2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen akşam Kerem kafasını göğüslerimin arasına gömdü, acaba emmeyi mi özledi dedim açtım direk kendi gitti göğüs ucunu yakaladı ve hartt diye ısırdı ben emmeyi özlemem uğraşma boşuna demek istedi herhalde.

yok bebeği alamaz...birde ne gurusuzluğu ne koparabilirsen kopar..ilerde bakmaabilir oğluna...ondan yani..çok gördüm öyle örnek..ayrıldıktan sonra ilk zamanlar arayıp soruyorlar çoçukları sonra senede bir e iniyor...o nedenle sen kendini garantiye al...

evet cnm baglandı.. bende sizleri çok özledim.
buluşma yapmışsınız caddelerde ne zaman oldu bu...

önceki çarşamba günü buluşmuştuk cnm. Cumartesi de Fatmalarda oldu bi buluşma. sana haber vermedik di mi:26: kusura bakma yaaa walla unutmuşuz, senin telin bende yok ama birine hatırlatabilirdim haber verin diye

belki de nasıl emildiğini unutmuştur annesi

Gamzecim hoşgeldin sen de bu arada cnm. Maşallah Ensara, demek geri geri emekliyor:)) benim Eymen artık emekleme konusunda uzmanlaştı, şimdiki eğlencesi gördüğü her tümsekte tutunup ayağa kalkmak

hoşgeldin cnm evin hayırlı olsun.
diyer evi ne yaptınız sattınızmı kirayamı verdiniz.
ensar beye maşallah.
c.tesi gelemeyecegimi söylemiştim cnm ama çarş bilmiyoordum
sana telefon nomu verecem böyle anlarda çıkarma beni aklından..

dimplehawk bende seni merak ediyordum...nerelerde diye,,hadi eviniz hayırlı olsun
Hımm.. sağol selkiecim :13:
Gamzecim hoşgeldin sen de bu arada cnm. Maşallah Ensara, demek geri geri emekliyor:)) benim Eymen artık emekleme konusunda uzmanlaştı, şimdiki eğlencesi gördüğü her tümsekte tutunup ayağa kalkmak
Teşekkürler meralcim, ismin meraldi değil mi..
Maşaallah Eymen e, Ensar çok hareketli ama biraz cesaretsiz sanırım..

hoşgeldin cnm evin hayırlı olsun.
diyer evi ne yaptınız sattınızmı kirayamı verdiniz.
ensar beye maşallah.
Sağol eftelcim, henüz boş duruyor, tanıdık bulursak kiraya vereceğiz, bulamazsak da satarız herhalde..

kızlar bu arada yagız koltugun yatak bölümünü açınca oradan merdiven gibi oluyo
rahatlıkla inip çıkıyo.herşeye tutunup ayaga kalkıyo koltuklata tutunup geziyo.
aştı kendini iyice.çok şeker oldu yaa.. sabah kalkkıyo önce yüzümü öpüyo sonra yalıyo.
salyalarını akıtıyo.mecburen uyanmak zorunda kalıyorum bende..:)))
bu arada 5. dişi alttan çıkmış ben yeni gördüm azı dişleride şişmiş onlarda yakında patlar..
kahvaltı yaptıramıyorum geri kalanlar ögünleri zorlada olsa yediriyorum..

herkese merhaba:) gecmiş cok uzun..tuş sesinden de oğluşumuyanabilir er an yine de dayanamadım size bakayım dedim:)) herkes iyidir inşallah..
dün oğlum yine sadecememeyle güngecirdi..ona moralim bozuk onun dışında iyiyim ben bol bol gezdiriyor kociş beni:)) tüm sahili fethettik..sarıyerde balık yedik ortaköy bebek...bakırköydeydik dün yine güzel geliyor gezmek ama hala aklım evde:))
bu arada kızlar sanırım herşey yolunda giderse 6 aya biz gideyruz..keske burdan gitmeden sizleri görebilseydimm kısmet işte..

Site beni dışarı attı, bütün alıntılarım gitti, sinirlendim.

Hepatit, nereye gidiyorsunuz, olmuyor dediğin İtalya işi mi oldu yoksa?
Daha ne kadar İstanbul'dasın, bayramda bir buluşma daha olacak.:

Son düzenleme:
Site beni dışarı attı, bütün alıntılarım gitti, sinirlendim.

Hepatit, nereye gidiyorsunuz, olmuyor dediğin İtalya işi mi oldu yoksa?
Daha ne kadar İstanbul'dasın, bayramda bir buluşma daha olacak.:

evet canım yüksek ihtimal milanoya gidicez sorun cıkarsa paris gibi duruyor ..bu hafta sonu bilecik e anneme bırakabilir bizi eşim.daha kesin bişey demedi.bayramda da buluşuyorsunuz demek..:))

evet canım yüksek ihtimal milanoya gidicez sorun cıkarsa paris gibi duruyor ..bu hafta sonu bilecik e anneme bırakabilir bizi eşim.daha kesin bişey demedi.bayramda da buluşuyorsunuz demek..:))

Hadi bakalım, hakkınızda hayırlısı...
Bilecik'e gitmezseniz haberimiz olsun.

bayramda nerede buluşuyoruz:))

Yer belli değil ama Avrupa Yakası olursa memnun olurum, ben Öznur Burcu Fatma geliyoruz Meral gelmiyor geri kalanlar belli değil daha çoğunun haberi yok

Avrupa yakası olur ama karşıdan gelenlerin kolay ulaşabileceği bi yer olması lazım. Bi de bayram diye toplu taşıma araçları ücretsiz ve hınca hınç dolu olur şimdi, ezilmeyelim bebiklerle :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…