- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.341
bişi sorucam boşanırsak bebek bede kalır dimi alamaz yani
bide bizim bi evimiz var kredisini ödüyor benim ödeme gibi bi durumum yok o evde benim kalmam gurursuzca mı olur bde oğlunun masraflarını karşılar ekstra bana bişey vermek isterse almiyim dimi o da gurursuzuk olur karar veremiyorum nası olur bunlar
evet cnm baglandı.. bende sizleri çok özledim.
buluşma yapmışsınız caddelerde ne zaman oldu bu...
Geçen akşam Kerem kafasını göğüslerimin arasına gömdü, acaba emmeyi mi özledi dedim açtım direk kendi gitti göğüs ucunu yakaladı ve hartt diye ısırdıben emmeyi özlemem uğraşma boşuna demek istedi herhalde.
hoşgeldin cnm evin hayırlı olsun.Merhaba bosna, Merhaba cokoprensim, Merhaba EFTEL, Merhaba gulsan38, Merhaba hepkaravana, Merhaba mrl81, Merhaba SEYYALTANER .. Merhaba tüm topic halkııııııııı :79:
Çok öslemişim siziiii
Herkes iyidir inş.
Bende iş güç uğraşıyorum işte.. Yeni eve taşındık, işler bitmiyor bir türlü.
Ensar da iyi, aşırı hareketli maşaallah ya zaptedemiyorum :) Geri geri emekliyor, her yere gidiyor..
Dişleri henüz çıkmadı..
Hala çingene salıncağında uyuyor :97: Öyle işte..
Kilolardan bahsetmişsiniz.. Bende eski kiloma, hatta 1-2 kg altına kadar hiç çaba sarfetmeden ulaştım. Ama tabi spor şart, göbek vs var yanii :26:
c.tesi gelemeyecegimi söylemiştim cnm ama çarş bilmiyoordumönceki çarşamba günü buluşmuştuk cnm. Cumartesi de Fatmalarda oldu bi buluşma. sana haber vermedik di mi:26: kusura bakma yaaa walla unutmuşuz, senin telin bende yok ama birine hatırlatabilirdim haber verin diye
belki de nasıl emildiğini unutmuştur annesi
Hımm.. sağol selkiecim :13:dimplehawk bende seni merak ediyordum...nerelerde diye,,hadi eviniz hayırlı olsun
Teşekkürler meralcim, ismin meraldi değil mi..Gamzecim hoşgeldin sen de bu arada cnm. Maşallah Ensara, demek geri geri emekliyor:)) benim Eymen artık emekleme konusunda uzmanlaştı, şimdiki eğlencesi gördüğü her tümsekte tutunup ayağa kalkmak
Sağol eftelcim, henüz boş duruyor, tanıdık bulursak kiraya vereceğiz, bulamazsak da satarız herhalde..
hoşgeldin cnm evin hayırlı olsun.
diyer evi ne yaptınız sattınızmı kirayamı verdiniz.
ensar beye maşallah.
c.tesi gelemeyecegimi söylemiştim cnm ama çarş bilmiyoordum
sana telefon nomu verecem böyle anlarda çıkarma beni aklından..[/B][/SIZE][/COLOR]
Site beni dışarı attı, bütün alıntılarım gitti, sinirlendim.
Hepatit, nereye gidiyorsunuz, olmuyor dediğin İtalya işi mi oldu yoksa?
Daha ne kadar İstanbul'dasın, bayramda bir buluşma daha olacak.:
Site beni dışarı attı, bütün alıntılarım gitti, sinirlendim.
Hepatit, nereye gidiyorsunuz, olmuyor dediğin İtalya işi mi oldu yoksa?
Daha ne kadar İstanbul'dasın, bayramda bir buluşma daha olacak.:
bayramda nerede buluşuyoruz:))
evet canım yüksek ihtimal milanoya gidicez sorun cıkarsa paris gibi duruyor ..bu hafta sonu bilecik e anneme bırakabilir bizi eşim.daha kesin bişey demedi.bayramda da buluşuyorsunuz demek..:))
bayramda nerede buluşuyoruz:))
Yer belli değil ama Avrupa Yakası olursa memnun olurum, ben Öznur Burcu Fatma geliyoruz Meral gelmiyor geri kalanlar belli değil daha çoğunun haberi yok
Yer belli değil ama Avrupa Yakası olursa memnun olurum, ben Öznur Burcu Fatma geliyoruz Meral gelmiyor geri kalanlar belli değil daha çoğunun haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?