2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim d canım kırmızı nokta istemiyo adam gideli 15 gün oldu ohh diorum yani hatta o nette konuşmayafln çalışıyo hemen konuyu değiştiriyorum napcam ben yaa

Geçen akşam facete çok güldüm, sen benim iletiyi yazmışsın ya, eşin de yorum yapmış "3000 km deyim yine mi yaa" :smiley-cool:

Burcu kendi derdinin ilacı kendin olmalısın sositososito , ecel gelmiş cihane baş ağrısı bahane, öyle kendini uyutup durma, yapa yapa alışır eski haline kavuşursun, ilk günkü kadar emzirmiyorsun artık düştü o hormonların, silkele kendini, shake it up şekerim :sm_cool: hazır hatırlattınız bu akşam ben de yapayım bari aklıma düştü hem belki bunalımıma iyi gelir

yaa salmayın bu kadar kendinizi kızlar cidden. al bakalım güzel bişiler, havan değişsin:))

esin hanımın mothercare den aldığımız kalın tulumu birazcıkda büyük. Dün oyuncağına tutunup ayağa kalkıyordu o anda çektim.

aferin kuzuya, çalışkanmış demek Esincik te

benim d canım kırmızı nokta istemiyo adam gideli 15 gün oldu ohh diorum yani hatta o nette konuşmayafln çalışıyo hemen konuyu değiştiriyorum napcam ben yaa

Gel grup terapisine gidek :)

Evet hatta dudaklarımıda kanattım ısırmaktan.Hep bunu yapıyorum.Yemeği şimdi bitti ama dudaklarım mayın tarlası gibi....

Aaaa, abartmışsın sen Emelcim, niye o kadar stres ettin yaw...

esin hanımın mothercare den aldığımız kalın tulumu birazcıkda büyük. Dün oyuncağına tutunup ayağa kalkıyordu o anda çektim.

Oyy minicik boyuna bakmadan ayağa da kalkarmış bıcırık, maaşallah sana...
Gözler bir harika

Öle mi diyosun... İşte istemiyorum, başlamaya niyetim yok benim, üşeniyor muyum acaba :)

burcu bitkisel bi şeyler duymustum ben netten bi araştırsana ... ben d.sonra ne acı yasadım ne isteksizlik hatta bebekten sonra daha güzel oldu hersey

Araştırayım valla evden, 15 dk sonra çıkmam lazım çünkü. Ayyy vardır inşallah, ne iyi olur... Bu sefer de inmezmişim adamın tepesinden kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

delisin sen beee:))...hazır aklıma getirdini haaaakaydirigubbakcemile3

evet cnm üşeniyosun,tembellik ediyosun bence. o an uyumak daha cazip geliyor ama yeter dinlendiğinlmaz: nyse sen de zaten bu duruma son vermeye niyetlisin artık anladığım kadarıyla, ha gayretbayanssulusmile

velet uyusun diye bekliyorum yemek yapmak için ama uyumadı bi türlü. kalkıp yapayım bari, Furkan gelecek 1 saate kadar

aklinialirimsmile:lepi:

burcu bitkisel bi şeyler duymustum ben netten bi araştırsana ... ben d.sonra ne acı yasadım ne isteksizlik hatta bebekten sonra daha güzel oldu hersey

her zaman zordu şimdi daha zorrr. Esin'in yatağı bizim odada. Kızım sağolsun izin vermiyor bu işlere ama zaten hafta da bir adamcağız sokuluyor yanıma onda da habire kızı uyanıyor...

Öyle mi oldu :) Süpermiş

Evet emzirmenin arkasına sığınamam artık, iki güncük daha vakit verin o zaman bana... Perşembe günü epilasyona gideyim, pırıl olayım, sonra ekşııınnnn bayanssulusmile

yaa salmayın bu kadar kendinizi kızlar cidden. al bakalım güzel bişiler, havan değişsin:))

aferin kuzuya, çalışkanmış demek Esincik te

İçime alacam, dışıma değil :kedi:
Malum 7 aydır en seksi kıyafetim emzirme sütyeni kaydirigubbakcemile3

Uyumak süper bişey valla, en ateşli atraksiyona bil değişmem alkisalkisalkis

Sen asıl kendinden haberler ver nasıl geçti haftasonun sengözlerimebaksanab

Evet evet evet, çabuk yaz, çıkacam olumunekankayizsmile

Canım kutusunda hiç açılmamışlarda oluyor kullanılabilir herşeyi kabul ediyorlar.Bazen o kadar coşuyorumki eşim 'yakında derneği biz ihtiyaç sahibiyiz diye'arayacağım diyor.Rabbim kimseyi zorda bırakmasın.

Ben dahamı kötüyüm bu konuda acep?
Yani en son ne zaman oldu onu bile hatırlamıyorum.1 ay olmuş mudurki?
Bu hamiş kalma korkusu yüzündenmi kaçıyorumki?Kontrol bende olmadıkça tam güven olmuyor çünkü.Hapa başlamadanda geçmeyecek biliyorum....

Pişik kremi olarak ne kullanıyorsun?
travocort, hametan, ve tyrosd kullandım ama en ii tyrosyd oldu
adam gidiyo izi kalıyo bünyede yarattığı etki düşün ne kadar kuvvetli kendi kendinini ilacı ol demesi kolay hani bazen ööğğ diorum o kadar yani en son ne zaman orgi oldum hatırlamıyorum hep numara hep numara bide çakacak bigün asıl kıyamet o zaman kopacak ama mcbur bırakıyo olmazsam bi trip bi bozulma sen beni artık sevmiyosundan tut da tee nerelerekafamçokkarıştı
sööle şekerim sööle heralde haftasonuna kadar yok benim kocaman adam bööle iim bekar bekar ama gelince e nerden baksan 3 hafta olmuş olacak mecburen yapcaz bi güzellik

gidelim evet ya ben kesin gidcem psikloğa almıştımrandevuyu iptal ettim işe yaramaz bi doktor dediler başka doktor arıyorum şimdi bide spiral taktırmam lazım aha bahaneyi de buldum bi süre daha yırtabilirim sanırsamsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…