2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öğleden sonra görüşürüz arkadaşlar oğluşumu görmeye gidiyorum öğlen arasına erken çıkıcam sıkıyorsa kovsunlar allahın cezaları

Yurdanur, keşke bu arada bi yandan da bakıcı arasaydın... Yazık ki, canım ülkemde, hiç bir sosyal hakkımız güvence altında değil, işverenin iki dudağının arasında, güven olmuyor bunlara işte... Kayınvaliden yok mu, biraz da o idare etse? Ayrıca sen kimsenin lafına bakma izin konusunda, doğrudan kendi yöneticinle görüş, belki durum değişir. Rapor hakkın varsa, alıp getirdiğinde hiç bir şey yapamaz, üzme kendini bu kadar.

Biz Kerem i hiç yanımıza almıyoruz ama yatağı yatak odasında, o da aynı şey mi CADIARZU illa oda ayırmak mı gerekiyor fisfisfis

Gerekiyor sanırım, ama bazı kaynaklar 1 yaşına kadar aynı odada yatabilir diyor.

allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın inşallah yarabbim yaaa çıldırıcam sen bana kuvvet ver allahım yazdıkça ağlamamı engelliyemiyorum offf ya şeytan diyo ver istifanı git lanet olsun ev borcu var

Dur sakin ol... Ben de çok düşündüm aynı şeyleri ama o da o kadar kolay değil, keskin sirke küpüne zarar... Bira sakinleşmeye çalış, çık dolaş biraz, kafan yerine gelsin, sonra düşün yeniden. Elbet bulunur bir çare...

cnm Sümeyra arkadaşımız arayan varsa önerebileceğim iyi bir bakıcı var demişti, bi sor ona istersen

olabülür:)) yaaa bebiklerle yurtdışı zor oluyo di mi? daha fena yoruluyosun, aslında yurtiçinde bi otele gidip dinlenmek lazım sanırımbilmiyorumkismile

Bu arada beni döveceksiniz biliyorum ama benim doktorda fazla kilo almış dedi 1kilo. Napim dedim ben de ayy seni bile yer dedimohaoldumsmile

maşallah minik tosbiye

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sakin ol toplamda ne kadar izin kullandın şimdi sen? Yurdanurcum çocuklar 7,5 aylık oldu normal değil mi işe başlaman, Burcu 3 aylıkken başladı ben 4,5 aylıkken, ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama bizim ülkemizde 1 yıl değil ki doğum izni, boşuna saydırıyorsun işyerine sanki, bakıcı konusunda çok sinirlisin,Allah iyilerle karşılaştırsın , iyi birini bulup için ısınıca boşuna bu kadar üzülmüşüm kendimi hırpalamışım diyeceksin.

yaw alışmış kudurmuştan beter işte her ay 1 kilo alınca birden durunca yine aynı kiloyu alsın istiyo insan aç gözlümüyüm neyimkaydirigubbakcemile3

hımmbilmiyorumkismile bayramda uçak bileti bulabilcekmisiniz biz geçen hafta annem için zor bulduk bileti. sadece 164 tl lik rezervasyonlar kalmış vergilerle 200 ü geçiyo bilet fiyatları haberin olsun. gerçi istanbul ankara hattı çoktur ama gidecekseniz rezervasyonu mutlaka yaptırına.s
bizim daha hiç dişimiz yok olunca bende kontrol ederim canımkaydirigubbakcemile3
burda tahlili neye göre yapıyolar bilmiyorum ben ishalken bile tahlil yapmadılar ağzımla söyledim tahlil istiyorum diye ama tahlil için uzman yok diyolar bende ümidi kestim artık burdan. kayseri veya ankarada yaptırcam tahlilleri. izin alabilirsem mardin merkezede gidebilirim aslındabilmiyorumkismile

Biz Kerem i hiç yanımıza almıyoruz ama yatağı yatak odasında, o da aynı şey mi CADIARZU illa oda ayırmak mı gerekiyor fisfisfis
bizimde öyle aynı odada yatağımız. odasını ayırmak için en ideal zaman nezaman acababilmiyorumkismile

canım devletin işi yürür sen yasal hakkın neyse kullan kimseye sorma bence. ben doğumdan sonra 50 gün+20gün+10+10 gün rapor aldım kimseyede sormadım. sorsam banada surat asarlardı hiç oralı olmadım sende olma bencea.s

Kendi yatağında yatıyorsa bence çok da mahsuru yok bu durumun senin için zor olur odasını ayırmak ilerde. Ben 6 aylıktan sonra ayırdım odasını bişi itiraf edeyim o da biz de aklinialirimsmile daha rahat ettik. Bıdıklar gittikçe akıllanıyo herşeyi anlamaya başlıyolar anladıktan sonra daha zor olur diye böyle yaptım ben bi de tabe kırmızı nokta

cnm zor oluyo ama üşengeçlik yapıp hayatı kaçırmak istemiyorum. Biz iki kere yurtdışı 3 kere yurtiçi tatile gittik şimdiye kadar herseferinde gitmeden önce çok üşendim uff nasıl olcak aman cok yorulcam falan diye ama döndükten zonra da iyiki gitmişim dedim. Yoruluyosun evet ama değiyor değişiklik oluyor havan değişiyo kocişe daha bi anlayışlı bakasın geliyo..Anladın sen onu:kedi:

aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 bende ayırmak istiyorum odasınıkaydirigubbakcemile3 annem bizde kalıyo kırmızı nokta falan kalmadı yanisempatiksalakcinni belkide ondan sinirliyim iki gündür du bakiim bu akşam kırmızı nokta planı yapayım bendedelikafadulden

bende seviyorum gezip tozmayı zor oluyo gerçekten, yoruluyosun ama deyiyo bencedea.s

Anne varsa zor ama sen halledersin..Desene bu akşam deprem varrr bu akşam deprem varrrrr:teytey::sm_cool::jeyyar:

Son düzenleme:
evet napalım kabullenicez.benim tek korkum gelişimi normal olmaz da iler ki kemik durumu ne olur ve boyu kısa kalır mı?
canım baya bunaltmışlar yaa.kimse kimsenin halinden anlamaz ki.ama sen bırakma kendini.bol bol dua et.ALLAH iyilerle karşılaştırsın...
benim de sinirim sebepsiz.ama bu iştah problemi de tetikliyo.bakalım inşallah benimki de düzelir.bu 1.5 ay boyunca yedirirken zorluyo muydun yoksa hemen bırakıyo muydun?doktoru bana ergenlikte dedikaydirigubbakcemile3bu dönemde böyle yapabilirlermiş.zorlama zamanla düzelicek dedi.kişilik arayışındaymş.zorlayıp kişiliğini öldürme dedi.ALLAHIM yaa.daha neler öğrenicez:uhm:
bende bebek gördüm mü hemen ne kadar diye sorarım.demek ki hepimizde var bu...ama seninki de iyi MAŞŞALAH.kemiği ağır demek ki göstermiyo.

Sağol canım...
Almıştır inşallah, hiç birşey mi yemiyor?
sabah kahvaltı ediyo.ertesi sabah kahvaltıya kadar sadece gece iki kere emiyo o kadar.

benim oğlan ilk zamanlarda kırmızı noktaya başladık mı basıyodu çığlığı.bizi hiç bırakmıyodu.sanki anlıyomuş gibi.

ara ara okuyorum yoğunluk var ..

oda ayırma konusu bencede önemli sonra alıştıkalrıdna zor olur bende hep annemelrle uyumuşum şimdi birini yanımda isterim hala daha yani... annem üşüyoruım diye hep koynuna almış beni şimdide birinin nefesini hissetmezsem yanımda uyuyamıyorum .. .ki bu araalr en sevdiğim nefes selinin nefesi ):))

nasıl ayırsam acep . ???

canım al odasına oraya da bi yer yatağı koy ilk üç gün orda yat. sonra 3 gün uyurken yanında dur sonra 3 gün kapıda dur vs..Kademe kademe..Yatağına gündüz de koy oynasın alışsın sevsin. Bi tane oyuncak bırak içine yumuşak..

Mervemir senin çocuğun doğuştan tok be kardeşim bu ne böyle, sabah kahvaltı ve ertesi güne kadar sadece 2 sefer emmeyle nasıl duruyor bu çocuk, çok ilginç ama duruyor demek ki, bu çocuğun midesini açmanın bir yolu olmalı yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…