2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın:97:
geçmişe bakamadım herşey yolundadır umarım.
birazdan çıkacağım ama önce bir görüneyim dedim.
bu arada yazamadım olaylardan dolayı ama eşim ailesi ile salı gecesi konuştu.sonuç,ehh işte.girişimizi ayırmayı kabul etti ama bu tabii biraz zaman alacak gibi.birde bir karar aldım madem ben altınlarımı falan geri alamıyorum ozaman ihtiyaçlarımızın bir kısmını onlar karşılayacak.artık açık açık şu lazım diyeceğim yüzlerine.hiç hoş bişey değil ama enazından parça parçada olsa hakkımı almış gibi hissedeceğim.

şu an babamla konuşucam dua edin

ne,ne oluyor?ne konuşması?gene ne kaçırdım,geçmişe bakamayacağım çünkü çıkacağım.
konu ne bilmem ama Aylin in eser le ilgili son yazdıklarına katılıyorum,esin anlattıkça benimde aklıma geliyor bu tarz şeyler.

BURCU nun alıntısında okudum olayı.
ESİN senin kocan bal gibi bahane arıyor.bu nasıl iş pire için yorgan mı yakılırmış?ne saçma sabahki konuşması ya.böyle çocuk gibi bişeyleri bahane etmeye çalışacağına adam gibi konuşsa.yanlış anlama ve üzülme ama belliki bitirmek istiyor ve nasıl bitireceğini kendide bilmediğinden saçmalıyor.

bilmem ne demek bende anlamadım )::)) kıs kafam akrmaşık bugün valla ,,, baksana ben bi dertli başlattım topiği haberler arka arkaya geldi ,,, herkesin derdide kendi derdim gibi üzüyor insanı çok alışmışım hepinize,, buluşmadna sonrada daha bi sardı bura beni bak gelip gidince daha iyi anlayacaksın ne dmeek sitediğimi :):)

Sonraaaaa:)) Bişi olmadı yaa, çok mutlu olduğunu, yaaş yavaş eski günlere döneceğimizi falan söyledi..Eymen uyanıp ağladı ve o da işe gitti

amiiiiiinnnn canım inşalalh... eymen tablosu her evde oluyor bu arada )::) sıpayı benim için öper misin ,,,

ya esin sana bişey söylemem gerek benim..benim kocam 2 sene mısırda kaldı ben burdaydım,,,2008 de şubatta döndü..ve davranışları farklıydı bana karşı dengesizlik vardı...normalde izinden ilk geldiği gün bana karşı çok hevesli ve özlemiş olurdu ama so geldiğinde öyle olmadı...doğru düzgün yüzüme bile bakmamıştı,içim içimi yedi,,,yok yapmaz dedim kendi kendime..ama hep şüphe vardı..sonra arkasını aramaya başladım,öğrendimki benimki türkiyeye dönmeden 3 ay önce orda kendine metres ttmuş..kadını türkiyeye etirmenin hazırlıkları çindeydi...senin eşinde benim kafamı kurcalıyor...sudanda birini bulmuş olmasın..o taraflarda çok eşli evlilik çok normal karşılanıyor...erkeğin evli olmsı çoğu için önemli olmuyor...

Gönlüne göre olsun, sonucu yaz.

Benim de aklıma aynı şeyler gelip duruyor.

En azından kocan konuşmuş, paçayı kurtarmış senden :) Bundan sonrası da çorap söküğü gibi gelir inşallah, sabret. Bak adam dün zor gününde destek oldu sana, unutma.

kıslar şimdi ben maltepeye gidip sokak sokak alışverişmi yapsam yoksa optimum"a mı gitsem ?

Optimum... Palladium daha güzel ama.

Fatma uyuz oldum sana birden :))) rejim falan mı yapıyorsun nedir?
Aylin"e söylecek lafım yok hatun gayet iyi yani.

Ben sana iyi olduğumu söylemek için yazmadım hep 40 beden giydiğimi bil beni gözünde çiroz yapma diye yazdım vallahi buluştuğumuzda hayalkırıklığına uğrayacaksın

bilmiyorum belki dediğiniz gibidir ama arkasını araştırıp bununla yüzleşemem eğer yüzleşirsem bi daha nasıl muhatap olurum onunla ve benim bir oğlum var babasından kopmasını istemediğim bir oğlum mecbur görüşüem ben bu adamla
babamla konuştum acele krar verme dedi evlenirken ani karar verdin şimdi sakin ol en kısa zamanda gelicem konuşuruz dedi
ratladım biraz ailemin arkamda olması çok önemli benim için

Oğluşu yıkadım geldim
Esin cnm demek herkesin aklında aynı soru oluşmuş çünkü adamın davranışları cidden bunu gösteriyor. önce mutsuzuz falan diye sana bunu dikte etmeye, buna inandırmaya çalıştı. yatağını ayırdı, senden bekledi tepkiyi ama sen vermeyince de böyle saçmaladı işte. Am madem senin için önem taşımıyor artık salla gitsin, bırak ta değerini anlasın. Ailenin de arkanda duracağına inanıyorum ben cnm

Burcu Köln ve Paris'e gidicez kısmet olursa, vizeler yetişirse

Sana ailen arkanda olur telaşlanma boşuna dedik di mi, sen ne yaparsan yap onların kızısın hiç kötülüğünü üzülmeni isterler mi, bunlar da geçecek görürsün...Her gecenin sonu sabahtır diye boşuna dememişler...

Bak hala Köln diyo Paris diyo, tamam yazma allasen, ben ancak İst.a gidiyorum, hiçbişey yapamayacaklar var acı yani bize.
Zaten seni de görmek istiyorum zorla dua ettireceksin vizeler yetişmesin diye

kıslar şimdi ben maltepeye gidip sokak sokak alışverişmi yapsam yoksa optimum"a mı gitsem ?

canım rejim felan yapmıyorum gerçekten çok yoruluyor ve yemek yiyemiyroum çok düzensizim kendime akrşı hep selin , ev , ve eşimle ilgileniyorum ama hiç biride bedne memenun değil 4 duvar bile bunu gösteriyor,,, şuan sadece belimden ahtat totomdan düşen pantolonalrımı düşünmek istiyorum :):)

sevindim cnm, şimdi bırak o düşünsün. sen yoluna en güzelş şekilde devam et. bizim dediklerimizi de boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…