- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.401
yav iki okul müdürü,bi muhtar bide yardım isteyen bi vatandaş kaymakamla görüşmek istedi, bende içeri ilettim. vatandaşı sosyal yardımlaşma vakfına gönder ilgilensinler dedi. muhtar ve müdürler içeri gelsin dedi ,bende tam onları içeri alırken bu vatandaş aradan sıvışıp içeri girdi,özürlü olduğu için kolundan çekip çıkarmadım bende. misafirler çıkınca hepimize daha doğrusu korumalara fırçayı kaydı. 3 kişisiniz bi adama engel olamayacaksanız söyleyin başkasını oturtalım oraya diye. yerin dibine girdik tabi. işte böööle oldu benimde moralim bozuldu haliyle
Çok işim var çookk, anca okuyup okuyup beğenebiliyorum yazdıklarınızı...
Burcu geçmiş olsun meyve çayı,ıhlamur iç...
Yasemincim boşver alttan al bir süre konuyu uzattıkça en çok sen huzursuz olacaksın.Mesafe koy her lafına cevap verme anlasın adam yerine konulmadığını.
Esin yinemi tartıştınız eşinle?Canım bir süre annende falan kalsan özlersiniz belki birbirinizi...
Meral bekle 1-2 yıla inş. yurt dışı seyahati planımız var bizimde.Eşimin ağabeyi fransada haliyle ilk ordan başlamayı düşünüyoruz.Sizede şimdiden iyi tatiller .......
şimdi geldi oturdu büroda sus pus işimi yaptım bakmadım yüzüne biliyo yediği boku allahım sen bana sabır ver güç ver yarabbim akşama eve gelmicem dedi ya sabah eğer gelmezse kesin boşuyorum çok kararlıyım
ya hiç sanki hizmet edecek sanki bişey mi istedim kendinden sana ne be adam sana neeeee ne kadar hevesliydim ne çok heycanlanıştım oğlumun ilk dii için hiç affetmicem onu hiçç
şimdi geldi oturdu büroda sus pus işimi yaptım bakmadım yüzüne biliyo yediği boku allahım sen bana sabır ver güç ver yarabbim akşama eve gelmicem dedi ya sabah eğer gelmezse kesin boşuyorum çok kararlıyım
girdi meraba dedi mraba dedim telefonla konuştı bi iki şarjın var mı dedi var dedim gayet yumuşaktı kredi kartı vermişti kullandın mı dedi hayır dedim lazımsa vereyim dedim yok lazım değil dedi tmm dedim bööle gayet uyuz dmdik durup işimi yaptım yüzüne bile bakmadım
bütün bu yaptıklarından sonra gururum çok kırıldı sevmiyorum demek geçiyor içimden ama doğru yanıtı bende bilmiyorum tek bildiğim tahamül edemiyorum yoruldum artıkBiriniz sakin olun Allahaşkına.Böyle çözemeyeceksiniz problemlerinizi.Bir şu evin dışına çıkıp dışardan kendine bak eşine bak sürekli tartışmaktan ne doğru ne yanlış birbirine girmiş herşey.Hemen karar verme bir süre ayrı durun birbirinizden sakin kafayla düşün iyice öyle kesinleştir.Eşini sevmiyormusun hiç?
Densizin biri yüzünden laf işitmişsiniz, boşver, senin hatan değil sonuçta...
Olsun gulümmm, senin adını kırmızı kırmızı görmek de yeter :82:
Sağol Emel, ne bulursam içiyorum valla, karnım şişti bol sıvı alımından, ama bi işe yaramıyor.
Ay bu adamın ayarı kaçmış, sağlam bi ayar lazım ona... Sabah diyeceğini demiş zaten, daha ne geliyor işyerine, bi derdi var onun ama anlamadım gitti...
Burnundan getirdi cidden... Boşver Esincim, sen hiç birşey olmamış gibi yap hediğini, keyfini çıkar, oğluna odaklan.
anlamak zor bu adamı:44: sabah eve gelmicem dediğinde sen ne cvp vermiştin Esin
bayramda bizim ev boş biz memlekete gidiyoz gel oğluşunla kafayı dinle istersensinirden elim ayağm titriyor eser gitmiş bi ablasına şikayet etmiş ablası da beni arıyor hediği abartmışsın bi kısım insan bu hafta bi kısmını haftaya çağır diyor dedim yok benplanımı yaptım sığıyoruz eve sonra öğrendim ki eser yanında annemlede ne zaman geleceksin diye kouştum o da çok sinirli bi sürü trip yaptı telefonda zor geçecek bu bayram annemle
anladım cnm, yaa olur böyle vakalar Türk polisi yakalar dicem de iğrenç bi espri olcektakma cnm, arada bi herkes hata yapar sonuçta, adamın da ters saatine denk gelmiş anlaşılan
GELENE GİDENE O MU SERVİS YAPACAKMIŞ ONA NE GELEN SAYISINDFAN KAÇ KERE YAPILACAĞINDAN allah allah bu da ayrı alem, ablasını neden sokuyo araya kendi söylesin derdi neyse, allah kolaylık versin sana ya
buraların standart yapışkan insanı işte sizin kabahatiniz olmadığını bilir adam aslında ama kimbilir içerde neler anlattı muhtarla müdüre konuşma fırsatı vermemiştir o kesin
bence de bırak konuşmayı o başlatsın, kıvransın dursun. sen iyi ya da kötü bi adım atma bence. bakalım ne yumurtlayacak sonunda
olayı anlatayım sbah 6.30 da oğlum uyandı onun sesine eserde yukarı çıktı bi dakka canım oğlum yaptı sonra sen hediğe 30 kişi mi dvet ettin dedi evet dedim neree sığdıracaksın dedi anlattım saçmalama iptal et burdakileri sadece anakyadan gelenleri ağırla buralılara sonra yaparsın dedi dedim insanlara haber verdim iptal edemem n sandalye fln getirmem hiçbi işe karışmam dedi tmm dedim bağıra çağıra kalktı biraz mantık ya biraz mantık dedi cevap vermedimsadece annemin bugün geleceğini söyledim o da ben gelmiyorum bundan sonra eve dedi yine cevap vermedim peki üzüldüm mü TINNNNN
ya bencede bi bahane arıyomuş ama beni bu kadar yıpratmadan bitti deseydi daha iyiydi bilmem belki bu hale getirince dahaaz üüzülürüm diye düşündü ki aynen öyle oldu MERAL bişi sormuşsun bilmiyorum belki vardır umrunda m dersen hiiiiçççç deil artık
bişi sorucam boşanırsak bebek bede kalır dimi alamaz yani
bide bizim bi evimiz var kredisini ödüyor benim ödeme gibi bi durumum yok o evde benim kalmam gurursuzca mı olur bde oğlunun masraflarını karşılar ekstra bana bişey vermek isterse almiyim dimi o da gurursuzuk olur karar veremiyorum nası olur bunlar
yani aslında babama evin kredisini ödeteilirim ama nie ödetiyim aynı paraya ben daha güzel bi eve çıkarım bide zaten yani onun evi yani ikimizin ama aslında ben çocuğunun annesiyim ben kalmalıyım evde offf
Fatma bir sayfada 40 msj görüyorum demiştin ya, onu nasıl yapıyoruz?
yumurtlaya bileçekmi dersin???çok uzun sürdürmese bari bu sıkıntılı dönemi...esini yıpratıyor çünkü...
ay çok mersi bak bugün ilk kez buna gülümsedim ha bide sabah oğluma gülümsedimay esin...seni ablasına şikayet eden adam kalkmış şimdi ofisemi gelmiş?derdi ne bunun?sorsna açık açık ona?derdin ne senin diye?çok dengesiz davranıyor sanki...bu arada face de fotolarına baktım..çok güzel hatunsun..kıymetini bilmiyor...
ama benede yumurtlayabilecek mi yapabilecekse neden şimdiye kadar yapmadı ha ben beklicem bişi demicem çünkü babama söz verdim bekle beni dedi beklicem ben asıl annemden korkuyorum tutup da eserle konumaya kalkarsa die annemin dili sivridir biraz beni korumak için bu sinirle eserin azına mıçabilirbence de bırak konuşmayı o başlatsın, kıvransın dursun. sen iyi ya da kötü bi adım atma bence. bakalım ne yumurtlayacak sonunda
bahane aramış o (oklava gitmiş yaaaa)
erkekler dürüst olabilecek kadar cesur değil
11-12 yaşına kadar rahatlıkla sende kalır adam zatn çoğublukla yurt dışında bu durumda daha uzun zaman sende kalır zaten sonrasında o istemez, ne gururu ya o saçmaladı madem sen de elinden geleni ardına koyma, genelikle yasal olarak da evde bayanın kalması uygun görülüyor ayrıca evi o terketti bu davalarda önemli ayrıntı (arkadaşım boşanıyor da)
yukarı yazdım zaten o terkettiyse evde kalma hakkı zaten senin oluyor
e hep böyle sürdüremeyeceğine göre elbet eninde sonunda yumurtlar diye düşünüyorum:26:
e hep böyle sürdüremeyeceğine göre elbet eninde sonunda yumurtlar diye düşünüyorum:26:
ay çok mersi bak bugün ilk kez buna gülümsedim ha bide sabah oğluma gülümsedim
ama benede yumurtlayabilecek mi yapabilecekse neden şimdiye kadar yapmadı ha ben beklicem bişi demicem çünkü babama söz verdim bekle beni dedi beklicem ben asıl annemden korkuyorum tutup da eserle konumaya kalkarsa die annemin dili sivridir biraz beni korumak için bu sinirle eserin azına mıçabilir
bencde o kadar cesur deiler ayrıca bu ev ii aklımı kurcalıyodu yanıt vren herkese teşekkürler daha kendime güvenliyim şimdi
dua edin benim için de annemle çok kapışmayalımsakin olsun sevsin beni sarılsın destek olsun lütfen allahım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?