2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bayadır evde diildim.kkya giremedim.geçmişe bakamıyorum.çünkü baksam bütün gün gider biliyorum.herşey yolundadır.inş.
doruk paşa güzel kilo almış.MAŞŞALLAH.acaba benimki bu ay ne kadar alıcak.hiç yemiyoooo.sinirlerim çok yıprandı yaa.herşeye ağlar oldum.
meralcim yedirebildin mi eymene??

Canım benim sende İklimi öp benim için o minik ayaklarından başla gıdıklarına kadar doya doya....Yaa sorma Teyzemize gittik bizde yeğenimin doğum günüydü dün ama ben unutmuşum moralimiz bozuldu ama haftaya ben davet ettim büyük bir pasta ile karşılayacağım yeğenimi...

Günaydınnnnnnn herkeseee
günaydınopuyorumnanaktan

bizde herşeyi internetten alıyoruz burdada hiçbişey yok. eşim sever zaten böyle alışverişi, ekmeği nette satsalar onu bile ordan alıcam diyo kendisi, kavanoz mamalarını bile netten alıyoz biz düşünün. hani aptamil silikon kaşık hediye ediyodu ya daha dün geldi burayakaydirigubbakcemile3 sizden duyunca markete gittim ama yoktu sormuştum haberimiz yok dediler. anca gelmiş buraya
burcu mertte kilolu değil en son 74 cm boyu ve 8.650 gr kilosu vardı. boyu uzun olduğu için zayıf duruyo oğlum. dr inatla kilosu iyi diyo ben kilosu kötü demiyorum ama niye yerinde sayıyo onun açıklamasını istiyorum sadece. sanırım hareketli olduğu için ama emin olamıyorum buda canımı sıkıyo. bayramdan sonra memlekete gidersek doğru dürüst bi hastanede tetkik yaptırcam, içim rahatlasın. çok sağlıklı duruyo aslında ama, neyse bakalım.

ay ay ben görmeyeli eymen paşa kahvaltı yapar olmuş amanda aman maşş diyimde nazar değmesin:) sizede iyi yeme savaşları canımcım:) hadi annem aç aç hooop hadi amaaa bak bu son kaşık söz:))

kaydirigubbakcemile3 evet öyle oldu ama savaşı o kazandı. zar zor 3-4 kaşık tıktım ağzına(

Günaydınnnnnnn herkeseee

hoşgeldin Derya, anlatsana nerelere gittin bakiimaklinialirimsmile

hakkınızda hayırlısı cnm yaa, insan ne diyeceğini bilemiyor

yok cnm yaa, zorla azıcık yedi.
cnm sen de daha sakin olmaya çalış, ne yapalım bizimkiler de böyle iştahsız bebekler inşallah zamanla biraz daha açılırlar

e cnm kilosu çok iyiymiş zaten, ben ne yapayım benimki 7.300. 2 aydır hiç kilo almıyosa bile normaldir, çünkü 2 ay öncesi kilosu fazlaymış baksana. depodan yakmış kuzu:))

Bayramda ne yapıyorsunuz? güzel planı olan varsa ben de uygulayabilirim :)

Uçakla Ankara'ya gidicez sanırsam, 2 geceliğine...
Kayınvalidemler gelmesin diye kötükedihüso
Hem de İklimi'i görücem hihoyyyt Yasemin'i de tabi :)

Günaydınnnnnnn herkeseee

Günaydıın, hoşgeldin tatil kuşu :)

Ağlamasına dayanabilmem mümkün değil, zaten doğru da bulmuyorum ağlatarak alıştırmayı. Bakalım, yine de deneyeyim şu 3 gün... 4 yaş çokmuş be canım, en fazla bir yaşına kadar ayırmak lazım aslında, becerebilirsek...

Eşinin gerekçeleri de çok kuvvetli aslında ama sen istekli değilsin ve bu gitmemek için yeterli bence Fatoş.

Sağol canım...
Almıştır inşallah, hiç birşey mi yemiyor?

Aa Gülşan iyi getirdin aklıma. Milupa'nın kaşıklarını bir haftadır kullanıyorum ben. Doruk sürekli ısırıyor kaşıkları. Dün akşaam yıkarken, üçünün de arka taraflarının epey yıprandığını gördüm. Her zaman kontrol ediyorum ama çok dikkatli bakmayınca belli olmuyor. Özellikle dişi olan bebiklerin anneleri dikkat etsin...

Dediğin gibi, Mert zayıf değil aslında, kilosu çok iyi. Kilo almaması konusunda, idrar tahlili falan yaptılar mı?

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar epeydir izindeydim yoktum herkes iyidir umarım ben berbat durumdayım iznimi uzatıcaktım ama allahın cezaları hiç bişeye izin vermiyorlar lanet olsunki çalışmak zorundayım napıcam ben yaaaa sabahtan beri ağlıyorum nasıl bakıcı bulucam kime güvenicem bulduğum kişi ya kötü davranırsa yavruma ben naparım allahım yardım et bana çok kötüyüm arkadaşlar çook kelimelerle anlatamam şuanki halimi

Meralcim hoşbulduk..Dubrovnik-Mostar-Saraybosnaya gittik ama yorgunluktan geberdimmm çok güzeldi ama feci sarsıldık oksijen çarptı sanırım benim oğlan öyle yorulmuşki döndüğümüzden beri sabahları ben uyandırıyorum..Eymeni de mi götürsek oraya acaba işe yarar mı??aklinialirimsmile

Canım dur bi sakin ol Ölümden başka herşeyin bi çaresi vardır. Telaş yapma..Yasal olarak sana izni vermek zorundalar. Dava açabilirsin izin sonu işten çıkarmaya kalksalar yine işe iade ve tazminat davası açabilirsin. İş kanunu senin yanında..Adamlara gözdağı ver biraz çünkü dava sürse de %99 onlar kaybediyor..

Yurdanur kaç gündür aklımdaydın nerde bu kız diye, izindeymişsin demek ki...
Valla bu haftaya iyi başladım derken, fena halde içimi sızlattın, Allah sabır versin arkadaşım...
Annen bakmıyordu bebike, noldu? Şimdi kim bakıyor, bakıcı ne zaman lazım? Bulduktan sonra, özellikle ilk zamanlar aileden birinin gözetiminde bakmasında fayda var aslında...

damardan giriyo eşin canım, sakın yumuşama,başka bir ile gitmiyosun başka bir ülke, başka bir dil. evet artıları çok ama bizim ülkemizde artık yaşanabilir bir ülke olmaya başladı, orda mutsuz olursan Allah korusun kocanla bile aran bozulabilir,kocana bunları anlatmışsındır eminim ama seni işlemesine izin verme canım, duygusal davranıp kendini mutsuz etme.

katılıyorum sana. kayınvalidem bebeğini yanında yatırdığı gece bebeğinin üstüne yatıp ölmesine sebep olmuş, çok üzülüyo hala benim suçum diyo ağlıya hala. Allah korusun yavrularımızı:Saruboceq:
buaralar hepimizin siniri bozuk galiba. ama sinirin bebişin yemek yememesi ile ilgiliyse bundan vazgeçmeni tavsiye ederim.çünkü sen stres yaptıkça anlıyolarmı nedir iyice iştahı kesiliyo bunların. ben 1,5 ay direndim sonra ümidi kestim, sonuçta artık isteyerek yemeye başladı yavrum darısı yemeyenlerin başına:teytey: bende iki gündür sinir küpüyüm ama sebebini bulamadım.yorgunluk veya uykusuzluk olabilir diye düşünüyorum şimdilikbilmiyorumkismile

Gülsancım bak Allah korusun neler olmuş..Hem çocuğun gelişimi için de yalnız yatmayı uyumayı öğrenmesi önemli..Hep anneye bağımlı olmasını kimse istemez ki hele bi de erkek çocukları nanemolla olmasın annelerrr hişşştttt..Bebiş canı acıdığı için ağlamayacak ki "ulan hep yanımda sıcacık bedenler vardı ondan uyuyoduk noldu kii getirin lan onları bana mazlumu getirin "diye ağlayacak yani ne yapacağını bilemediğinden. Sizin yanınızda ağlaması çocuğa zarar vermez yalnız bırakmayın sadece ağlarken.

Yeme mevzusu sanırım hiç bitmeyecek, dün kahvaltıya gittik yan masada bi bebik daha vardı konuşmalardan duyduğum kadarıyla 8,5 aylıkmış tabi hemen baktım çocuğa maşşallah topaç gibiydi, Kerem onun yanında çiroz gibi kalıyordu ki bu ay tarttırmadım ama 9 kg vardır ya da 9 a yakındır, ama benim çocuğumda kilo göstermiyor hiç

seni çok iyi anlıyorum canım aynı çaresizliği bende yaşamıştım buraya ilk geldiğimde ama Allah yardım ediyo inşallah bi çare bulursun. bakıcı konusunda hepimiz hassasız anneyiz çünkü ama kötü bakıcı 100 kişiden birine denk geliyo onuda hemen anlarsın bebeğinin onun yanında huzurlu olup olmadığından. bende biriki aya kadar bakıcı bulmak zorundayım annem evine dönecek çünkü inşallah hepimiz yavrumuzu emanet edecek iyi birilerini buluruz.:Saruboceq:

Ayyyy Allah korusun, çok korkunç... Biz beraber yatmıyoruz ama aynı odada yatıyoruz.

Bu arada beni döveceksiniz biliyorum ama benim doktorda fazla kilo almış dedi 1kilo. Napim dedim ben de ayy seni bile yer dedimohaoldumsmile

Maaşallah tosunuma

Ayfercim daha kesin değil ama kurban bayramında gidelim diyoruz. Tabi o zamana kadar benim mülteciler gelmezse... Böylelikle hem onların gelmelerini biraz geciktirmiş oluruz, hem de İklim'imi görürüm, annesi izin verirse hepiniz için mıncıklarım :)
Benim kayınvalidemler de öyle yapar, bana kimse birşey sormaz, biletlerini alırlar, benim ondan sonra haberim olur ve benim eşim de benzer tepkiler verir, ben de senin gibi sinir olurum. 6 yıldır değiştiremedim bu durumu. Ama bu sefer bayramda gelmeye teşebbüs edeceklerini bile hissedersem, müsait değiliz diyecem, kararlıyım, hatta aynı karşısında çalışmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

Biz Kerem i hiç yanımıza almıyoruz ama yatağı yatak odasında, o da aynı şey mi CADIARZU illa oda ayırmak mı gerekiyor fisfisfis

burası acayip bi düzensizlik ve anlamsız bi herşeye burnunu sokma durumu var insanların. beni çok madur ettiler mahfolduk resmen doğum izninden sonra iki kere kırkbeş bide otuzgün normal rapor hakın var dediler sonrada bu dediklerini kabul etmedi aptallar doğum iznide sayılıyor rapor hakın yok dediler ve ben temmuzda işe başladım o arada annem izindeydi o baktı sonraki bi ay kardeşim idare ettti ve işe başladı eylüldede eşim bi ay izin aldı öyle atlattık ekimdede 20 gün ben izin kullandım izne ayrılırken 16 gün rapor hakkın var dediler tamam dedim kendi hesabıma göre 16 yı parça parça kullanıp bir ay daha yanı kasımıda ortadan kaldırıcaktım aralıktada teyze izin alıcaktı sonra yıl bitiyor tekrar rapor hakkım doğuyor iznimde olur marta kadar idare ederim diyordum ama aptalar ben battım ya gözlerine millet dillendirmeden alıyor raporu ben doğrucu mahmut gidip sorduğum için her seferinde bana anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyorlar sabah açıkca söyledik 16 günümü parça parça alıcam diye hemen herkes bence alma yok bu yok şu allah bu idari işlerin belasını versin hepsinin çoluğu çocuğu var biride olsun idare ederiz demiyor. offf çok karışık anlattım kusura bakmayın arkadaşalr yaaaaa kafam bi milyon şuan

allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın inşallah yarabbim yaaa çıldırıcam sen bana kuvvet ver allahım yazdıkça ağlamamı engelliyemiyorum offf ya şeytan diyo ver istifanı git lanet olsun ev borcu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…