2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

akşam fb-gs maçı
bjk maçı war!!!
pub tıklım tıklım olur, oraya inerim belki yardımaguclubacismile

bjk ninki kayseriyle hasretcim.Bu maçı ya alacaklar ya alacaklar.Yoksa birilerinin ipi çekilecek kulüpte.Ama tabii asıl olay derbide....

bjk ninki kayseriyle hasretcim.Bu maçı ya alacaklar ya alacaklar.Yoksa birilerinin ipi çekilecek kulüpte.Ama tabii asıl olay derbide....
o zamn!!! bu maçı alıcaz başka yolu yokkkk
bncede yani bi zahmet yoksa ortalık fena karışacak!!!

Olsun be güzelim olsuuun aşkın sağı sollu belli olmazz...Ben aklımı senle bozdum hiç kimseyle işim olmaz....

olsunmu olmasın aşk sana uğramasın, gitsin we gelmesin ayrılık bir daha hiiç
melam sakınsın seni her türlü gözden, aaaaayyyy ayyyyy:)))

Haftasonu evdeyiz sıkılıyoruz selin uyuyor ...

Herkeslere selam ama kimsede yok ...

Bana yardıma gel sıkılıyosan Fatmacım..
Pelin'in uykusu var ama uyumuyo.. Benim dünya kadar işim var..
Sınav hazırlamam lazım..
Ortalık darmadağın...
İki gün önce tarhana ıslatmıştım.. Buzdolabında duruyo.. Hala çorba yapılır mı aceba kendisinden.... sempatiksalakcinni

dert sana uğramasın diil miydi o şarkı??? kafamçokkarıştı

evde ama ay sonu paramız kalmadı dışarı çıkamıyoruz :):))

offff selin uyudu ama inana benimde hiç canım istemiyor karnımda acıktı acaba dolaptakiler güzel bir patlıcanoturtma olurmu beklerken.... sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bizim paramız warda noluyo:sinifsinif: olsada olmasada dükkanda köleliğe dewam:) sırf ilerde süper hayat şicaz ya ondanboshayallersmile:çok üzgünüm:

annem balık kızartıyo yanına mercümük çorbası, salatacokacimcoook
kuru fasulye pilaw we tawukta war tercihen:lepi:

Bende de temizlik var,Keremcik mızır mızır oynuyo ben de şarkı dinliyorum ama şunu "Bırakınnn bırakın bırakın gitsin,bırakın bu sevda burada bitsinnn" :)

Hasret kayınvaliden kaçtı di mi:) herhalde artık gelmez bir daha bu kadar işi görünce

sorma aylincim kaçtı aynen:))))
cuma günü geldi 1,30da çekti gitti bişey demeden amacı: cengiz onu aryacaktı anne nereye gittin bişey söylemeden diyecekti... o da: kime söyliyeyim, karın yüzüme bakmıyo, benle konuşmuyo diyip oğlunu üzerime salabileceğini düşündü... ama cengiz aramadı!!!
bıktım yaa gerçekten bıktım şimdi bak gör cengizin onu aramasını bekliyo anne gelmiyomusun dicek: o da kusacak içindekileri kawga çıkaracak! bunu bekliyor:umursamaz:
we yüzsüz gibi çıkı gelecek tekrar, yawrum dicek canım gülüm diyip dewam edicek işgüzarlığınakötükedihüso bnde susup izleyeceğim:umursamaz:

Bende de temizlik var,Keremcik mızır mızır oynuyo ben de şarkı dinliyorum ama şunu "Bırakınnn bırakın bırakın gitsin,bırakın bu sevda burada bitsinnn" :)

sewerim o şarıyı bide
kimler bıkıpta beni terketmedi ki sende bir kenara at gitsin beni...

benden sevgi degil canimi isteseeeeeeen boynum kildan inceeeeeeeee vur gitsin beni
ömrum hep kis olduu bahar ne gelseeeee
soldu cicekleriiiiimm kir gitsin beniiii
soldu ciceklerim kir gitsin beniii

kimler birakipta beni terketmediki
sende bir kenara at gitsin beni
her gelen yakipta kavurdu beni
savur kullerimi yak gitsin beni
savur kullerimi yak gitsin benii

felekle kaderimm bir oldugunda
sende yerden yere vur gitsin beni
sende yerden yere vur gitsin beni

falan filan işte
puffffffffffboshayallersmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…