- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.441
Günaydın Hanımlar,
Nilüfercim, Haktana çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşir umarım, öp benim için pıtını eve gidince..
Gülsan, Allah kavuştursun, Mert in iyileşmesine sevindim, doktordan da güzel haberlerle gelin inşallah..
Fatma, eninde sonunda bir Almanya yolu görünüyor sanırım, eşinin içinde kalan bişeyler varsa mutlaka yapmak isteyecektir elbette, belki de gidince düşlediği gibi olmadığını görünce geri gelirsiniz, hayırlısı olsun..
Mutlu, nerelerdesin anacım sen..? Bir görünüp bir kayboluyon, Metine çok geçmiş olsun, mevsimsel olarak malesef grip kol gezdiği için yakalanmamak zor, bizde atlattık yeni..
Burcuu, sigara konusunda çok haklısın,sonuna kadar git ve gerekli yerlere şikayet et tabiki, bebekle dışarı çıkınca sigarasız mekan bulmak zor gerçekten...
Aylin, aynı durum bizde de var, yeni bişey öğrenince diğerini yapmıyor evet..
Ayfer, annesinin çenesini ham yapma durumu bizde de var, çok hoşuna gidiyor, nasıl çığlık atıyor birde ısırdıkça, Ankara da hava güzel değildi hafta sonu pek, bizde teyzemize gittik ev oturmasına, sizde gezmişsiniz ne güzel, öp Hilali eve gidince benim için, onun o minik dişlerini yerim ben..
Unuttuğum kimse yoktur umarım, varsa kimse alınmasın.. Benim kızın gece uykuları daha iyi bu aralar ama odasında tek başına yatma olayını sevmedi, başarısız bir denemeyle vazgeçtik anlayacağınız, böylelikle çaprazlama yatma denemesi de yapamamış oldum, bir başka sefere inşallah :))
günaydınopuyorumnanaktanGünaydınnnnnnn herkeseee
Çok sinirdi valla Ayfer :)
Yerim ben o Hilal cimcimesini... Dişleri çok keskin yaw, Doruk ısırınca canım çok acıyor benim...
Sağol Gülşan... Evet fazla kiloya gerek yok cidden, benim oğlum pek bi fit mesela :)
Handecim Mado ve Kahve Diyarı... Mado'yu hemen genel merkeze, hem de şikayet sitelerine yazdım.
Merve, fena alışmış kuzu sana yaw... Kıyamam ben ona...
Olsun,sen de onu alıp gez toz, kendine gel biraz birlikte gezmek de çok keyifli.
Yasemin, sigara konusu beni deli ediyor.
Ben çocuğumu herşeyden korumaya çalışayım, sonra bir sürü dana kendi zehirlendikleri yetmiyor gibi benim çocuğumu zehirlesinler keyifleri için. Burunlarından sokardım ben o sigaraları da, kocam yanımda olunca kavga çıkaramıyorum işte, başımı belaya sokacaksın diyor :)
Ben de senden cesaret aldım 29 Ekim tatilinde Doruk'un odasını ayırayım diyordum yaw, biraz daha mı beklesem ki?
Canım az önce Doruk'un alt silme mendilini bile netten sipariş ettim valla, çarşıya çıkacak zamanım olsa alırdım ama kusura bakma...
Afiyet olsun kuzuya, bol bol yesin ):
Hep aynı replikler di mi yaaa kaydirigubbakcemile3
ay ay ben görmeyeli eymen paşa kahvaltı yapar olmuş amanda aman maşş diyimde nazar değmesin:) sizede iyi yeme savaşları canımcım:) hadi annem aç aç hooop hadi amaaa bak bu son kaşık söz:))
Günaydınnnnnnn herkeseee
ne anlayışlı bir kayınvaliden var sevdim onu boshayallersmile
aferim kızına ya ne güzel çalışmana iizn vermiş )::)
ayyy bıdığım benim ne güzel yaa yerim o ağaç tutan elleri ... biz boş boş oturduk evde o güzelim havayı kaçırdık...
canım şimdi bizde şikayet edeceğiz... hemen bakıyorum...
canım adresini özelden gönder ben gönderirim sana ...
almanya konusunda canlar kesinlikle gitme taraftarı değilim ama sürekli gündeme gelmesi çok canımı sıkıyor... eşim ehr sefeerinde benim için senle olan mutluluğum söz konusu diyor hani kavga gürültü olmuyor ama hep alttan alttan işliyor pozisyonda
gidersek orada ben de sende eğitimmize devamedebiliriz
gidersek orda selin daha iyi şartlarda okur
gidersek orda evimiz var kira derdimiz olmaz
gidersek benim maaşım burdakinden çok daha iyi olur
gidersek ordaki kazancımızla burdan yatırım yapabiliriz istersen
gidersek eğitimizi bittiğinde buraya dönersek çok daha rahat ederiz. ben sürekli bir hayattan bahsetmiyorum..
ve en can alıcısı
gidersek bende beş yılda olsa ailemle zaman geçiririm aile ortamımı tadarım babama hasretim biraz geçer.. neden şimdiye kadar gitmedin diyemiyorum tam gitme zamanı geldiğinde benimle evlenebilmek için vazgeçti öncesinde farklı olaylar olmuş...
neyse canımı sıkıyor bu konunun evimde dönmesi çok üzülüyorum nasıl tamamen silerim bu durumu bilemiyorum... burada mutluyuz ve bir düzenimiz var daha 2 yıllık evliyiz burda daeğitime devam edebilir ev alabilir araç alabiliriz... türkiyede de çok iyi okullar var ... ve türkiye artık gelişen bir ülke ve asla hiç bir teknolojinin evremeyeceği ertıları var.. seviyorum ben ülkemi yaa... :sinifsinif:
günaydın kızlar bayadır evde diildim.kkya giremedim.geçmişe bakamıyorum.çünkü baksam bütün gün gider biliyorum.herşey yolundadır.inş.
doruk paşa güzel kilo almış.MAŞŞALLAH.acaba benimki bu ay ne kadar alıcak.hiç yemiyoooo.sinirlerim çok yıprandı yaa.herşeye ağlar oldum.
meralcim yedirebildin mi eymene??
günaydınopuyorumnanaktan
bizde herşeyi internetten alıyoruz burdada hiçbişey yok. eşim sever zaten böyle alışverişi, ekmeği nette satsalar onu bile ordan alıcam diyo kendisi, kavanoz mamalarını bile netten alıyoz biz düşünün. hani aptamil silikon kaşık hediye ediyodu ya daha dün geldi burayakaydirigubbakcemile3 sizden duyunca markete gittim ama yoktu sormuştum haberimiz yok dediler. anca gelmiş buraya
burcu mertte kilolu değil en son 74 cm boyu ve 8.650 gr kilosu vardı. boyu uzun olduğu için zayıf duruyo oğlum. dr inatla kilosu iyi diyo ben kilosu kötü demiyorum ama niye yerinde sayıyo onun açıklamasını istiyorum sadece. sanırım hareketli olduğu için ama emin olamıyorum buda canımı sıkıyo. bayramdan sonra memlekete gidersek doğru dürüst bi hastanede tetkik yaptırcam, içim rahatlasın. çok sağlıklı duruyo aslında ama, neyse bakalım.
Bayramda ne yapıyorsunuz? güzel planı olan varsa ben de uygulayabilirim :)
Günaydınnnnnnn herkeseee
sağol canım. kendi odasında yatması iyi olurdu ama kısmet değilmiş belki ilerde yine denersiniz.bukonuda sabırlı olmak lazımmış,ilk günler zor geçer çok ağlar diyolar zamanla alışırmış ama bizimde vicdanımız rahat olmuyo o şekilde ağlayınca. ablamın oğlu 4 yaşına girecek hala aynı yatakta yatıyo ablamla ayıramıyo yatağını bitürlü gece ağlayıp geri geliyo, şimdiden alıştırmak lazım ama nasıl olacak bi fikrim yok.
kaydirigubbakcemile3
almanya konusunda canlar kesinlikle gitme taraftarı değilim ama sürekli gündeme gelmesi çok canımı sıkıyor... eşim ehr sefeerinde benim için senle olan mutluluğum söz konusu diyor hani kavga gürültü olmuyor ama hep alttan alttan işliyor pozisyonda
gidersek eğitimizi bittiğinde buraya dönersek çok daha rahat ederiz. ben sürekli bir hayattan bahsetmiyorum..
ve en can alıcısı
gidersek bende beş yılda olsa ailemle zaman geçiririm aile ortamımı tadarım babama hasretim biraz geçer.. neden şimdiye kadar gitmedin diyemiyorum tam gitme zamanı geldiğinde benimle evlenebilmek için vazgeçti öncesinde farklı olaylar olmuş...
neyse canımı sıkıyor bu konunun evimde dönmesi çok üzülüyorum nasıl tamamen silerim bu durumu bilemiyorum... burada mutluyuz ve bir düzenimiz var daha 2 yıllık evliyiz burda daeğitime devam edebilir ev alabilir araç alabiliriz... türkiyede de çok iyi okullar var ... ve türkiye artık gelişen bir ülke ve asla hiç bir teknolojinin evremeyeceği ertıları var.. seviyorum ben ülkemi yaa... :sinifsinif:
günaydın kızlar bayadır evde diildim.kkya giremedim.geçmişe bakamıyorum.çünkü baksam bütün gün gider biliyorum.herşey yolundadır.inş.
doruk paşa güzel kilo almış.MAŞŞALLAH.acaba benimki bu ay ne kadar alıcak.hiç yemiyoooo.sinirlerim çok yıprandı yaa.herşeye ağlar oldum.
günaydınopuyorumnanaktan
bizde herşeyi internetten alıyoruz burdada hiçbişey yok. eşim sever zaten böyle alışverişi, ekmeği nette satsalar onu bile ordan alıcam diyo kendisi, kavanoz mamalarını bile netten alıyoz biz düşünün. hani aptamil silikon kaşık hediye ediyodu ya daha dün geldi burayakaydirigubbakcemile3 sizden duyunca markete gittim ama yoktu sormuştum haberimiz yok dediler. anca gelmiş buraya
burcu mertte kilolu değil en son 74 cm boyu ve 8.650 gr kilosu vardı. boyu uzun olduğu için zayıf duruyo oğlum. dr inatla kilosu iyi diyo ben kilosu kötü demiyorum ama niye yerinde sayıyo onun açıklamasını istiyorum sadece. sanırım hareketli olduğu için ama emin olamıyorum buda canımı sıkıyo. bayramdan sonra memlekete gidersek doğru dürüst bi hastanede tetkik yaptırcam, içim rahatlasın. çok sağlıklı duruyo aslında ama, neyse bakalım.
günaydın arkadaşlar epeydir izindeydim yoktum herkes iyidir umarım ben berbat durumdayım iznimi uzatıcaktım ama allahın cezaları hiç bişeye izin vermiyorlar lanet olsunki çalışmak zorundayım napıcam ben yaaaa sabahtan beri ağlıyorum nasıl bakıcı bulucam kime güvenicem bulduğum kişi ya kötü davranırsa yavruma ben naparım allahım yardım et bana çok kötüyüm arkadaşlar çook kelimelerle anlatamam şuanki halimi
günaydın arkadaşlar epeydir izindeydim yoktum herkes iyidir umarım ben berbat durumdayım iznimi uzatıcaktım ama allahın cezaları hiç bişeye izin vermiyorlar lanet olsunki çalışmak zorundayım napıcam ben yaaaa sabahtan beri ağlıyorum nasıl bakıcı bulucam kime güvenicem bulduğum kişi ya kötü davranırsa yavruma ben naparım allahım yardım et bana çok kötüyüm arkadaşlar çook kelimelerle anlatamam şuanki halimi
damardan giriyo eşin canım, sakın yumuşama,başka bir ile gitmiyosun başka bir ülke, başka bir dil. evet artıları çok ama bizim ülkemizde artık yaşanabilir bir ülke olmaya başladı, orda mutsuz olursan Allah korusun kocanla bile aran bozulabilir,kocana bunları anlatmışsındır eminim ama seni işlemesine izin verme canım, duygusal davranıp kendini mutsuz etme.almanya konusunda canlar kesinlikle gitme taraftarı değilim ama sürekli gündeme gelmesi çok canımı sıkıyor... eşim ehr sefeerinde benim için senle olan mutluluğum söz konusu diyor hani kavga gürültü olmuyor ama hep alttan alttan işliyor pozisyonda
ve en can alıcısı
katılıyorum sana. kayınvalidem bebeğini yanında yatırdığı gece bebeğinin üstüne yatıp ölmesine sebep olmuş, çok üzülüyo hala benim suçum diyo ağlıya hala. Allah korusun yavrularımızı:Saruboceq:Bebişlerle birlikte yatan anneler bu çok tehlikeli biliyosunuz demi? Ayrıca nereye kadar devam edebilirsiniz ki? Ne kadar erken o kadar kolay bi cesaret ayırın bence ilk günler zor olur ama sabredin birazcıcık hem onun hem sizin selametiniz için
buaralar hepimizin siniri bozuk galiba. ama sinirin bebişin yemek yememesi ile ilgiliyse bundan vazgeçmeni tavsiye ederim.çünkü sen stres yaptıkça anlıyolarmı nedir iyice iştahı kesiliyo bunların. ben 1,5 ay direndim sonra ümidi kestim, sonuçta artık isteyerek yemeye başladı yavrumgünaydın kızlar bayadır evde diildim.kkya giremedim.geçmişe bakamıyorum.çünkü baksam bütün gün gider biliyorum.herşey yolundadır.inş.
Uçakla Ankara'ya gidicez sanırsam, 2 geceliğine...
Kayınvalidemler gelmesin diye kötükedihüso
Hem de İklimi'i görücem hihoyyyt Yasemin'i de tabi :)
[ayyy ne güzel benimde göresim geldi ne zaman gidiyorsunuz siz İklimi çok öp benim için buarada sinir oldum ben 29 ekim tatil yaa kayınvalide bana geliyor kendileri herzaman ki gibi bana sormadan plan yapıyorlar ve biz geliyoruz diyor eşimin anneannesi ile benim haberim yok dedim anneanneye oda annen arar seni dedi....Eşime de dedim geliyoruz dedikten sonra en son ben duymaya sinir oluyorum dedim.Eşimde söyle ozaman gelmesinler torunlarını sevmesinler mi dedi bende bişey diyemedim .Bunu herzaman yapmalarına sinir oluyorum bende...
damardan giriyo eşin canım, sakın yumuşama,başka bir ile gitmiyosun başka bir ülke, başka bir dil. evet artıları çok ama bizim ülkemizde artık yaşanabilir bir ülke olmaya başladı, orda mutsuz olursan Allah korusun kocanla bile aran bozulabilir,kocana bunları anlatmışsındır eminim ama seni işlemesine izin verme canım, duygusal davranıp kendini mutsuz etme.
katılıyorum sana. kayınvalidem bebeğini yanında yatırdığı gece bebeğinin üstüne yatıp ölmesine sebep olmuş, çok üzülüyo hala benim suçum diyo ağlıya hala. Allah korusun yavrularımızı:Saruboceq:
buaralar hepimizin siniri bozuk galiba. ama sinirin bebişin yemek yememesi ile ilgiliyse bundan vazgeçmeni tavsiye ederim.çünkü sen stres yaptıkça anlıyolarmı nedir iyice iştahı kesiliyo bunların. ben 1,5 ay direndim sonra ümidi kestim, sonuçta artık isteyerek yemeye başladı yavrumdarısı yemeyenlerin başına:teytey: bende iki gündür sinir küpüyüm ama sebebini bulamadım.yorgunluk veya uykusuzluk olabilir diye düşünüyorum şimdilikbilmiyorumkismile
Bu arada beni döveceksiniz biliyorum ama benim doktorda fazla kilo almış dedi 1kilo. Napim dedim ben de ayy seni bile yer dedimohaoldumsmile
[ayyy ne güzel benimde göresim geldi ne zaman gidiyorsunuz siz İklimi çok öp benim için buarada sinir oldum ben 29 ekim tatil yaa kayınvalide bana geliyor kendileri herzaman ki gibi bana sormadan plan yapıyorlar ve biz geliyoruz diyor eşimin anneannesi ile benim haberim yok dedim anneanneye oda annen arar seni dedi....Eşime de dedim geliyoruz dedikten sonra en son ben duymaya sinir oluyorum dedim.Eşimde söyle ozaman gelmesinler torunlarını sevmesinler mi dedi bende bişey diyemedim .Bunu herzaman yapmalarına sinir oluyorum bende...
Gülsancım bak Allah korusun neler olmuş..Hem çocuğun gelişimi için de yalnız yatmayı uyumayı öğrenmesi önemli..Hep anneye bağımlı olmasını kimse istemez ki hele bi de erkek çocukları nanemolla olmasın annelerrr hişşştttt..Bebiş canı acıdığı için ağlamayacak ki "ulan hep yanımda sıcacık bedenler vardı ondan uyuyoduk noldu kii getirin lan onları bana mazlumu getirin "diye ağlayacak yani ne yapacağını bilemediğinden. Sizin yanınızda ağlaması çocuğa zarar vermez yalnız bırakmayın sadece ağlarken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?