- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.521
Selamun Aleyküm :enbuyukkk:
zaten normali bu..yeni bir şey öğrenince diğer bildiklerini kullanmıyor yeni olanı tekrarlayıp profesyonelleşiyorlar...yerimseniben
maşallah Doruk'a bence iyi almış... a.s
inşallah memlekete gidicem:lepi:
canım yüreğini ferah tut Rabbim verir kolaylığını inşallah:Saruboceq:
inşallah sorunsuz gider...ve istediğin kadar verirsin canım...kaydirigubbakcemile5
kolay gelsin:)
aynensempatiksalakcinni
gözün aydın :)
ohh elinize sağlık..iyi yapmışsınız...ben de sevmem çok eşya ve benim de evi bir alden geçirmem lazım ilk fırsatta...
maşallah...kilosu az sayılmaz aslında ama boyu epey uzunmuş
canım geçmiş olsun pıtına..inşallah bir an öce iyileşirgünaydınlar,moralim sıfır.haktan hasta,.gece üçte acildeydik,.kulağı ıltihaplanmış,.antibiyotik verdi,.çok kötüyüm,.ve şuanda işyerindeyim.offfffffffff.......eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Herkese yeni bir iş gününden günaydın,
Fatma; geçici bir hevestir eşinin ki, benim de bazen yurtsışına gitme isteğim kabarır bikaç güne kalmaz geçer
Nilüfer; Haktan a geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir, boğaz enfeksiyonu veya grip atlattı mı bunun öncesinde?
Gülşan; Allah kavuştursun.
Bir sorum olacak , Kerem yeni bişey öğrendiğinde bir diğer öğrendiğini unutuyor ya da unutmasa bile yapmıyor, mesela fırıl fırıl dönüyordu şimdi tek dönüş yapıyor sadece ama sürekli alkış yapıyor, ya da baba diyordu şimdi başka sesle çıkarmaya çalışıyor ama asla baba demiyor, sizinkilerde var mı bu durum?
Ben de bi makyaj yapmaya gideyim de accık moralim yerine gelsin, sabah sabah suratım kamyon çarpmış gibi :)
zaten normali bu..yeni bir şey öğrenince diğer bildiklerini kullanmıyor yeni olanı tekrarlayıp profesyonelleşiyorlar...yerimseniben
Günaydın, iyi haftalar arkadaşlarım,
Nilüfercim çok geçmiş olsun Haktan'ıma... Hasta olması zaten çok üzücü, bir de işte olmak yok mu onlar hastayken... İzin alamadın mı? İnşallah hemencecik atlatır benim yakışıklım, Allah şifa versin...
Fatoş, bu Almanya meselesini daha önce de konuşmamış mıydınız siz? Sen ne düşünüyorsun?
Pazartesi diye herhalde, benim de pek keyfim yok. Doruk iki gecedir doğru dürüst uyumuyor zaten. Cumartesi günü doktor kontrolümü vardı, 400 gr almış benim kuzu bu ay, 7900 gr olmuş. Az almış diye moralim bozuldu benim ama doktorumuz dedi ki, bu kadar hareketli bir bebeğin daha fazla almasını bekleme, doğum kilosuna göre kilosu çok iyi, çok da sağlıklı, kiloya takılma. Takılmıyorum artık, napıyım :)
Dün evde bir sürü işim olmasına rağmen, kuzu hava alsın diye dışarı çıktık, sahile inelim dedik. Fakat çok rüzgar vardı sahilde, Bağdat Caddesi'de döndük. Uzunca bir süre yürüdük, çok kalabalıktı, sersem oldum. Sonra Doruk uyudu, biz de bir yerde oturalım bişeyler atıştıralım dedik. İki yere girdik, ikisi de bilinen yerler, önlerinde açık alan var, kapalı yerleri de şu katlamalı camlı olanlardan. İlkinin tavanı bir karış açıktı sadece, camlardan da biri, bir baktım sigara içiyor insanlar. Garsonu çağırdık, neden sigara içiriyorsunuz diye, efendim camlar açık dedi, hayır dedim burada içiremezsiniz, epey tartıştık, sonra ben sinirlendim, kalktık. Diğer tarafa girerken, ki orası da aynı şekilde camla kapalı, kapıda sordum içerde sigara içiriyor musunuz diye, gayet doğal tabi efendim buyrun dedi adam. Neden içiriyorsunuz dedim, anlamadı bile, nasıl yani dedi bana... Sizi şikayet edicem dedim, oradan da çıktık. En sonunda, sahibi nedeniyle, gitmekten imtina ettiğim bir yere girdik, dumansız hava sahası bulduk da oturduk. Şimdi ben internetteki bütün sitelerden bu iki mekanı şikayet etmeye gidiyorum, anlatırken yine çok sinirlendim, öptüm sizi...
maşallah Doruk'a bence iyi almış... a.s
Bayramda ne yapıyorsunuz? güzel planı olan varsa ben de uygulayabilirim :)
inşallah memlekete gidicem:lepi:
günaydın arkadaşlar epeydir izindeydim yoktum herkes iyidir umarım ben berbat durumdayım iznimi uzatıcaktım ama allahın cezaları hiç bişeye izin vermiyorlar lanet olsunki çalışmak zorundayım napıcam ben yaaaa sabahtan beri ağlıyorum nasıl bakıcı bulucam kime güvenicem bulduğum kişi ya kötü davranırsa yavruma ben naparım allahım yardım et bana çok kötüyüm arkadaşlar çook kelimelerle anlatamam şuanki halimi
canım yüreğini ferah tut Rabbim verir kolaylığını inşallah:Saruboceq:
Kimse yok ama ben sölimmm yine de ben bugün recimeeee başladım..Şans dileyin nolurrrr
inşallah sorunsuz gider...ve istediğin kadar verirsin canım...kaydirigubbakcemile5
kolay gelsin:)
ufffff cidden kolay gelsin, Allahım sağlıklı yaşamak ne kadar zor. sağlıksız yaşam ne kadar keyifli ve rahat oysa. yiyip,içip,oturmak varken kim şimdi tatsız sebzeleri yiyip spor yapcek,offf offff
aynensempatiksalakcinni
selam hepinize canlaropuyorumnanaktan
bugün aldığım bir habere göre kaynanamlar perşembe günü kütahya ya gidiyor 3 günlüğüne.ama olsunn 3 gün yok işte :lepi::teytey:
NİLÜFER cim Haktan pıtıma geçmiş olsun.
BURCU aynı sigara mevzusu dün restorantta geldi başımıza.biz oturduk yemek yiyoruz kadın geldi yan masada sigara içiyor.sonra hemen Alp i alıp dışarı çıktım ben ama eşim içerde sigara yaktı o masaya döndü onların üstüne üfleye üfleye içti.ki ağır bir sigara içiyor.ders olmuştur umarım.
gözün aydın :)
Herkese merhaba
Sabah 8 den beri hareket halindeyim.Ancak zaman bulupta oturabildim.Ayşenur hapşırıyordu burnu falanda akınca hastalık geliyor galiba diye düşündüm.Sabah meyve çayı,ıhlamur kaynattım.Banyo falan yaptırdım iyice kremleyip pudraladıktan sonra sırtına bir havlu koyup çaylarınıda içirip uyuttum.2 saattir uyuyor şu anda uyanmak üzere.O uyurken bende yayla çorbası yaptım uyanınca içsin diye.
Dünde evde fazla olan eşyalarımızdan arınmaya çalıştık.Kullanmadığım bardaklar,tabaklar,tepsiler,halılar,ayakkabılar vs ne varsa hepsini indirip paketleyip deniz fenerine verdik.Çok eşyayı sevmiyoruz boğuyor bizi.Ne biblo vardır evimde ne vitrin.Her yıl 3-4 kez kıyafetlerden ev eşyasına ne varsa şöyle bir elden çıkarırız.Hem ihtiyaç sahiplerine faydası oluyor hemde bize.Bu sayede ev daha ferah hale geliyor.Dünde bugünde biraz yoruldum ama değdi.
Eeee sizde ne var ne yok?
ohh elinize sağlık..iyi yapmışsınız...ben de sevmem çok eşya ve benim de evi bir alden geçirmem lazım ilk fırsatta...
bende odasını ayırıyım dıyorum yatagımız ztn ayrı allaha şükür.
doktordan geldik kızlar 7450 olmuşus boyda 75 santim. 400 gr eksiğiniz war dedi balık yağı yazdı ama ben almayı düşünmüyorum ilerde balık etli olmasın diye:) herşeyi yedirebilirsin dedi et tuzsuz herşey dedi. koltuklara tırmanıyor adımlıyor yan yan dedim inanmadı adam. babasının teleofnunda videosu wardı keşke kendi telefonuma aktarsaydım gösterirdim:) ilk arabamdada kendi kendine gidiyor dedim ama çok erken öyleyse maşş wala fln dedi. bi aksilik yokmuş allaha şkür. inek sütü weriyorum dedim nerden duydun sen onu dedi dedim bi zararı dokunmadı günde 50 70 cc weriyorum dedim ii dedi. cunku benim kız emzirme odalarında kesinlikle emmiyor etrafı izlicem die bende mecbur weriyorum. hareketli olunca az kilo alıo tabi. ama boyu yaptıgı hareketleri süper dedi. oturuyor mu dedi. oturuo ama oturmuoki maf edio beni dedim.:) uyumuo dedim güldü uyumazsa uyumasın dedi senlik hava hoş sen uuraşmıosun btün gün tabi dicektim demedim:) bizden haberler bu kadar..
maşallah...kilosu az sayılmaz aslında ama boyu epey uzunmuş
takılma canım sağlık olsun yeter...bir arkadaşımın kızı 1 yaşında 8 kilo...şükür yine iyi...doktor takviye bir şeyler önerdi mi?bizde dr gelenlerdeniz keşke gitmeseydim morlaim bozuldu7.420 gr olmuş kızım sadece 200 gr almış of of