2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kimse yok ama ben sölimmm yine de ben bugün recimeeee başladım..Şans dileyin nolurrrr

ufffff cidden kolay gelsin, Allahım sağlıklı yaşamak ne kadar zor. sağlıksız yaşam ne kadar keyifli ve rahat oysa. yiyip,içip,oturmak varken kim şimdi tatsız sebzeleri yiyip spor yapcek,offf offff

Sensör var bunlarda kesinn
sırnaşık şeysırnaşık şey

sorma yaa hazırlayıp getiriyorum her öğün 2-3 kaşık alıyo o kadar.doktor geçer dedi bakalım ne olcak...

mrb annikler nasılsınız bebikler napıyo oğlumu yedirdim uyuttum kendimde kahvaltı yaptım sabah sporumuda yaptım v şimdi sizlerleyim ha kızlar şu uzman tv de çok güzel göseriyolar egzesizleri onlara bakarak bende yapıyorum işe yarıyo gibi bütün kemiklerim ağrımaya başladı bide kızlar benimpaşamın burnu bi akıyo bi akmıyo tonimer sıkıyorum açılıyo sonra yine oluyo 1 haftadır geçmedi napsam acaba

Doğru diyosun aslında, anladım cnmaklinialirimsmile

sabah kahvaltı ediyo.ertesi sabah kahvaltıya kadar sadece gece iki kere emiyo o kadar.

çok az emiyomuş ta yaa. benimki miyo hiç değilse, biraz da ondan i
çim rahat. belki de sütle doyuyodur diye avutuyorum kendimi. daha çok yesin diye mi sık vermiyosun memeyi, o mu almıyor??

selam genclerrrr

a.selam Ebuş

ufffff cidden kolay gelsin, Allahım sağlıklı yaşamak ne kadar zor. sağlıksız yaşam ne kadar keyifli ve rahat oysa. yiyip,içip,oturmak varken kim şimdi tatsız sebzeleri yiyip spor yapcek,offf offff

Ya ben farkediyodum ama tartıya çıkmaya cesaret edemiyodum bi çıktım bugün 3 kilo almışım tatilde tabi homidi gırtlak yedim yedim ahanda acısı çıkacak şimdi..Çok kararlıyım..Allah hepimizin yardımcısı olsun

selam hepinize canlaropuyorumnanaktan
bugün aldığım bir habere göre kaynanamlar perşembe günü kütahya ya gidiyor 3 günlüğüne.ama olsunn 3 gün yok işte :lepi::teytey:

NİLÜFER cim Haktan pıtıma geçmiş olsun.
BURCU aynı sigara mevzusu dün restorantta geldi başımıza.biz oturduk yemek yiyoruz kadın geldi yan masada sigara içiyor.sonra hemen Alp i alıp dışarı çıktım ben ama eşim içerde sigara yaktı o masaya döndü onların üstüne üfleye üfleye içti.ki ağır bir sigara içiyor.ders olmuştur umarım.

Son düzenleme:
Bi gittim geldim, kaynatmışsınız hemen, oku oku zor bitirdim ayol :)))
Bayramda Ankara ya geliyormuş Burcucum, gel gel, İklimi mıncıklamak serbest anacım, hem bende seni görmüş olurum, tabiki Doruk kuzumu da, bende onu bi mıncıklayım, o saçlarına bi dokunayım Doruk un :))
Odasını ayırmaktan konuşmuşsunuz, ben sadece 2 gün dayanabildim, 3. gün geceleri kusmaya, ağlamaya ve uyumamaya başladı, çok huysuzlandı, bende biraz ertelemeye karar verdim, önümüzdeki hafta işe başlıyorum zaten, annem bakacak İklime ve o benden beter bu konuda, nerdeyse koynunda yatıracak, ben aynı yatakta yatırmıyordum İklimi ama aynı odada uyuyorduk, şimdi istiyorum ki kendi odasında ve tek başına uyusun, inşallah başarabilirim, denemeye devam edecem..

Kimse yok ama ben sölimmm yine de ben bugün recimeeee başladım..Şans dileyin nolurrrr

Bol şans, bol sabır :)

Çok güzel moral vermişsin kaydirigubbakcemile3

Sütün tok tutuyor diyecem ama öyle bir süt yoktur herhalde... Allak Allah bilmiyorumkismile

Hadi gözün aydın... Ani bir kararla daha uzun kalırlar inşallah.

Bir gün çok fena olay çıkarıcam bu sigara yüzünden. Hadi zıkkımlanıyorlar, yasak falan umurlarında değil, yahu dibinde minicik bebek var, bu kadar mı vicdansızsın, bu kadar mı öldün sigarasızlıktan... Zıkkım iç klava
:

Herkese merhaba
Sabah 8 den beri hareket halindeyim.Ancak zaman bulupta oturabildim.Ayşenur hapşırıyordu burnu falanda akınca hastalık geliyor galiba diye düşündüm.Sabah meyve çayı,ıhlamur kaynattım.Banyo falan yaptırdım iyice kremleyip pudraladıktan sonra sırtına bir havlu koyup çaylarınıda içirip uyuttum.2 saattir uyuyor şu anda uyanmak üzere.O uyurken bende yayla çorbası yaptım uyanınca içsin diye.
Dünde evde fazla olan eşyalarımızdan arınmaya çalıştık.Kullanmadığım bardaklar,tabaklar,tepsiler,halılar,ayakkabılar vs ne varsa hepsini indirip paketleyip deniz fenerine verdik.Çok eşyayı sevmiyoruz boğuyor bizi.Ne biblo vardır evimde ne vitrin.Her yıl 3-4 kez kıyafetlerden ev eşyasına ne varsa şöyle bir elden çıkarırız.Hem ihtiyaç sahiplerine faydası oluyor hemde bize.Bu sayede ev daha ferah hale geliyor.Dünde bugünde biraz yoruldum ama değdi.
Eeee sizde ne var ne yok?

bende odasını ayırıyım dıyorum yatagımız ztn ayrı allaha şükür.

doktordan geldik kızlar 7450 olmuşus boyda 75 santim. 400 gr eksiğiniz war dedi balık yağı yazdı ama ben almayı düşünmüyorum ilerde balık etli olmasın diye:) herşeyi yedirebilirsin dedi et tuzsuz herşey dedi. koltuklara tırmanıyor adımlıyor yan yan dedim inanmadı adam. babasının teleofnunda videosu wardı keşke kendi telefonuma aktarsaydım gösterirdim:) ilk arabamdada kendi kendine gidiyor dedim ama çok erken öyleyse maşş wala fln dedi. bi aksilik yokmuş allaha şkür. inek sütü weriyorum dedim nerden duydun sen onu dedi dedim bi zararı dokunmadı günde 50 70 cc weriyorum dedim ii dedi. cunku benim kız emzirme odalarında kesinlikle emmiyor etrafı izlicem die bende mecbur weriyorum. hareketli olunca az kilo alıo tabi. ama boyu yaptıgı hareketleri süper dedi. oturuyor mu dedi. oturuo ama oturmuoki maf edio beni dedim.:) uyumuo dedim güldü uyumazsa uyumasın dedi senlik hava hoş sen uuraşmıosun btün gün tabi dicektim demedim:) bizden haberler bu kadar..

Maşallah kızına, uğraşma fazla yedirmeye Sonrada bizim gibi vermeye çalışır kiloları kaydirigubbakcemile2 uyumazsa uyumasın mı dedi dr?? Nasıl yane?? Uyku da en az yemek kadar önemli a dangoz doktorr olur mu öyle şeyyy

Azmin elinden ne kurtulur?

Maaşallah seninki bayağı boya vermiş.Gayretliler mart bebişleri çok şükür...

Deniz Feneri ne mi? ben bir tek buraya takıldım, şu davaları devam eden herşeyi iç eden fakirlere hiçbir yardımı bulunmayan deniz fenerine mi? emelcim kızılaya falan gönderseydin ya da başka daha güvenilir bir vakıfa.

canım ilk zamanlar yesin diye cok zorladım işe yaramadı ağzını kenetliyodu kaşığı bile sokamıyodum. benimkide az emiyodu emmeye zorladım bir iki hafta sonra merte bağırmaya başlayınca eşim olaya el koydu yemezse yemesin elbette acıkacak dedi bende onu dinledim. biraz uzun sürdü ama mutlu sonla bitti zorlama bence, sütüm azalmasın diye sağıp durdum içmedi tabi çöpe gitti ama şimdi iyi emiyo iyiki sağmışım, meyve yoğurt sebze hepsinden yiyo şimdi ara ara iştahsızlaşıyo ama bunada şükür. iştahı birden artmıyo zaten biriki kaşıkla başladı sonra yarım kavanoz mama... şimdi bitanesini bitiriyo ikinci nerde diye bakıyokaydirigubbakcemile3
benim oğlan ilk zamanlarda kırmızı noktaya başladık mı basıyodu çığlığı.bizi hiç bırakmıyodu.sanki anlıyomuş gibi.
kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim bol şanslar ozaman. bende bugün makarnayı mayonezsiz yedimkaydirigubbakcemile3 benim için büyük bi adımsempatiksalakcinni

canım havalardan dolayı şuan normal. gece üşüyo olabilir ayrıca yatmadan önce burnunu temizleyebilirsen rahat uyur minik kuzua.s gece yatarken vicx sürebilirsin göğsüne oda iyi gelir.
çok iyi yapmışsın canım. şark dönüşü bende eşyaların hepsini bırakayım diyorum. ozamana kadar bi ev alırız inşallah yeni ev yeni eşya istersempatiksalakcinni kamil söz verdi değiştirelim dediŞeniz şarka gelicem diye yemek odası almadım evler küçük olur dedim ama 170metrekare ev tuttuk malum herkesin 8-9 çocuğu var burda onu hesaplamadık evler çok büyük. taşınırken yatak odamın mobilyası hasar gördü zaten:1no2: değiştirmek lazımsempatiksalakcinni

Emel, bana da geldi Prof. Dr. Sabiha Paktuna nın kitabı, sana da teşekkür edeyim, buradan paylaştığın için, tv de izlemiştim ama ihtimal vermemiştim göndereceklerine, sen geldi deyince bende doldurdum forumu hemen, bana da geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…