- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.561
canım gecmıs olsun
Emel canım tesekkur ederım bılgılendırme ıcın.kıtabı yaklasık 2 saat once teslım ettıler.
afrodizyak etkisi gösteren bişeyler yokmu sende canım. çikolata falan mum ışığızemuszemusaklinialirimsmileEvet, benim kocam da artık kıskanıyorum ama, ona kalbinle bakıyorsun, bana gözünün ucuyla diyor :)
Takip et Esincim...
Doktor değil baytar bunlar valla...
Açıyorum:
Benim canım hiç kırmızı noktalı şeyler istemiyor. Bana bir akıl verin, ilacı falan yok mu bunun yaw?
canım ben kendi msn adresimdeki arkadaşalrımada attım hani olay genişlesin diye ?? ama kim ne kadar duyarlılık gösterri blemem ...
canım ya bu ne kitabı benim pek bi bilgim yokta banada yardımcı olarmısnızzz
Fatma mersiii canım moral çıtamı yükselttin biraz iltifatınla, ben de seni çok beğendim şekerim, Allah mutluluğunuzu daim etsin, eşinle yapışık ikiz fotolarınız da çok hoş sempatiksalakcinni
Burcu, 3 yaşında çocuğu olan arkadaşımın söylediğine göre, emzirdiği süre içinde kırmızı noktadan nefret etmiş, emzirmesi bitince eskisinden daha istekli bir hale dönmüş, benim de emzirmem azaldığında isteklerim artmaya başlamıştı şimdi vakit bulsam yapıcam da uyumak daha keyifli geliyor. kaydirigubbakcemile2 , hani sen krem almıştın o da mı bi işe yaramadı? ayrıca fabrika falan diyosun sen nerde çalışıyosun ?
Gülşan ve Esin hava çok sıcak dediklerinde içim gidiyor, biz burada kış güneşi ile avunmaya çalışıyoruz.
Öznur u dışarı çıkaramıyorduk şimdi eve sokamıycaz galiba iyi bişey yapmadık zemuszemus
annemlerı beklıyorum.kucuk kardesımle geleceklermıs.bende dısarı cıkıp hava alayım barı
Doktor değil baytar bunlar valla...
Açıyorum:
Benim canım hiç kırmızı noktalı şeyler istemiyor. Bana bir akıl verin, ilacı falan yok mu bunun yaw?
Aylincim haklısın ama içlerinden çıkan 1-2 vicdansız yüzünden derneğin adı karalandı.Defalarca program yaptılar karalama kampanyası yüzünden insanlar yardımlarını çekince bir sürü ihtiyaç sahibi zor durumda kaldı diye.Şimdi kime inanacağını bilemiyor insan.Deniz feneri kapıya kadar gelip teşekkür belgesi bıraktı eşime daha önceki yardımlarındanda ötürü.Sürekli o derneğe yardım etmeyi düşünmüyoruz elbette aklımızda başka yerlerde var.İnş. dedikleri gibi değildir gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşıyordur yapılan yardımlar.Bu işin diğer tarafıda var vebali onların üzerine.Kızılayda aklımızda canım bir dahaki çabamız onlar için olur inş.
dikkat et çenen düşmesin canım hani bi çikolata reklamı varya onun gibi olursun bakkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederima.s. hemen doldurduma.s
kaydirigubbakcemile3
elin deymişken burdaki dr larıda lütfenklava:
Bacak bacak üstünede atmışım hatta bacağımın arkasınada dolamışım iyice ayağımı.... Yemek yediriyorum
yok ben tek gezecegım acılmam lazım uzerımdekı kotu enerjıyı atmam lazım azıcık yuruyus yapacagım
Fatma mersiii canım moral çıtamı yükselttin biraz iltifatınla, ben de seni çok beğendim şekerim, Allah mutluluğunuzu daim etsin, eşinle yapışık ikiz fotolarınız da çok hoş sempatiksalakcinni
Burcu, 3 yaşında çocuğu olan arkadaşımın söylediğine göre, emzirdiği süre içinde kırmızı noktadan nefret etmiş, emzirmesi bitince eskisinden daha istekli bir hale dönmüş, benim de emzirmem azaldığında isteklerim artmaya başlamıştı şimdi vakit bulsam yapıcam da uyumak daha keyifli geliyor. kaydirigubbakcemile2 , hani sen krem almıştın o da mı bi işe yaramadı? ayrıca fabrika falan diyosun sen nerde çalışıyosun ?
Gülşan ve Esin hava çok sıcak dediklerinde içim gidiyor, biz burada kış güneşi ile avunmaya çalışıyoruz.
Öznur u dışarı çıkaramıyorduk şimdi eve sokamıycaz galiba iyi bişey yapmadık zemuszemus
Ben de aldım kitabı, hemen de gönderdiler, sorun olacak bir durum yok Haticecim...
Böyle kitaplara hiç gerek yok kanımca çocuğun yetenekleri keşfetmek için. Diş buğdayı diye birşey var yaw, önüne 3-5 nesne koy, ne olacağı hemen belli oluyor zaten kaydirigubbakcemile3
Ben bilmiyorum ki o reklamı...
Yaw Doruk uyanıkken tv açmıyoz diyorum size, dünyadan haberim yok.
Ama dün akşam King Kong'u üçüncü defa seyrettim yine de :)
Stresten mi girdin o şekle?
Ben de çok daralıyorum Doruk'a yemek yedirirken, yemediği zaman tabi :)
Bazen de kuş gibi açmıyor mu o ağzını, eriyorum yaa :asigim:
Ayy, ondan mı böyleyim ben yaa... Krem işe yarıyor da, o acıyı azaltıyor, istek vermiyor Aylincim... İstememi sağlayacak bi ilaç varsa, onu önerin. Cumartesi akşamı başım gelecekleri anlayıp Doruk'u uyuturken kendimi de uyuttum, o kadar yani...
Ben büyük bir holdingin, yapı kimyasalları üreten bir şirketinde çalışıyorum, genel müdürlük burada, fabrikalar başka yerlerde...
Selamun Aleyküm :enbuyukkk:
canım geçmiş olsun pıtına..inşallah bir an öce iyileşir
zaten normali bu..yeni bir şey öğrenince diğer bildiklerini kullanmıyor yeni olanı tekrarlayıp profesyonelleşiyorlar...yerimseniben
maşallah Doruk'a bence iyi almış... a.s
inşallah memlekete gidicem:lepi:
canım yüreğini ferah tut Rabbim verir kolaylığını inşallah:Saruboceq:
inşallah sorunsuz gider...ve istediğin kadar verirsin canım...kaydirigubbakcemile5
kolay gelsin:)
aynensempatiksalakcinni
gözün aydın :)
ohh elinize sağlık..iyi yapmışsınız...ben de sevmem çok eşya ve benim de evi bir alden geçirmem lazım ilk fırsatta...
maşallah...kilosu az sayılmaz aslında ama boyu epey uzunmuş
takılma canım sağlık olsun yeter...bir arkadaşımın kızı 1 yaşında 8 kilo...şükür yine iyi...doktor takviye bir şeyler önerdi mi?
erkeslere şu reformun sayfasını ileti olarak gönderdim ... msn adresimden bakalım artacakmı ?
annen sizinle yaşasa ikiniz için de dah kolay olmaz mı?sempatiksalakcinni
uuuuu ağır bi konu olmuş:)) bebik doğduğundan beri mi böyle? e aklın fikrin sürekli oğlunda tabi di miilacı romantik bi ortam, güzel bi yemek, başbaşa romantik bi film:)) bu akşam uygulamaya koy bakiim. hemen gidip . oğluna sarılıp uyuma lmaz:
yaa kullanılmış kıyafet sonuçta bunlar, ne yapacaklar yani, ebette ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklar.tebrik ederim cnm, güzel bi iş yapmışsın. ben de çok sevmem yanımda eşya tutmay
burcucum haklısın baytar bunlar mal herif bide pişiğine elini sürttü sürttü ağlatana kadar daynamadım tuttum elini tmm tmm dedi bişi olmaz ağlic biraz ağlamasın dedim ama ses tonum nasıldıysa artık annem çıkınca fırçaladı beni
slm kızlar
hasta olan bebiklere çok çok geçmiş olsun umarım .çabuk iyileşirler
atanın babası geçen hafta gelicekti ama gelmedidaha doğrusu parası yokmuş gelemedi
biraz önce kameradan görüştüler bizimki babasını görünce şımardı bir gülücükler bir şımarıklıklar sormayın kamerayı kapattım bizimki kudurdu hala durmuyor yolladım yürütgeçiyle balkona bağrınıp duruyo
offf offff
teyzeleri esin elma kemiriyor..
Ben bilmiyorum ki o reklamı...
Yaw Doruk uyanıkken tv açmıyoz diyorum size, dünyadan haberim yok.
Ama dün akşam King Kong'u üçüncü defa seyrettim yine de :)
Ayy, ondan mı böyleyim ben yaa... Krem işe yarıyor da, o acıyı azaltıyor, istek vermiyor Aylincim... İstememi sağlayacak bi ilaç varsa, onu önerin. Cumartesi akşamı başım gelecekleri anlayıp Doruk'u uyuturken kendimi de uyuttum, o kadar yani...
Ben büyük bir holdingin, yapı kimyasalları üreten bir şirketinde çalışıyorum, genel müdürlük burada, fabrikalar başka yerlerde...
benim d canım kırmızı nokta istemiyo adam gideli 15 gün oldu ohh diorum yani hatta o nette konuşmayafln çalışıyo hemen konuyu değiştiriyorum napcam ben yaa
Aylin o anaokulu dergisi acayip güzel bir şey ben kampanyada iken yiğenimi abone ettirmiştim. O zaman 3 yaşındaydı şimdi 4,5 yaşında dergide bir sürü aktivite var. Boyama, kes yapıştır falan filan Ela ile annesi yapıyorlar. 92 adet dergiydi sanırım.O zaman Sabiha paktunaın başka bir kitabını hediye ediyorlardı. Kitaptan zerre bir şey anlamadım ama dergileri çok beğendim.
esin hanımın mothercare den aldığımız kalın tulumu birazcıkda büyük. Dün oyuncağına tutunup ayağa kalkıyordu o anda çektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?