- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.201
Terbiyesizmiş kendisi, kalın kalas diyebiliriz.
Yuh artık. Biz hala yeni doğum yapmış hanımlar sayılırız. Vücut 2 yılda toplanıyor diye çok söyledi bana kuzenlerim. Çok ayıp Sen moralini bozma pınarcım.
Pınarcım hiç takma o adamı cnm, sinir şey. benim de ar çevremde öyle sinir tiplerkötükedihüso
Aynen benim de..Milletin ayy yüzün çok güzel demesinden sıkıldım kibarca şişkosun diyolar çünkü böyle diyerekklava: doğum yaptık ayol tabi kilomuz varr
klava:
Şu Tuba Büyüküstün güzel kadın ama çok soğuk bişi yaa, reklamı da çok itici olmuş bence
Alın size günün sorusu, Beren mi güzel yoksa Tuba mıaklinialirimsmile
aslında hıc dusunmedım bu konuyu, sadece duzgun bir egitim almasını istiyorum galiba, kendisini yetistirmesini, ondan sonra hangi meslegi secerse secsin , onemli olan onun istedigi, bizim ki degil...
Allah Allah Bosna bizim yedirdiklerimizden farklı ne yediriyor da ona başladın merak ettim aklinialirimsmile
Ben bir tek Derya nın menüsüne maşşallaaaah dedim (2 defa 240 cc mama), ben 150 ye yeni geçtim o da sadece gece 12de, sonra diyor ki oğlum 1 kg almış sen dua et 2 kg almamış
kızz annesininbebiki coook havalı duruon asagıda hee aklinialirimsmile
orası doğru ama illaki insanın gönlünden geçen bişey oluyo veya asla istemediği.
slm kızlar benım bebegımın basının ense kısmına dogru ıkı yanında beze oldugunu farkettım bugun daha once olsaydı farkederdım telaslandım sımdı boyle bı durumu olan varmı cvp sevınırım.......
Afiyet olsun Zeyno kızıma, yarasın inşallah...
Tuba'yı ısıtmak lazım bi şekilde sanırsam :)))
Bu arada ben yarın 12'den sonra kolay kolay giremeyebilirim foruma, malum evde olacam, buluşmayla ilgili bi gelişme olursa biriniz arayın beni.
tamam yükleyorum
meralcim aklımı okudun bizde mi kızarsak yaaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:enbuyukkk:
Bugün yine çenem çok düşük şimdiden uyarayım, yağmur olduğundan sahaya da çıkamıyorum burda başınıza kaldım laelaelaelaelae
Balet olmasını istemem, sporu ya da sanatı sadece hobi olarak yapmasını isterim, çevre müh ve inşaat müh olmasın anası babası memnun değil işlerinden, şööle bi cerrah, afilli bi avukat, bi CEO falan olursa tabi memnun olurum aklinialirimsmile
kızlar yavruslara bayramlık alacak mısnız? eger alacaksak resimlerini cekip koyalım mı , hem fikri vermis olurus bırbırımızeee :hulya:
hayırdır ne tahlili idi bu canım ?
kız sen varya bi ömürsün valla..Hakkattenyaaa 240cc mama hemdegünde ikidefa ben 120 içse yarabbi şükür diyorum oda geceleri içiyogündüz çorbasıydı meyvasıydı yoğurduydu zaman geçiyovalla.Bugün yine çenem çok düşük şimdiden uyarayım, yağmur olduğundan sahaya da çıkamıyorum burda başınıza kaldım laelaelaelaelae
Balet olmasını istemem, sporu ya da sanatı sadece hobi olarak yapmasını isterim, çevre müh ve inşaat müh olmasın anası babası memnun değil işlerinden, şööle bi cerrah, afilli bi avukat, bi CEO falan olursa tabi memnun olurum aklinialirimsmile
kızlar yavruslara bayramlık alacak mısnız? eger alacaksak resimlerini cekip koyalım mı , hem fikri vermis olurus bırbırımızeee :hulya:
Allah Allah Bosna bizim yedirdiklerimizden farklı ne yediriyor da ona başladın merak ettim aklinialirimsmile
Ben bir tek Derya nın menüsüne maşşallaaaah dedim (2 defa 240 cc mama), ben 150 ye yeni geçtim o da sadece gece 12de, sonra diyor ki oğlum 1 kg almış sen dua et 2 kg almamış
slm kızlar benım bebegımın basının ense kısmına dogru ıkı yanında beze oldugunu farkettım bugun daha once olsaydı farkederdım telaslandım sımdı boyle bı durumu olan varmı cvp sevınırım.......
he bee herkesler kızarmaya başladı, bi pro-kart almak farz oldu:))
ay bu çok zor bi soru oldu bilemedim şimdibilmiyorumkismile
markofonide çok cici şeyler satışta bakın bi
Yavrum napimm yiyo işte maşallah, alıyo benzini sonra bi dk. durmuyo yerinde. Üstüme tırmanıyo
Diğer programlardan farkını sölim benim beslenme aralarında en az 4 saat var. Önce mama ya da anne sütü bir saat sonra da katıyı veriyorum. Arayı açarsan acıkır senin de kuşş..
çift kişilk nevresimler 31 tl hemde süper ben 5 tane aldım bakın bir kaçırmayın markafoniiiiiiiiiii
havam batsın yazdıklarınıza yetişemiyorum bile kaydirigubbakcemile3
çift kişilk nevresimler 31 tl hemde süper ben 5 tane aldım bakın bir kaçırmayın markafoniiiiiiiiiii
off gıcık oldum hata veriyo:bbo:
Ben de baktım biraz önce bebikler için çok güzel şeyler var ama tükenmiş :gitme:
Ekstra 5 nevresim takımını napıcan sorması ayıp, sen Kars tasın misafirin de olmuyordur ki ohaoldumsmile
:roflol::roflol::roflol:
[/B]
:roflol::roflol::roflol:
iyiymiş fiyatı, ama şimdi muhabbet ediyoz:))
nasıl yapıyosun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?