- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.481
ben celdum arkadaşım geldi oturduk dertleştik falan yazık oda 3 aylık evli kayınvalidesiyle birlikte oturuyo kız pisikiyatriklik olmuş bile yaf bunların ne dertleri var gelinlerle anlamıyorum len oğlunuzla evleniyo sizi rahata kavuşturuyo arkadaşımın kayınvaliesi ne demiş bunlar kocişiyle bazen tartışıyolar ( kayınvalide yüzünden tabi) cadı kayınvalidesi ne diyo kızım o erkek sen onu üzme ona bişi olur biz kadınlar üzülsekte bişi olmaz lafa bak yaaa öldüresim geldi karıyı
bu arada maralım...
yine yurt dışına açılıosun he....
buralar kesmedi...
git bakalım ama evini unutma...
burda seni özleyecek olan tosttttların olcek....
hatce ne dion allahın seven.. kullan artık şu noktalama işaretlerini...ben celdum arkadaşım geldi oturduk dertleştik falan yazık oda 3 aylık evli kayınvalidesiyle birlikte oturuyo kız pisikiyatriklik olmuş bile yaf bunların ne dertleri var gelinlerle anlamıyorum len oğlunuzla evleniyo sizi rahata kavuşturuyo arkadaşımın kayınvaliesi ne demiş bunlar kocişiyle bazen tartışıyolar ( kayınvalide yüzünden tabi) cadı kayınvalidesi ne diyo kızım o erkek sen onu üzme ona bişi olur biz kadınlar üzülsekte bişi olmaz lafa bak yaaa öldüresim geldi karıyı
Yok be tatlım gırgır olsun diye dedim, neyseki o gün o hastanede benden başka doğum yapan yoktu da bu şüpheye düşmüyorum, yalnız şu bi gerçek ne bana ne babasına benzemiyor
a.s
mesaj cok kısaymış smilelerle doldurdum
bunlara ne yaw belki kısa bi cümle kurmak istiyorum
amaaan okul müdürünü atıverydin dışarı...
kaymakamları oldum olası sevmem.
ben bir keresinde rapor aldım. bir daha bu kadın gibi rapor almayın diye bütün ilçeye rapor çıkardıydı birisi...
Aleykümselam
Furkiyi öp benim için o yakışıklı suratından cop cop....
yazamıorm hanfendı emerek uyuo sinirliym cubku gene yrm saat snra uyandı açım cunku yemek yapamadımm!! ocakları söndürdüm geldim kavrulmuş sehriye pilavı çorbadaki tel şehriyede altının yanı*p işmesini beklio'!!
ben geldim
selamünaleyküm
ben çıkıyorum annemi almaya gidiyorum benim için dua edin
bu arada maralım...
yine yurt dışına açılıosun he....
buralar kesmedi...
git bakalım ama evini unutma...
burda seni özleyecek olan tosttttların olcek....
ben celdum arkadaşım geldi oturduk dertleştik falan yazık oda 3 aylık evli kayınvalidesiyle birlikte oturuyo kız pisikiyatriklik olmuş bile yaf bunların ne dertleri var gelinlerle anlamıyorum len oğlunuzla evleniyo sizi rahata kavuşturuyo arkadaşımın kayınvaliesi ne demiş bunlar kocişiyle bazen tartışıyolar ( kayınvalide yüzünden tabi) cadı kayınvalidesi ne diyo kızım o erkek sen onu üzme ona bişi olur biz kadınlar üzülsekte bişi olmaz lafa bak yaaa öldüresim geldi karıyı
ben geldim eymenle biraz parka çıktık
her gün çıkarmaya çalışıyorum havalar güzelken... salıncaağa bayılıyor
meralım tatile çıkıyormuşsun hayırla git huzurla dön inşallah canım...
öznur bizim eymen de emziği öyle emmiyordu şimdi fena alıştı bazen gece bile tutuyor ağzında... :76:
aylin benim oğlan 7 aylık muaynede 67 cm idi en kısa boylu biziz sanırım ki eşimde bende standartların üzerinde boylardayız...
doktor uzar dert etme dedi...
sanırım yedikleri sadece aklına yarıyor ne boy ne kilo yok ortada.... :95:
bendeki buluşma günü bayramdan sonraki haftalarda cumartesi düşünüyorum
çalışanlarda rahat teşrif edebilsinler diye...
27 Kasım ya da 4 Aralık bu iki tarihten biri olsun siz seçin canlar...
of of uykum var, bir de canavarım var evde tek ebeveynle bulunmaktan hoşlanmayanbütün gün bana etmediğini bırakmadı babası geldikten sonra ne benim ne onun yüzüne bakmadan oyuncaklarıyla oynamaya başladı, kaçıkmıdır nedir
kızlar ya adet gecikmesine çare bilen hani sökülmesini sağlayacak bişey bir haftadır anamı ağlattı gelen bir iki damla belim, karnım heryerim ağrıyor, spiral yüzünden oluyo biliyorum şu emzirme işi bitse de hapıma geri dönsem
olur cnm öperim cop copbayılıyo zaten öpücüklere,okşanıp sevilmeye
uyyy ben de sizi özliycem cnm sağolwalla laptop'ı da götürüp akşamları bağlanmayı bile düşünüyorum ama fırsat olmaz herhalde
of of uykum var, bir de canavarım var evde tek ebeveynle bulunmaktan hoşlanmayanbütün gün bana etmediğini bırakmadı babası geldikten sonra ne benim ne onun yüzüne bakmadan oyuncaklarıyla oynamaya başladı, kaçıkmıdır nedir
kızlar ya adet gecikmesine çare bilen hani sökülmesini sağlayacak bişey bir haftadır anamı ağlattı gelen bir iki damla belim, karnım heryerim ağrıyor, spiral yüzünden oluyo biliyorum şu emzirme işi bitse de hapıma geri dönsem
ısrarla kullanmiyacağimmmm bebişlerrrrrr okuldan sonra illet ettim istemeyommm yahuuuu kullanmak
yazgıcımmm
ben alpin sulugunu aldımmm, aderesini ozelden gonder bana, yarın yollarım kargoyla canım benım..
hu huuu ben geldimmm:80:
napıosunuz bakımmm....
kız oznur yaptın mı alısverısını :81:
bu arada gelın yarın bısıler yapalımmmm :82:
hazır havalarda guzel :86:
OCD burada mısın?
geçen gün seni dinlemdim hemen kızıma meyve yaptım "ne karışıyor bunlar be!"! dedim..
içine pekmez ve ceviz ertesi gün de fındık koydum. yalnız enerji fazla geldi Elvin yerinde duramıyor şimdi :)))
yahu spirale ne gerk var, 3 aylık asılar var, bana doktorum dogumdan 4 hafta sonra ondan yaptı... spiralden cok daha ıyı
ben iyiyim,dün gece pislik herif beni aradı birde,yok böyle bişey.
annem de iyi olmaya çalışıyor,olacakta.bugün teyzem ona hediyeler almış o uyurken.sonra vermiş falan,ben arıyorum sık sık Alp ten bahsediyorum ediyorum,o konuları konuşmuyorum.düzelteceğiz canım.
kızzz mero bulusalım mı yarınnn
Malesef ben yardımcı olamıcam cnm,geçmiş olsun. halbuki spiral arttırır genelde sende nedense ters etki yapmış
aman kullanma da biz de her seferinde acep ne yazmış,ne demek istiyor diye kendimizi kasalımbence noktalama işaretleriyle barışmanızın vakti gelmiş:92:
yahu spirale ne gerk var, 3 aylık asılar var, bana doktorum dogumdan 4 hafta sonra ondan yaptı... spiralden cok daha ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?