2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Terbiyesizmiş kendisi, kalın kalas diyebiliriz.

Yuh artık. Biz hala yeni doğum yapmış hanımlar sayılırız. Vücut 2 yılda toplanıyor diye çok söyledi bana kuzenlerim. Çok ayıp Sen moralini bozma pınarcım.

Pınarcım hiç takma o adamı cnm, sinir şey. benim de ar çevremde öyle sinir tiplerkötükedihüso

alsanaalsanasmile

Aynen benim de..Milletin ayy yüzün çok güzel demesinden sıkıldım kibarca şişkosun diyolar çünkü böyle diyerekklava: doğum yaptık ayol tabi kilomuz varr

klava:

alsanaalsanasmile zayıflamak istiyorum bu iyi bi şey en azından senağlama

Şu Tuba Büyüküstün güzel kadın ama çok soğuk bişi yaa, reklamı da çok itici olmuş bence
Alın size günün sorusu, Beren mi güzel yoksa Tuba mıaklinialirimsmile

Tuba güzel Beren sevimli :lepi:

Şebnem ve Esrin Rabbim ikinizinde yardımcı olsun..HAYIRLI kapılar açsın
Elimizden gelen dua etmek.
.bilmiyorumkismile

Yavrum napimm yiyo işte maşallah, alıyo benzini sonra bi dk. durmuyo yerinde. Üstüme tırmanıyo
Diğer programlardan farkını sölim benim beslenme aralarında en az 4 saat var. Önce mama ya da anne sütü bir saat sonra da katıyı veriyorum. Arayı açarsan acıkır senin de kuşş..

çift kişilk nevresimler 31 tl hemde süper ben 5 tane aldım bakın bir kaçırmayın markafoniiiiiiiiiii

cnm bizde hiç olmadı öyle bir durum, bence şimdi tam çıkmışken gidip doktora göstermende fayda var

benim kayınvalidelerle durumum ne olur bilmiyorum, perşembe tekrar bana geçerler pazar gecesi dönerler sanırım. onun için bana güvenme sen iyisi mi pınara at telini o seni arar

tamam yükleyorum

bekliyom:lepi:

meralcim aklımı okudun bizde mi kızarsak yaaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:enbuyukkk:

vereliniortaksempatiksalakcinni

hadi konuşalım bol bol o halde benim de çok konuşasım var bugünkaydirigubbakcemile2
CEO haaa hiç fena olmaz yaniaklinialirimsmile

kızlar yavruslara bayramlık alacak mısnız? eger alacaksak resimlerini cekip koyalım mı , hem fikri vermis olurus bırbırımızeee :hulya:

ben almıcam çok eşyası var bebikin. babaannesi de gelirken waikiki'den gömlek,süeter ve pantolon almış. onları giyer

hayırdır ne tahlili idi bu canım ?

kan tahlili yapmıştı, kanının düşük olduğundan şüpheleniyo da cnm, çok halsizmiş

kız sen varya bi ömürsün valla..Hakkattenyaaa 240cc mama hemdegünde ikidefa ben 120 içse yarabbi şükür diyorum oda geceleri içiyogündüz çorbasıydı meyvasıydı yoğurduydu zaman geçiyovalla.
kızlar yavruslara bayramlık alacak mısnız? eger alacaksak resimlerini cekip koyalım mı , hem fikri vermis olurus bırbırımızeee :hulya:

benimkardeşim alcek para göndercem 15de burda.Bücürüktenalıcakbüyük ihtimal.Doğanda çeketli takımlar var internettedegörmüştüm ondan aldırıciiim

Belki sıralamamı beğenmiştir...
Belki kuş konduruyorum ben, ne biliyosun :)

Her bebeğin bir kapasitesi var, Doruk hayatta o mamaları içmez, bu verdiklerimi bile zor yiyor.

Geçmiş olsun, umarım ciddi birşey değildir. bi doktora göster bence...

Alıcam tabiii, ama daha çok var, bayramdan önceki hafta alırım herhalde...

he bee herkesler kızarmaya başladı, bi pro-kart almak farz oldu:))
ay bu çok zor bi soru oldu bilemedim şimdibilmiyorumkismile

Sen böyle de afillisin Meral yaw :dance:

markofonide çok cici şeyler satışta bakın bi

Hayır hayır, bakmamalıyım yasakkelime
Markafoni, Trendyol, Grupfoni falan filan derken, battım ulennnn delikafadulden

Bu arada bebekimin mesleği konusunu hiç düşünmemiştim. Yaparken mutlu olacağı, hem mutlu olup hem güzel para kazanacağı, saygı duyulacak bir mesleği olsun. Önemli olan bu...

Ben 240 cc mama vereyim benim oğlum 6 saat bişey yemez sanmam yani ki iştahsız bir bebek değil, kendi çapında normal bi iştahı var, hem bu nasıl 4 saat ara vermek mama 1 saat sonra katı diyosun?

ben geldim.selam canlar.
temizlik yapıyordum bakamadım size.
neyapıyorsunuz?şimdi biri geçmişte ne var neyok söyler mi bana?okumam çok zor.
lütfennnnnnnnmafoldumben

Ben de baktım biraz önce bebikler için çok güzel şeyler var ama tükenmiş :gitme:
Ekstra 5 nevresim takımını napıcan sorması ayıp, sen Kars tasın misafirin de olmuyordur ki ohaoldumsmile

:)))) bayram geliyor bir sürü hediye gelir bana teyzemler annemler vs herkese 1 tane göndercem kars kaşarıyla birlikte hediye yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…