2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nerelerdesin sen yaw gezenti şey seni, hiç evde durduğun yok

inşallah çok ama çok iyi olur herşey yazgıcım. böyle olumlu görmek seni çok güzel

Eymen huzursuz cnm yaa, öksürüğü de var. ben onu çıkarmayayım şu 2-3 gün.
siz cumartesi mi gidiyosunuz?

inşaallah canım benim.olumluyum çünkü annemin etrafında olumlu düşünen insanlara ihtiyacı var,oğlumun mutlu huzurlu bir anneye ihtiyacı var.dün hayatımın en berbat en kötü günlerinden biriydi.ama geçti.enazından o pislik hayatında yok artık annemin.bu beni sevindiriyor.hayat devam ediyor.

EYMEN ime,üzüm gözlüme geçmiş olsun.öp benim için.

Eymen çok yüksek sesle ağlayarak uyanıyor hemen hemen doğduğundan beri var bu durum
ama yaklaşık 20 gündür daha sık yapıyor bunu aç desem değil yeni emmiş meme istemiyorken de yapıyor resmen huy edindi bu ay ki muaynede bu konuyu iyice konuşmam lazım doktorla
gece uykudayken heyecandan kalp krizi geçirmekten korkuyorum öyle bir ağlıyor ki bazen sanki ateşe düşmüş

yavrukuşlar ve annişleri nasılsınız bakalım
bugün bizim eşimle sözlenme yıldönümümüz hemi de 10. :82:
ama özel bişey yapmadım düşünmüyorum da evlilik yıldönümü ve doğumgünleri önemli benim için, gerisi sadece öpücükle kutlanabilir
benim akıllı kuzum da artık kudurmaya meyilli
emniyet kemeri bağlı olduğu halde ana kucağını ters ya da yan çevirmek suretiyle inip gezmelere başladı.
Tırmanmalarda artık bir usta.. öyle ayakta durduğu yetmiyo bi de ellerini bırakmaya çalışıyo 2 aya kadar yürümesini bekliyorum böyle giderse
sandalye, sehpa, ana kucağı ve yürüteç gibi altı boşluk olan heryere girmeye çalışıp ve her seferinde çıkamayıp imdat çağrısı yapıyo ve daha neler neler...
eşşeksıpam benim çok seviyorum seni

Son düzenleme:

elvin de aynen öyle ağlıyor üstelik 1-2 aydır. daha önce geceleri uyanmazdı parmağını coklatmasına uyanır emzirirdim. şimdi sanki bir yeri koparcasına ağlıyor.

elvin de aynen öyle ağlıyor üstelik 1-2 aydır. daha önce geceleri uyanmazdı parmağını coklatmasına uyanır emzirirdim. şimdi sanki bir yeri koparcasına ağlıyor.

ne bileyim canım ya eymen gözlerinide açmıyor öyle ya meme veriyorum ya yanımıza alıyorum ya da sallıyorum türlü türlü hallerdeyim geceleri en az 5-6 kez oluyor dün gece 10 olmuştur sanırım :2:

ne bileyim canım ya eymen gözlerinide açmıyor öyle ya meme veriyorum ya yanımıza alıyorum ya da sallıyorum türlü türlü hallerdeyim geceleri en az 5-6 kez oluyor dün gece 10 olmuştur sanırım :2:

aynı şekilde Elvin de gözleri kapalı ağlıyor yanıma alıp emziriyorum tekrar yatırıyorum bazı geceler saat başı hatta 15 dk. bir kalkıyor. doktor sütün yetmiyordur acıkıyordur muhallebi ver yatmadan dedi ama hiçbir değişiklik olmadı. neyse ki 6 aydan sonra emzik aldı da biraz rahat ettim.

kızzzz meral ne dalga gecıosun sen benlee o zmn yapmıstı ıste doktor ne bılsın ılıskıye gıremedıgımızıı
oyyy eymenıme kıyamam ben yaaaa yerım onu yerımmmm
tamam canım cıkmayın, usutmesın yavurucugummm
bız salı gunu gıdıcez, cuma donucez hayırlısıyla...
peki ya siz?

aynen aynen
ama eymen bazen emzik de istemiyor hiç bir şekilde durduramıyorum ne bileyim bir huzursuzluk ki anlatamam

Yok be tatlım gırgır olsun diye dedim, neyseki o gün o hastanede benden başka doğum yapan yoktu da bu şüpheye düşmüyorum, yalnız şu bi gerçek ne bana ne babasına benzemiyor

belki dedelere ninelere falan benziyordur...benim ortanca ablamın çoçuklarıda ne ablama ne enşteme benzerler...sarışın mavi gözlüler....ama benim anne annem ve eniştenin dedesisarışın mavi gözlüymüş,,çekmişler ikisinden birine...

aynen aynen
ama eymen bazen emzik de istemiyor hiç bir şekilde durduramıyorum ne bileyim bir huzursuzluk ki anlatamam

bence içgüdüsel emmek istiyor hani güvende hissediyorlar ya emince. bir de uyku pozisyonu problemimiz var yüzüstü dönüyor öyle uyuyamayınca basıyor çığlığı

Nihan da son bir aydır aynı...gece uyanmaz sabaha karşı uyanır sadece 1 kez ama ağlayarak...önceden 2kez kalkardı ama mızırdanırdı sadece şimdi kıyamet kopuyor ağlıyor ama onun da gözler kapalı...ben de anlam veremiyorum...ama emince sakinleşiyor Allahtan...
emzik hep kullandık hala kullanıyoruz ama şimdi uyurken bulup ağzına koyuyor tersse çevirip düzeltiyor uykusunda çok tatlı oluyor

iyi akşamlar:)
biz de de gece ağlayarak uyanmalar arttı..ya korkuyor bni göremyince ya da gözşrini açmadan deli gibi ağlıyor ki diştn o da..üst dişin 2.cisini bekliyoruz...altlarda da olmuştu aynı sey.

hu huuu ben geldimmm:80:
napıosunuz bakımmm....
kız oznur yaptın mı alısverısını :81:
bu arada gelın yarın bısıler yapalımmmm :82:
hazır havalarda guzel :86:

yok canım benım etrafımdakı erkekler sagolsunlar omur torpusu

oyyyyyy yarasın elvınıme kudur kudur kudursun kuzum benım.
ben yarın sabah ıtıbarıyle oglusun kahvaltısına fındıkda ekleyecegım.bırde halası oglusuma ıc badem getırecek onuda getırdıgınde eklerım.
kahvaltımız devam sutu, bebe bıskuvısı,pekmez,peynır,cevız,fındık,yumurta ve ıc bademlı olacak artık.
aman gozunu seveyım ıhmal etme meyvesını tahılını.artık sutlerımız sadece sıfa nıyetıne yetmezkı bebelere.
selkıe ebru ıle ben bebelere atom kahvaltısı hazırlıyoruz resmen.

yahu spirale ne gerk var, 3 aylık asılar var, bana doktorum dogumdan 4 hafta sonra ondan yaptı... spiralden cok daha ıyı

ay ama onlar bana cok pahalı gelmıstı .

doguhanda haftada 3 4 kez aglayarak uuyanıyor ama gozlerı acamıyor sıpa.emzırıyorum sakınlesıyor mınık askım benım

bugun mutfagı toplamadım.hatta hıcbıyerı toplamayacagım artık anasınıı satayım.dagınık kalsın pıs olsun.bu ne ya ben temızlıyorum hooooppp hemen batıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…