2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne hedikmiş beeee memleket meselesine döndü, ya erkek milleti ne karışır buna, Esere ne? sanki gelip hizmet mi edecek, çeksin gitsin akşama kadar gelmesin ama karışmasın!

Hiç bişey anlamadım, Eser seni kime şikayet etmiş? Hadi o şikayet etmiş, o kadın karışma hakkını nerde bulmuş? Annen niye sinirlenmiş?

Eser onu ablasına şikayet etmiş yani görümceye, görümceklik yapmış işte o da karışmış. Annesi de sanırım boşanma olayına sinirlenmiştir

burcu canım geçmiş olsun......
esin senin bu kocan kaç yaşında...5 yaşındamıki?,,ablasına şikayete gidiyor seni....ablasına ne oluyor...?ay bunlar bi tuhaf geldi banaya....içimi baydı bu eser benim...

Ne hedikmiş beeee memleket meselesine döndü, ya erkek milleti ne karışır buna, Esere ne? sanki gelip hizmet mi edecek, çeksin gitsin akşama kadar gelmesin ama karışmasın!

Sandalye taşıyacak diye strese girdi ya beyefendi

Eser onu ablasına şikayet etmiş yani görümceye, görümceklik yapmış işte o da karışmış. Annesi de sanırım boşanma olayına sinirlenmiştir

Hee anladım, sağol Meral...

burcu canım geçmiş olsun......
esin senin bu kocan kaç yaşında...5 yaşındamıki?,,ablasına şikayete gidiyor seni....ablasına ne oluyor...?ay bunlar bi tuhaf geldi banaya....içimi baydı bu eser benim...

Sağol Ebrucum...

hayırdır patron neye kızdı?
yav iki okul müdürü,bi muhtar bide yardım isteyen bi vatandaş kaymakamla görüşmek istedi, bende içeri ilettim. vatandaşı sosyal yardımlaşma vakfına gönder ilgilensinler dedi. muhtar ve müdürler içeri gelsin dedi ,bende tam onları içeri alırken bu vatandaş aradan sıvışıp içeri girdi,özürlü olduğu için kolundan çekip çıkarmadım bende. misafirler çıkınca hepimize daha doğrusu korumalara fırçayı kaydı. 3 kişisiniz bi adama engel olamayacaksanız söyleyin başkasını oturtalım oraya diye. yerin dibine girdik tabi. işte böööle oldu benimde moralim bozuldu haliyle

anladım cnm, yaa olur böyle vakalar Türk polisi yakalar dicem de iğrenç bi espri olcek takma cnm, arada bi herkes hata yapar sonuçta, adamın da ters saatine denk gelmiş anlaşılan

GELENE GİDENE O MU SERVİS YAPACAKMIŞ ONA NE GELEN SAYISINDFAN KAÇ KERE YAPILACAĞINDAN allah allah bu da ayrı alem, ablasını neden sokuyo araya kendi söylesin derdi neyse, allah kolaylık versin sana ya

buraların standart yapışkan insanı işte sizin kabahatiniz olmadığını bilir adam aslında ama kimbilir içerde neler anlattı muhtarla müdüre konuşma fırsatı vermemiştir o kesin

Burcu geçmiş olsun meyve çayı,ıhlamur iç...
Yasemincim boşver alttan al bir süre konuyu uzattıkça en çok sen huzursuz olacaksın.Mesafe koy her lafına cevap verme anlasın adam yerine konulmadığını.
Esin yinemi tartıştınız eşinle?Canım bir süre annende falan kalsan özlersiniz belki birbirinizi...
Meral bekle 1-2 yıla inş. yurt dışı seyahati planımız var bizimde.Eşimin ağabeyi fransada haliyle ilk ordan başlamayı düşünüyoruz.Sizede şimdiden iyi tatiller .......

şimdi geldi oturdu büroda sus pus işimi yaptım bakmadım yüzüne biliyo yediği boku allahım sen bana sabır ver güç ver yarabbim akşama eve gelmicem dedi ya sabah eğer gelmezse kesin boşuyorum çok kararlıyım

ya hiç sanki hizmet edecek sanki bişey mi istedim kendinden sana ne be adam sana neeeee ne kadar hevesliydim ne çok heycanlanıştım oğlumun ilk dii için hiç affetmicem onu hiçç

Kızımın sürekli arkamdan ağlaması geçici değil bence huy oldu bu ayşenurda.Tüm hayatı nerdeyse benim kucağımda dibimde geçiyor.Bir tek babasında duruyor ondanda çabuk sıkılıyor.Bu arada benimde 2 gündür başım ağrıyor...

az önce kayınvalidem aadı ben buğdayı aldım demek için bende gayri ihtiyari aa aldınız mı dedim aslında demek istediğim neden zahmet ettiniz ben alırdım dicektm daha cümlemi bitirmeden neden iptalfalan mı edicen dedi demek onla da konuşulmuş

o bişey konuşmadı mı seninle peki? genel tavrı nasıldı?

girdi meraba dedi mraba dedim telefonla konuştı bi iki şarjın var mı dedi var dedim gayet yumuşaktı kredi kartı vermişti kullandın mı dedi hayır dedim lazımsa vereyim dedim yok lazım değil dedi tmm dedim bööle gayet uyuz dmdik durup işimi yaptım yüzüne bile bakmadım

Biriniz sakin olun Allahaşkına.Böyle çözemeyeceksiniz problemlerinizi.Bir şu evin dışına çıkıp dışardan kendine bak eşine bak sürekli tartışmaktan ne doğru ne yanlış birbirine girmiş herşey.Hemen karar verme bir süre ayrı durun birbirinizden sakin kafayla düşün iyice öyle kesinleştir.Eşini sevmiyormusun hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…