2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Densizin biri yüzünden laf işitmişsiniz, boşver, senin hatan değil sonuçta...

Çok işim var çookk, anca okuyup okuyup beğenebiliyorum yazdıklarınızı...

Olsun gulümmm, senin adını kırmızı kırmızı görmek de yeter :82:

Sağol Emel, ne bulursam içiyorum valla, karnım şişti bol sıvı alımından, ama bi işe yaramıyor.

Ay bu adamın ayarı kaçmış, sağlam bi ayar lazım ona... Sabah diyeceğini demiş zaten, daha ne geliyor işyerine, bi derdi var onun ama anlamadım gitti...

ya hiç sanki hizmet edecek sanki bişey mi istedim kendinden sana ne be adam sana neeeee ne kadar hevesliydim ne çok heycanlanıştım oğlumun ilk dii için hiç affetmicem onu hiçç

Burnundan getirdi cidden... Boşver Esincim, sen hiç birşey olmamış gibi yap hediğini, keyfini çıkar, oğluna odaklan.

anlamak zor bu adamı:44: sabah eve gelmicem dediğinde sen ne cvp vermiştin Esin

bütün bu yaptıklarından sonra gururum çok kırıldı sevmiyorum demek geçiyor içimden ama doğru yanıtı bende bilmiyorum tek bildiğim tahamül edemiyorum yoruldum artık

bekledim biey dermi diye yani boşanalım yada sorunlarımızı onuşalım ama hiçbişey demedi bende dmedim ama derdi neyse ben bulmicam o söölicek

bayramda bizim ev boş biz memlekete gidiyoz gel oğluşunla kafayı dinle istersen

anladım cnm, yaa olur böyle vakalar Türk polisi yakalar dicem de iğrenç bi espri olcek takma cnm, arada bi herkes hata yapar sonuçta, adamın da ters saatine denk gelmiş anlaşılan

katılıyorum canım. patron yardım etmez artık o adama yardım edeceği varsa bile, çok kızar emrivakilere çünkü.

ay esin...seni ablasına şikayet eden adam kalkmış şimdi ofisemi gelmiş?derdi ne bunun?sorsna açık açık ona?derdin ne senin diye?çok dengesiz davranıyor sanki...bu arada face de fotolarına baktım..çok güzel hatunsun..kıymetini bilmiyor...

Son düzenleme:
bence de bırak konuşmayı o başlatsın, kıvransın dursun. sen iyi ya da kötü bi adım atma bence. bakalım ne yumurtlayacak sonunda

bahane aramış o (oklava gitmiş yaaaa)

erkekler dürüst olabilecek kadar cesur değil

11-12 yaşına kadar rahatlıkla sende kalır adam zatn çoğublukla yurt dışında bu durumda daha uzun zaman sende kalır zaten sonrasında o istemez, ne gururu ya o saçmaladı madem sen de elinden geleni ardına koyma, genelikle yasal olarak da evde bayanın kalması uygun görülüyor ayrıca evi o terketti bu davalarda önemli ayrıntı (arkadaşım boşanıyor da)

yani aslında babama evin kredisini ödeteilirim ama nie ödetiyim aynı paraya ben daha güzel bi eve çıkarım bide zaten yani onun evi yani ikimizin ama aslında ben çocuğunun annesiyim ben kalmalıyım evde offf

yukarı yazdım zaten o terkettiyse evde kalma hakkı zaten senin oluyor

Fatma bir sayfada 40 msj görüyorum demiştin ya, onu nasıl yapıyoruz?

canım kullanıcı panelinde seçenekleri düzenle diye bir kısım var Bir Sayfada Gösterilecek En Fazla Mesaj Sayısı butonunda 40 adeti seç 10-20-30-40 seçenekler var zaten.. ben 40 yaptım malum çeneleri çok düşüyor bu mart annelelrinin öğleden sonra yetişemiyorum ):)

ay çok mersi bak bugün ilk kez buna gülümsedim ha bide sabah oğluma gülümsedim

bence de bırak konuşmayı o başlatsın, kıvransın dursun. sen iyi ya da kötü bi adım atma bence. bakalım ne yumurtlayacak sonunda
ama benede yumurtlayabilecek mi yapabilecekse neden şimdiye kadar yapmadı ha ben beklicem bişi demicem çünkü babama söz verdim bekle beni dedi beklicem ben asıl annemden korkuyorum tutup da eserle konumaya kalkarsa die annemin dili sivridir biraz beni korumak için bu sinirle eserin azına mıçabilir

bencde o kadar cesur deiler ayrıca bu ev ii aklımı kurcalıyodu yanıt vren herkese teşekkürler daha kendime güvenliyim şimdi

e hep böyle sürdüremeyeceğine göre elbet eninde sonunda yumurtlar diye düşünüyorum:26:

benimki hiç yumurtlayamaz mesela böyle şeyleri,,,benim anlamımı bekler..öküz değilim ya eninde sonunda anlarımda sorarım diye düşünür...açıkcası ben eşimin yumurtlamasına bıraktımmı işi aylarca sürer...bazı erkekler pek açık yürekli olamıyorlar...cesaretsiz oluyorlar...

e hep böyle sürdüremeyeceğine göre elbet eninde sonunda yumurtlar diye düşünüyorum:26:

benc yumurtlamaz o kolay kolay esin bıksın kapıyı göstersin diye bekliyo o zaman haklı konuma gelecek çünkü, sabrı varsa esinin onun evi kesin olarak terketmesini bekler oturup (tatilden sonra tabi) anlaşılan o bu akşm ve hedik işi bitene kadar kaytardıktan sonra her gün işten geldiği şekilde bir şey olmamış gibi evine gelip ayrı da olsa yataklar o evde yatacak, aklısıra soğuk savaş modu, esin sabredebilse ama gerçekten zor onun yerinde ben olsam bir gece kızgın yağda haşlarım onu :26: (çok psikopat gördüm kendimi) ay çok sinir oldum adama yaaaa

inşallah her zaman yüzün güler ...:) nidemek gerçekler....

dua edin benim için de annemle çok kapışmayalımsakin olsun sevsin beni sarılsın destek olsun lütfen allahım lütfen

inşallah cnm. unutma ki o senin annen Esincim, cemy senin için neyse sen de onun için osun. o nedenle söylediği her sözü aslında seni çok düşündüğü için söyleyecektir. ona hiç kızmadan sadece kendini iyi ifade etmeye çalış cnm

şimdi siz hangisini beğendiniz psikopatlığımı mı söylediklerimi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…