- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.461
evet buluşma var, ben Öznur Burcu Fatma şimdilik katılıyoruz diyenler, Hande İzmir de olacak Meral yurtdışında, başka gelmek isteyen olursa bekliyoruz. Nimet ne zaman çıktı o da soruyordu ama gelicem gelmiycem demedi
meral ne zaman gidiyor yurtdışına bayram için mi?
o zaman getir ben onu bi, seveyim ,,, bayılırım böyle hoplata zıplata sevmeye ısırıcam öpücem koklicam,,, ama bi başkası selini biraz hızlı öpüncede içim gider sende öyle olursun şimdi :):)
Evet cnm kısmetse pazartesi akşamı gidip sonraki salı dönüyorum
Ebru nun boyu uzun ya Emirhan da 82 cm, bizim Kerem 71-72 cm falan, işin ilginci ben 178 eşim 186, yahu bu çocuk bize de benzemiyor karışmış olabilir mi acaba :18:
Furki geldi ben gitti...
İyi yolculuklar size....
Ebru nun boyu uzun ya Emirhan da 82 cm, bizim Kerem 71-72 cm falan, işin ilginci ben 178 eşim 186, yahu bu çocuk bize de benzemiyor karışmış olabilir mi acaba :18:
Öznur evde kim vardı ki?
a.sben geldim
selamünaleyküm
kız aylin nediyon sen...?benim oğlum bir ay büyük sanırım seninkinden...daha uzun olması normal...hem bazıları ergenlikte boy atar...karışmış falan :))) allah iyiliğini versin...
yav iki okul müdürü,bi muhtar bide yardım isteyen bi vatandaş kaymakamla görüşmek istedi, bende içeri ilettim. vatandaşı sosyal yardımlaşma vakfına gönder ilgilensinler dedi. muhtar ve müdürler içeri gelsin dedi ,bende tam onları içeri alırken bu vatandaş aradan sıvışıp içeri girdi,özürlü olduğu için kolundan çekip çıkarmadım bende. misafirler çıkınca hepimize daha doğrusu korumalara fırçayı kaydı. 3 kişisiniz bi adama engel olamayacaksanız söyleyin başkasını oturtalım oraya diye. yerin dibine girdik tabi. işte böööle oldu benimde moralim bozuldu haliyle
ben geldim
selamünaleyküm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?