatlı sözler sonra canını yakmasın, madem ki bir heyecan hissettin ve hoşuna gitti, kendi sınırların dahilinde mutlu olmaya devam et, ama onunda bu sınırları bilmesini sağla, feminist duygularım kabarmış gibi yazıyorum farkındayım ama kimsenin seni yaralamasına izin verme..
Şebnemcim, içinin pır pır etmesine sevindim, birilerinin seni hatırlaması ve değer verdiğini hissettirmesi kadar güzel bir duygu yok, insan kimi zaman bir tatlı söze hasret kalıyor ama dikkat et arkadaşım o tatlı sözler sonra canını yakmasın, madem ki bir heyecan hissettin ve hoşuna gitti, kendi sınırların dahilinde mutlu olmaya devam et, ama onunda bu sınırları bilmesini sağla, feminist duygularım kabarmış gibi yazıyorum farkındayım ama kimsenin seni yaralamasına izin verme..
ebru başlattı sen sonunu getirdin ağlattınız sonunda
herkese merhaba:)
yazmaya bile gücüm yok yiğit özgür sınırlarını aştı artık..çok yorgunum.sabah 7 den beri şimdi uyudu daha her an uyanabilir.üst dişler cok zorluypr huysuzluğu bir yandan..deliricem sandım( kendimi hemen buraya attım.yardım edecek kimse yok eşim yok kızlar kaldım öyle bir başıma yaın olsa diye bekliyorumm gelsin eşim alsın bizi ben otel köşelerinde yaamaya razıyım yanımda olsun yeter ki (
yaw tam dayaklıksınız haaŞart di mi şark görevi? Yok ben şimdi gitmem diyemiyorsun? Ne kadar kalacaksınız orada?
Hee ben de çok rahatım nedense, hiç kendimi öyle çok hastaymış gibi hissetmiyorum ki...
bende ayırmak istiyorum ama yapamıyorum gece soluğunu hissetmek istiyorum onun:asigim:Selam hanımlar, Cumanız hayır olsun, birkaç gündür ceee deyip kaçıyorum ama bir türlü fırsat bulamıyorum yazmaya ve okumaya, herkes iyidir umarım, 2 gündür İklim i odasında tek başna yatırıyorum, ilk gece biraz ağladı ama dün gece daha iyiydi, hatamı yapıyorum bilmiyorum ama kendi başına odasında uyumaya alışması lazım diye düşündüm, sizin bebekler ne alemde, odasını ayırmakla yanlış yapıyorsam beni uyarın, fikirlerinizi bekliyorum, herkese sevgiler..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrik ediyorum bu duyarlılığından dolayı. benimde dikili ağaçlarım var büssürü:lepi:TEMA Vakfı na üye olup 10 adet fidan diktim, bu dünyada dikili bir ağacım olsun istedim, Kerem doğduğunda şirketim de onun adına 5 adet fidan dikmişti, hem ülkemizin geleceği için hem de bu dünyada dikili bir ağacınız olması için sizi de davet ediyorum, 1 fidan 5 TL öyle abartı bir tutar da değil yani.
:lepi::lepi: ne çok ortak noktamız varmış senleopuyorumnanaktan hem akrep burcuyuz hem ankaralıyız...[gülşan canım bende Ankaralıyımm.... yaşasınnn... :lepi:
belki bayramdan sonra kayseri ankara yapıcaz bi aksilik olmazsa yani:teytey:Ya ankaralısınızda niye burda değilsiniz?Niye gelmiyorsunuz?Ben tek kaldım burda.Bir jale var...
sağol canıma.snoluye len soguk rüzgarlar fırtınalar esmiş..
neyseki tatlıya bağlanmış..
hasta olan canolar geçmiş olsun...
bizimki hem saç çekiyo hemde burnumu yemeye çalışıyokaydirigubbakcemile3 bunu yaparkende keyiften çığlık atıyokaydirigubbakcemile3Ok. canım vereliniortak
Aslında geçende bahsetmiştim ayşenur çok saç çekiyor ve bunu oyun haline getirdi ben hiç hoşlanmıyorum bu durumdan artık sinirlenmye başladım canımı acıtıyor.Fatma dediki bizde saçını çekince yapmıyor aynısını.Dediğini yaptım çektim saçını benim saçım ayşenurun elindeyken.Ama tınmadı hiç birde kıkır kıkır güldü.Nasıl bıraktırcam bu huyunu.Hiç hoş değil....
geçmiş olsun canım.CİĞERLERİMDEN FİLM CEKİNDİM..GECEN KURU ÖKSÜRÜK TUUTU BOGULUODUM..
HAFİF Bİ SOLUNUM YOLU ENFAKSİYONU CIKTI..Bİ KAC İLAÇ YAZIP GÖNDERDİ BENİ..
GEL GEGELİM KUYRUGU DİKMEYE BAŞLADIGIM AN CÜĞARAYADA BAŞLIORUM:bbo:
geçmiş olsun yavruma.selam
SİMENAY sen de ahmet beye götürüyorsun kızını di mi. belli bir beslenme prog verdi mi. bize soruyor tamam deyip salıyor. ayrıca defnem hasta . boğazı kızarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?