2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaynana beyni diye özel bir beyin türü var bence oğlan diye diye kendi kendi yıllar içinde imha edip bu hale geliyor...

bu arada maralım...
yine yurt dışına açılıosun he....
buralar kesmedi...
git bakalım ama evini unutma...
burda seni özleyecek olan tosttttların olcek....

biz de bu yaz İtalya düşünüyoruz.... birkaç aile beraber. ama onlar bebiklerini götürmyi düşünmüyorlar. ben bebikimi bırakmam diyorum bakalım...

hatce ne dion allahın seven.. kullan artık şu noktalama işaretlerini...
tam kaynannatörmüş işte eksiği yok fazlası var

Yok be tatlım gırgır olsun diye dedim, neyseki o gün o hastanede benden başka doğum yapan yoktu da bu şüpheye düşmüyorum, yalnız şu bi gerçek ne bana ne babasına benzemiyor

annesine benziyooreee

ben geldim eymenle biraz parka çıktık
her gün çıkarmaya çalışıyorum havalar güzelken... salıncaağa bayılıyor

meralım tatile çıkıyormuşsun hayırla git huzurla dön inşallah canım...

öznur bizim eymen de emziği öyle emmiyordu şimdi fena alıştı bazen gece bile tutuyor ağzında... :76:

aylin benim oğlan 7 aylık muaynede 67 cm idi en kısa boylu biziz sanırım ki eşimde bende standartların üzerinde boylardayız...
doktor uzar dert etme dedi...

sanırım yedikleri sadece aklına yarıyor ne boy ne kilo yok ortada.... :95:

bendeki buluşma günü bayramdan sonraki haftalarda cumartesi düşünüyorum
çalışanlarda rahat teşrif edebilsinler diye...

27 Kasım ya da 4 Aralık bu iki tarihten biri olsun siz seçin canlar...

a.s

mesaj cok kısaymış smilelerle doldurdum
bunlara ne yaw belki kısa bi cümle kurmak istiyorum

ebrum annemle arkadaş olmuşun,bacımsın artık:13:

Son düzenleme:
Furkiyi öp benim için o yakışıklı suratından cop cop....

olur cnm öperim cop cop bayılıyo zaten öpücüklere,okşanıp sevilmeye

kolay gele canım

ben geldim
selamünaleyküm

Aleyna ve aleyküm selam cnm. nasılsınız sen ve annen?

ben çıkıyorum annemi almaya gidiyorum benim için dua edin

yarın daha mutlu ve huzurlu bir güne uyanıp bize hayırlı haberler getirirsin inşallah cnm

bu arada maralım...
yine yurt dışına açılıosun he....
buralar kesmedi...
git bakalım ama evini unutma...
burda seni özleyecek olan tosttttların olcek....

uyyy ben de sizi özliycem cnm sağol walla laptop'ı da götürüp akşamları bağlanmayı bile düşünüyorum ama fırsat olmaz herhalde

Walla Ebruya katılıyorum nolur artık noktalama işareti kullan yahu

ohh Eymen bey salıncak sefası yapmış demek
iyi dilekler için teşekkür cnm
bence 4 aralık iyi gibi, ben oyumu o tarihten yana kullanıyorum:))

of of uykum var, bir de canavarım var evde tek ebeveynle bulunmaktan hoşlanmayan bütün gün bana etmediğini bırakmadı babası geldikten sonra ne benim ne onun yüzüne bakmadan oyuncaklarıyla oynamaya başladı, kaçıkmıdır nedir
kızlar ya adet gecikmesine çare bilen hani sökülmesini sağlayacak bişey bir haftadır anamı ağlattı gelen bir iki damla belim, karnım heryerim ağrıyor, spiral yüzünden oluyo biliyorum şu emzirme işi bitse de hapıma geri dönsem

hu huuu ben geldimmm:80:
napıosunuz bakımmm....
kız oznur yaptın mı alısverısını :81:
bu arada gelın yarın bısıler yapalımmmm :82:
hazır havalarda guzel :86:

OCD burada mısın?
geçen gün seni dinlemdim hemen kızıma meyve yaptım "ne karışıyor bunlar be!"! dedim..
içine pekmez ve ceviz ertesi gün de fındık koydum. yalnız enerji fazla geldi Elvin yerinde duramıyor şimdi :)))

yahu spirale ne gerk var, 3 aylık asılar var, bana doktorum dogumdan 4 hafta sonra ondan yaptı... spiralden cok daha ıyı

ben iyiyim,dün gece pislik herif beni aradı birde,yok böyle bişey.
annem de iyi olmaya çalışıyor,olacakta.bugün teyzem ona hediyeler almış o uyurken.sonra vermiş falan,ben arıyorum sık sık Alp ten bahsediyorum ediyorum,o konuları konuşmuyorum.düzelteceğiz canım.

Malesef ben yardımcı olamıcam cnm,geçmiş olsun. halbuki spiral arttırır genelde sende nedense ters etki yapmış

ısrarla kullanmiyacağimmmm bebişlerrrrrr okuldan sonra illet ettim istemeyommm yahuuuu kullanmak

aman kullanma da biz de her seferinde acep ne yazmış,ne demek istiyor diye kendimizi kasalım bence noktalama işaretleriyle barışmanızın vakti gelmiş:92:

hu huuu ben geldimmm:80:
napıosunuz bakımmm....
kız oznur yaptın mı alısverısını :81:
bu arada gelın yarın bısıler yapalımmmm :82:
hazır havalarda guzel :86:

Nerelerdesin sen yaw gezenti şey seni, hiç evde durduğun yok

haha enerji patlaması olmuş desene çocukta:))

yahu spirale ne gerk var, 3 aylık asılar var, bana doktorum dogumdan 4 hafta sonra ondan yaptı... spiralden cok daha ıyı

sen niye iğne yaptın ki

inşallah çok ama çok iyi olur herşey yazgıcım. böyle olumlu görmek seni çok güzel

ne güzel iste kendinizi kasın doğumdan sonra zarar gören yerleriniz toparlanır sayemde

ya benim lanet bi bünyem var neyin nasıl yan etki yapacağı belli olmuyor hamilelikten önce folikül kisti yüzünden doktor hapımı değiştirmişti hapın çok nadir yan etkiler kısmında vücutta özellikle göğüslerde şişme yazıyordu, bir haftada 4 kilo aldırdı bana göğüsler neredeyse iki beden şişti, o yüzden iğneye falan güvenemedim ama şu hali de felaket hem süresi 5ten 8e uzadı hem de damla damla geliyor, bu ay zıvanadan çıktı zaten bir haftadır ortadan çatlayacağım neredeyse ne temizim ne adetli sadece peçeteye gelecek kadar bir kırmızılık of menapozlu kadınlar neden huysuz oluyomuş anlıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…