2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selamun Aleyküm :enbuyukkk:

canım geçmiş olsun pıtına..inşallah bir an öce iyileşir

zaten normali bu..yeni bir şey öğrenince diğer bildiklerini kullanmıyor yeni olanı tekrarlayıp profesyonelleşiyorlar...yerimseniben

maşallah Doruk'a bence iyi almış... a.s

Bayramda ne yapıyorsunuz? güzel planı olan varsa ben de uygulayabilirim :)

inşallah memlekete gidicem:lepi:

canım yüreğini ferah tut Rabbim verir kolaylığını inşallah:Saruboceq:

Kimse yok ama ben sölimmm yine de ben bugün recimeeee başladım..Şans dileyin nolurrrr

inşallah sorunsuz gider...ve istediğin kadar verirsin canım...kaydirigubbakcemile5
kolay gelsin:)

ufffff cidden kolay gelsin, Allahım sağlıklı yaşamak ne kadar zor. sağlıksız yaşam ne kadar keyifli ve rahat oysa. yiyip,içip,oturmak varken kim şimdi tatsız sebzeleri yiyip spor yapcek,offf offff

aynensempatiksalakcinni

gözün aydın :)

ohh elinize sağlık..iyi yapmışsınız...ben de sevmem çok eşya ve benim de evi bir alden geçirmem lazım ilk fırsatta...

maşallah...kilosu az sayılmaz aslında ama boyu epey uzunmuş

bizde dr gelenlerdeniz keşke gitmeseydim morlaim bozuldu 7.420 gr olmuş kızım sadece 200 gr almış of of
takılma canım sağlık olsun yeter...bir arkadaşımın kızı 1 yaşında 8 kilo...şükür yine iyi...doktor takviye bir şeyler önerdi mi?

:icecream: çok doğru söölüyosun canım bencede gerek yokdelikafadulden dur bide beğendim butonuna basiimkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 hattadelikafaduldendelikafadulden

neden canını sıkan bişeymi oldu:teselli: bende keyifsizim,mert sabah ben işe giderken uyuyordu sevemedim,öğle arasına gittiğimdede uyuyordu yine sevemedim burnumda tütüyo çok özledim onu:asigim:

Alışkanlık :)
Ben çıkarken, yani saat 7'de Doruk uyuyor oluyor, her sabah...
10 saat hiç görmüyorum.
Dönüş yolunda içim sızlamaya başlıyor artık...

Çok istediğim şeylerin hiçbiri olmuyor, yolunda gitmeyen birşeyler çıkıyor sürekli vs vs

işle ilgili mi?

slm kızlar

hasta olan bebiklere çok çok geçmiş olsun umarım .çabuk iyileşirler
atanın babası geçen hafta gelicekti ama gelmedi daha doğrusu parası yokmuş gelemedi
biraz önce kameradan görüştüler bizimki babasını görünce şımardı bir gülücükler bir şımarıklıklar sormayın kamerayı kapattım bizimki kudurdu hala durmuyor yolladım yürütgeçiyle balkona bağrınıp duruyo
offf offff

al benden de o kadar, yazasım bile gelmiyor

Hee pek sessizsin bugün sahiden, titre kendine dön Meral yaw...

:icecream: çok doğru söölüyosun canım bencede gerek yokdelikafadulden dur bide beğendim butonuna basiimkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 hattadelikafaduldendelikafadulden

:roflol:

Alın bendende bı o kadar hıc keyfım yok yazasım konusasım yok

Noluyonuz be :sm_confused:

selamlar hatunlar yoğun ve bol koşturmalı uykusuz bir haftasonundan sonra işe geldim dinlendim valla sizler de iyisinizdir umarım diyor izleyici olarak yerimi alıyorum zira yoğun bir hafta başı cuma günü tatil olabilirmişm kesi diil ama olursam kanatlanabilirimdün gece neredeyse hiç uyumayan oğlum gecede 3 kez d kaka yaptı uyanmakla uyumak arasında kaldı yavrum sürekli bide pipisinin yanında bi şişlik omuştu ve kızarmıştı öğle arası doktora gittim ne salak kadınsın der gibi suratıma baktı ve pişik dedi altını bezleme gündüzleri bişeyi kalmaz dedi gönderdilaelaelaelaelaeben mi malım doktor mu anlamadım ama bana yine adana yolu göründü gibi

Son düzenleme:
Alışkanlık :)
Ben çıkarken, yani saat 7'de Doruk uyuyor oluyor, her sabah...
10 saat hiç görmüyorum.
Dönüş yolunda içim sızlamaya başlıyor artık...

işle ilgili mi?

doğru söylüyosun nankörlük var bende biraz, sizleri düşünmeden konuşup duruyorum burda sabahları saçımı çekerek uyandırmasına alışmışım, bugün fosur fosur uyudu.sabah 6 gibi mızırdayınca yanıma aldım sarılıp öpüştük kuzumla biraz şekerleme yapalım dedik ben kalktım o uyumaya devam etti. aaah aaah gecede uyusa böyle keşke ama nerdeee:sm_confused:

Ahh kuzum benim, ordan bile tanıdı di mi babayı...
Maaşallah ona, Allah kavuştursun babasına.

Pişik şişmez ki...

Yok aşkolsun, o açıdan söylemedim ben, nankörlük olur mu, evladıyla ne kadar çok vakit geçirse yine de az geliyor insana...

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gulsan38, bosna, ege43, helinzor, hepkaravana, laviniaebru, MAVIDUSLER, mrl81, NILUFERSAHH, OCD, selva82, SEYYALTANER, simenay, SnowWhiteQueen, taburcu
maaşallah sayfa doluyo taşıyo ama kimsenin konuşası yok bugünfisfisfis yoksa tam dedikodu kazanı olurdu burasıkaydirigubbakcemile3

Selamun Aleyküm :enbuyukkk:

[COLOR
opuyorumnanaktan

Aleyna ve aleyküm selam cnm

Hee pek sessizsin bugün sahiden, titre kendine dön Meral yaw...
Noluyonuz be :sm_confused:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldentitredim bakalım işe yarayacak mı:))

nasıl bi şişlik yaw?? şişlikle pişiğin ne ilgisi var ki?hala şiş mi Esin?

Ayyy benim çok konuşasım var valla, hatta burada yazarken bi yandan da fabrikadan bi arkadaşla telefonda dedikodu yapıyoz :)

opuyorumnanaktan

Aleyna ve aleyküm selam cnm

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldentitredim bakalım işe yarayacak mı:))

nasıl bi şişlik yaw?? şişlikle pişiğin ne ilgisi var ki?hala şiş mi Esin?

Yarasın yarasın, sen başla, arkası çorap söküğü gibi gelir...

canım benim, unutmamış demek hala babasınıboshayallersmile

Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu

Link soranlar buyrun burdan form doldurabilirsiniz, ayrıca katılıyorum çokta gerekli bişey değil, inceledim kitabı biraz, bunun için çok erken, hem ne yaparsak yapalım çocuklarımız yine kendi istekleri doğrultusunda devam edecekler yollarına, bizleri annelerimiz kitaplarla mı eğitti sanki, yine kendi bildiğimizi okuduk :)))

O kitap herkese geliyor çünkü asıl amaç anaokulu dergisi için abone sağlamak, çocuğunuzun yeteneğini keşfedin yazın google da çıkan ilk site.

Aylin o anaokulu dergisi acayip güzel bir şey ben kampanyada iken yiğenimi abone ettirmiştim. O zaman 3 yaşındaydı şimdi 4,5 yaşında dergide bir sürü aktivite var. Boyama, kes yapıştır falan filan Ela ile annesi yapıyorlar. 92 adet dergiydi sanırım.O zaman Sabiha paktunaın başka bir kitabını hediye ediyorlardı. Kitaptan zerre bir şey anlamadım ama dergileri çok beğendim.

Pişikte şişlik mi oluyor?
Eminim sen mal değilsindir doktor maldır arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…