- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.421
Hafta sonu cumartesi çalıştım işe eşimle ve Esin'le gittik. Allahtan Esin bağrınıp ağlamadı uslu durdu. Eşim onunla ilgilenirken akşam 5'e kadar ben çalıştım.
Esinde 2 gündür git gide daha erken uyanmaya başladı kalkış saatini 5 e çekmeye çalışıyor.
Fatmacım Almanya ya giderseniz sen çok mutsuz olursun. Bir erkek ailesinden ayrı oluyorda bir hatun olmuyor. Hey heyler gelir sana. Kavgalar başlar hele kayınvalidenle yakın hiç olmaz.
gulsan Allah kavuştursun. Mert içinde doktordan güzel haberlerle gelin inşallah.
Nilüfer Haktan'a çok geçmiş olsun.. İnşAllah çabuk atlatır.
Aylin bizimkide öyle yeni bir şey öğrenirse öncekinden vazgeçiyor. multi özelliği yok bunların herhalde :) Çoklu etkileşime daha ilerdeki aylarda mı geçecekler ne...
Burcu valla o mekanları bize de söyle uğramayalım oralara protesto edelim. Doruk'da sana az gelmiş ama bence çok güzel almış artık her ay 600 800 alsalar 1 yaşlarında duma olurlar anneler babalar onları nasıl taşısın...
aslında ver mekanın isimelrini bizde şikayet edelim... bende çok kızıyorum tamamen yasakalsınlar sokakta da içilmesin bence sigara içenlerin böyle bi alanı olsun orda içsinlar sadece ve böylelikle dışlanma güdüsüyle bırakrırlar belki eşimde sigara içenlerden çok kızııyorum çokkkk..klava: klava:
almanya meselesi evlendiğimziden bu yana ciddi olarak 3. kez gündemde ailesiyle birlikte olmak istiyormuş ve bizim orada daha iyi şartlarda yaşayacağımıza inanıyor
ama direkte söyledim her seferinde ben annele beyaz sarayda otursam mutlu olamam böyle sadece iyiyiz seviyorum neden nefret etmemi mi istiyorsun diyeklava:
neyse bakalım bir iki hafta sonra bu durumda bitecek ama tekrarlamamsı için ne yapacağımı bilemiyorum galiba kesin bir dille babasıyla konuşmak gerek... çünki hep o aklına giriyor ...
Hafta sonu cumartesi çalıştım işe eşimle ve Esin'le gittik. Allahtan Esin bağrınıp ağlamadı uslu durdu. Eşim onunla ilgilenirken akşam 5'e kadar ben çalıştım.
Esinde 2 gündür git gide daha erken uyanmaya başladı kalkış saatini 5 e çekmeye çalışıyor.
Fatmacım Almanya ya giderseniz sen çok mutsuz olursun. Bir erkek ailesinden ayrı oluyorda bir hatun olmuyor. Hey heyler gelir sana. Kavgalar başlar hele kayınvalidenle yakın hiç olmaz.
gulsan Allah kavuştursun. Mert içinde doktordan güzel haberlerle gelin inşallah.
Nilüfer Haktan'a çok geçmiş olsun.. İnşAllah çabuk atlatır.
Aylin bizimkide öyle yeni bir şey öğrenirse öncekinden vazgeçiyor. multi özelliği yok bunların herhalde :) Çoklu etkileşime daha ilerdeki aylarda mı geçecekler ne...
Burcu valla o mekanları bize de söyle uğramayalım oralara protesto edelim. Doruk'da sana az gelmiş ama bence çok güzel almış artık her ay 600 800 alsalar 1 yaşlarında duma olurlar anneler babalar onları nasıl taşısın...
Günaydın, iyi haftalar arkadaşlarım,
Nilüfercim çok geçmiş olsun Haktan'ıma... Hasta olması zaten çok üzücü, bir de işte olmak yok mu onlar hastayken... İzin alamadın mı? İnşallah hemencecik atlatır benim yakışıklım, Allah şifa versin...
Fatoş, bu Almanya meselesini daha önce de konuşmamış mıydınız siz? Sen ne düşünüyorsun?
Pazartesi diye herhalde, benim de pek keyfim yok. Doruk iki gecedir doğru dürüst uyumuyor zaten. Cumartesi günü doktor kontrolümü vardı, 400 gr almış benim kuzu bu ay, 7900 gr olmuş. Az almış diye moralim bozuldu benim ama doktorumuz dedi ki, bu kadar hareketli bir bebeğin daha fazla almasını bekleme, doğum kilosuna göre kilosu çok iyi, çok da sağlıklı, kiloya takılma. Takılmıyorum artık, napıyım :)
Dün evde bir sürü işim olmasına rağmen, kuzu hava alsın diye dışarı çıktık, sahile inelim dedik. Fakat çok rüzgar vardı sahilde, Bağdat Caddesi'de döndük. Uzunca bir süre yürüdük, çok kalabalıktı, sersem oldum. Sonra Doruk uyudu, biz de bir yerde oturalım bişeyler atıştıralım dedik. İki yere girdik, ikisi de bilinen yerler, önlerinde açık alan var, kapalı yerleri de şu katlamalı camlı olanlardan. İlkinin tavanı bir karış açıktı sadece, camlardan da biri, bir baktım sigara içiyor insanlar. Garsonu çağırdık, neden sigara içiriyorsunuz diye, efendim camlar açık dedi, hayır dedim burada içiremezsiniz, epey tartıştık, sonra ben sinirlendim, kalktık. Diğer tarafa girerken, ki orası da aynı şekilde camla kapalı, kapıda sordum içerde sigara içiriyor musunuz diye, gayet doğal tabi efendim buyrun dedi adam. Neden içiriyorsunuz dedim, anlamadı bile, nasıl yani dedi bana... Sizi şikayet edicem dedim, oradan da çıktık. En sonunda, sahibi nedeniyle, gitmekten imtina ettiğim bir yere girdik, dumansız hava sahası bulduk da oturduk. Şimdi ben internetteki bütün sitelerden bu iki mekanı şikayet etmeye gidiyorum, anlatırken yine çok sinirlendim, öptüm sizi...
zaten iki hafta izinliydimm:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canım anlattığın durum selin de de mevcut .. anne baba meme mama dede bunalrın hepsini söylüyordu şimdi sadece avazı çıktığı kadar çığlık atmaya odaklandı .. şimdi karnı çok acıkmadan anne ve mama demiyor ... babayı tamamen sildi ... baybay yapıyordu dün çak yapmayı öğrettik baybayı unuttu aslında odaklanma noktasını değiştirdi bence bilemiyorum ama analtıtğın durumu bizde yaşıyoruz...
eşime gelince bizdeki heveslik bir durum değil yılalrdır süregelen bi durum eşimde aslında benle tanıştığında uçak biletler icebinde elinde ebrlin teknik kayıtları olan bi adamdı iki hafat içinde tüm planını değiştirdi ve evlenmeye karar verdi ... sanırım bir iki yıl sonra eşimle giderim düşünce hep varmış içinde ...
canım bu arada çok geçmiş olsun kuzunun iyiyleşmesine ço ksevindim .. ablanlarla iki günde olsa güzel zaman geçirmişsin mevlam kısa zamanda yenilesin bu ziyareti diyeyim ):))
kaymakam bey gelmeden günaydın diyim herkesekaydirigubbakcemile3 sonra uğrayamayabilirim uzun bi aradan sonra iş başı yaptı patron. Allaha şükür kızı tedaviye cevap verdi oda içi rahat bi şekilde işine geri döndüa.s yani benim için yatış bitti:bbo: haftasonu hem güzeldi hemde yorucuydu benim için. ablamlar 2 gün kaldı mardin ve diyarbakırda gezdik sonra onları yolcu ettik:a015: keşke daha çok kalabilselerdi. mert iyileşti galiba kontrole gitcez bugün kilosuna falan bakcaz inşallah büyümüştür oğlum. geçmişi okuyamadım çooook yazmışsınız çünküinşallah herkes iyidiropuyorumnanaktan
gunaydın burcucumm, masallah doruk pasayagittiginiz kafeler hangileri bizde bilelim canım, bu arada ihmal etme kesinlikle şikayet et...
canım cok cok gecmıs olsun, bugunun cok zor gececektır fakat haktan en kısa zamanda ıyılesecek merak etme :Saruboceq:
bence bu konuda kesınlıkle alttan alma fatmacım, yapamassın oralarda,s onra daha cok uzulursun.. bayanlar gercekten aılelerınden uzakta yapamıyorlar, bu da ailesine yansıyor ve ıcınden cıkılmaz sorunlar yaratıyor... o yuzden bence burada kalmalısınız...
gunaydın canım, yogun gunler baslıyor desene sen , ama olsun allah kolaylık verır sana, kolay gelsin canımm olumunekankayizsmile
kızlar günaydın güzel haftalar sizden bir şey rica edeceğim burayı talan ettim bulamadım sizden bana bebedor meyve yedek filesi 4 paket( içinde 4 tane var bir kutunun) alıp gönderme şansı olan varmı ben hemen ödemesini çıkarabilirim netten baktım ama 4 tl falan olan bişey 9 tl satıyorlar bu konuda yardım edecek olan varsa sevinirim:)
iyi muhabbetler bayanlar
oğluşumun kahvaltısını yedirip geliyorum:))
canım ben bugün çarşıya çıkcam senin için bakabilirim beklermisin bugün akşam mutlaka cevap yazarım. kaç paraya kadar alıyım..
sağol canım. kendi odasında yatması iyi olurdu ama kısmet değilmiş belki ilerde yine denersiniz.bukonuda sabırlı olmak lazımmış,ilk günler zor geçer çok ağlar diyolar zamanla alışırmış ama bizimde vicdanımız rahat olmuyo o şekilde ağlayınca. ablamın oğlu 4 yaşına girecek hala aynı yatakta yatıyo ablamla ayıramıyo yatağını bitürlü gece ağlayıp geri geliyo, şimdiden alıştırmak lazım ama nasıl olacak bi fikrim yok.Günaydın Hanımlar,
Nilüfercim, Haktana çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşir umarım, öp benim için pıtını eve gidince..
Gülsan, Allah kavuştursun, Mert in iyileşmesine sevindim, doktordan da güzel haberlerle gelin inşallah..
Fatma, eninde sonunda bir Almanya yolu görünüyor sanırım, eşinin içinde kalan bişeyler varsa mutlaka yapmak isteyecektir elbette, belki de gidince düşlediği gibi olmadığını görünce geri gelirsiniz, hayırlısı olsun..
Mutlu, nerelerdesin anacım sen..? Bir görünüp bir kayboluyon, Metine çok geçmiş olsun, mevsimsel olarak malesef grip kol gezdiği için yakalanmamak zor, bizde atlattık yeni..
Burcuu, sigara konusunda çok haklısın,sonuna kadar git ve gerekli yerlere şikayet et tabiki, bebekle dışarı çıkınca sigarasız mekan bulmak zor gerçekten...
Aylin, aynı durum bizde de var, yeni bişey öğrenince diğerini yapmıyor evet..
Ayfer, annesinin çenesini ham yapma durumu bizde de var, çok hoşuna gidiyor, nasıl çığlık atıyor birde ısırdıkça, Ankara da hava güzel değildi hafta sonu pek, bizde teyzemize gittik ev oturmasına, sizde gezmişsiniz ne güzel, öp Hilali eve gidince benim için, onun o minik dişlerini yerim ben..
Unuttuğum kimse yoktur umarım, varsa kimse alınmasın.. Benim kızın gece uykuları daha iyi bu aralar ama odasında tek başına yatma olayını sevmedi, başarısız bir denemeyle vazgeçtik anlayacağınız, böylelikle çaprazlama yatma denemesi de yapamamış oldum, bir başka sefere inşallah :))
ay ay ben görmeyeli eymen paşa kahvaltı yapar olmuş amanda aman maşş diyimde nazar değmesin:) sizede iyi yeme savaşları canımcım:) hadi annem aç aç hooop hadi amaaa bak bu son kaşık söz:))
Herkese iyi haftalar canlarım;
Haftasonu temizlik yaptım pazar günü de ablama gittik hava güzeldi benim zilli yollarda ne gördüyse şen şakrak bağıra bağıra gittik geldik...Arabalara el sallar bağırır ,ağaç dallarına dokunur annesinin çenesini ham yapar....
Nilüfer geçmiş olsun Haktan'a
Burcu tam sinir bir haftasonu geçirmişsin walla...
Fatma iyi düşünün bence ne olur ne olmaz hayatınızı etkilemesin
sağol canım. inşallah büyümüştür 3 aydır 200 gramla idare ediyoruz. doruğa maaşallah bence iyi kilo almış, katılıyorum sana çok kilo iyi değil bencede ileride obezite riski artıyomuş.
gunaydın burcucumm, masallah doruk pasayagittiginiz kafeler hangileri bizde bilelim canım, bu arada ihmal etme kesinlikle şikayet et...
canım cok cok gecmıs olsun, bugunun cok zor gececektır fakat haktan en kısa zamanda ıyılesecek merak etme :Saruboceq:
bence bu konuda kesınlıkle alttan alma fatmacım, yapamassın oralarda,s onra daha cok uzulursun.. bayanlar gercekten aılelerınden uzakta yapamıyorlar, bu da ailesine yansıyor ve ıcınden cıkılmaz sorunlar yaratıyor... o yuzden bence burada kalmalısınız...
gunaydın canım, yogun gunler baslıyor desene sen , ama olsun allah kolaylık verır sana, kolay gelsin canımm olumunekankayizsmile
günaydın kızlarrrr
annemlerin yanındayım çok güzel geçiyor deliler gibi geziyorum ilk iki gün kızımı ewde bırakıp gezdim çok üzülmüş bebişim hep ağlamış artık onuda alıp geziyorum ben çalışsam napcaktı bilmiyorum elbette alışcaktı ama aşırı dümüş bana haberim yok. geçen gün o arabadaydı park etmek için babam azcık ileri gitti ben dışardaydım cama bi yapışıp ağladı içim parçalandı ondan beri sürekli yanımda götürüyüroum uyuyamıyor pek rezil olsada çok mutlu geziyo.
geçen gün ilk defa yemek yemeye gittik dışarda girer girme<z uyudu vwe biz yemek yiyene kadar mışıl mışıl uyudu çok sevindim demekki çıktıkca alışcak
akşam düğüne gitcektik süt sağdım bıraktım 120 cc süt çıktı tek göğsümden maşş diyimde:) çok sewindim onu bıraktım ama asla içmemiş ağlamış hep düğüne getirdi annemler pijamalıryla geldi içeri bi girdik bu bastı bağlığı arkadaşımın oğlu bizimkinden küçük ama gürültüden etklienmedi o. benimki acvaip koktu hemen lobiye çıktım bende orda herkes sewdi maskot oldu ewe geldik iki çekti uyudu. ben düğünden kaldığımla kaldım tabi.
bugün kontrolümüz war ananesi bişeyi yok cocugun götürme desede bi kontrolden geçmesini istiyorum. buraya geldi geleli iyice kudurdu pek fazla bişi yemio dogru düzgün emmioda emmek resmen vakit kaybı olarak görüo kudurmak warken. göğüslerimi boşaltsın die peşinde dolanıyrm resmen dün sadace yogurt yedi başka şeyler wersem yicekti ama gösülerim doluydu wermedim bende. şimdilik iyi gidiyor.
sabahları o uyanıkken ben uyumaya alıştırmıyorum kendimi ewime güdiince zor olcak cünku. dinleniyorum bende.
herkes nasıl umarım bi yaramzlık yoktur. hasret bebeği dogurcak dimi. jaldede öle. hasta olan bebişlerimiz warsa geçmiş olsun. hepinizi öpüyorum görüşmek üzere.. uzun yazdım kusura bakmayın artık... doruk paşayı okudum burcucum bence 400 gr süper bi rakam artık büyüdüler başka kimseyi okuyamadım maalesef...
Günaydın Hanımlar,
Nilüfercim, Haktana çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşir umarım, öp benim için pıtını eve gidince..
Gülsan, Allah kavuştursun, Mert in iyileşmesine sevindim, doktordan da güzel haberlerle gelin inşallah..
Fatma, eninde sonunda bir Almanya yolu görünüyor sanırım, eşinin içinde kalan bişeyler varsa mutlaka yapmak isteyecektir elbette, belki de gidince düşlediği gibi olmadığını görünce geri gelirsiniz, hayırlısı olsun..
Mutlu, nerelerdesin anacım sen..? Bir görünüp bir kayboluyon, Metine çok geçmiş olsun, mevsimsel olarak malesef grip kol gezdiği için yakalanmamak zor, bizde atlattık yeni..
Burcuu, sigara konusunda çok haklısın,sonuna kadar git ve gerekli yerlere şikayet et tabiki, bebekle dışarı çıkınca sigarasız mekan bulmak zor gerçekten...
Aylin, aynı durum bizde de var, yeni bişey öğrenince diğerini yapmıyor evet..
Ayfer, annesinin çenesini ham yapma durumu bizde de var, çok hoşuna gidiyor, nasıl çığlık atıyor birde ısırdıkça, Ankara da hava güzel değildi hafta sonu pek, bizde teyzemize gittik ev oturmasına, sizde gezmişsiniz ne güzel, öp Hilali eve gidince benim için, onun o minik dişlerini yerim ben..
Unuttuğum kimse yoktur umarım, varsa kimse alınmasın.. Benim kızın gece uykuları daha iyi bu aralar ama odasında tek başına yatma olayını sevmedi, başarısız bir denemeyle vazgeçtik anlayacağınız, böylelikle çaprazlama yatma denemesi de yapamamış oldum, bir başka sefere inşallah :))
kızlar günaydın güzel haftalar sizden bir şey rica edeceğim burayı talan ettim bulamadım sizden bana bebedor meyve yedek filesi 4 paket( içinde 4 tane var bir kutunun) alıp gönderme şansı olan varmı ben hemen ödemesini çıkarabilirim netten baktım ama 4 tl falan olan bişey 9 tl satıyorlar bu konuda yardım edecek olan varsa sevinirim:)
iyi muhabbetler bayanlar
oğluşumun kahvaltısını yedirip geliyorum:))
ay ay ben görmeyeli eymen paşa kahvaltı yapar olmuş amanda aman maşş diyimde nazar değmesin:) sizede iyi yeme savaşları canımcım:) hadi annem aç aç hooop hadi amaaa bak bu son kaşık söz:))
günaydın günaydın herkese
kızlar nasılsınız
bebeği hasta olanlar çok geçmiş olsun bizde 20 gündür grip olduk hala geçmedi
uzun bi aradan sonra oğlumla yalnız kaldık kaynanamlar gelip eltimi götürdüler kayınvalideme kal dedim kalmadı aslında torununu çok özlemiş ama siz yalnız kalın dedi bana
bizim oğlanda avazı çıktığı kadar bağırıyor sonra bende bağıronca kahkahalara boğuluyor
.
Herkese iyi haftalar canlarım;
Haftasonu temizlik yaptım pazar günü de ablama gittik hava güzeldi benim zilli yollarda ne gördüyse şen şakrak bağıra bağıra gittik geldik...Arabalara el sallar bağırır ,ağaç dallarına dokunur annesinin çenesini ham yapar....
Nilüfer geçmiş olsun Haktan'a
Burcu tam sinir bir haftasonu geçirmişsin walla...
Fatma iyi düşünün bence ne olur ne olmaz hayatınızı etkilemesin
ahanda veriyorum mekan isimlerini, birisi Mado, öbürü de Kahve Diyarı (dünyası değil).
Kayınvalideyle iç içe yaşanmaz, hele ki gurbette... İnsan yeri geliyor annesine dayanamıyor, sen sen ol eşinin gazına gelme...
le
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?