- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.461
burası acayip bi düzensizlik ve anlamsız bi herşeye burnunu sokma durumu var insanların. beni çok madur ettiler mahfolduk resmen doğum izninden sonra iki kere kırkbeş bide otuzgün normal rapor hakın var dediler sonrada bu dediklerini kabul etmedi aptallar doğum iznide sayılıyor rapor hakın yok dediler ve ben temmuzda işe başladım o arada annem izindeydi o baktı sonraki bi ay kardeşim idare ettti ve işe başladı eylüldede eşim bi ay izin aldı öyle atlattık ekimdede 20 gün ben izin kullandım izne ayrılırken 16 gün rapor hakkın var dediler tamam dedim kendi hesabıma göre 16 yı parça parça kullanıp bir ay daha yanı kasımıda ortadan kaldırıcaktım aralıktada teyze izin alıcaktı sonra yıl bitiyor tekrar rapor hakkım doğuyor iznimde olur marta kadar idare ederim diyordum ama aptalar ben battım ya gözlerine millet dillendirmeden alıyor raporu ben doğrucu mahmut gidip sorduğum için her seferinde bana anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyorlar sabah açıkca söyledik 16 günümü parça parça alıcam diye hemen herkes bence alma yok bu yok şu allah bu idari işlerin belasını versin hepsinin çoluğu çocuğu var biride olsun idare ederiz demiyor. offf çok karışık anlattım kusura bakmayın arkadaşalr yaaaaa kafam bi milyon şuan
Biz Kerem i hiç yanımıza almıyoruz ama yatağı yatak odasında, o da aynı şey mi CADIARZU illa oda ayırmak mı gerekiyor fisfisfis
allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın inşallah yarabbim yaaa çıldırıcam sen bana kuvvet ver allahım yazdıkça ağlamamı engelliyemiyorum offf ya şeytan diyo ver istifanı git lanet olsun ev borcu var
günaydın arkadaşlar epeydir izindeydim yoktum herkes iyidir umarım ben berbat durumdayım iznimi uzatıcaktım ama allahın cezaları hiç bişeye izin vermiyorlar lanet olsunki çalışmak zorundayım napıcam ben yaaaa sabahtan beri ağlıyorum nasıl bakıcı bulucam kime güvenicem bulduğum kişi ya kötü davranırsa yavruma ben naparım allahım yardım et bana çok kötüyüm arkadaşlar çook kelimelerle anlatamam şuanki halimi
Meralcim hoşbulduk..Dubrovnik-Mostar-Saraybosnaya gittik ama yorgunluktan geberdimmm çok güzeldi ama feci sarsıldık oksijen çarptı sanırım benim oğlan öyle yorulmuşki döndüğümüzden beri sabahları ben uyandırıyorum..Eymeni de mi götürsek oraya acaba işe yarar mı??aklinialirimsmile
Bu arada beni döveceksiniz biliyorum ama benim doktorda fazla kilo almış dedi 1kilo. Napim dedim ben de ayy seni bile yer dedimohaoldumsmile
Benim kayınvalidemler de öyle yapar, bana kimse birşey sormaz, biletlerini alırlar, benim ondan sonra haberim olur ve benim eşim de benzer tepkiler verir, ben de senin gibi sinir olurum. 6 yıldır değiştiremedim bu durumu. Ama bu sefer bayramda gelmeye teşebbüs edeceklerini bile hissedersem, müsait değiliz diyecem, kararlıyım, hatta aynı karşısında çalışmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3[/B]
burası acayip bi düzensizlik ve anlamsız bi herşeye burnunu sokma durumu var insanların. beni çok madur ettiler mahfolduk resmen doğum izninden sonra iki kere kırkbeş bide otuzgün normal rapor hakın var dediler sonrada bu dediklerini kabul etmedi aptallar doğum iznide sayılıyor rapor hakın yok dediler ve ben temmuzda işe başladım o arada annem izindeydi o baktı sonraki bi ay kardeşim idare ettti ve işe başladı eylüldede eşim bi ay izin aldı öyle atlattık ekimdede 20 gün ben izin kullandım izne ayrılırken 16 gün rapor hakkın var dediler tamam dedim kendi hesabıma göre 16 yı parça parça kullanıp bir ay daha yanı kasımıda ortadan kaldırıcaktım aralıktada teyze izin alıcaktı sonra yıl bitiyor tekrar rapor hakkım doğuyor iznimde olur marta kadar idare ederim diyordum ama aptalar ben battım ya gözlerine millet dillendirmeden alıyor raporu ben doğrucu mahmut gidip sorduğum için her seferinde bana anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyorlar sabah açıkca söyledik 16 günümü parça parça alıcam diye hemen herkes bence alma yok bu yok şu allah bu idari işlerin belasını versin hepsinin çoluğu çocuğu var biride olsun idare ederiz demiyor. offf çok karışık anlattım kusura bakmayın arkadaşalr yaaaaa kafam bi milyon şuan
yaw alışmış kudurmuştan beter işte her ay 1 kilo alınca birden durunca yine aynı kiloyu alsın istiyo insan aç gözlümüyüm neyimkaydirigubbakcemile3yok cnm yaa, zorla azıcık yedi.
cnm sen de daha sakin olmaya çalış, ne yapalım bizimkiler de böyle iştahsız bebekler inşallah zamanla biraz daha açılırlar
e cnm kilosu çok iyiymiş zaten, ben ne yapayım benimki 7.300. 2 aydır hiç kilo almıyosa bile normaldir, çünkü 2 ay öncesi kilosu fazlaymış baksana. depodan yakmış kuzu:))
hımmbilmiyorumkismile bayramda uçak bileti bulabilcekmisiniz biz geçen hafta annem için zor bulduk bileti. sadece 164 tl lik rezervasyonlar kalmış vergilerle 200 ü geçiyo bilet fiyatları haberin olsun. gerçi istanbul ankara hattı çoktur ama gidecekseniz rezervasyonu mutlaka yaptırına.sUçakla Ankara'ya gidicez sanırsam, 2 geceliğine...
Kayınvalidemler gelmesin diye kötükedihüso
Hem de İklimi'i görücem hihoyyyt Yasemin'i de tabi :)
Aa Gülşan iyi getirdin aklıma. Milupa'nın kaşıklarını bir haftadır kullanıyorum ben. Doruk sürekli ısırıyor kaşıkları. Dün akşaam yıkarken, üçünün de arka taraflarının epey yıprandığını gördüm. Her zaman kontrol ediyorum ama çok dikkatli bakmayınca belli olmuyor. Özellikle dişi olan bebiklerin anneleri dikkat etsin...
Dediğin gibi, Mert zayıf değil aslında, kilosu çok iyi. Kilo almaması konusunda, idrar tahlili falan yaptılar mı?
bizimde öyle aynı odada yatağımız. odasını ayırmak için en ideal zaman nezaman acababilmiyorumkismileBiz Kerem i hiç yanımıza almıyoruz ama yatağı yatak odasında, o da aynı şey mi CADIARZU illa oda ayırmak mı gerekiyor fisfisfis
Biz Kerem i hiç yanımıza almıyoruz ama yatağı yatak odasında, o da aynı şey mi CADIARZU illa oda ayırmak mı gerekiyor fisfisfis
cnm Sümeyra arkadaşımız arayan varsa önerebileceğim iyi bir bakıcı var demişti, bi sor ona istersen
olabülür:)) yaaa bebiklerle yurtdışı zor oluyo di mi? daha fena yoruluyosun, aslında yurtiçinde bi otele gidip dinlenmek lazım sanırımbilmiyorumkismile
maşallah minik tosbiye
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 bende ayırmak istiyorum odasınıkaydirigubbakcemile3 annem bizde kalıyo kırmızı nokta falan kalmadı yanisempatiksalakcinni belkide ondan sinirliyim iki gündür du bakiim bu akşam kırmızı nokta planı yapayım bendedelikafaduldenKendi yatağında yatıyorsa bence çok da mahsuru yok bu durumun senin için zor olur odasını ayırmak ilerde. Ben 6 aylıktan sonra ayırdım odasını bişi itiraf edeyim o da biz de aklinialirimsmile daha rahat ettik. Bıdıklar gittikçe akıllanıyo herşeyi anlamaya başlıyolar anladıktan sonra daha zor olur diye böyle yaptım ben bi de tabe kırmızı nokta
cnm zor oluyo ama üşengeçlik yapıp hayatı kaçırmak istemiyorum. Biz iki kere yurtdışı 3 kere yurtiçi tatile gittik şimdiye kadar herseferinde gitmeden önce çok üşendim uff nasıl olcak aman cok yorulcam falan diye ama döndükten zonra da iyiki gitmişim dedim. Yoruluyosun evet ama değiyor değişiklik oluyor havan değişiyo kocişe daha bi anlayışlı bakasın geliyo..Anladın sen onu:kedi:
Anne varsa zor ama sen halledersin..Desene bu akşam deprem varrr bu akşam deprem varrrrr:teytey::sm_cool::jeyyar:aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 bende ayırmak istiyorum odasınıkaydirigubbakcemile3 annem bizde kalıyo kırmızı nokta falan kalmadı yanisempatiksalakcinni belkide ondan sinirliyim iki gündür du bakiim bu akşam kırmızı nokta planı yapayım bendedelikafadulden
bende seviyorum gezip tozmayı zor oluyo gerçekten, yoruluyosun ama deyiyo bencedea.s
evet napalım kabullenicez.benim tek korkum gelişimi normal olmaz da iler ki kemik durumu ne olur ve boyu kısa kalır mı?yok cnm yaa, zorla azıcık yedi.
cnm sen de daha sakin olmaya çalış, ne yapalım bizimkiler de böyle iştahsız bebekler inşallah zamanla biraz daha açılırlar
e cnm kilosu çok iyiymiş zaten, ben ne yapayım benimki 7.300. 2 aydır hiç kilo almıyosa bile normaldir, çünkü 2 ay öncesi kilosu fazlaymış baksana. depodan yakmış kuzu:))
canım baya bunaltmışlar yaa.kimse kimsenin halinden anlamaz ki.ama sen bırakma kendini.bol bol dua et.ALLAH iyilerle karşılaştırsın...günaydın arkadaşlar epeydir izindeydim yoktum herkes iyidir umarım ben berbat durumdayım iznimi uzatıcaktım ama allahın cezaları hiç bişeye izin vermiyorlar lanet olsunki çalışmak zorundayım napıcam ben yaaaa sabahtan beri ağlıyorum nasıl bakıcı bulucam kime güvenicem bulduğum kişi ya kötü davranırsa yavruma ben naparım allahım yardım et bana çok kötüyüm arkadaşlar çook kelimelerle anlatamam şuanki halimi
benim de sinirim sebepsiz.ama bu iştah problemi de tetikliyo.bakalım inşallah benimki de düzelir.bu 1.5 ay boyunca yedirirken zorluyo muydun yoksa hemen bırakıyo muydun?doktoru bana ergenlikte dedikaydirigubbakcemile3bu dönemde böyle yapabilirlermiş.zorlama zamanla düzelicek dedi.kişilik arayışındaymş.zorlayıp kişiliğini öldürme dedi.ALLAHIM yaa.daha neler öğrenicez:uhm:damardan giriyo eşin canım, sakın yumuşama,başka bir ile gitmiyosun başka bir ülke, başka bir dil. evet artıları çok ama bizim ülkemizde artık yaşanabilir bir ülke olmaya başladı, orda mutsuz olursan Allah korusun kocanla bile aran bozulabilir,kocana bunları anlatmışsındır eminim ama seni işlemesine izin verme canım, duygusal davranıp kendini mutsuz etme.
katılıyorum sana. kayınvalidem bebeğini yanında yatırdığı gece bebeğinin üstüne yatıp ölmesine sebep olmuş, çok üzülüyo hala benim suçum diyo ağlıya hala. Allah korusun yavrularımızı:Saruboceq:
buaralar hepimizin siniri bozuk galiba. ama sinirin bebişin yemek yememesi ile ilgiliyse bundan vazgeçmeni tavsiye ederim.çünkü sen stres yaptıkça anlıyolarmı nedir iyice iştahı kesiliyo bunların. ben 1,5 ay direndim sonra ümidi kestim, sonuçta artık isteyerek yemeye başladı yavrumdarısı yemeyenlerin başına:teytey: bende iki gündür sinir küpüyüm ama sebebini bulamadım.yorgunluk veya uykusuzluk olabilir diye düşünüyorum şimdilikbilmiyorumkismile
Yeme mevzusu sanırım hiç bitmeyecek, dün kahvaltıya gittik yan masada bi bebik daha vardı konuşmalardan duyduğum kadarıyla 8,5 aylıkmış tabi hemen baktım çocuğa maşşallah topaç gibiydi, Kerem onun yanında çiroz gibi kalıyordu ki bu ay tarttırmadım ama 9 kg vardır ya da 9 a yakındır, ama benim çocuğumda kilo göstermiyor hiç
sabah kahvaltı ediyo.ertesi sabah kahvaltıya kadar sadece gece iki kere emiyo o kadar.Sağol canım...
Almıştır inşallah, hiç birşey mi yemiyor?
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 bende ayırmak istiyorum odasınıkaydirigubbakcemile3 annem bizde kalıyo kırmızı nokta falan kalmadı yanisempatiksalakcinni belkide ondan sinirliyim iki gündür du bakiim bu akşam kırmızı nokta planı yapayım bendedelikafadulden
bende seviyorum gezip tozmayı zor oluyo gerçekten, yoruluyosun ama deyiyo bencedea.s
benim oğlan ilk zamanlarda kırmızı noktaya başladık mı basıyodu çığlığı.bizi hiç bırakmıyodu.sanki anlıyomuş gibi.
ara ara okuyorum yoğunluk var ..
oda ayırma konusu bencede önemli sonra alıştıkalrıdna zor olur bende hep annemelrle uyumuşum şimdi birini yanımda isterim hala daha yani... annem üşüyoruım diye hep koynuna almış beni şimdide birinin nefesini hissetmezsem yanımda uyuyamıyorum .. .ki bu araalr en sevdiğim nefes selinin nefesi ):))
nasıl ayırsam acep . ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?