- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.581
Benim çok konuşasım var ama İklim rahat bırakmıyor, biri İklimi tutsa ne güzel olur yaa...
benim d canım kırmızı nokta istemiyo adam gideli 15 gün oldu ohh diorum yani hatta o nette konuşmayafln çalışıyo hemen konuyu değiştiriyorum napcam ben yaa
ya şu anda şişlik inmiş ama kızarıklık devam ediyo bugün gözlicem baktım tekrar şişti yarın adanaya bi profa götürücem ya ben bunlara doktor die diploma vereni bi elime geçirirsem zatenklava: klava:kötükedihüso
Aç dedin açtım şekerim, damardan oldu biraz.
Doğumdan önceden beri böyle... Adam 1 senedir sabrediyor ya da ben öyle sanıyorum, bilemicem, odun gibiyim resmen.
Bu akşam geç gelecekmiş kendisi, bu aralar işe verdi kendini, benden hayır yok tabi, o gelene kadar ben 5. rüyamda olurum zannımca...
Koca haftasonu geçti yaw, çok hayvanım benklava: Ben de bugün gidip kendime yeni kıyafet alıyım bari, belki katkısı olur mevcut duruma...
esin hanımın mothercare den aldığımız kalın tulumu birazcıkda büyük. Dün oyuncağına tutunup ayağa kalkıyordu o anda çektim.
benim d canım kırmızı nokta istemiyo adam gideli 15 gün oldu ohh diorum yani hatta o nette konuşmayafln çalışıyo hemen konuyu değiştiriyorum napcam ben yaa
Evet hatta dudaklarımıda kanattım ısırmaktan.Hep bunu yapıyorum.Yemeği şimdi bitti ama dudaklarım mayın tarlası gibi....
esin hanımın mothercare den aldığımız kalın tulumu birazcıkda büyük. Dün oyuncağına tutunup ayağa kalkıyordu o anda çektim.
afiyet olsun şirineye, maşallah çok büyümüş bu cnm
başına gelecekleri anlayıp kendini uyuttun!! durum düşündüğümden de vahimmişkaydirigubbakcemile3 olaya direkt böyle yaklaşma cnm, sen psikolojik olarak zaten kendini uzakn tutuyosun baksana. böyle kaçmasan da, izin versen belki de isteyeceksin sen de o anaklinialirimsmile
sana da geçerli söylediklerim:))
burcu bitkisel bi şeyler duymustum ben netten bi araştırsana ... ben d.sonra ne acı yasadım ne isteksizlik hatta bebekten sonra daha güzel oldu hersey
teyzeleri esin elma kemiriyor..
Geçen akşam facete çok güldüm, sen benim iletiyi yazmışsın ya, eşin de yorum yapmış "3000 km deyim yine mi yaa" :smiley-cool:
Burcu kendi derdinin ilacı kendin olmalısın sositososito , ecel gelmiş cihane baş ağrısı bahane, öyle kendini uyutup durma, yapa yapa alışır eski haline kavuşursun, ilk günkü kadar emzirmiyorsun artık düştü o hormonların, silkele kendini, shake it up şekerim :sm_cool: hazır hatırlattınız bu akşam ben de yapayım bari aklıma düştü hem belki bunalımıma iyi gelir
Gel grup terapisine gidek :)
Aaaa, abartmışsın sen Emelcim, niye o kadar stres ettin yaw...
Oyy minicik boyuna bakmadan ayağa da kalkarmış bıcırık, maaşallah sana...
Gözler bir harika
Öle mi diyosun... İşte istemiyorum, başlamaya niyetim yok benim, üşeniyor muyum acaba :)
Araştırayım valla evden, 15 dk sonra çıkmam lazım çünkü. Ayyy vardır inşallah, ne iyi olur... Bu sefer de inmezmişim adamın tepesinden kaydirigubbakcemile3
yaa salmayın bu kadar kendinizi kızlar cidden. al bakalım güzel bişiler, havan değişsin:))
Sen asıl kendinden haberler ver nasıl geçti haftasonun sengözlerimebaksanab
Aç dedin açtım şekerim, damardan oldu biraz.
Doğumdan önceden beri böyle... Adam 1 senedir sabrediyor ya da ben öyle sanıyorum, bilemicem, odun gibiyim resmen.
Bu akşam geç gelecekmiş kendisi, bu aralar işe verdi kendini, benden hayır yok tabi, o gelene kadar ben 5. rüyamda olurum zannımca...
Koca haftasonu geçti yaw, çok hayvanım benklava: Ben de bugün gidip kendime yeni kıyafet alıyım bari, belki katkısı olur mevcut duruma...
Bi de öyle gayet rahat ağlatmazlar mı, parçalarım ben onu !!! Bi dur, bi nazik ol, bekle sakinleşsin çocuk, ondan sonra muayene et, yok, fabrikasyon muayene yapacak çünkü, pis adam... (içimden daha ayıp şeyler söyledim de uyarı almıyım diye yazmadım)
yaa salmayın bu kadar kendinizi kızlar cidden. al bakalım güzel bişiler, havan değişsin:))
haftasonu kayınvalide bendeydi:)) tahmin edeceğin gibi geçti:))
burcu bitkisel bi şeyler duymustum ben netten bi araştırsana ... ben d.sonra ne acı yasadım ne isteksizlik hatta bebekten sonra daha güzel oldu hersey
Geçen akşam facete çok güldüm, sen benim iletiyi yazmışsın ya, eşin de yorum yapmış "3000 km deyim yine mi yaa" :smiley-cool:
Burcu kendi derdinin ilacı kendin olmalısın sositososito , ecel gelmiş cihane baş ağrısı bahane, öyle kendini uyutup durma, yapa yapa alışır eski haline kavuşursun, ilk günkü kadar emzirmiyorsun artık düştü o hormonların, silkele kendini, shake it up şekerim :sm_cool: hazır hatırlattınız bu akşam ben de yapayım bari aklıma düştü hem belki bunalımıma iyi gelir
aferin kuzuya, çalışkanmış demek Esincik te
delisin sen beee:))...hazır aklıma getirdini haaaakaydirigubbakcemile3
evet cnm üşeniyosun,tembellik ediyosun bence. o an uyumak daha cazip geliyor ama yeter dinlendiğinlmaz: nyse sen de zaten bu duruma son vermeye niyetlisin artık anladığım kadarıyla, ha gayretbayanssulusmile
annen sizinle yaşasa ikiniz için de dah kolay olmaz mı?sempatiksalakcinni
uuuuu ağır bi konu olmuş:)) bebik doğduğundan beri mi böyle? e aklın fikrin sürekli oğlunda tabi di miilacı romantik bi ortam, güzel bi yemek, başbaşa romantik bi film:)) bu akşam uygulamaya koy bakiim. hemen gidip . oğluna sarılıp uyuma lmaz:
yaa kullanılmış kıyafet sonuçta bunlar, ne yapacaklar yani, ebette ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklar.tebrik ederim cnm, güzel bi iş yapmışsın. ben de çok sevmem yanımda eşya tutmay
çok güldüm muhabbetinize,yazdıklarınıza.
şu dingin ruh halime iyi geldiniz vallahi :gitme:
travocort, hametan, ve tyrosd kullandım ama en ii tyrosyd olduPişik kremi olarak ne kullanıyorsun?
adam gidiyo izi kalıyo bünyede yarattığı etki düşün ne kadar kuvvetli kendi kendinini ilacı ol demesi kolay hani bazen ööğğ diorum o kadar yani en son ne zaman orgi oldum hatırlamıyorum hep numara hep numara bide çakacak bigün asıl kıyamet o zaman kopacak ama mcbur bırakıyo olmazsam bi trip bi bozulma sen beni artık sevmiyosundan tut da tee nerelerekafamçokkarıştıGeçen akşam facete çok güldüm, sen benim iletiyi yazmışsın ya, eşin de yorum yapmış "3000 km deyim yine mi yaa" :smiley-cool:
sööle şekerim sööle heralde haftasonuna kadar yok benim kocaman adam bööle iim bekar bekar ama gelince e nerden baksan 3 hafta olmuş olacak mecburen yapcaz bi güzellikafiyet olsun şirineye, maşallah çok büyümüş bu cnm
başına gelecekleri anlayıp kendini uyuttun!! durum düşündüğümden de vahimmişkaydirigubbakcemile3 olaya direkt böyle yaklaşma cnm, sen psikolojik olarak zaten kendini uzakn tutuyosun baksana. böyle kaçmasan da, izin versen belki de isteyeceksin sen de o anaklinialirimsmile
sana da geçerli söylediklerim:))
Gel grup terapisine gidek :)
Aaaa, abartmışsın sen Emelcim, niye o kadar stres ettin yaw...
Oyy minicik boyuna bakmadan ayağa da kalkarmış bıcırık, maaşallah sana...
Gözler bir harika
Öle mi diyosun... İşte istemiyorum, başlamaya niyetim yok benim, üşeniyor muyum acaba :)
Araştırayım valla evden, 15 dk sonra çıkmam lazım çünkü. Ayyy vardır inşallah, ne iyi olur... Bu sefer de inmezmişim adamın tepesinden kaydirigubbakcemile3
haftasonu kayınvalide bendeydi:)) tahmin edeceğin gibi geçti:))
Aileleriniz durumdan haberdar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?