2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selamlar canlar:2:
öyle bitkinimki sanki dayak yemiş gibiyim.
kafam şuan vücuduma çok ağır geliyor zor taşıyorum:sinifsinif:.
ALP space tuşunu kırdı zor yazıyorum.

ve kahretsinki bende zıkkım içiyorum.
günde 3 ü geçmiyor oda sigara varsa yoksa bir tane ile kalıyorum.
ama kendime çok kızıyorum:gitme:
birde heran ağlamaklıyım nedense.biri höyt dese ağlayacağım yani:a015:

havada aşk kokusumu var .)

Hayırlısı olsun canım hala görüşebildiğine göre iyi biridir demekki.Birbirinize yoldaş oluyorsunuz demekki şu sıralar...

Şebnemcim, içinin pır pır etmesine sevindim, birilerinin seni hatırlaması ve değer verdiğini hissettirmesi kadar güzel bir duygu yok, insan kimi zaman bir tatlı söze hasret kalıyor ama dikkat et arkadaşım o tatlı sözler sonra canını yakmasın, madem ki bir heyecan hissettin ve hoşuna gitti, kendi sınırların dahilinde mutlu olmaya devam et, ama onunda bu sınırları bilmesini sağla, feminist duygularım kabarmış gibi yazıyorum farkındayım ama kimsenin seni yaralamasına izin verme..

İnşallah bu mesajlaşmalar senin çok güzel şeyler yaşamana çok güzel günlerin başlangıcına vesile olur...

bundan şikayetin yoksa,bu konuşmalarınız seni memnun ediyorsa sorun yok güzel iştekaydirigubbakcemile5

regl olmayasın bebem??

yok canım öyle birşey.
ama olursam da iyi olur şişliğim inermirmirmirmir

ebru başlattı sen sonunu getirdin ağlattınız sonunda

Yok yok güzel yazmışsın....

ebru başlattı sen sonunu getirdin ağlattınız sonunda

Ayyy ağlama Şebnem yaa, çok özür dilerim, kötü niyetle yazmadım inan, senin üzülmeni istemediğim için öyle yazdım, sadece dikkat et arkadaşım, kızdın mı bana, nolur kızma bak bende ağlarım şimdi, gözlerim doldu bile ((

herkese merhaba:)
yazmaya bile gücüm yok yiğit özgür sınırlarını aştı artık..çok yorgunum.sabah 7 den beri şimdi uyudu daha her an uyanabilir.üst dişler cok zorluypr huysuzluğu bir yandan..deliricem sandım( kendimi hemen buraya attım.yardım edecek kimse yok eşim yok kızlar kaldım öyle bir başıma yaın olsa diye bekliyorumm gelsin eşim alsın bizi ben otel köşelerinde yaamaya razıyım yanımda olsun yeter ki(

buarada dün doktordaydık.
Alp in gelişimine çok iyi dedi sevgili suat bey.gece uykusuz olmasına rağmen 9 aylık bebek gelişiminde dedi.pipisinde yapışıklık var demiştim ya doktorumuz onu eliyle açtı.şmidilik sünnet gerektiren bir durum yok dedi.2.ci dişinin müjdesini verdi.1-2 güne çıkacağını söyledi.gece uykusu için iyigeceler çayı ve 5 gün boyunca yatmadan önce 1 ölçek calpol ver dedi.5 günden sonra calpol ü kes bir beş günde öyle takip et 10 gün sonra bu iki süreci konuşacağız dedi.gece uykusunun düzelmesi önemli dedi.bu diğer doktorun verdiği LORDES ADLI ŞURUBU hayır verme dedi[ ben kendi çocuklarıma vermediğim hiçbirşeyi sana ver demem,ayrıca bunlar alerji şurubu uyku yan etkisi,ama sadece uyku değil daha birçok yan etkisi var bunların kullanma dedi.bende zaten kullanmamıştım.çorbalarına yemekelerine biraz salça katabileceğimi de söyledi.

ben bu doktora çok güveniyorum.çok iyi bir doktor.

Son düzenleme:

Canım yaaa, çok bunalmışsın belli, sakin olmaya çalış, yapacak başka bişey yok, sen sakin olmazsan Yiğit daha da gerilir, anlıyorum çok zor ama hepimiz benzer durumları yaşıyoruz, eşin yarın mı gelecek?

Şart di mi şark görevi? Yok ben şimdi gitmem diyemiyorsun? Ne kadar kalacaksınız orada?
Hee ben de çok rahatım nedense, hiç kendimi öyle çok hastaymış gibi hissetmiyorum ki...
yaw tam dayaklıksınız haaklava: sağlık bu şakaya gelmez ihmal etmeyinlmaz:
canım şark görevi zorunlu 2 sene gitmemek için dilekçe verdik bu sene kabul olmadı geldik. isteğe bağlı değil maalesef, ama erkenden şark görevini yapmak istiyodum zaten. mert okula başlamadan yani, düzeni otursun diye ama keşke 1 sene sonra olsaydı. 3 sene burdayız sonra ankara kayseri arası biryer tercih edicez inşallah. eşim kayserili. polisler eşinin memleketinde ve kendi memleketinde görev yapamıyo bide doğum yerinde.
bende ayırmak istiyorum ama yapamıyorum gece soluğunu hissetmek istiyorum onun:asigim:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrik ediyorum bu duyarlılığından dolayı. benimde dikili ağaçlarım var büssürü:lepi:
[gülşan canım bende Ankaralıyımm.... yaşasınnn... :lepi:
:lepi::lepi: ne çok ortak noktamız varmış senleopuyorumnanaktan hem akrep burcuyuz hem ankaralıyız...
Ya ankaralısınızda niye burda değilsiniz?Niye gelmiyorsunuz?Ben tek kaldım burda.Bir jale var...
belki bayramdan sonra kayseri ankara yapıcaz bi aksilik olmazsa yani:teytey:

noluye len soguk rüzgarlar fırtınalar esmiş..
neyseki tatlıya bağlanmış..
hasta olan canolar geçmiş olsun
...
sağol canıma.s

bizimki hem saç çekiyo hemde burnumu yemeye çalışıyokaydirigubbakcemile3 bunu yaparkende keyiften çığlık atıyokaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım.
selam
SİMENAY sen de ahmet beye götürüyorsun kızını di mi. belli bir beslenme prog verdi mi. bize soruyor tamam deyip salıyor. ayrıca defnem hasta . boğazı kızarmış
geçmiş olsun yavruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…