- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.541
Aylin o anaokulu dergisi acayip güzel bir şey ben kampanyada iken yiğenimi abone ettirmiştim. O zaman 3 yaşındaydı şimdi 4,5 yaşında dergide bir sürü aktivite var. Boyama, kes yapıştır falan filan Ela ile annesi yapıyorlar. 92 adet dergiydi sanırım.O zaman Sabiha paktunaın başka bir kitabını hediye ediyorlardı. Kitaptan zerre bir şey anlamadım ama dergileri çok beğendim.
bana bişey gelmedifisfisfiserkeslere şu reformun sayfasını ileti olarak gönderdim ... msn adresimden bakalım artacakmı ?
canım kuzum çok özlüyo demekki:a015:slm kızlar
hasta olan bebiklere çok çok geçmiş olsun umarım .çabuk iyileşirler
atanın babası geçen hafta gelicekti ama gelmedidaha doğrusu parası yokmuş gelemedi
biraz önce kameradan görüştüler bizimki babasını görünce şımardı bir gülücükler bir şımarıklıklar sormayın kamerayı kapattım bizimki kudurdu hala durmuyor yolladım yürütgeçiyle balkona bağrınıp duruyo
offf offff
:teselli:Alın bendende bı o kadar hıc keyfım yok yazasım konusasım yok
pişikmifisfisfis geçmiş olsun canım ama pişik şişlik yaparmıbilmiyorumkismileselamlar hatunlar yoğun ve bol koşturmalı uykusuz bir haftasonundan sonra işe geldim dinlendim valla sizler de iyisinizdir umarım diyor izleyici olarak yerimi alıyorum zira yoğun bir hafta başı cuma günü tatil olabilirmişm kesi diil ama olursam kanatlanabilirimdün gece neredeyse hiç uyumayan oğlum gecede 3 kez d kaka yaptı uyanmakla uyumak arasında kaldı yavrum sürekli bide pipisinin yanında bi şişlik omuştu ve kızarmıştı öğle arası doktora gittim ne salak kadınsın der gibi suratıma baktı ve pişik dedi altını bezleme gündüzleri bişeyi kalmaz dedi gönderdilaelaelaelaelaeben mi malım doktor mu anlamadım ama bana yine adana yolu göründü gibi
ben burdan ballandıra ballandıra anlatıp sizinde canınızı çektiriyorum oyüzden kızdım kendime:çok üzgünüm: valla yetmiyo hep onunla olmak istiyorum:asigim: eskiden kamili özlerdim böyle ne garip şimdi sadece merti düşünüyorum nasıl bir aşk bu yaa:asigim:Ahh kuzum benim, ordan bile tanıdı di mi babayı...
Maaşallah ona, Allah kavuştursun babasına.
Pişik şişmez ki...
Yok aşkolsun, o açıdan söylemedim ben, nankörlük olur mu, evladıyla ne kadar çok vakit geçirse yine de az geliyor insana...
Ahh kuzum benim, ordan bile tanıdı di mi babayı...
Maaşallah ona, Allah kavuştursun babasına.
Pişik şişmez ki...
Yok aşkolsun, o açıdan söylemedim ben, nankörlük olur mu, evladıyla ne kadar çok vakit geçirse yine de az geliyor insana...
opuyorumnanaktan
Aleyna ve aleyküm selam cnm
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldentitredim bakalım işe yarayacak mı:))
nasıl bi şişlik yaw?? şişlikle pişiğin ne ilgisi var ki?hala şiş mi Esin?
Pişikte şişlik mi oluyor?
Eminim sen mal değilsindir doktor maldır arkadaşım
Ayyy benim çok konuşasım var valla, hatta burada yazarken bi yandan da fabrikadan bi arkadaşla telefonda dedikodu yapıyoz :)
Yarasın yarasın, sen başla, arkası çorap söküğü gibi gelir...
ya şu anda şişlik inmiş ama kızarıklık devam ediyo bugün gözlicem baktım tekrar şişti yarın adanaya bi profa götürücem ya ben bunlara doktor die diploma vereni bi elime geçirirsem zatenklava: klava:kötükedihüso
canım ilk zamanlar yesin diye cok zorladım işe yaramadı ağzını kenetliyodu kaşığı bile sokamıyodum. benimkide az emiyodu emmeye zorladım bir iki hafta sonra merte bağırmaya başlayınca eşim olaya el koydu yemezse yemesin elbette acıkacak dedi bende onu dinledim. biraz uzun sürdü ama mutlu sonla bittizorlama bence, sütüm azalmasın diye sağıp durdum içmedi tabi çöpe gitti ama şimdi iyi emiyo iyiki sağmışım, meyve yoğurt sebze hepsinden yiyo şimdi ara ara iştahsızlaşıyo ama bunada şükür. iştahı birden artmıyo zaten biriki kaşıkla başladı sonra yarım kavanoz mama... şimdi bitanesini bitiriyo ikinci nerde diye bakıyokaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim bol şanslar ozaman. bende bugün makarnayı mayonezsiz yedimkaydirigubbakcemile3 benim için büyük bi adımsempatiksalakcinni
canım havalardan dolayı şuan normal. gece üşüyo olabilir ayrıca yatmadan önce burnunu temizleyebilirsen rahat uyur minik kuzua.s gece yatarken vicx sürebilirsin göğsüne oda iyi gelir.
çok iyi yapmışsın canım. şark dönüşü bende eşyaların hepsini bırakayım diyorum. ozamana kadar bi ev alırız inşallah yeni ev yeni eşya istersempatiksalakcinni kamil söz verdi değiştirelim dediŞeniz şarka gelicem diye yemek odası almadım evler küçük olur dedim ama 170metrekare ev tuttuk malum herkesin 8-9 çocuğu var burda onu hesaplamadık evler çok büyük. taşınırken yatak odamın mobilyası hasar gördü zaten:1no2: değiştirmek lazımsempatiksalakcinni
dikkat et çenen düşmesin canım hani bi çikolata reklamı varya onun gibi olursun bakkaydirigubbakcemile3Ayyy benim çok konuşasım var valla, hatta burada yazarken bi yandan da fabrikadan bi arkadaşla telefonda dedikodu yapıyoz :)
teşekkür ederima.s. hemen doldurduma.sAnaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
Link soranlar buyrun burdan form doldurabilirsiniz, ayrıca katılıyorum çokta gerekli bişey değil, inceledim kitabı biraz, bunun için çok erken, hem ne yaparsak yapalım çocuklarımız yine kendi istekleri doğrultusunda devam edecekler yollarına, bizleri annelerimiz kitaplarla mı eğitti sanki, yine kendi bildiğimizi okuduk :)))
kaydirigubbakcemile3Kerem emmeyi bıraktığı için benim süt hormonum düşüyor da acaba ondan mı böyle bunalım takılıyorum, mühendisim ya bilimsel açıklama bulmazsam çatlarım
ya şu anda şişlik inmiş ama kızarıklık devam ediyo bugün gözlicem baktım tekrar şişti yarın adanaya bi profa götürücem ya ben bunlara doktor die diploma vereni bi elime geçirirsem zatenklava: klava:kötükedihüso
bana bişey gelmedifisfisfis
canım kuzum çok özlüyo demekki:a015:
:teselli:
pişikmifisfisfis geçmiş olsun canım ama pişik şişlik yaparmıbilmiyorumkismile
ben burdan ballandıra ballandıra anlatıp sizinde canınızı çektiriyorum oyüzden kızdım kendime:çok üzgünüm: valla yetmiyo hep onunla olmak istiyorum:asigim: eskiden kamili özlerdim böyle ne garip şimdi sadece merti düşünüyorum nasıl bir aşk bu yaa:asigim:
Benim çok konuşasım var ama İklim rahat bırakmıyor, biri İklimi tutsa ne güzel olur yaa...
Kerem emmeyi bıraktığı için benim süt hormonum düşüyor da acaba ondan mı böyle bunalım takılıyorum, mühendisim ya bilimsel açıklama bulmazsam çatlarım
hadi bakalım başlıyoruz o zaman:)) e madem bu kadar konuşasın var aç bi sohbet mevzuu bakiimaklinialirimsmile
cnm kasık fıtığı olabilir, bence de doktora gitmekte fayda var
bende odasını ayırıyım dıyorum yatagımız ztn ayrı allaha şükür.
doktordan geldik kızlar 7450 olmuşus boyda 75 santim. 400 gr eksiğiniz war dedi balık yağı yazdı ama ben almayı düşünmüyorum ilerde balık etli olmasın diye:) herşeyi yedirebilirsin dedi et tuzsuz herşey dedi. koltuklara tırmanıyor adımlıyor yan yan dedim inanmadı adam. babasının teleofnunda videosu wardı keşke kendi telefonuma aktarsaydım gösterirdim:) ilk arabamdada kendi kendine gidiyor dedim ama çok erken öyleyse maşş wala fln dedi. bi aksilik yokmuş allaha şkür. inek sütü weriyorum dedim nerden duydun sen onu dedi dedim bi zararı dokunmadı günde 50 70 cc weriyorum dedim ii dedi. cunku benim kız emzirme odalarında kesinlikle emmiyor etrafı izlicem die bende mecbur weriyorum. hareketli olunca az kilo alıo tabi. ama boyu yaptıgı hareketleri süper dedi. oturuyor mu dedi. oturuo ama oturmuoki maf edio beni dedim.:) uyumuo dedim güldü uyumazsa uyumasın dedi senlik hava hoş sen uuraşmıosun btün gün tabi dicektim demedim:) bizden haberler bu kadar..
bana bişey gelmedifisfisfis
canım kuzum çok özlüyo demekki:a015:
:teselli:
pişikmifisfisfis geçmiş olsun canım ama pişik şişlik yaparmıbilmiyorumkismile
ben burdan ballandıra ballandıra anlatıp sizinde canınızı çektiriyorum oyüzden kızdım kendime:çok üzgünüm: valla yetmiyo hep onunla olmak istiyorum:asigim: eskiden kamili özlerdim böyle ne garip şimdi sadece merti düşünüyorum nasıl bir aşk bu yaa:asigim:
Kerem emmeyi bıraktığı için benim süt hormonum düşüyor da acaba ondan mı böyle bunalım takılıyorum, mühendisim ya bilimsel açıklama bulmazsam çatlarım
ohh negüzel gezin bakalım. bende birazdan çıkacam merti kontrole götürcem annemin gözlüğünü değiştircem takılırız biraz ama hava çok sıcak yine 33 dereceydi öğlenakannehirannemlerı beklıyorum.kucuk kardesımle geleceklermıs.bende dısarı cıkıp hava alayım barı
Arada bir evdeki gereksiz dökünütüleri elden geçirmek gerek aslında.Hem bir sürü ihtiyaç sahibi var değerlendirecek.Hemde bu sayede evde yer açılmış oluyor ne nerde bulabiliyorsun...
Deniz Feneri ne mi? ben bir tek buraya takıldım, şu davaları devam eden herşeyi iç eden fakirlere hiçbir yardımı bulunmayan deniz fenerine mi? emelcim kızılaya falan gönderseydin ya da başka daha güvenilir bir vakıfa.
Emel, bana da geldi Prof. Dr. Sabiha Paktuna nın kitabı, sana da teşekkür edeyim, buradan paylaştığın için, tv de izlemiştim ama ihtimal vermemiştim göndereceklerine, sen geldi deyince bende doldurdum forumu hemen, bana da geldi..
bende ihtimal vermeyenlerdendim..
hangi forum doldurdun.paylaşsanıza..bizde yararlanalım..
bu arada hastasıyım sabiha paktuna nın.a.s
ohh negüzel gezin bakalım. bende birazdan çıkacam merti kontrole götürcem annemin gözlüğünü değiştircem takılırız biraz ama hava çok sıcak yine 33 dereceydi öğlenakannehir
mert doğduğundan beri evde hiçbirşeyin yeri olması gereken yerde değil canım oyüzden ne nerde hiç bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?