2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol::roflol::roflol:

iyiymiş fiyatı, ama şimdi muhabbet ediyoz:))

nasıl yapıyosun??

:))) yaw bende hem size takılıyom hem alışveriş yapıyorum dedim sizede söyleyem belki ihtiyacı olan vardır neysem hıh sustummm:mymeka:klava:

yok kız sen Handelerde onun yediğini görsen ağzın açık kalırdı. benden bile çok yedisempatiksalakcinni

benimi yedigimimi takip ettin sen..
ben hasretle yazgı buraya yazarken bişey yazmadım bilerek beni
takip etmeyin diye emme demekki yaramamış bir işe..

filiz ne olmak istiyorsa onu olsun ama avukat olmasın....
ben birazda ilim ögrensin istiyorum açıkcası..

fena halde yağmur başladı..

selam kızlarrr.esincim 8 kere çok bence yazık yavruya bi an önce şifa bulur inşallah
meralcim beren daha güzel bence tuba soğuk
oğlumun mimar ya da mühendis olmasını isterim.
bende beslenme menümü yazıyorum.
sabah 9.30 da kahvaltı...bu kadar...

Sen böyle de afillisin Meral yaw :dance:

sengözlerimebaksanabşakkıdı mucuks:))

ben geldim.selam canlar.
temizlik yapıyordum bakamadım size.
neyapıyorsunuz?şimdi biri geçmişte ne var neyok söyler mi bana?okumam çok zor.
lütfennnnnnnnmafoldumben

yok öyle gelip 5 dakikada olanı biteni öğrenmek, sabahtan beri dürsek çürütüyoruz biz burda:umursamaz:lülülülülülü

yok öyle gelip 5 dakikada olanı biteni öğrenmek, sabahtan beri dürsek çürütüyoruz biz burda:umursamaz:lülülülülülü

ama meral nedennnnnsenağlama:çok üzgünüm:
hem temizlik yapıyorum hem size bakmak istiyorum.
lütfennnnnnnn.....

Mervemir e çok güldüm kaydirigubbakcemile3
yazgı özet geçeyim, geyik yapıyoruz, cemin poposu pişik, öbür bebelerde düşe kalka büyüyolar, deryanın kocası çinde, hande ve deryanın rejimleri devam,hasret hala hamile,hiccen pro üye oldu annesinin bebiki ünvanını aldı

:)))) bayram geliyor bir sürü hediye gelir bana teyzemler annemler vs herkese 1 tane göndercem kars kaşarıyla birlikte hediye yaniii

wayy hediyeleri de hazır ediyoruz, iyiymiş:))

Ya gül gül deli olacam bu oğlanla en sonunda... :umursamaz: :lepi: :asigim:

Benim oğlum hangi mesleği isterse onu olsun ama şiir yazsın çok isterim
ben çok yazardım bir zamanlar...

hımm demek bi şair var aramızdabuyrunnnnnnnnn

profil resmi olarak avatar olarak albüm olarak ekledim dosya yüklenirken hata oldu diyo

hizliresim.com'dan yüklesene

:))) yaw bende hem size takılıyom hem alışveriş yapıyorum dedim sizede söyleyem belki ihtiyacı olan vardır neysem hıh sustummm:mymeka:klava:

kızma cnm yaa, teşkür ederiz:))

hehe benden kaçmaz:jeyyar:

oğlumun pişiği azalmış kırmızıdan pembeye dönmüş öptüm totsunu bide öğle arası doktora götürdüm tahlil yaptırdım başka bi doktorda tesadüfen annemin tanıdığı çıktı annem planlarını fln çizmiş neyse işte acile gönderdi tahlili 1 saatte aldık bişiciği yokmuş yeni bişey yemiştir dedi o da bide kakanın kıvamına baktı annem son kakasını saklamıştı onu da beğendi maşalla dedi gönderdi geldim anneannesiyle takılıyolardı keyfi yerindeydi yalnız kapıdan kim çıksa arkasından mızıldanıyo çok gezenti olucak
konulara hemen dahil olayım TUBA da BEREN de elimsu dökemez totoma kaş göz çizsem daha güsel olar güselim ben e totom hepsinden güselisbayanssulusmile
bu arada oğlumun belgesel yönetmeni olmasını istiyorum dedesi gibi dünyayı ezsin ama dedsi gibi ticaretle uğraşmasın zaten dedei ticaretle uğraşmıyo ticaret dedesiyle uraşıyoakannehir

ben geldim.selam canlar.
lütfennnnnnnnmafoldumben
hoşgeldin tatlım kolay gelsin..
ceminin poposu pişik olmuş
şebo pazar günü ist geliyormuş buşulma var yane anlıyacagın.
hijyenim yok artık kk pro olmuş annesininbebiki olmuş..

üye olmadan girilmiyomu?

Enfeksiyon olsa ishal olurdu, ben hala fazla yemekten ya da dişten diyorum, ya da herşeyi ağızlarına sokuyorlar ya belki de ondan hafif mikrobik bi durumdur
canım her enfeksiyon ishal yapmıyo bilgin olsun daha önce banada oldu kaka sayısı artıyo ama kıvamı ishal gibi değildi.
klava: dengesiz espirilere gıcık olurum ben olsam hemen bozardım oracıktaklava: kayınvalide iyi demiş amaalkisalkisalkis

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
75 kılo 300 gram olmusum :lepi:
kaldı gerıye 15 kılo 300 gram
:lepi:alkisalkisalkis
bende 70 kiloyum 5-6 kilo versem ve şu göbeği eritsem başka şey istemiyoruma.s
canım Allah yandımcın olsun:Saruboceq:

selam canolar..
yagmur u uyuttum bi bakem dedim..
birazdan cıkıcam saglık ocagına ..annemi bekliorum..
tahlil sonuclarımı alıcam..
inşallah iyi çıkar sonuçlara.s
:hooray: bi ödül de benden tebrikler canım darısı başımızaalkisalkisalkis
babası yagmur a bi banka hesabı actırdı..
azdan coktan atıyoruz bişiyler..şimdiden birikmesi ve ihtiyaz duyulan anlar bi kenarda onun için bi birikim olması avantaj olucak..
:1rolleyes:
güzel bi fikir bizde bireysel emeklilik düşünüyoruz para biriksin, üniversitede toptan çekip harcasın diyedelikafadulden

Şu Tuba Büyüküstün güzel kadın ama çok soğuk bişi yaa, reklamı da çok itici olmuş bence
Alın size günün sorusu, Beren mi güzel yoksa Tuba mıaklinialirimsmile
tuğba aynı fred çakmaktaş gibi yürüyo moloz gibi yani. beren daha çekici geliyo ama ikiside güzelzemuszemus

osmana bende çok ağlıyorum:a015:

onlar batırmıyor ama biz onlara yok yorgan ser yok oyuncaklarını getir önlüğünü getir yemeğini yedir aman mama tabağı ortada kaldı falan derken dağıtıyoruz evi.
B]

kaydirigubbakcemile3 aynen bizim evi anlatıyosun. evi temizlemek 30 dakika ama toplaması 2 saat
geçen sene edirnedede böyle bi kampanya vardı tv ye çıktı. istanbuldan bile gelenler olmuş trafik kilitlenmişti izdiham oldukaydirigubbakcemile3 5 bin kişi gelmiş diyodu haberlerde, yarım saat içinde herşey tükenmişkaydirigubbakcemile3
şimdiden hayırlı olsun canım.

az çalışıp çok kazanacağı bi iş olsun sadecekaydirigubbakcemile3

canım kulak arkasındaki bezeler enfeksiyon geçirdikten sonra çıkıyo iyileşme aşamasında ama sen bi dr göster mutlaka geçmiş olsun.

kızlar yavruslara bayramlık alacak mısnız? eger alacaksak resimlerini cekip koyalım mı , hem fikri vermis olurus bırbırımızeee :hulya:
alınca remini koyarımzemuszemus

önceden 58 kilo idim şimdi 69 kiloyum 62 ye bi insem birde şu göekten kurtulsam ne iyi oluuurrrr ...

verirsin inşallaha.s

ama meral nedennnnnsenağlama:çok üzgünüm:
hem temizlik yapıyorum hem size bakmak istiyorum.
lütfennnnnnnn.....

ama sen,Ebru ve Hasret artık bize pek nadir uğruyonuz. başka bi topik mi açtınız diye bile düşünmeye başladımsempatiksalakcinni
Aylin ösempatiksalakcinnizet geçmiş ama ek olarak bi de haftasonu Pınarda buluşma gerçekleşebilir

karnımmm açççççççççççççççççççç
yağızda ayaklarımın altında bişeyleri karıştırıyo..

e işte yerde oyalanıyo çocuk, sen de yesene bu arada bişiler

:lepi::lepi:

çok sevindim cnm önemli bi durum olmamasına
bu arada o ne özgüven o:jeyyar:

hiç bir koşulda o kadar mama içmeezzz...
zaten mamayı değil, katı gıdayı seviyo benim çucuğum, ağzının tadını biliyo babası gibi :)

AnnesininBebiki'nde var benim telefonum, hamileykenki buluşmamızda telefonlaşmıştık. Sen yoktun daha o zaman :)

ben geldim.selam canlar.
lütfennnnnnnnmafoldumben

olumunekankayizsmile

Valla burda geçirdiğimiz zaman için maaş verseler bize, ben şirketten aldığımdan daha çok alırım delikafadulden

Git ye o zaman, mutfakta ayaklarının altında dolaşsın, ona da mı biz çare bulcaz sempatiksalakcinni

Alemsin alemmmm kaydirigubbakcemile3

Oyyy yerim ben onun gül poposunu, sevindim daha iyi olmasına. Kakası da güzelmiş, hadi gözün aydın...

ben yemek yiyeyim yaa zayıflayacam yoksa bu gidişle..

wayy hediyeleri de hazır ediyoruz, iyiymiş:))
hımm demek bi şair var aramızdabuyrunnnnnnnnn

hizliresim.com'dan yüklesene

kızma cnm yaa, teşkür ederiz:))
hehe benden kaçmaz:jeyyar:
sen bana diyosun ama bizzaları götüren benmiyim.
tabakta bişey bırakmamışssın .

ozamann bizde maşallah diyelim cemiye..

GEÇMİŞOLSUN CANIM SEN YİNEDE PATATES PÜRESİ FALAN YEDİR.
----------Fatmacım bence siz şimdiden bebeklerinizi çok güzel yetiştiriyosunuz.Çünkü hepinizi tanıyorum ve takip ediyorum biçoğunuzçalışıyoama buna rağmen bebeklerinizin beslenmesiyle yaptıklarıyla giydikleriyle ilgileniyosunuz.Enufak bişeyi acaba kötümü olur diye sorup araştırıyosunuz hiçbişeyi şansabırakmıyosunuz .yani hepiniz süpersiniz

hadi gözün aydın cnaım bak ansıl keyfin yerine gelmiş .. kaydirigubbakcemile3

:)))) bayram geliyor bir sürü hediye gelir bana teyzemler annemler vs herkese 1 tane göndercem kars kaşarıyla birlikte hediye yaniii

oyy ne güsel yaa. :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…