2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten kitapla o derginin bir sayısını da yolluyorlar, ben de beğendim hatta o yaşta çocuğu olanlara da tavsiye ettim.

erkeslere şu reformun sayfasını ileti olarak gönderdim ... msn adresimden bakalım artacakmı ?
bana bişey gelmedifisfisfis

canım kuzum çok özlüyo demekki:a015:

Alın bendende bı o kadar hıc keyfım yok yazasım konusasım yok
:teselli:
pişikmifisfisfis geçmiş olsun canım ama pişik şişlik yaparmıbilmiyorumkismile

ben burdan ballandıra ballandıra anlatıp sizinde canınızı çektiriyorum oyüzden kızdım kendime:çok üzgünüm: valla yetmiyo hep onunla olmak istiyorum:asigim: eskiden kamili özlerdim böyle ne garip şimdi sadece merti düşünüyorum nasıl bir aşk bu yaa:asigim:

Kerem emmeyi bıraktığı için benim süt hormonum düşüyor da acaba ondan mı böyle bunalım takılıyorum, mühendisim ya bilimsel açıklama bulmazsam çatlarım

Pişikte şişlik mi oluyor?
Eminim sen mal değilsindir doktor maldır arkadaşım

ya şu anda şişlik inmiş ama kızarıklık devam ediyo bugün gözlicem baktım tekrar şişti yarın adanaya bi profa götürücem ya ben bunlara doktor die diploma vereni bi elime geçirirsem zatenklava:klava:kötükedihüso

Ayyy benim çok konuşasım var valla, hatta burada yazarken bi yandan da fabrikadan bi arkadaşla telefonda dedikodu yapıyoz :)

Yarasın yarasın, sen başla, arkası çorap söküğü gibi gelir...

hadi bakalım başlıyoruz o zaman:)) e madem bu kadar konuşasın var aç bi sohbet mevzuu bakiimaklinialirimsmile

cnm kasık fıtığı olabilir, bence de doktora gitmekte fayda var

Arada bir evdeki gereksiz dökünütüleri elden geçirmek gerek aslında.Hem bir sürü ihtiyaç sahibi var değerlendirecek.Hemde bu sayede evde yer açılmış oluyor ne nerde bulabiliyorsun...

Ayyy benim çok konuşasım var valla, hatta burada yazarken bi yandan da fabrikadan bi arkadaşla telefonda dedikodu yapıyoz :)
dikkat et çenen düşmesin canım hani bi çikolata reklamı varya onun gibi olursun bakkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederima.s. hemen doldurduma.s
Kerem emmeyi bıraktığı için benim süt hormonum düşüyor da acaba ondan mı böyle bunalım takılıyorum, mühendisim ya bilimsel açıklama bulmazsam çatlarım
kaydirigubbakcemile3

elin deymişken burdaki dr larıda lütfenklava:

Evet, benim kocam da artık kıskanıyorum ama, ona kalbinle bakıyorsun, bana gözünün ucuyla diyor :)

Benim çok konuşasım var ama İklim rahat bırakmıyor, biri İklimi tutsa ne güzel olur yaa...

Getir ben tutarım onu, hiç bırakmam, ama tutarken hafif hafif ısırabilirim :)

Süt hormonun yüksekken hiç bunalım olmuyor muydun?

Takip et Esincim...
Doktor değil baytar bunlar valla...

hadi bakalım başlıyoruz o zaman:)) e madem bu kadar konuşasın var aç bi sohbet mevzuu bakiimaklinialirimsmile

cnm kasık fıtığı olabilir, bence de doktora gitmekte fayda var

Açıyorum:
Benim canım hiç kırmızı noktalı şeyler istemiyor. Bana bir akıl verin, ilacı falan yok mu bunun yaw?

canım ben kendi msn adresimdeki arkadaşalrımada attım hani olay genişlesin diye ?? ama kim ne kadar duyarlılık gösterri blemem ...

yerim senin mühendisliğini :):) kıs face de eklemişsin baktım resimelrine ne güsel bişisin sen öyle yavrum benimmmm..... :icecream::icecream:

annemlerı beklıyorum.kucuk kardesımle geleceklermıs.bende dısarı cıkıp hava alayım barı
ohh negüzel gezin bakalım. bende birazdan çıkacam merti kontrole götürcem annemin gözlüğünü değiştircem takılırız biraz ama hava çok sıcak yine 33 dereceydi öğlenakannehir

Arada bir evdeki gereksiz dökünütüleri elden geçirmek gerek aslında.Hem bir sürü ihtiyaç sahibi var değerlendirecek.Hemde bu sayede evde yer açılmış oluyor ne nerde bulabiliyorsun...

mert doğduğundan beri evde hiçbirşeyin yeri olması gereken yerde değil canım oyüzden ne nerde hiç bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

Aylincim haklısın ama içlerinden çıkan 1-2 vicdansız yüzünden derneğin adı karalandı.Defalarca program yaptılar karalama kampanyası yüzünden insanlar yardımlarını çekince bir sürü ihtiyaç sahibi zor durumda kaldı diye.Şimdi kime inanacağını bilemiyor insan.Deniz feneri kapıya kadar gelip teşekkür belgesi bıraktı eşime daha önceki yardımlarındanda ötürü.Sürekli o derneğe yardım etmeyi düşünmüyoruz elbette aklımızda başka yerlerde var.İnş. dedikleri gibi değildir gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşıyordur yapılan yardımlar.Bu işin diğer tarafıda var vebali onların üzerine.Kızılayda aklımızda canım bir dahaki çabamız onlar için olur inş.

Rica ederim canım ne demek.İnceledinmi kitabı beğendinmi?

yok ben tek gezecegım acılmam lazım uzerımdekı kotu enerjıyı atmam lazım azıcık yuruyus yapacagım

Fatma mersiii canım moral çıtamı yükselttin biraz iltifatınla, ben de seni çok beğendim şekerim, Allah mutluluğunuzu daim etsin, eşinle yapışık ikiz fotolarınız da çok hoş sempatiksalakcinni
Burcu, 3 yaşında çocuğu olan arkadaşımın söylediğine göre, emzirdiği süre içinde kırmızı noktadan nefret etmiş, emzirmesi bitince eskisinden daha istekli bir hale dönmüş, benim de emzirmem azaldığında isteklerim artmaya başlamıştı şimdi vakit bulsam yapıcam da uyumak daha keyifli geliyor. kaydirigubbakcemile2 , hani sen krem almıştın o da mı bi işe yaramadı? ayrıca fabrika falan diyosun sen nerde çalışıyosun ?
Gülşan ve Esin hava çok sıcak dediklerinde içim gidiyor, biz burada kış güneşi ile avunmaya çalışıyoruz.
Öznur u dışarı çıkaramıyorduk şimdi eve sokamıycaz galiba iyi bişey yapmadık zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…