2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyy maaşallah,sulak yerde büyüyo derler bizim orda böylesinekaydirigubbakcemile3

ya ben unuttum:mymeka: bende form gönderecektim süresi bittimi acaba nerden dolduruyoduk formu tüh yaw:a015:

bizde dr gelenlerdeniz keşke gitmeseydim morlaim bozuldu 7.420 gr olmuş kızım sadece 200 gr almış of of

bende ihtimal vermeyenlerdendim..
hangi forum doldurdun.paylaşsanıza..bizde yararlanalım..
bu arada hastasıyım sabiha paktuna nın.a.s

canım ya bu ne kitabı benim pek bi bilgim yokta banada yardımcı olarmısnızzz

canım gecmıs olsun

Emel canım tesekkur ederım bılgılendırme ıcın.kıtabı yaklasık 2 saat once teslım ettıler.

O kitap herkese geliyor çünkü asıl amaç anaokulu dergisi için abone sağlamak, çocuğunuzun yeteneğini keşfedin yazın google da çıkan ilk site.

huysuzluk yıne had safha..
ikinci dişi uc vermiş ..
gülerken o gözleri yumucuk yumucuk gözleri bide o iki tane pirinc tanesi dişleryle sırıtmıyomu..

aqqqqhhh:asigim:

amannn sohbetinize doyum olmuyo yani oğluşum uyrken ii sohbet edelim dedik herkes dinlenmeye çekilmiş tabi oğlum yanır siz başlarsınız sohbeteklava:

içeriği ne bu kitabın yaf ben korkarım böyle sitelerden biişiler almaya sorun olmaz dimi bide işimize yarar mı

2,5 yaş üstü çocuklar için aslında, bakma bizler acele ettik almak için, sorun olacak birşey değil içinde testler var 2,5-5 yaş arası çocuklara, onları yaparak ilerde hangi alanda başarılı olacağını öğreniyorsun, örneğin yabancı dil, tıp,mühendislik vs.

Ben de aldım kitabı, hemen de gönderdiler, sorun olacak bir durum yok Haticecim...

Böyle kitaplara hiç gerek yok kanımca çocuğun yetenekleri keşfetmek için. Diş buğdayı diye birşey var yaw, önüne 3-5 nesne koy, ne olacağı hemen belli oluyor zaten kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…