2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öznur bence alışeriş merkezinde daha rahat edersin cnm. ne alıcan? ohh ben bayram için kıyafet alma derdinden kurtuldum walla

gunaydın canlarım benım, bır kac gun takıp edemedım neler olmuss yaa...
yaaa esin kocasıyla kavga etmıs... ama hatırlarsanız kocası sudan dan geldgı zmaan anlatmıstı bıze, cok guzel davranımıstı, cocuga bıle bakmıstı... bıranda nasıl degıstı bu adam boylee

sağol canım bende seni tanıdığıma çok memnunum hoş biraz sanal bi tanışma henüz yüzyüze gelemedik ama ben bu topiğe bi takıldım çıkamıyorum yaw ama memnunum bu durumdan

bırak kendi düşen ağlamaz, ne hali varsa görsün, resmen sorun çıkarmak için uğraşmış ortada bişey yokki tartışılacak.

şu an babamla konuşucam dua edin
hayırlı haberler verirsin inşallah.
herşey yoluna girer inşallah. annen nasılmış yazgı morali biraz düzelmiştir inşallah.
sen hiç konuşma canım. 40 ve üstü beden konuşuyoruz burda:82:
benim eşimde hep hazırdır sağolsun:90:

Son düzenleme:

Sen nasıl huzurlu olacaksan öyle yap tabi.
Babanın yaklaşımı güzel olmuş artık sıkma kendini, herşey olacağına varır.

Burcu Palladium nerede ki ?

Ataşehir tarafında canım, bak krokisini de koydum:

PALLADIUM

Oooo, çok güzelmiş, yetişir inşallah vizeler... Eymen de Furkan da gelecekler di mi?

Niye be, benim de fırtlayan yerlerim var, hem de ne çirkin duruyor

Çıkma zaten, biz de senden çok memnunuz :)

Son düzenleme:
bişi sorucam boşanırsak bebek bede kalır dimi alamaz yani
bide bizim bi evimiz var kredisini ödüyor benim ödeme gibi bi durumum yok o evde benim kalmam gurursuzca mı olur bde oğlunun masraflarını karşılar ekstra bana bişey vermek isterse almiyim dimi o da gurursuzuk olur karar veremiyorum nası olur bunlar

kızlar bişey sorucam emzirirken lazer epilasyon yaptırılabilirmi ve kaç seans sürer.yani sormam oki ben 20 gün memlekete gitcem o ar kaç seans yaptırabilirim:26:

yani aslında babama evin kredisini ödeteilirim ama nie ödetiyim aynı paraya ben daha güzel bi eve çıkarım bide zaten yani onun evi yani ikimizin ama aslında ben çocuğunun annesiyim ben kalmalıyım evde offf

kızlar bişey sorucam emzirirken lazer epilasyon yaptırılabilirmi ve kaç seans sürer.yani sormam oki ben 20 gün memlekete gitcem o ar kaç seans yaptırabilirim:26:

o arada sadece 1 seans yaptırabilirsin çünkü yeniden çıkması bekleniyo lazerden nra en erken 1,5 ayda çıkıyo emzirirken yaptırabilir misin ona emin deilim

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
geçmiş gözümü korkuttu hiç bakmıyayım alıntılara bakılırsa
meral tatil planları yapıyo paris köln
esin hayırdır boşanıyomusunuz.?

Oooo, çok güzelmiş, yetişir inşallah vizeler... Eymen de Furkan da gelecekler di mi?

gelecekler tabi cnm. Eymenle nasıl olacak bilmiyorum ama:26:
senin neren fırtlıyo bee, delimidir nedir, hiçbiyerin fırtlamıyor gayet incesin. ne göbek ar ne başka bişi

cnm istersen şimdiden bunları düşünüp yorma kendini ama zamanı gelince de hiç gurur yapma. neyi var neyi yoksa al, ne gururu, onla bunla yemesine izin verme. herşeyde senin ve oğlunun hakkı var.
bebek sana verilir elbette cnm

yok cnm emzirirken önerilmiyor, ama yapanlar da var. yine de yetişemez ama seninki

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
geçmiş gözümü korkuttu hiç bakmıyayım alıntılara bakılırsa
meral tatil planları yapıyo paris köln
esin hayırdır boşanıyomusunuz.?

günaydın Nimetcim, bağlandı mı net? özledik seni

Ay Esin öldüreceksin beni, asıl gurursuzluğu o yapıyor donuna kadar alacaksın adamın!!! çocuk 7 yaşına kadar annede kalıyor ama senin bakamadığını ya da namussuz hareketlerini yakalayıp ispatlarsa ancak o zaman alabilir çocuğu, çocuğuna ayda 1500-2000 tl nafaka istersin ordan sana da kalan illaki olur, ailemin durumu iyi diyordun kendin için bence isteme, evi de çocuğumun adına istiyorum burda onunla oturucam sonra da ona kalacak de. sakın evi ona bırakma, o kusurlu bırak çeksin cezasını

sen söylemedin benim düşüncem bu yönde.178 boya 40 beden gayet iyi zaten.
buluşmada Aylin bi gelirmiş yarmagül misali
:90: o yarmagülse bende danagül, 42 beden dar geliyo bana:92:

Çıkma zaten, biz de senden çok memnunuz :)
:78: teşekkür ederim kilo meselesine gelince benim hem kenardan fırlıyor hemde 42 bedenim

bebek kesin sende kalır. boşanınca nafaka alabilirsin. donuna kadar al çocuğunun hakkı niye gurursuzluk olsun. evin borcunu ödesin sonra boşan evide alırsın avukat arkadaş yokmu bugün o daha iyi bilir canım, ama ne koparırsan kardır oğlun için. sonra ilgilenmeyebilir çünkü yeniden evlenirse falan yani
ben yemeğe kaçıyorum

daha yeni doğum yaptın ve muhakak karın bölgesinde ve çevresinde bişiler olacak üstelik emzirdiğin için rejim felanda yapamadın ,,, vee asıl sorun çok zayıf olduğun için o mecburi fazlalıklar ortaya çıkıyor oda bizim ahımız olsun yaneeee,,,, sus dediysek edebinle sus otur çiroz senii :):)) burda 40 - 44 arası bedenler yarışıyor :):)

Son düzenleme:
o arada sadece 1 seans yaptırabilirsin çünkü yeniden çıkması bekleniyo lazerden nra en erken 1,5 ayda çıkıyo emzirirken yaptırabilir misin ona emin deilim

yok cnm emzirirken önerilmiyor, ama yapanlar da var. yine de yetişemez ama seninki

günaydın Nimetcim, bağlandı mı net? özledik seni

Merhaba bosna, Merhaba cokoprensim, Merhaba EFTEL, Merhaba gulsan38, Merhaba hepkaravana, Merhaba mrl81, Merhaba SEYYALTANER .. Merhaba tüm topic halkııııııııı :79:
Çok öslemişim siziiii

Herkes iyidir inş.
Bende iş güç uğraşıyorum işte.. Yeni eve taşındık, işler bitmiyor bir türlü.
Ensar da iyi, aşırı hareketli maşaallah ya zaptedemiyorum :) Geri geri emekliyor, her yere gidiyor..
Dişleri henüz çıkmadı..
Hala çingene salıncağında uyuyor :97: Öyle işte..

Kilolardan bahsetmişsiniz.. Bende eski kiloma, hatta 1-2 kg altına kadar hiç çaba sarfetmeden ulaştım. Ama tabi spor şart, göbek vs var yanii :26:

Bebek sen de kalır, babası olacak dana haftasonları görür.
Değil evde kalmak, donunu bile almak hakkın...

20 günde 1 seans yaptırabilirsin canım.
Ben hala emziriyorum ama başladım valla, zaten bacaklarıma yaptırıyorum, bacak nerde meme nerde yaw :))

Belki yurtdışına çıkınca Eymen'imin tersi döner, fosur fosur uyur :)
Bi de ille de soyun diyorsun yani Meral, teessüf ederim. Gizlicek şeyler giyiyoz herhal :)

Ben emzirirken başladım bişey olmaz dediler[/I][/B]

Bana da öyle dediler...
Üstelik ben parasını zaten peşin vermiştim, para için de demiş olamazlar yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…