- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.501
ne güzel iste kendinizi kasın doğumdan sonra zarar gören yerleriniz toparlanır sayemde
Nerelerdesin sen yaw gezenti şey seni, hiç evde durduğun yok
inşallah çok ama çok iyi olur herşey yazgıcım. böyle olumlu görmek seni çok güzel
Eymen huzursuz cnm yaa, öksürüğü de var. ben onu çıkarmayayım şu 2-3 gün.
siz cumartesi mi gidiyosunuz?
kızzz mero bulusalım mı yarınnn
Eymen çok yüksek sesle ağlayarak uyanıyor hemen hemen doğduğundan beri var bu durum
ama yaklaşık 20 gündür daha sık yapıyor bunu aç desem değil yeni emmiş meme istemiyorken de yapıyor resmen huy edindi bu ay ki muaynede bu konuyu iyice konuşmam lazım doktorla
gece uykudayken heyecandan kalp krizi geçirmekten korkuyorum öyle bir ağlıyor ki bazen sanki ateşe düşmüş
elvin de aynen öyle ağlıyor üstelik 1-2 aydır. daha önce geceleri uyanmazdı parmağını coklatmasına uyanır emzirirdim. şimdi sanki bir yeri koparcasına ağlıyor.
ne bileyim canım ya eymen gözlerinide açmıyor öyle ya meme veriyorum ya yanımıza alıyorum ya da sallıyorum türlü türlü hallerdeyim geceleri en az 5-6 kez oluyor dün gece 10 olmuştur sanırım :2:
aynı şekilde Elvin de gözleri kapalı ağlıyor yanıma alıp emziriyorum tekrar yatırıyorum bazı geceler saat başı hatta 15 dk. bir kalkıyor. doktor sütün yetmiyordur acıkıyordur muhallebi ver yatmadan dedi ama hiçbir değişiklik olmadı. neyse ki 6 aydan sonra emzik aldı da biraz rahat ettim.
Yok be tatlım gırgır olsun diye dedim, neyseki o gün o hastanede benden başka doğum yapan yoktu da bu şüpheye düşmüyorum, yalnız şu bi gerçek ne bana ne babasına benzemiyor
aynen aynen
ama eymen bazen emzik de istemiyor hiç bir şekilde durduramıyorum ne bileyim bir huzursuzluk ki anlatamam
Herkese merhaba...
Ben geldim...
hu huuu ben geldimmm:80:
napıosunuz bakımmm....
kız oznur yaptın mı alısverısını :81:
bu arada gelın yarın bısıler yapalımmmm :82:
hazır havalarda guzel :86:
OCD burada mısın?
geçen gün seni dinlemdim hemen kızıma meyve yaptım "ne karışıyor bunlar be!"! dedim..
içine pekmez ve ceviz ertesi gün de fındık koydum. yalnız enerji fazla geldi Elvin yerinde duramıyor şimdi :)))
yahu spirale ne gerk var, 3 aylık asılar var, bana doktorum dogumdan 4 hafta sonra ondan yaptı... spiralden cok daha ıyı
Eymen çok yüksek sesle ağlayarak uyanıyor hemen hemen doğduğundan beri var bu durum
ama yaklaşık 20 gündür daha sık yapıyor bunu aç desem değil yeni emmiş meme istemiyorken de yapıyor resmen huy edindi bu ay ki muaynede bu konuyu iyice konuşmam lazım doktorla
gece uykudayken heyecandan kalp krizi geçirmekten korkuyorum öyle bir ağlıyor ki bazen sanki ateşe düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?