2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman getir ben onu bi, seveyim ,,, bayılırım böyle hoplata zıplata sevmeye ısırıcam öpücem koklicam,,, ama bi başkası selini biraz hızlı öpüncede içim gider sende öyle olursun şimdi :):)

yok canım sev istediğin kadar...
ben sadece biri annem diye severse ya da babaannesi benim kızım benle yatsın falan diyince ya da alıp bensz bir yere götürmeye kalkarsa gıcık oluyordumki yine olurum da kızım bana kaldı..
kimsemiz yok burda ama benden başka kızım diye seveni de yok:86:

Son düzenleme:
Ebru nun boyu uzun ya Emirhan da 82 cm, bizim Kerem 71-72 cm falan, işin ilginci ben 178 eşim 186, yahu bu çocuk bize de benzemiyor karışmış olabilir mi acaba :18:

İyi yolculuklar size....

sağol cnm

Ebru nun boyu uzun ya Emirhan da 82 cm, bizim Kerem 71-72 cm falan, işin ilginci ben 178 eşim 186, yahu bu çocuk bize de benzemiyor karışmış olabilir mi acaba :18:

hehe evet karışmış galiba bu çocuk bazı çocuklar sonradan birden uzuyor, şimdiki boyuna bakıp ta kısa olacağını düşünme, zaten sizin gibi çiftten kısa boylu bi çocuk olamaz

yazamıorm hanfendı emerek uyuo sinirliym cubku gene yrm saat snra uyandı açım cunku yemek yapamadımm!! ocakları söndürdüm geldim kavrulmuş sehriye pilavı çorbadaki tel şehriyede altının yanı*p işmesini beklio'!!

Bu çocuk beni şaşırtmaya devam ediyor.2 ay önce bıraktığı emziği şu an emiyor gerçi öyle aman aman emmiyor ama yinede 2 - 3 dk ağzında duruyor.

bu arada maralım...
yine yurt dışına açılıosun he....
buralar kesmedi...
git bakalım ama evini unutma...
burda seni özleyecek olan tosttttların olcek....

kız aylin nediyon sen...?benim oğlum bir ay büyük sanırım seninkinden...daha uzun olması normal...hem bazıları ergenlikte boy atar...karışmış falan :))) allah iyiliğini versin...

ben celdum arkadaşım geldi oturduk dertleştik falan yazık oda 3 aylık evli kayınvalidesiyle birlikte oturuyo kız pisikiyatriklik olmuş bile yaf bunların ne dertleri var gelinlerle anlamıyorum len oğlunuzla evleniyo sizi rahata kavuşturuyo arkadaşımın kayınvaliesi ne demiş bunlar kocişiyle bazen tartışıyolar ( kayınvalide yüzünden tabi) cadı kayınvalidesi ne diyo kızım o erkek sen onu üzme ona bişi olur biz kadınlar üzülsekte bişi olmaz lafa bak yaaa öldüresim geldi karıyı

kız aylin nediyon sen...?benim oğlum bir ay büyük sanırım seninkinden...daha uzun olması normal...hem bazıları ergenlikte boy atar...karışmış falan :))) allah iyiliğini versin...

Yok be tatlım gırgır olsun diye dedim, neyseki o gün o hastanede benden başka doğum yapan yoktu da bu şüpheye düşmüyorum, yalnız şu bi gerçek ne bana ne babasına benzemiyor

amaaan okul müdürünü atıverydin dışarı...
kaymakamları oldum olası sevmem.
ben bir keresinde rapor aldım. bir daha bu kadın gibi rapor almayın diye bütün ilçeye rapor çıkardıydı birisi...
ben geldim
selamünaleyküm

Aleykümselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…