2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ebrucum yemekle uğraşıyodum geç kaldım kusura bakma:))
Şimdik Esinin kocası günlerdir bi hallerdeydi zaten, mutsuz olduğunu falan söylüyodu önceki gün de yatağını ayırmıştı. Ve bu sabah saçma sapan bi nedenden artık eve gelmeyeceğini söylemiş. neymiş efendim Esin diş hediğine çok kişi çağırmışmış. yani bu bahanesi işte
Esin de ne yapacağını düşünüyor şimdi, ayrılmayı bile düşünüyor anlayacağın

ya ben bu bepğenme butonunu hiç beğenmedim şimdi aylin ve ebru siz evet güzel olur anlamında mı beğendiniz mesajı yaw yorum yappsanııza hayret bişiii amaa ,,,

katılıyorum iyi olur anlamında:)) bence de güzel olur cnm, ben de kestircem

Öznur Meral senin için Anadolu Yakasından başka yerde buluşmaz didi.

heeee öle dedim ne var yani yalan mı Öznurr? seni gidi Aylin seni

Nihan bırakmadı gitti...burası açık kaldı işlerim de yapılmamış
maymun ya bağırdı üstüme tırmandı
biraz emzirdim beraber yattık suratımı tokatladı tırmaladı
ben de onu yedimmm...şimdi daha sakin..
ben kızımı uslu bilirdim meğer fırsat bulamıyormuş...
evim çok büyük her yere bırakamıyorum....hele mutfakta hiç bırakmazdım yanımdaysa mama san. oturuyor olurdu...
geçen gün yürüteciyle götürdüm mutfağa oturmak istemeyince...
açmadığı kapak çekmediği çekmece kalmadı çöp kovasını kurcalamaya çalıştı ama izin vermedim
hatta fırının üst kapağını açıp ızgarayı çekti çıkardı...:95:

Son düzenleme:
kızlarrrrrrr oğlumun dişi cıkıyo sanırım sonunda alttan bi tanesi baya belli olmus bugün yarın cıkar diyo annem .... tabi gece devamlı memede olmak istiyo yazık meğer dişi cıkacakmıs.cok sık uyanıyo bize geceleri hiçççç rahat ve fırsat vermiyo

ya fırın ızgarası demişken aklıma geldi birara nette okumuştum
ya da bu mart topiğinde eski annelerden biriydi...oğlum yandı diye başlık açmıştı..
aynen ızgarayı çekip yüzüne çarpmıştı yavrum ağzı dili falan yanmıştı...
demek yapabiliyorlar çok dikkat etmek lazım aklımızda bulunsun...
yürüyecekler yakında...Allahım sen koru...

Son düzenleme:
Fatma bir sayfada 40 msj görüyorum demiştin ya, onu nasıl yapıyoruz?

katılıyorum iyi olur anlamında:)) bence de güzel olur cnm, ben de kestircem

heeee öle dedim ne var yani yalan mı Öznurr? seni gidi Aylin seni

başka niye beğenmiş olabiliriz,beğendiler/katılıyorlar yazıyor görmüyor musun, yani katılıyoruz kestir :13:

hehe aferim şöyle yaaa ,,, bende biliyorum ne anlama geldiğini ama şöyle ses verin yahu bende bundan sonra size böyle yaparım görürsünüz ... hıhhh...

içindeki canvarı çıakrdı yani,,, bıdık neyse bişi demiyim sen yeterince yemişsin zaten )::))

uyyyy çok korkunç:18: Cidden tehlikeler başladı artık, Rabbim tüm yavrularımızı korusun

evet yaa..ben de benim kızım uslu diye övünüyordum
utandıracak anlaşılan....
hem de nasıl yedim...hırpalanmayı çok seviyor ısırdıkça gülüyor:86:

uyyyy çok korkunç:18: Cidden tehlikeler başladı artık, Rabbim tüm yavrularımızı korusun

amin....

tesekkür aşkım..
başka bi kadın olabilir mi?

tek klimeyle aynenn...
kuduruyo mutfaga...cekmeceler..kapaklar...çöp kovamı balkona aldım..
bıraksam kalkıp yemek atacak ocaga...
mutfakçıllar....

gözünüzaydın...ilk pirinç taneniz:)

yok artık...
:18:

slm anneler kusuruma bakmayın bugün açıktı burası ama ben bu saatte kadar toplantıdaydım ve gerilmiş durumdayım bayram da buluşmamı var fazla okuyamadım ama ne ne oldu bilmiyorum Ebru gibi bana da özet geçin ne olur...

evet buluşma var, ben Öznur Burcu Fatma şimdilik katılıyoruz diyenler, Hande İzmir de olacak Meral yurtdışında, başka gelmek isteyen olursa bekliyoruz. Nimet ne zaman çıktı o da soruyordu ama gelicem gelmiycem demedi

evet yaa..ben de benim kızım uslu diye övünüyordum
utandıracak anlaşılan....
hem de nasıl yedim...hırpalanmayı çok seviyor ısırdıkça gülüyor:86:

amin....

o zaman getir ben onu bi, seveyim ,,, bayılırım böyle hoplata zıplata sevmeye ısırıcam öpücem koklicam,,, ama bi başkası selini biraz hızlı öpüncede içim gider sende öyle olursun şimdi :):)

tesekkür aşkım..
başka bi kadın olabilir mi?

biz de şüphelendik ama ortada öyle bişi yok henüz

Canım Ebruya geçtiğim özetti zaten bugünkü ana mevzu
Eet bayramda da buluşmayı düşünüyolar,kesinleşmemekle birlikte sanırım ikinci günü Avrupa yakasında bi yerde. Aylin de gelecekmiş, Burcu, belki Öznur , Fatma. bunlar belli şimdilik

Anladım canım bende bayramdan sonra diye biliyorum PINAR'da acaba dedim plan mı değişti...Benim gelmem zor ee eşimle zaten 3 gün geçircez bayramı o çalışacak maalesef 4 günü alabilrise onuda alırsa iyi olur tabii..neyse ben kendimi ve Hilal'i Pınar'a saklıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…