2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

afrodizyak etkisi gösteren bişeyler yokmu sende canım. çikolata falan mum ışığızemuszemusaklinialirimsmile

canım ben kendi msn adresimdeki arkadaşalrımada attım hani olay genişlesin diye ?? ama kim ne kadar duyarlılık gösterri blemem ...

hımm anladıma.s

e için gitmesin bayramda napcam diodun çık gel işte bende bayramda 2 gün antebe kaçayım diyorum gel takıl bana alışveriş yaparız hemde gezeriz gerçi antep buraı kadar sıcak olmaz soğumuştur şimdi senle burda gezeriz hade çık gel

annemlerı beklıyorum.kucuk kardesımle geleceklermıs.bende dısarı cıkıp hava alayım barı

annen sizinle yaşasa ikiniz için de dah kolay olmaz mı?sempatiksalakcinni

Doktor değil baytar bunlar valla...

Açıyorum:
Benim canım hiç kırmızı noktalı şeyler istemiyor. Bana bir akıl verin, ilacı falan yok mu bunun yaw?

uuuuu ağır bi konu olmuş:)) bebik doğduğundan beri mi böyle? e aklın fikrin sürekli oğlunda tabi di mi ilacı romantik bi ortam, güzel bi yemek, başbaşa romantik bi film:)) bu akşam uygulamaya koy bakiim. hemen gidip . oğluna sarılıp uyumalmaz:

yaa kullanılmış kıyafet sonuçta bunlar, ne yapacaklar yani, ebette ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklar.tebrik ederim cnm, güzel bi iş yapmışsın. ben de çok sevmem yanımda eşya tutmay

burcucum haklısın baytar bunlar mal herif bide pişiğine elini sürttü sürttü ağlatana kadar daynamadım tuttum elini tmm tmm dedi bişi olmaz ağlic biraz ağlamasın dedim ama ses tonum nasıldıysa artık annem çıkınca fırçaladı beni

Ben bilmiyorum ki o reklamı...
Yaw Doruk uyanıkken tv açmıyoz diyorum size, dünyadan haberim yok.
Ama dün akşam King Kong'u üçüncü defa seyrettim yine de :)

Bacak bacak üstünede atmışım hatta bacağımın arkasınada dolamışım iyice ayağımı.... Yemek yediriyorum

Stresten mi girdin o şekle?
Ben de çok daralıyorum Doruk'a yemek yedirirken, yemediği zaman tabi :)
Bazen de kuş gibi açmıyor mu o ağzını, eriyorum yaa :asigim:

yok ben tek gezecegım acılmam lazım uzerımdekı kotu enerjıyı atmam lazım azıcık yuruyus yapacagım

Ayy, ondan mı böyleyim ben yaa... Krem işe yarıyor da, o acıyı azaltıyor, istek vermiyor Aylincim... İstememi sağlayacak bi ilaç varsa, onu önerin. Cumartesi akşamı başım gelecekleri anlayıp Doruk'u uyuturken kendimi de uyuttum, o kadar yani...
Ben büyük bir holdingin, yapı kimyasalları üreten bir şirketinde çalışıyorum, genel müdürlük burada, fabrikalar başka yerlerde...

Güle güle kullan canım.Resimli olduğu için çocukların dikkatini çekebilir.Ben 2 yaşındaki yeğenime deneme yapsammı diye düşünüyorum.Gerçi onun tüm ilgisi yemeklere.Yaloş bebe.Orman resminin içinden böceği göstereceğini sanmam...

benim d canım kırmızı nokta istemiyo adam gideli 15 gün oldu ohh diorum yani hatta o nette konuşmayafln çalışıyo hemen konuyu değiştiriyorum napcam ben yaa

Evet hatta dudaklarımıda kanattım ısırmaktan.Hep bunu yapıyorum.Yemeği şimdi bitti ama dudaklarım mayın tarlası gibi....

Yap canım rahatlarsın....

Aç dedin açtım şekerim, damardan oldu biraz.
Doğumdan önceden beri böyle... Adam 1 senedir sabrediyor ya da ben öyle sanıyorum, bilemicem, odun gibiyim resmen.
Bu akşam geç gelecekmiş kendisi, bu aralar işe verdi kendini, benden hayır yok tabi, o gelene kadar ben 5. rüyamda olurum zannımca...
Koca haftasonu geçti yaw, çok hayvanım ben klava: Ben de bugün gidip kendime yeni kıyafet alıyım bari, belki katkısı olur mevcut duruma...

Bi de öyle gayet rahat ağlatmazlar mı, parçalarım ben onu !!! Bi dur, bi nazik ol, bekle sakinleşsin çocuk, ondan sonra muayene et, yok, fabrikasyon muayene yapacak çünkü, pis adam... (içimden daha ayıp şeyler söyledim de uyarı almıyım diye yazmadım )

Canımsın yaaa kıyamam babayı özlemiş.İşi falan yokmu şebnemcim babasının?

esin hanımın mothercare den aldığımız kalın tulumu birazcıkda büyük. Dün oyuncağına tutunup ayağa kalkıyordu o anda çektim.

Eklentiler

• $IMG_4874.webp
    21 KB · Görüntüleme: 22
teyzeleri esin elma kemiriyor..

afiyet olsun şirineye, maşallah çok büyümüş bu cnm

başına gelecekleri anlayıp kendini uyuttun!! durum düşündüğümden de vahimmişkaydirigubbakcemile3 olaya direkt böyle yaklaşma cnm, sen psikolojik olarak zaten kendini uzakn tutuyosun baksana. böyle kaçmasan da, izin versen belki de isteyeceksin sen de o anaklinialirimsmile

benim d canım kırmızı nokta istemiyo adam gideli 15 gün oldu ohh diorum yani hatta o nette konuşmayafln çalışıyo hemen konuyu değiştiriyorum napcam ben yaa

sana da geçerli söylediklerim:))

burcu bitkisel bi şeyler duymustum ben netten bi araştırsana ... ben d.sonra ne acı yasadım ne isteksizlik hatta bebekten sonra daha güzel oldu hersey

Bende inceledim dergiyi en azından yarım saat 1 saat bile olsa onunla oyalanır büyüyünce hem kendine faydalı hem bana.O arada 1-2 işimi hallederim...1 yıl sonra bende düşünüyorum abone olmayı nasipse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…