2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

site yönetimine duyurcann
duyurdum sitede sorun yok bnde warmışsempatiksalakcinni

off ya benim kızım uykusu geldiğinde, huysuz olduğunda, ağladığında hep emerek sakinlerşiyo:sm_confused: napıcam yaaaa...

iyi geceler kızlar
ben birazdaha iyim bugün
giremedim önemli bişeyde yokmuş zaten.
sedaya çok üzüldüm. biryerleri kaşınıyo galiba bu erkek milletinin.klava:
filiz bende senin gibi düşünüyorum.gidenin arkasından bakmayacaksınn!!!
sabah misafirlerim var ablamlar gelicek kahvaltıya büyük ihtimal akşam yemegede kalırlar,
giremiyecem yane..şimdilik yatayım .inşallh pazartesi akşamı görüşürüz..

Günaydın :)
Hasretcim bilgisayarı kim formatladı..?explorer kaç yüklü?eski sürümse o yüzden olabilir...
bilgisayarın güncellemelerini yap...olmadı explorer son sürüm değilse onu güncelle...hiç olmadı javanı ya da flashını güncellemen lazım sanırım...

Son düzenleme:
günaydın.. pazar günü bile 6 da kalkmayı başarabilen bir yaramaz oğlum var.. hç demio ki annem de haftanın bir günü uyusun :) hergün 6 da kalkıyo ne acelemiz varsa :) büyüdüğünde anne beş dk daha uyuyim dediğinde görcem onu :)) arkadaşlar benim oğlumun ikinci dişi de üstten gelicek sanırım.. acaip huzursuz.. çok zorluyo kuzumudeli gibi kaşıyo yavrum çıksada kurtulsak diyorum ama daha çok diş var.. şu diş olayını da zahmetsizce atlatsalar nolur yaa

günaydın ....
bizde sabah 7 de kalaktık biraz oyun onadık mama yedik sonra tekrar kalktık saat 9 a kadar uyumuşuz :)

şimdide yürütgeçinde balkonu geziyo yoldan geçenlere laf atıyo :) neymiş efendim heryoldan geçen ata beyle sohbet edicekmiş :)

günaydın gencler...
toci pideye gitti..kızım kemdi capında takılıyo..bende bi bakayım dedim..
ŞEBNEM ..
RÜYAMDA SENİ GÖRDÜM..
bana gelmişsiniz ama ATA yla degil..3 yaşlarında bi kız cocugun varmış onunla..
ata yıda bakıcı bakıyomuş evde..
ALLAH hayırlara cıkarsın...

ohh be pc kendine gelmişşşşşopuyorumnanaktan
kızlar cery bu gece bir rekor kırdıaklinialirimsmile akşam 8,30da yıkayıp uyuttu annem ben tamam dedim uyanaak we dünyayı zindan edecek saat 1,30a kadar oturduk uyanmadı falan, sonra bnde mama werip uyudum sabah 6da emdi 7de emdi biraz mızmızlandı we 11e kadar uyumuşuzzzzguclubacismile:lepi: süperdi yaa 11de de babası geldi öptü de uyandıkaydirigubbakcemile3 süperdi yaa uyandığında gözleri şişmiştikaydirigubbakcemile3mirmirmirmir

microsoftta çalışan bi çocuk.. ya explorer 7 en son sürümü yükledi ben flash yükledim jawa yüklümü bilmiorum ama bak bu sabah uyandım we düzelmişşşşş:lepi:

kızım 8 aylıkkkkkkkkk
yaa inanamıyorum zaman su gibi geçiyor daha dün doğum yaptım ben kızım nasıl 8 aylık olduu:gitme:
allahım sen mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür yaz ona...
yine ağlıyorum hay bu hormonların warya:mymeka:

hayırdır inş.
umarım iyi şeyler olur hayatımda :)

valla bugn 10 a kadar uyuduk uzuuuuuunnn bir aradan sonra..çok güzeldi..naptın hasre kararını verdinmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…