- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.301
alışverişe gitmem lazım hiççççççç canım istemiyor.yine moralim bozulacak 40 beden denemekden.
gerçi bunada şükür doğumdan 2 ay sonra 44 beden bile olmuyordu.
neee yok hayır etme, öhö öhö yani sen elbet İstanbula tekrar gelirsin di mi:86:
Sağolun kızlar, mutlu olacağınızı bildiğim için paylaştım sizinle zaten. hepinizi çok seviyorumkaç senelik arkadaşlarımla paylaşmadığım şeyleri sizinle paylaşıyorum, burda olmaktan, sizi tanımaktan çok memnunum
Biz de seni çok seviyoruz
Nereye gidiyorsun sen, bi de bakayım bana, geçmişi okuyamadım.
alışverişe gitmem lazım hiççççççç canım istemiyor.yine moralim bozulacak 40 beden denemekden.
Benim de gitmem lazım, 36 beden giyiyorum fekat göbeğim ve kanatlarım fırtlıyor, çok çirkin duruyor, sinir oluyorum.
olayı anlatayım sbah 6.30 da oğlum uyandı onun sesine eserde yukarı çıktı bi dakka canım oğlum yaptı sonra sen hediğe 30 kişi mi dvet ettin dedi evet dedim neree sığdıracaksın dedi anlattım saçmalama iptal et burdakileri sadece anakyadan gelenleri ağırla buralılara sonra yaparsın dedi dedim insanlara haber verdim iptal edemem n sandalye fln getirmem hiçbi işe karışmam dedi tmm dedim bağıra çağıra kalktı biraz mantık ya biraz mantık dedi cevap vermedimsadece annemin bugün geleceğini söyledim o da ben gelmiyorum bundan sonra eve dedi yine cevap vermedim peki üzüldüm mü TINNNNN
Kesinlikle bahane arıyor, belli kendisi pek mantıklı bir insan !!!
hepinize yanımda olduğunuz için teşekkür ederim şimdi babamı bekliyorum internete girsin diye şu anda sudanda malum ben onun istemediği bir evlilik yaptım şimdi boşanıyorum dersem ne tepki verir bilemiyorum yanımda olmasına çok ihtiyacım var üzülmüyorum iç ama korkuyorum
Allah işini rast getirsin Esincim...
Bazen bizde de öyle oluyor ve ben de çok bozuluyorum :86:
Benim kocamın da bir gün başı ağrısa yaa... Her daim göreve hazır olur mu yaw insan :84:
şu an babamla konuşucam dua edin
Bi sorun var ortada ve o bunlara sığınıp bahaneler yaratıyor ve üste çıkmaya çalışıyor Esin, ya bu adam sudan da bi haltlar karıştırdı ya da karıştırmaya devam ediyor ve pişmanlığını ne yapacağını bilmez halde saldırarak yaşıyor.
İyiyim canım da özledim sanki ne demek? özledim desen daha memnun olurdumevet dün fazla konuşamadık ben burdaydım da sen yoktun, ya yemin ederim akşam eve gidince gözlerim yanıyor işim olmasa bile bütün gün burayı takip edicem diye pcye bakıyorum
bayramda geliyorum hatta c.tesi geliyoruz eşimle kardeşimde kalacağız ( beylikdüzünde oturuyor), sonra eşim çorluya dönecek ben de anneme geçeceğim, (bahçelievler-güngören tarafında oturuyorlar).Çarşamabaya kadar İstanbul yağışlı olacakmış diye duydum haberiniz olsun
Sonraaaaa:)) Bişi olmadı yaa, çok mutlu olduğunu, yaaş yavaş eski günlere döneceğimizi falan söyledi..Eymen uyanıp ağladı ve o da işe gitti
neee yok hayır etme, öhö öhö yani sen elbet İstanbula tekrar gelirsin di mi:86:
Sağolun kızlar, mutlu olacağınızı bildiğim için paylaştım sizinle zaten. hepinizi çok seviyorumkaç senelik arkadaşlarımla paylaşmadığım şeyleri sizinle paylaşıyorum, burda olmaktan, sizi tanımaktan çok memnunum
bende bendeeeee,,,,
olayı anlatayım sbah 6.30 da oğlum uyandı onun sesine eserde yukarı çıktı bi dakka canım oğlum yaptı sonra sen hediğe 30 kişi mi dvet ettin dedi evet dedim neree sığdıracaksın dedi anlattım saçmalama iptal et burdakileri sadece anakyadan gelenleri ağırla buralılara sonra yaparsın dedi dedim insanlara haber verdim iptal edemem n sandalye fln getirmem hiçbi işe karışmam dedi tmm dedim bağıra çağıra kalktı biraz mantık ya biraz mantık dedi cevap vermedimsadece annemin bugün geleceğini söyledim o da ben gelmiyorum bundan sonra eve dedi yine cevap vermedim peki üzüldüm mü TINNNNN
ben üzüldüm valla , ne saçma bi davranış sergilemiş hakkaten , derdi ne ki bunun ???
hepinize yanımda olduğunuz için teşekkür ederim şimdi babamı bekliyorum internete girsin diye şu anda sudanda malum ben onun istemediği bir evlilik yaptım şimdi boşanıyorum dersem ne tepki verir bilemiyorum yanımda olmasına çok ihtiyacım var üzülmüyorum iç ama korkuyorum
babalar tutucu görünsede aslında yürekleri annelerden daha yufkadır,, durumunu anlattığında senin mutsuzluğuna dayanamaz,, ilk tepkisini değerlendirme ,, bir iki konuşmadna sonra destek oalcaktır sana,, seni ezdireceğini sanmıyorum ,,,
doğumdan sonra aldığım pantolonlar düğmesini açmadan üzerimden çıakrabilyiroum ayrıca geçengün doğumdan önceki kotuma girdim , buluşmanın olduğu gün,, ve bi heycanla evde tüm gün yatana akdar öyle oturdum, kocam çok güldü halime :):) bakalım cuamrtesi kaç bedene gireceğim bende merake diyroum ama eğer durum 40 dan yuakrı olursa göçerim sanırım )::)
Bi sorun var ortada ve o bunlara sığınıp bahaneler yaratıyor ve üste çıkmaya çalışıyor Esin, ya bu adam sudan da bi haltlar karıştırdı ya da karıştırmaya devam ediyor ve pişmanlığını ne yapacağını bilmez halde saldırarak yaşıyor.
günaydın:97:
geçmişe bakamadım herşey yolundadır umarım.
birazdan çıkacağım ama önce bir görüneyim dedim.
bu arada yazamadım olaylardan dolayı ama eşim ailesi ile salı gecesi konuştu.sonuç,ehh işte.girişimizi ayırmayı kabul etti ama bu tabii biraz zaman alacak gibi.birde bir karar aldım madem ben altınlarımı falan geri alamıyorum ozaman ihtiyaçlarımızın bir kısmını onlar karşılayacak.artık açık açık şu lazım diyeceğim yüzlerine.hiç hoş bişey değil ama enazından parça parçada olsa hakkımı almış gibi hissedeceğim.
kıslar şimdi ben maltepeye gidip sokak sokak alışverişmi yapsam yoksa optimum"a mı gitsem ?
Fatma uyuz oldum sana birden :))) rejim falan mı yapıyorsun nedir?
Aylin"e söylecek lafım yok hatun gayet iyi yani.
Ben sana iyi olduğumu söylemek için yazmadım hep 40 beden giydiğimi bil beni gözünde çiroz yapma diye yazdım vallahi buluştuğumuzda hayalkırıklığına uğrayacaksın
bilmiyorum belki dediğiniz gibidir ama arkasını araştırıp bununla yüzleşemem eğer yüzleşirsem bi daha nasıl muhatap olurum onunla ve benim bir oğlum var babasından kopmasını istemediğim bir oğlum mecbur görüşüem ben bu adamla
babamla konuştum acele krar verme dedi evlenirken ani karar verdin şimdi sakin ol en kısa zamanda gelicem konuşuruz dedi
ratladım biraz ailemin arkamda olması çok önemli benim için
Oğluşu yıkadım geldim
Esin cnm demek herkesin aklında aynı soru oluşmuş çünkü adamın davranışları cidden bunu gösteriyor. önce mutsuzuz falan diye sana bunu dikte etmeye, buna inandırmaya çalıştı. yatağını ayırdı, senden bekledi tepkiyi ama sen vermeyince de böyle saçmaladı işte. Am madem senin için önem taşımıyor artık salla gitsin, bırak ta değerini anlasın. Ailenin de arkanda duracağına inanıyorum ben cnm
Burcu Köln ve Paris'e gidicez kısmet olursa, vizeler yetişirse
kıslar şimdi ben maltepeye gidip sokak sokak alışverişmi yapsam yoksa optimum"a mı gitsem ?
bilmiyorum belki dediğiniz gibidir ama arkasını araştırıp bununla yüzleşemem eğer yüzleşirsem bi daha nasıl muhatap olurum onunla ve benim bir oğlum var babasından kopmasını istemediğim bir oğlum mecbur görüşüem ben bu adamla
babamla konuştum acele krar verme dedi evlenirken ani karar verdin şimdi sakin ol en kısa zamanda gelicem konuşuruz dedi
ratladım biraz ailemin arkamda olması çok önemli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?