- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.321
Bak hala Köln diyo Paris diyo, tamam yazma allasen, ben ancak İst.a gidiyorum, hiçbişey yapamayacaklar var acı yani bize.
Zaten seni de görmek istiyorum zorla dua ettireceksin vizeler yetişmesin diye
sağol canım bende seni tanıdığıma çok memnunumneee yok hayır etme, öhö öhö yani sen elbet İstanbula tekrar gelirsin di mi:86:
Sağolun kızlar, mutlu olacağınızı bildiğim için paylaştım sizinle zaten. hepinizi çok seviyorumkaç senelik arkadaşlarımla paylaşmadığım şeyleri sizinle paylaşıyorum, burda olmaktan, sizi tanımaktan çok memnunum
bırak kendi düşen ağlamaz, ne hali varsa görsün, resmen sorun çıkarmak için uğraşmış ortada bişey yokki tartışılacak.olayı anlatayım sbah 6.30 da oğlum uyandı onun sesine eserde yukarı çıktı bi dakka canım oğlum yaptı sonra sen hediğe 30 kişi mi dvet ettin dedi evet dedim neree sığdıracaksın dedi anlattım saçmalama iptal et burdakileri sadece anakyadan gelenleri ağırla buralılara sonra yaparsın dedi dedim insanlara haber verdim iptal edemem n sandalye fln getirmem hiçbi işe karışmam dedi tmm dedim bağıra çağıra kalktı biraz mantık ya biraz mantık dedi cevap vermedimsadece annemin bugün geleceğini söyledim o da ben gelmiyorum bundan sonra eve dedi yine cevap vermedim peki üzüldüm mü TINNNNN
hayırlı haberler verirsin inşallah.şu an babamla konuşucam dua edin
herşey yoluna girer inşallah. annen nasılmış yazgı morali biraz düzelmiştir inşallah.günaydın:97:
geçmişe bakamadım herşey yolundadır umarım.
birazdan çıkacağım ama önce bir görüneyim dedim.
bu arada yazamadım olaylardan dolayı ama eşim ailesi ile salı gecesi konuştu.sonuç,ehh işte.girişimizi ayırmayı kabul etti ama bu tabii biraz zaman alacak gibi.birde bir karar aldım madem ben altınlarımı falan geri alamıyorum ozaman ihtiyaçlarımızın bir kısmını onlar karşılayacak.artık açık açık şu lazım diyeceğim yüzlerine.hiç hoş bişey değil ama enazından parça parçada olsa hakkımı almış gibi hissedeceğim.
sen hiç konuşma canım. 40 ve üstü beden konuşuyoruz burda:82:[[Benim de gitmem lazım, 36 beden giyiyorum fekat göbeğim ve kanatlarım fırtlıyor, çok çirkin duruyor, sinir oluyorum. Benim kocamın da bir gün başı ağrısa yaa... Her daim göreve hazır olur mu yaw insan :84:
bilmiyorum belki dediğiniz gibidir ama arkasını araştırıp bununla yüzleşemem eğer yüzleşirsem bi daha nasıl muhatap olurum onunla ve benim bir oğlum var babasından kopmasını istemediğim bir oğlum mecbur görüşüem ben bu adamla
babamla konuştum acele krar verme dedi evlenirken ani karar verdin şimdi sakin ol en kısa zamanda gelicem konuşuruz dedi
ratladım biraz ailemin arkamda olması çok önemli benim için
Burcu Palladium nerede ki ?
Oğluşu yıkadım geldim
Esin cnm demek herkesin aklında aynı soru oluşmuş çünkü adamın davranışları cidden bunu gösteriyor. önce mutsuzuz falan diye sana bunu dikte etmeye, buna inandırmaya çalıştı. yatağını ayırdı, senden bekledi tepkiyi ama sen vermeyince de böyle saçmaladı işte. Am madem senin için önem taşımıyor artık salla gitsin, bırak ta değerini anlasın. Ailenin de arkanda duracağına inanıyorum ben cnm
Burcu Köln ve Paris'e gidicez kısmet olursa, vizeler yetişirse
sağol canım bende seni tanıdığıma çok memnunumhoş biraz sanal bi tanışma henüz yüzyüze gelemedik ama ben bu topiğe bi takıldım çıkamıyorum yaw ama memnunum bu durumdan
sen hiç konuşma canım. 40 ve üstü beden konuşuyoruz burda:82:
benim eşimde hep hazırdır sağolsun:90:
kızlar bişey sorucam emzirirken lazer epilasyon yaptırılabilirmi ve kaç seans sürer.yani sormam oki ben 20 gün memlekete gitcem o ar kaç seans yaptırabilirim:26:
Oooo, çok güzelmiş, yetişir inşallah vizeler... Eymen de Furkan da gelecekler di mi?
Niye be, benim de fırtlayan yerlerim var, hem de ne çirkin duruyor
bişi sorucam boşanırsak bebek bede kalır dimi alamaz yani
bide bizim bi evimiz var kredisini ödüyor benim ödeme gibi bi durumum yok o evde benim kalmam gurursuzca mı olur bde oğlunun masraflarını karşılar ekstra bana bişey vermek isterse almiyim dimi o da gurursuzuk olur karar veremiyorum nası olur bunlar
kızlar bişey sorucam emzirirken lazer epilasyon yaptırılabilirmi ve kaç seans sürer.yani sormam oki ben 20 gün memlekete gitcem o ar kaç seans yaptırabilirim:26:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
geçmiş gözümü korkuttu hiç bakmıyayım alıntılara bakılırsa
meral tatil planları yapıyo paris köln
esin hayırdır boşanıyomusunuz.?
bide bizim bi evimiz var kredisini ödüyor benim ödeme gibi bi durumum yok o evde benim kalmam gurursuzca mı olur bde oğlunun masraflarını karşılar ekstra bana bişey vermek isterse almiyim dimi o da gurursuzuk olur karar veremiyorum nası olur bunlar
sen söylemedin benim düşüncem bu yönde.178 boya 40 beden gayet iyi zaten.
buluşmada Aylin bi gelirmiş yarmagül misali
:78:Niye be, benim de fırtlayan yerlerim var, hem de ne çirkin duruyor
Çıkma zaten, biz de senden çok memnunuz :)
kızlar bişey sorucam emzirirken lazer epilasyon yaptırılabilirmi ve kaç seans sürer.yani sormam oki ben 20 gün memlekete gitcem o ar kaç seans yaptırabilirim:26:[/QUOTE
Ben emzirirken başladım bişey olmaz dediler
Sen nasıl huzurlu olacaksan öyle yap tabi.
Babanın yaklaşımı güzel olmuş artık sıkma kendini, herşey olacağına varır.
Ataşehir tarafında canım, bak krokisini de koydum:
PALLADIUM
Oooo, çok güzelmiş, yetişir inşallah vizeler... Eymen de Furkan da gelecekler di mi?
Niye be, benim de fırtlayan yerlerim var, hem de ne çirkin duruyor
Çıkma zaten, biz de senden çok memnunuz :)
o arada sadece 1 seans yaptırabilirsin çünkü yeniden çıkması bekleniyo lazerden nra en erken 1,5 ayda çıkıyo emzirirken yaptırabilir misin ona emin deilim
yok cnm emzirirken önerilmiyor, ama yapanlar da var. yine de yetişemez ama seninki
günaydın Nimetcim, bağlandı mı net? özledik seni
sağolun kızlar kararsız kaldım biraz daha düşüneyim ben:26:kızlar bişey sorucam emzirirken lazer epilasyon yaptırılabilirmi ve kaç seans sürer.yani sormam oki ben 20 gün memlekete gitcem o ar kaç seans yaptırabilirim:26:[/QUOTE
Ben emzirirken başladım bişey olmaz dediler
yok cnm emzirirken önerilmiyor, ama yapanlar da var. yine de yetişemez ama seninki
günaydın Nimetcim, bağlandı mı net? özledik seni
gelecekler tabi cnm. Eymenle nasıl olacak bilmiyorum ama:26:
senin neren fırtlıyo bee, delimidir nedir, hiçbiyerin fırtlamıyor gayet incesin. ne göbek ar ne başka bişi
cnm istersen şimdiden bunları düşünüp yorma kendini ama zamanı gelince de hiç gurur yapma. neyi var neyi yoksa al, ne gururu, onla bunla yemesine izin verme. herşeyde senin ve oğlunun hakkı var.
bebek sana verilir elbette cnm
Ben emzirirken başladım bişey olmaz dediler[/I][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?