2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hafta sonu cumartesi çalıştım işe eşimle ve Esin'le gittik. Allahtan Esin bağrınıp ağlamadı uslu durdu. Eşim onunla ilgilenirken akşam 5'e kadar ben çalıştım.

Esinde 2 gündür git gide daha erken uyanmaya başladı kalkış saatini 5 e çekmeye çalışıyor.

Fatmacım Almanya ya giderseniz sen çok mutsuz olursun. Bir erkek ailesinden ayrı oluyorda bir hatun olmuyor. Hey heyler gelir sana. Kavgalar başlar hele kayınvalidenle yakın hiç olmaz.

gulsan Allah kavuştursun. Mert içinde doktordan güzel haberlerle gelin inşallah.

Nilüfer Haktan'a çok geçmiş olsun.. İnşAllah çabuk atlatır.

Aylin bizimkide öyle yeni bir şey öğrenirse öncekinden vazgeçiyor. multi özelliği yok bunların herhalde :) Çoklu etkileşime daha ilerdeki aylarda mı geçecekler ne...

Burcu valla o mekanları bize de söyle uğramayalım oralara protesto edelim. Doruk'da sana az gelmiş ama bence çok güzel almış artık her ay 600 800 alsalar 1 yaşlarında duma olurlar anneler babalar onları nasıl taşısın...

Herkese iyi haftalar canlarım;
Haftasonu temizlik yaptım pazar günü de ablama gittik hava güzeldi benim zilli yollarda ne gördüyse şen şakrak bağıra bağıra gittik geldik...Arabalara el sallar bağırır ,ağaç dallarına dokunur annesinin çenesini ham yapar....
Nilüfer geçmiş olsun Haktan'a
Burcu tam sinir bir haftasonu geçirmişsin walla...
Fatma iyi düşünün bence ne olur ne olmaz hayatınızı etkilemesin

sağol canım. inşallah büyümüştür 3 aydır 200 gramla idare ediyoruz. doruğa maaşallah bence iyi kilo almış, katılıyorum sana çok kilo iyi değil bencede ileride obezite riski artıyomuş.

ahanda veriyorum mekan isimlerini, birisi Mado, öbürü de Kahve Diyarı (dünyası değil).

Kayınvalideyle iç içe yaşanmaz, hele ki gurbette... İnsan yeri geliyor annesine dayanamıyor, sen sen ol eşinin gazına gelme...

Esrin haklısın, 1 yaşında 9,5-10 kg olmaları idealmiş, rahat rahat ulaşır o kiloya, kilo aldıracam diye saçma sapan şeyler yedirme sakın çocuğa dedi :) Zaten yapmıyorum öyle birşey...

Son düzenleme:
kızlar günaydın güzel haftalar sizden bir şey rica edeceğim burayı talan ettim bulamadım sizden bana bebedor meyve yedek filesi 4 paket( içinde 4 tane var bir kutunun) alıp gönderme şansı olan varmı ben hemen ödemesini çıkarabilirim netten baktım ama 4 tl falan olan bişey 9 tl satıyorlar bu konuda yardım edecek olan varsa sevinirim:)

gunaydın burcucumm, masallah doruk pasaya gittiginiz kafeler hangileri bizde bilelim canım, bu arada ihmal etme kesinlikle şikayet et...

zaten iki hafta izinliydimm:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım cok cok gecmıs olsun, bugunun cok zor gececektır fakat haktan en kısa zamanda ıyılesecek merak etme :Saruboceq:

bence bu konuda kesınlıkle alttan alma fatmacım, yapamassın oralarda,s onra daha cok uzulursun.. bayanlar gercekten aılelerınden uzakta yapamıyorlar, bu da ailesine yansıyor ve ıcınden cıkılmaz sorunlar yaratıyor... o yuzden bence burada kalmalısınız...

gunaydın canım, yogun gunler baslıyor desene sen , ama olsun allah kolaylık verır sana, kolay gelsin canımm olumunekankayizsmile

sanada günaydın canıma.s valla patron makama gelmedi bu saat oldu ama başım döndü gelenden gidenden nerden haber aldılar göreve başladığını bilmem. evraklar yığıldı, kendisi gelse nasıl olcak burası bilmem. bide yardım için kaymakam beyle görüşmek istiyenler yokmu zaten kalabalık bide onların isyanı herbirinin ayrı bir hikayesi var dert dinlemekten saçlarıma ak düştü bi günde yaw. İnşallah dediğin gibi Allah kolaylık verir.

günaydın kızlarrrr
annemlerin yanındayım çok güzel geçiyor deliler gibi geziyorum ilk iki gün kızımı ewde bırakıp gezdim çok üzülmüş bebişim hep ağlamış artık onuda alıp geziyorum ben çalışsam napcaktı bilmiyorum elbette alışcaktı ama aşırı dümüş bana haberim yok. geçen gün o arabadaydı park etmek için babam azcık ileri gitti ben dışardaydım cama bi yapışıp ağladı içim parçalandı ondan beri sürekli yanımda götürüyüroum uyuyamıyor pek rezil olsada çok mutlu geziyo.
geçen gün ilk defa yemek yemeye gittik dışarda girer girme<z uyudu vwe biz yemek yiyene kadar mışıl mışıl uyudu çok sevindim demekki çıktıkca alışcak
akşam düğüne gitcektik süt sağdım bıraktım 120 cc süt çıktı tek göğsümden maşş diyimde:) çok sewindim onu bıraktım ama asla içmemiş ağlamış hep düğüne getirdi annemler pijamalıryla geldi içeri bi girdik bu bastı bağlığı arkadaşımın oğlu bizimkinden küçük ama gürültüden etklienmedi o. benimki acvaip koktu hemen lobiye çıktım bende orda herkes sewdi maskot oldu ewe geldik iki çekti uyudu. ben düğünden kaldığımla kaldım tabi.
bugün kontrolümüz war ananesi bişeyi yok cocugun götürme desede bi kontrolden geçmesini istiyorum. buraya geldi geleli iyice kudurdu pek fazla bişi yemio dogru düzgün emmioda emmek resmen vakit kaybı olarak görüo kudurmak warken. göğüslerimi boşaltsın die peşinde dolanıyrm resmen dün sadace yogurt yedi başka şeyler wersem yicekti ama gösülerim doluydu wermedim bende. şimdilik iyi gidiyor.
sabahları o uyanıkken ben uyumaya alıştırmıyorum kendimi ewime güdiince zor olcak cünku. dinleniyorum bende.
herkes nasıl umarım bi yaramzlık yoktur. hasret bebeği dogurcak dimi. jaldede öle. hasta olan bebişlerimiz warsa geçmiş olsun. hepinizi öpüyorum görüşmek üzere.. uzun yazdım kusura bakmayın artık... doruk paşayı okudum burcucum bence 400 gr süper bi rakam artık büyüdüler başka kimseyi okuyamadım maalesef...

Günaydın Hanımlar,
Nilüfercim, Haktana çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşir umarım, öp benim için pıtını eve gidince..
Gülsan, Allah kavuştursun, Mert in iyileşmesine sevindim, doktordan da güzel haberlerle gelin inşallah..
Fatma, eninde sonunda bir Almanya yolu görünüyor sanırım, eşinin içinde kalan bişeyler varsa mutlaka yapmak isteyecektir elbette, belki de gidince düşlediği gibi olmadığını görünce geri gelirsiniz, hayırlısı olsun..
Mutlu, nerelerdesin anacım sen..? Bir görünüp bir kayboluyon, Metine çok geçmiş olsun, mevsimsel olarak malesef grip kol gezdiği için yakalanmamak zor, bizde atlattık yeni..
Burcuu, sigara konusunda çok haklısın,sonuna kadar git ve gerekli yerlere şikayet et tabiki, bebekle dışarı çıkınca sigarasız mekan bulmak zor gerçekten...
Aylin, aynı durum bizde de var, yeni bişey öğrenince diğerini yapmıyor evet..
Ayfer, annesinin çenesini ham yapma durumu bizde de var, çok hoşuna gidiyor, nasıl çığlık atıyor birde ısırdıkça, Ankara da hava güzel değildi hafta sonu pek, bizde teyzemize gittik ev oturmasına, sizde gezmişsiniz ne güzel, öp Hilali eve gidince benim için, onun o minik dişlerini yerim ben..

Unuttuğum kimse yoktur umarım, varsa kimse alınmasın.. Benim kızın gece uykuları daha iyi bu aralar ama odasında tek başına yatma olayını sevmedi, başarısız bir denemeyle vazgeçtik anlayacağınız, böylelikle çaprazlama yatma denemesi de yapamamış oldum, bir başka sefere inşallah :))

canım ben bugün çarşıya çıkcam senin için bakabilirim beklermisin bugün akşam mutlaka cevap yazarım. kaç paraya kadar alıyım..

iyi muhabbetler bayanlar
oğluşumun kahvaltısını yedirip geliyorum:))

ay ay ben görmeyeli eymen paşa kahvaltı yapar olmuş amanda aman maşş diyimde nazar değmesin:) sizede iyi yeme savaşları canımcım:) hadi annem aç aç hooop hadi amaaa bak bu son kaşık söz:))

canım ben bugün çarşıya çıkcam senin için bakabilirim beklermisin bugün akşam mutlaka cevap yazarım. kaç paraya kadar alıyım..

dedim ama burdada 4 tl olsa bi o kadarda kargo parası olcak genede yollarım tabi ama netten alman daha mantıklı sanki ama orda kargo dahil diil dimi ewet diildir. dur bakalım ben bi çarşıya cıkıyım bakıyım ona göre karar weririz

merhabe yasemin eltişim vardı bende 20 gün kaldı bende zongultaydaydım 1 ay onuda alıp geldik dünde kocası aldı götürdü artık oğlumla yalnızız gelirim muhabbete
kardeşin evlenmiş hayırlı olsun düşün nasıl geçti

su yosunu günaydın

sağol canım. kendi odasında yatması iyi olurdu ama kısmet değilmiş belki ilerde yine denersiniz.bukonuda sabırlı olmak lazımmış,ilk günler zor geçer çok ağlar diyolar zamanla alışırmış ama bizimde vicdanımız rahat olmuyo o şekilde ağlayınca. ablamın oğlu 4 yaşına girecek hala aynı yatakta yatıyo ablamla ayıramıyo yatağını bitürlü gece ağlayıp geri geliyo, şimdiden alıştırmak lazım ama nasıl olacak bi fikrim yok.
ay ay ben görmeyeli eymen paşa kahvaltı yapar olmuş amanda aman maşş diyimde nazar değmesin:) sizede iyi yeme savaşları canımcım:) hadi annem aç aç hooop hadi amaaa bak bu son kaşık söz:))

kaydirigubbakcemile3

Çok sinirdi valla Ayfer :)
Yerim ben o Hilal cimcimesini... Dişleri çok keskin yaw, Doruk ısırınca canım çok acıyor benim...

sağol canım. inşallah büyümüştür 3 aydır 200 gramla idare ediyoruz. doruğa maaşallah bence iyi kilo almış, katılıyorum sana çok kilo iyi değil bencede ileride obezite riski artıyomuş.

Sağol Gülşan... Evet fazla kiloya gerek yok cidden, benim oğlum pek bi fit mesela :)

Handecim Mado ve Kahve Diyarı... Mado'yu hemen genel merkeze, hem de şikayet sitelerine yazdım.

Merve, fena alışmış kuzu sana yaw... Kıyamam ben ona...
Olsun,sen de onu alıp gez toz, kendine gel biraz birlikte gezmek de çok keyifli.

Yasemin, sigara konusu beni deli ediyor.
Ben çocuğumu herşeyden korumaya çalışayım, sonra bir sürü dana kendi zehirlendikleri yetmiyor gibi benim çocuğumu zehirlesinler keyifleri için. Burunlarından sokardım ben o sigaraları da, kocam yanımda olunca kavga çıkaramıyorum işte, başımı belaya sokacaksın diyor :)
Ben de senden cesaret aldım 29 Ekim tatilinde Doruk'un odasını ayırayım diyordum yaw, biraz daha mı beklesem ki?

Canım az önce Doruk'un alt silme mendilini bile netten sipariş ettim valla, çarşıya çıkacak zamanım olsa alırdım ama kusura bakma...

iyi muhabbetler bayanlar
oğluşumun kahvaltısını yedirip geliyorum:))

Afiyet olsun kuzuya, bol bol yesin ):

Hep aynı replikler di mi yaaa kaydirigubbakcemile3

ne anlayışlı bir kayınvaliden var sevdim onu boshayallersmile

aferim kızına ya ne güzel çalışmana iizn vermiş )::)

ayyy bıdığım benim ne güzel yaa yerim o ağaç tutan elleri ... biz boş boş oturduk evde o güzelim havayı kaçırdık...

canım şimdi bizde şikayet edeceğiz... hemen bakıyorum...

canım adresini özelden gönder ben gönderirim sana ...

almanya konusunda canlar kesinlikle gitme taraftarı değilim ama sürekli gündeme gelmesi çok canımı sıkıyor... eşim ehr sefeerinde benim için senle olan mutluluğum söz konusu diyor hani kavga gürültü olmuyor ama hep alttan alttan işliyor pozisyonda

gidersek orada ben de sende eğitimmize devamedebiliriz
gidersek orda selin daha iyi şartlarda okur
gidersek orda evimiz var kira derdimiz olmaz
gidersek benim maaşım burdakinden çok daha iyi olur
gidersek ordaki kazancımızla burdan yatırım yapabiliriz istersen
gidersek eğitimizi bittiğinde buraya dönersek çok daha rahat ederiz. ben sürekli bir hayattan bahsetmiyorum..
ve en can alıcısı

gidersek bende beş yılda olsa ailemle zaman geçiririm aile ortamımı tadarım babama hasretim biraz geçer.. neden şimdiye kadar gitmedin diyemiyorum tam gitme zamanı geldiğinde benimle evlenebilmek için vazgeçti öncesinde farklı olaylar olmuş...

neyse canımı sıkıyor bu konunun evimde dönmesi çok üzülüyorum nasıl tamamen silerim bu durumu bilemiyorum... burada mutluyuz ve bir düzenimiz var daha 2 yıllık evliyiz burda daeğitime devam edebilir ev alabilir araç alabiliriz... türkiyede de çok iyi okullar var ... ve türkiye artık gelişen bir ülke ve asla hiç bir teknolojinin evremeyeceği ertıları var.. seviyorum ben ülkemi yaa... :sinifsinif:

Bebişlerle birlikte yatan anneler bu çok tehlikeli biliyosunuz demi? Ayrıca nereye kadar devam edebilirsiniz ki? Ne kadar erken o kadar kolay bi cesaret ayırın bence ilk günler zor olur ama sabredin birazcıcık hem onun hem sizin selametiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…