- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.221
:roflol::roflol::roflol:
iyiymiş fiyatı, ama şimdi muhabbet ediyoz:))
nasıl yapıyosun??
yok kız sen Handelerde onun yediğini görsen ağzın açık kalırdı. benden bile çok yedisempatiksalakcinni
Sen böyle de afillisin Meral yaw :dance:
ben geldim.selam canlar.
temizlik yapıyordum bakamadım size.
neyapıyorsunuz?şimdi biri geçmişte ne var neyok söyler mi bana?okumam çok zor.
lütfennnnnnnnmafoldumben
:)))) bayram geliyor bir sürü hediye gelir bana teyzemler annemler vs herkese 1 tane göndercem kars kaşarıyla birlikte hediye yaniii
sengözlerimebaksanabşakkıdı mucuks:))
yok öyle gelip 5 dakikada olanı biteni öğrenmek, sabahtan beri dürsek çürütüyoruz biz burda:umursamaz:lülülülülülü
eee ben göremedim markafonide öyle bi kampanya?
karnımmm açççççççççççççççççççç
yağızda ayaklarımın altında bişeyleri karıştırıyo..
:)))) bayram geliyor bir sürü hediye gelir bana teyzemler annemler vs herkese 1 tane göndercem kars kaşarıyla birlikte hediye yaniii
Ya gül gül deli olacam bu oğlanla en sonunda... :umursamaz: :lepi: :asigim:
Benim oğlum hangi mesleği isterse onu olsun ama şiir yazsın çok isterim
ben çok yazardım bir zamanlar...
profil resmi olarak avatar olarak albüm olarak ekledim dosya yüklenirken hata oldu diyo
:))) yaw bende hem size takılıyom hem alışveriş yapıyorum dedim sizede söyleyem belki ihtiyacı olan vardır neysem hıh sustummm:mymeka:klava:
benimi yedigimimi takip ettin sen..
ben hasretle yazgı buraya yazarken bişey yazmadım bilerek beni
takip etmeyin diye emme demekki yaramamış bir işe..
filiz ne olmak istiyorsa onu olsun ama avukat olmasın....
ben birazda ilim ögrensin istiyorum açıkcası..
fena halde yağmur başladı..
hoşgeldin tatlım kolay gelsin..ben geldim.selam canlar.
lütfennnnnnnnmafoldumben
canım her enfeksiyon ishal yapmıyo bilgin olsun daha önce banada oldu kaka sayısı artıyo ama kıvamı ishal gibi değildi.Enfeksiyon olsa ishal olurdu, ben hala fazla yemekten ya da dişten diyorum, ya da herşeyi ağızlarına sokuyorlar ya belki de ondan hafif mikrobik bi durumdur
ben de bugün diyete başlıyorum
dün görümcemdeydik eşi bana bakıp bakıp gülüyor
şaka yaparken cozıtan insanlar vardır yaa
ben de dedim ki hayırdır... bu ne gülüşü bu halinle hala yiyor musun der gibi...
hala gülüyor kayınvalidem o kadar olacak bi şey yok haline dedi
o da he tığ gibi olacak değil biraz kalın tığ olsun dedi...
püffffffff çok canım sıkıldı ama iyi oldu bir hırslandımki anlatamam
ben de ne dedim ben böyle değildim edenler utansın dedim o da doğru diyorsun dedi sustu kaldı...
:lepi:alkisalkisalkisgunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
75 kılo 300 gram olmusum :lepi:
kaldı gerıye 15 kılo 300 gram
canım Allah yandımcın olsun:Saruboceq:kızlar canınızı sıkmak istemiyorum aslında kusura bakmayın
artık dayanamıyorum çok yoruldum gücüm kalmadı artık birsürü borç hergecen gün artıyo ev kirası aidatı ne yapıcam bilmiyorum gittiğim heryol biryerde tıkanıyo annem kredi alıcaktı ama eskiden kalma bir borç avukatlık olmuştu vermemişler kredi benim toplamda 5000 lira bulmam lazım bulamıyorum bunun sonucunda da eve haciz gelmesine katlanmam gerekiyo bittim atık ...... daha fazla yazamayacağım pardon
inşallah iyi çıkar sonuçlara.sselam canolar..
yagmur u uyuttum bi bakem dedim..
birazdan cıkıcam saglık ocagına ..annemi bekliorum..
tahlil sonuclarımı alıcam..
:hooray: bi ödül de benden tebrikler canım darısı başımızaalkisalkisalkisMERHABALARRRRR.....
Nasılsınız canlar doğduğundan beri DOĞAN ilk kez bugece deliksiz 5 saat uyudu.O uyudu ama ben uyudummu hayır zırt pırt kalktım alıştı vucüt sürekli uyanmaya tabii bide arada bakıyorumbuçocuk nşye bukadar uyudu bişeymi oldu diye.Bide kabus gördüm eşim uyandırdı çokkorkmuştum.Kızım gelicek birazdan.Kendimlen öviniyim biraz biçok kişi diyodu çok iyi yetiştirmişin kızını diye dün kreşteki öğretmenlerde demiş çok iyi yetişmiş falan bisürü övgü falan şimdi onlarıda yazsam megoloman olurum yani.Ama hergüzelin bi kusuru varya hiçbişey yemiyomuş bitürlü yemek alışkanlığı veremedim çocuğa.
-----ESİN canım herkes gibi bende troysd önericem arı zeytinyağıda sürebilirsin popoya.Patatespüresi falan yedir kaka tahliliyaptırsen doktora bakma işini sağlama al.Kaçgündür çocuk ishal 3 gün bekle demiş peski pes.GEÇMİŞ OLSUN CANIM..
----şebnem üzülme canım borçsuz bikişi yok şurda bi iş olmazsa biiş olur.Mutlaka herşey düzelicek.Rabbim bi kapı kapatırsa bi kapı açar..
güzel bi fikir bizde bireysel emeklilik düşünüyoruz para biriksin, üniversitede toptan çekip harcasın diyedelikafaduldenbabası yagmur a bi banka hesabı actırdı..
azdan coktan atıyoruz bişiyler..şimdiden birikmesi ve ihtiyaz duyulan anlar bi kenarda onun için bi birikim olması avantaj olucak..:1rolleyes:
tuğba aynı fred çakmaktaş gibi yürüyo moloz gibi yani. beren daha çekici geliyo ama ikiside güzelzemuszemusŞu Tuba Büyüküstün güzel kadın ama çok soğuk bişi yaa, reklamı da çok itici olmuş bence
Alın size günün sorusu, Beren mi güzel yoksa Tuba mıaklinialirimsmile
osmana bende çok ağlıyorum:a015:çatlak durdun durdun bu nerden çıktıkaydirigubbakcemile3
miral bak ben geldim
dün sordum sonra sen yoktun sonra ben osmanı izlemeye gittim sonra geldim sonra sen yazmıştın sonra ben çok ağladım osmana sonra işte yaf ben bu diziyi izlerken duygusala bağlanıyorum yaf habire ağlıyorurmmafoldumben
onlar batırmıyor ama biz onlara yok yorgan ser yok oyuncaklarını getir önlüğünü getir yemeğini yedir aman mama tabağı ortada kaldı falan derken dağıtıyoruz evi.
B]
geçen sene edirnedede böyle bi kampanya vardı tv ye çıktı. istanbuldan bile gelenler olmuş trafik kilitlenmişti izdiham oldukaydirigubbakcemile3 5 bin kişi gelmiş diyodu haberlerde, yarım saat içinde herşey tükenmişkaydirigubbakcemile3Pişşt kızlar bi haber vericem, elime bi broşür geçti, bu c.tesi Silivri Maxi de saat 10dan itibaren İstanbul-İzmir-İnegöldeki mobilya-halı ve ev tekstili fabrikalarının kapanışı nedeniyle tüm ürünler 1/3 fiyatınaymış, aynen böyle yazıyor. hatta yatak odası takımı için 425 TL oturma grubu 330 TL diye de örnekler vermiş. Haberiniz olsun.
şimdiden hayırlı olsun canım.merhaba herkese güzel neşeli günler
umarım herkeste herşey yolundadır :) uykusuzluk azıcık sinir dışında tabiii....
evimi topladım sadece elektirikli süpürgeye verecm zeynomu bekliyom uyansın beraber yapacaz eee anasına ecik yardım ede muhallabryi zorla yediridim akşam ve gece sadece 1 kere uyandı sanırım derdi açlıkış yavruumun kurutma makinası siparişi verdik burda çamaşır olay balkonumda yok evdee kurutamıyorum kolaylık olacak bana
az çalışıp çok kazanacağı bi iş olsun sadecekaydirigubbakcemile3Kızımı aldım,oğlumun çorbasını yedirdim şimdikte çamaşır serivericem tabii bu puslu havda nasıl kuruycaksa.Çokkkk teşekkür ederim kızlar.bence önemli olan önce sevgi.Nekadar çok seversen okadar çok güzel yetişiyolar inşallah doğanıda düzgün yetiştirebilir.Bence kız çocuğu daha güzelyoğuruluyo erkeğin hamuru biraz sert oluyo asi oluyolar bakalım yaşayım görücez rabbim izin verirse.
Valla bende pek takip edemiyorum dizileri.Bana ikiside şımarık ve itici geliyo.Allahım çıktıkları adamlarda tam bir facia zaten.İzleyebildiğim diziler ARKA SOKAKLAR,ÇOCUKLAR DUYMASIN.DOKTORLARIDA SEVİYİDM ODA BAŞLIYCAKMIŞ YAKINDA.
HADİ Bİ SORUDA BENDEN ÇOCUĞUNUZUN HANGİ MESLEĞİ YAPMASINI VEYA ASLA YAPMAMASINI İSTERSİNİZ?
canım kulak arkasındaki bezeler enfeksiyon geçirdikten sonra çıkıyo iyileşme aşamasında ama sen bi dr göster mutlaka geçmiş olsun.slm kızlar benım bebegımın basının ense kısmına dogru ıkı yanında beze oldugunu farkettım bugun daha once olsaydı farkederdım telaslandım sımdı boyle bı durumu olan varmı cvp sevınırım.......
alınca remini koyarımzemuszemuskızlar yavruslara bayramlık alacak mısnız? eger alacaksak resimlerini cekip koyalım mı , hem fikri vermis olurus bırbırımızeee :hulya:
önceden 58 kilo idim şimdi 69 kiloyum 62 ye bi insem birde şu göekten kurtulsam ne iyi oluuurrrr ...
ama meral nedennnnnsenağlama:çok üzgünüm:
hem temizlik yapıyorum hem size bakmak istiyorum.
lütfennnnnnnn.....
karnımmm açççççççççççççççççççç
yağızda ayaklarımın altında bişeyleri karıştırıyo..
Mervemir e çok güldüm kaydirigubbakcemile3
yazgı özet geçeyim, geyik yapıyoruz, cemin poposu pişik, öbür bebelerde düşe kalka büyüyolar, deryanın kocası çinde, hande ve deryanın rejimleri devam,hasret hala hamile,hiccen pro üye oldu annesinin bebiki ünvanını aldı
oğlumun pişiği azalmış kırmızıdan pembeye dönmüş öptüm totsunu bide öğle arası doktora götürdüm tahlil yaptırdım başka bi doktorda tesadüfen annemin tanıdığı çıktı annem planlarını fln çizmiş neyse işte acile gönderdi tahlili 1 saatte aldık bişiciği yokmuş yeni bişey yemiştir dedi o da bide kakanın kıvamına baktı annem son kakasını saklamıştı onu da beğendi maşalla dedi gönderdi geldim anneannesiyle takılıyolardı keyfi yerindeydi yalnız kapıdan kim çıksa arkasından mızıldanıyo çok gezenti olucak
konulara hemen dahil olayım TUBA da BEREN de elimsu dökemez totoma kaş göz çizsem daha güsel olar güselim ben e totom hepsinden güselisbayanssulusmile
bu arada oğlumun belgesel yönetmeni olmasını istiyorum dedesi gibi dünyayı ezsin ama dedsi gibi ticaretle uğraşmasın zaten dedei ticaretle uğraşmıyo ticaret dedesiyle uraşıyoakannehir
Yavrum napimm yiyo işte maşallah, alıyo benzini sonra bi dk. durmuyo yerinde. Üstüme tırmanıyo
Diğer programlardan farkını sölim benim beslenme aralarında en az 4 saat var. Önce mama ya da anne sütü bir saat sonra da katıyı veriyorum. Arayı açarsan acıkır senin de kuşş..
cnm bizde hiç olmadı öyle bir durum, bence şimdi tam çıkmışken gidip doktora göstermende fayda var
benim kayınvalidelerle durumum ne olur bilmiyorum, perşembe tekrar bana geçerler pazar gecesi dönerler sanırım. onun için bana güvenme sen iyisi mi pınara at telini o seni arar
kan tahlili yapmıştı, kanının düşük olduğundan şüpheleniyo da cnm, çok halsizmiş
ben geldim.selam canlar.
lütfennnnnnnnmafoldumben
sengözlerimebaksanabşakkıdı mucuks:))
yok öyle gelip 5 dakikada olanı biteni öğrenmek, sabahtan beri dürsek çürütüyoruz biz burda:umursamaz:lülülülülülü
Git ye o zaman, mutfakta ayaklarının altında dolaşsın, ona da mı biz çare bulcaz sempatiksalakcinni
oğlumun pişiği azalmış kırmızıdan pembeye dönmüş öptüm totsunu bide öğle arası doktora götürdüm tahlil yaptırdım başka bi doktorda tesadüfen annemin tanıdığı çıktı annem planlarını fln çizmiş neyse işte acile gönderdi tahlili 1 saatte aldık bişiciği yokmuş yeni bişey yemiştir dedi o da bide kakanın kıvamına baktı annem son kakasını saklamıştı onu da beğendi maşalla dedi gönderdi geldim anneannesiyle takılıyolardı keyfi yerindeydi yalnız kapıdan kim çıksa arkasından mızıldanıyo çok gezenti olucak
konulara hemen dahil olayım TUBA da BEREN de elimsu dökemez totoma kaş göz çizsem daha güsel olar güselim ben e totom hepsinden güselisbayanssulusmile
bu arada oğlumun belgesel yönetmeni olmasını istiyorum dedesi gibi dünyayı ezsin ama dedsi gibi ticaretle uğraşmasın zaten dedei ticaretle uğraşmıyo ticaret dedesiyle uraşıyoakannehir
sen bana diyosun ama bizzaları götüren benmiyim.wayy hediyeleri de hazır ediyoruz, iyiymiş:))
hımm demek bi şair var aramızdabuyrunnnnnnnnn
hizliresim.com'dan yüklesene
kızma cnm yaa, teşkür ederiz:))
hehe benden kaçmaz:jeyyar:
GEÇMİŞOLSUN CANIM SEN YİNEDE PATATES PÜRESİ FALAN YEDİR.oğlumun pişiği azalmış kırmızıdan pembeye dönmüş öptüm totsunu bide öğle arası doktora götürdüm tahlil yaptırdım başka bi doktorda tesadüfen annemin tanıdığı çıktı annem planlarını fln çizmiş neyse işte acile gönderdi tahlili 1 saatte aldık bişiciği yokmuş yeni bişey yemiştir dedi o da bide kakanın kıvamına baktı annem son kakasını saklamıştı onu da beğendi maşalla dedi gönderdi geldim anneannesiyle takılıyolardı keyfi yerindeydi yalnız kapıdan kim çıksa arkasından mızıldanıyo çok gezenti olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?