- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.501
oyy maaşallah,sulak yerde büyüyo derler bizim orda böylesinekaydirigubbakcemile3bende odasını ayırıyım dıyorum yatagımız ztn ayrı allaha şükür.
doktordan geldik kızlar 7450 olmuşus boyda 75 santim. 400 gr eksiğiniz war dedi balık yağı yazdı ama ben almayı düşünmüyorum ilerde balık etli olmasın diye:) herşeyi yedirebilirsin dedi et tuzsuz herşey dedi. koltuklara tırmanıyor adımlıyor yan yan dedim inanmadı adam. babasının teleofnunda videosu wardı keşke kendi telefonuma aktarsaydım gösterirdim:) ilk arabamdada kendi kendine gidiyor dedim ama çok erken öyleyse maşş wala fln dedi. bi aksilik yokmuş allaha şkür. inek sütü weriyorum dedim nerden duydun sen onu dedi dedim bi zararı dokunmadı günde 50 70 cc weriyorum dedim ii dedi. cunku benim kız emzirme odalarında kesinlikle emmiyor etrafı izlicem die bende mecbur weriyorum. hareketli olunca az kilo alıo tabi. ama boyu yaptıgı hareketleri süper dedi. oturuyor mu dedi. oturuo ama oturmuoki maf edio beni dedim.:) uyumuo dedim güldü uyumazsa uyumasın dedi senlik hava hoş sen uuraşmıosun btün gün tabi dicektim demedim:) bizden haberler bu kadar..
Emel, bana da geldi Prof. Dr. Sabiha Paktuna nın kitabı, sana da teşekkür edeyim, buradan paylaştığın için, tv de izlemiştim ama ihtimal vermemiştim göndereceklerine, sen geldi deyince bende doldurdum forumu hemen, bana da geldi..
bende ihtimal vermeyenlerdendim..Emel, bana da geldi Prof. Dr. Sabiha Paktuna nın kitabı, sana da teşekkür edeyim, buradan paylaştığın için, tv de izlemiştim ama ihtimal vermemiştim göndereceklerine, sen geldi deyince bende doldurdum forumu hemen, bana da geldi..
Emel, bana da geldi Prof. Dr. Sabiha Paktuna nın kitabı, sana da teşekkür edeyim, buradan paylaştığın için, tv de izlemiştim ama ihtimal vermemiştim göndereceklerine, sen geldi deyince bende doldurdum forumu hemen, bana da geldi..
günaydınlar,moralim sıfır.haktan hasta,.gece üçte acildeydik,.kulağı ıltihaplanmış,.antibiyotik verdi,.çok kötüyüm,.ve şuanda işyerindeyim.offfffffffff.......eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
yavrum cok hareketliler ya..bizde dr gelenlerdeniz keşke gitmeseydim morlaim bozuldu7.420 gr olmuş kızım sadece 200 gr almış of of
meral fotograflar ıcın tesekkur ederım
içeriği ne bu kitabın yaf ben korkarım böyle sitelerden biişiler almaya sorun olmaz dimi bide işimize yarar mı
Bugün hiç keyfim yok :gitme:
niden nidennCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?