2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay Asya'ya bak... Çok şirin gülümsemiş.. Yerim ben onu.. kaydirigubbakcemile
Sen neye karar verdin Olcay gidiyo musun yurt dışına projeye??

sağol teyzesi....
canım valla çok istiyodum ilk turda gitmeyi hem de italya ama yapamadım.yavrumun rızkı sonuçta emiyo .....seneye gidicem son turda...herhalde polonya olacak ama bi ihtimal italya 2. seyehati kabul ederse italya da olabilir...o zamana memeden kesilmiş olur...beni daha çok tanıyacak gerçi bilinçli olacak ama en azından meme sorunu olmayacak...önden müdür beyle 2 ingilizceci gidecek....2011 de de biz.....

şuan ata uyuyor birazdan uyanır

benim bugün içim çok sıkılıyo hayırdır inş. offff çok daraldım bitsin artık bugün yeni bir gün gelsin

hayır olsun inşallah...

günaydın anneler nasılsınız ...

haftasonu evde ve çok sıkıcı geçti tek aktivide fb-gs maçı idi..

ben çokyorgun ve uykusuzum selin gece hiç uyumadı resmen dinç bir şekilde uyandı ve oynamak istedi. 2 saat sonra uyutabildim...

haftasonunun sıkıcı geçmesindeki etkenlerden biride bizim şu durup durup hortlayan almanya meselesi oldu eşim yine başladı

bu yorgunlukla birlikte

kaymakam bey gelmeden günaydın diyim herkesekaydirigubbakcemile3 sonra uğrayamayabilirim uzun bi aradan sonra iş başı yaptı patron. Allaha şükür kızı tedaviye cevap verdi oda içi rahat bi şekilde işine geri döndüa.s yani benim için yatış bitti:bbo: haftasonu hem güzeldi hemde yorucuydu benim için. ablamlar 2 gün kaldı mardin ve diyarbakırda gezdik sonra onları yolcu ettik:a015: keşke daha çok kalabilselerdi. mert iyileşti galiba kontrole gitcez bugün kilosuna falan bakcaz inşallah büyümüştür oğlum. geçmişi okuyamadım çooook yazmışsınız çünkü inşallah herkes iyidiropuyorumnanaktan

günaydın canım. almanya meselesi nedir, yoksa izinde almanyaya gitmek falanmı istiyo eşinbilmiyorumkismile

günaydın canım. almanya meselesi nedir, yoksa izinde almanyaya gitmek falanmı istiyo eşinbilmiyorumkismile

YOK CANIM TEMELLİ GİTMEK İSTİYOR BİZİMKİNİN AİLESİ ORDA YAŞIYOR YA .. BİR İKİ TANE İŞ SÖYLÜYOR ORDAN BABASI AKLINA GİRİYOR HEP GEL BURDA EVİNE YERLEŞ EĞİTİMİNİ TAMAMLA MASRAFINDA FAZLA OLMAZ RAHAT EDERSİN FELAN FİLAN... klava:

günaydınlar,moralim sıfır.haktan hasta,.gece üçte acildeydik,.kulağı ıltihaplanmış,.antibiyotik verdi,.çok kötüyüm,.ve şuanda işyerindeyim.offfffffffff.......eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Allah yardımcın olsun canım. gurbette yaşamak çok zor heleki tanıdık olarak sadece kayınvaldenler varsa dahada zordur herhalde. bu vatan bırakılırmı yaaw, cennet burası cennet. geçim sıkıntınız yoksa gitmeyin:1no2:

çok geçmiş olsun canım, üzülme atlatır inşallah bian öncea.s

Herkese yeni bir iş gününden günaydın,
Fatma; geçici bir hevestir eşinin ki, benim de bazen yurtsışına gitme isteğim kabarır bikaç güne kalmaz geçer
Nilüfer; Haktan a geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir, boğaz enfeksiyonu veya grip atlattı mı bunun öncesinde?
Gülşan; Allah kavuştursun.
Bir sorum olacak , Kerem yeni bişey öğrendiğinde bir diğer öğrendiğini unutuyor ya da unutmasa bile yapmıyor, mesela fırıl fırıl dönüyordu şimdi tek dönüş yapıyor sadece ama sürekli alkış yapıyor, ya da baba diyordu şimdi başka sesle çıkarmaya çalışıyor ama asla baba demiyor, sizinkilerde var mı bu durum?
Ben de bi makyaj yapmaya gideyim de accık moralim yerine gelsin, sabah sabah suratım kamyon çarpmış gibi :)

canım eşim yazılım uzmanı ve medyada patron isimlerden birinin holdinginde çalışıyor durumumuz kötü değil biz para harcamayı beceremiyoruz çok harcıyoruz ...

asıl neden o değil o konular asıl derdine destek oluyor ikna çalışmalarında

eşimin asıl derdi dokuz yaşından beri ayrı yaşadığı babası ile hiç değilse bir kaç yıl birlikte olmak kaçırdıklarını yakalamak derdinde ama böyle bişi olamayacağını anlatamıyorum öyle cümlelerle geri dönüyor ki içim sızlıyor....

canım çok geçmiş olsun... antibiyotikelrini düzenli ve bitene akdar mutlaka kullanınki tekrarlamasın... evde ona bakan kişide dikkatli bakar üzme kendinin canın orda şimdi biliyorum ama ilaçlarını içim bir an önce iyileşir kuzun inşallah canım ...

Günaydın, iyi haftalar arkadaşlarım,

Nilüfercim çok geçmiş olsun Haktan'ıma... Hasta olması zaten çok üzücü, bir de işte olmak yok mu onlar hastayken... İzin alamadın mı? İnşallah hemencecik atlatır benim yakışıklım, Allah şifa versin...

Fatoş, bu Almanya meselesini daha önce de konuşmamış mıydınız siz? Sen ne düşünüyorsun?

Pazartesi diye herhalde, benim de pek keyfim yok. Doruk iki gecedir doğru dürüst uyumuyor zaten. Cumartesi günü doktor kontrolümü vardı, 400 gr almış benim kuzu bu ay, 7900 gr olmuş. Az almış diye moralim bozuldu benim ama doktorumuz dedi ki, bu kadar hareketli bir bebeğin daha fazla almasını bekleme, doğum kilosuna göre kilosu çok iyi, çok da sağlıklı, kiloya takılma. Takılmıyorum artık, napıyım :)

Dün evde bir sürü işim olmasına rağmen, kuzu hava alsın diye dışarı çıktık, sahile inelim dedik. Fakat çok rüzgar vardı sahilde, Bağdat Caddesi'de döndük. Uzunca bir süre yürüdük, çok kalabalıktı, sersem oldum. Sonra Doruk uyudu, biz de bir yerde oturalım bişeyler atıştıralım dedik. İki yere girdik, ikisi de bilinen yerler, önlerinde açık alan var, kapalı yerleri de şu katlamalı camlı olanlardan. İlkinin tavanı bir karış açıktı sadece, camlardan da biri, bir baktım sigara içiyor insanlar. Garsonu çağırdık, neden sigara içiriyorsunuz diye, efendim camlar açık dedi, hayır dedim burada içiremezsiniz, epey tartıştık, sonra ben sinirlendim, kalktık. Diğer tarafa girerken, ki orası da aynı şekilde camla kapalı, kapıda sordum içerde sigara içiriyor musunuz diye, gayet doğal tabi efendim buyrun dedi adam. Neden içiriyorsunuz dedim, anlamadı bile, nasıl yani dedi bana... Sizi şikayet edicem dedim, oradan da çıktık. En sonunda, sahibi nedeniyle, gitmekten imtina ettiğim bir yere girdik, dumansız hava sahası bulduk da oturduk. Şimdi ben internetteki bütün sitelerden bu iki mekanı şikayet etmeye gidiyorum, anlatırken yine çok sinirlendim, öptüm sizi...

Ayyy ne uzun yazmışım be sabah sabah...

Fatoşcum, eşinin gerekçesi çok acayip geldi bana, engel ol anacım sen, bu yaştan sonra gelmez o giden günler geri...

Aylin, bunu bizim eski doktor da söylemişti, birşeye odaklanınca diğerinde gerileme olabilir diye... Beyin minik tabi daha, hepsi sığmıyor herhalde :))) Yerim onu ben :) Bu arada sabah makyajsız halimi görseydeniz, gece kabusunuza girerdim herhalde, şu makyaj malzemelerini kim icat ettiyse cennetlik valla azizim :)))

canım anlattığın durum selin de de mevcut .. anne baba meme mama dede bunalrın hepsini söylüyordu şimdi sadece avazı çıktığı kadar çığlık atmaya odaklandı .. şimdi karnı çok acıkmadan anne ve mama demiyor ... babayı tamamen sildi ... baybay yapıyordu dün çak yapmayı öğrettik baybayı unuttu aslında odaklanma noktasını değiştirdi bence bilemiyorum ama analtıtğın durumu bizde yaşıyoruz...

eşime gelince bizdeki heveslik bir durum değil yılalrdır süregelen bi durum eşimde aslında benle tanıştığında uçak biletler icebinde elinde ebrlin teknik kayıtları olan bi adamdı iki hafat içinde tüm planını değiştirdi ve evlenmeye karar verdi ... sanırım bir iki yıl sonra eşimle giderim düşünce hep varmış içinde ...

canım bu arada çok geçmiş olsun kuzunun iyiyleşmesine ço ksevindim .. ablanlarla iki günde olsa güzel zaman geçirmişsin mevlam kısa zamanda yenilesin bu ziyareti diyeyim ):))

aslında ver mekanın isimelrini bizde şikayet edelim... bende çok kızıyorum tamamen yasakalsınlar sokakta da içilmesin bence sigara içenlerin böyle bi alanı olsun orda içsinlar sadece ve böylelikle dışlanma güdüsüyle bırakrırlar belki eşimde sigara içenlerden çok kızııyorum çokkkk.. klava:klava:

almanya meselesi evlendiğimziden bu yana ciddi olarak 3. kez gündemde ailesiyle birlikte olmak istiyormuş ve bizim orada daha iyi şartlarda yaşayacağımıza inanıyor

ama direkte söyledim her seferinde ben annele beyaz sarayda otursam mutlu olamam böyle sadece iyiyiz seviyorum neden nefret etmemi mi istiyorsun diye klava:

neyse bakalım bir iki hafta sonra bu durumda bitecek ama tekrarlamamsı için ne yapacağımı bilemiyorum galiba kesin bir dille babasıyla konuşmak gerek... çünki hep o aklına giriyor ...

günaydın günaydın herkese
kızlar nasılsınız
bebeği hasta olanlar çok geçmiş olsun bizde 20 gündür grip olduk hala geçmedi
uzun bi aradan sonra oğlumla yalnız kaldık kaynanamlar gelip eltimi götürdüler kayınvalideme kal dedim kalmadı aslında torununu çok özlemiş ama siz yalnız kalın dedi bana
bizim oğlanda avazı çıktığı kadar bağırıyor sonra bende bağıronca kahkahalara boğuluyor

sağol canım. mert te aynı kerem gibi. atta,baba,anne,mama diyodu şakır şakır konuşacak sandım dedesi gel bile diyodu elleriylede yapıyodu, şimdi unuttu hepsini.şuan sadece baybay yapıyo ve aaaaa diye çığlık atıyo. normal bişeymiş dr ara ara bazı şeylere odaklanıyo ama hafızasında duruyomuş onlar merak etmea.s

İnşallah hallolur ve düzeniniz bozulmaz canım.

ay sigara konusunda bende çok katıyım ve sinir oluyorum 155 i arasaydın keşke, şikayet etseydin. foruma konu aç mutlaka iş yerlerinin adını yaz boykot edelim hepbirlikte.

canım bu arada çok geçmiş olsun kuzunun iyiyleşmesine ço ksevindim .. ablanlarla iki günde olsa güzel zaman geçirmişsin mevlam kısa zamanda yenilesin bu ziyareti diyeyim ):))
amiiin, yada biz gidelim daha iyi olurkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…