- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.381
Hiç bişey anlamadım, Eser seni kime şikayet etmiş? Hadi o şikayet etmiş, o kadın karışma hakkını nerde bulmuş? Annen niye sinirlenmiş?
Ne hedikmiş beeee memleket meselesine döndü, ya erkek milleti ne karışır buna, Esere ne? sanki gelip hizmet mi edecek, çeksin gitsin akşama kadar gelmesin ama karışmasın!
Eser onu ablasına şikayet etmiş yani görümceye, görümceklik yapmış işte o da karışmış. Annesi de sanırım boşanma olayına sinirlenmiştir
burcu canım geçmiş olsun......
esin senin bu kocan kaç yaşında...5 yaşındamıki?,,ablasına şikayete gidiyor seni....ablasına ne oluyor...?ay bunlar bi tuhaf geldi banaya....içimi baydı bu eser benim...
yav iki okul müdürü,bi muhtar bide yardım isteyen bi vatandaş kaymakamla görüşmek istedi, bende içeri ilettim. vatandaşı sosyal yardımlaşma vakfına gönder ilgilensinler dedi. muhtar ve müdürler içeri gelsin dedi ,bende tam onları içeri alırken bu vatandaş aradan sıvışıp içeri girdi,özürlü olduğu için kolundan çekip çıkarmadım bende. misafirler çıkınca hepimize daha doğrusu korumalara fırçayı kaydı. 3 kişisiniz bi adama engel olamayacaksanız söyleyin başkasını oturtalım oraya diye. yerin dibine girdik tabi. işte böööle oldu benimde moralim bozuldu haliyle
hayırdır patron neye kızdı?
yav iki okul müdürü,bi muhtar bide yardım isteyen bi vatandaş kaymakamla görüşmek istedi, bende içeri ilettim. vatandaşı sosyal yardımlaşma vakfına gönder ilgilensinler dedi. muhtar ve müdürler içeri gelsin dedi ,bende tam onları içeri alırken bu vatandaş aradan sıvışıp içeri girdi,özürlü olduğu için kolundan çekip çıkarmadım bende. misafirler çıkınca hepimize daha doğrusu korumalara fırçayı kaydı. 3 kişisiniz bi adama engel olamayacaksanız söyleyin başkasını oturtalım oraya diye. yerin dibine girdik tabi. işte böööle oldu benimde moralim bozuldu haliyle
sinirden elim ayağm titriyor eser gitmiş bi ablasına şikayet etmiş ablası da beni arıyor hediği abartmışsın bi kısım insan bu hafta bi kısmını haftaya çağır diyor dedim yok benplanımı yaptım sığıyoruz eve sonra öğrendim ki eser yanında annemlede ne zaman geleceksin diye kouştum o da çok sinirli bi sürü trip yaptı telefonda zor geçecek bu bayram annemle
Meral bekle 1-2 yıla inş. yurt dışı seyahati planımız var bizimde.Eşimin ağabeyi fransada haliyle ilk ordan başlamayı düşünüyoruz.Sizede şimdiden iyi tatiller .......
sağol cnm. şimdi iki sene sonrasını bekliyemicem ama belki o zaman da size eşlik ederiz:))
şimdi geldi oturdu büroda sus pus işimi yaptım bakmadım yüzüne biliyo yediği boku allahım sen bana sabır ver güç ver yarabbim akşama eve gelmicem dedi ya sabah eğer gelmezse kesin boşuyorum çok kararlıyım
o bişey konuşmadı mı seninle peki? genel tavrı nasıldı?
şimdi geldi oturdu büroda sus pus işimi yaptım bakmadım yüzüne biliyo yediği boku allahım sen bana sabır ver güç ver yarabbim akşama eve gelmicem dedi ya sabah eğer gelmezse kesin boşuyorum çok kararlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?