2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hatice'ye noldu?

Aylin, şu fonilerdeki kavitasyon yaramaz mı sana? İstanbul'a yakınsın nasıl olsa...
Emizrmesem hemen gidecem valla, dün 1-2 triko elbise denedim , hemen oralardaki fazlalıklar çıkıverdi, sinir oldum.

Hatice sen nasılsın kendine gelebildin mi sakinleştin mi?

evvet canım sinir krizi geçirdikten sonra kendime geldim bayılmışım o gece senle konuştuktan sonra allahtan ablamda burdaydı tabi kocişim tırsmış şimdi süt dökmüş kedi ama ben o gerizekali görümcemin kızını öldürcem onun yüzünden berbbat oldu bayramım ve çocuğum çok korktu ama şimdi iyiyiz saol canım tavsiyelerin için de

Ben geldimmmmm herkese merhaba ozledim hepinizi..Benim de tatil güzel geçti annem buradaydı sabahları dodoyu ona atıp uyudum acayip dinlendim anaları yanında olanlar kıymetini bilin..Sünnet ettiremedik oğluşu herşeyi ayarlamıştık ama bizimki ilk defa hasta oldu 1 gün önce ateşi falan çıktı dr. da enfeksiyonlu bebişe anestezi veremeyiz dedi belirsiz bir tarihe erteledik bakalım hayırlısı..Geçmişe çok ayrıntılı bakamadım meral pariste sanırsam esin kavga etmiş barışmışsın hadi bakalım hayırlısı. Hasret adalarda talim yapıyoo aylinle buluşamamışsınız herkesten bi diş haberi maşallahh..Biz de diş yok hala hiç bu arada..Handecim beklediğinden iyi geçtiğine sevindim..Kaçırdığıum bişi var mı?? Aylin nerde kız bu falcı ben bakırköydeyim biliyosun bi gidemmm

Selam ben geldim ço kyoğunuz sabahta günatydın dedim ama kimse beni hiç özlemmiş anlaşılan :):) sallayan olmamış yani... Ama olsun ben hepinizi ve buradaki sohbeti seviyorum,,, :):) şimdi öğle yemeğine çıkıyorum ,,, yoğunluktan giremiyorum ,,, girebilirsiem görüşürüz...

günaydın herkese,negüzel bayramcılar dökülmüş,dolmuş yine burası:119:.

sitenin yeni halini bende beğenmedim ama alışacağız çaresi yok:122:.
bayramı güzel geçen tüm arkadaşlar için çok sevindim.
BURCU sana ve annene geçmiş olsun.
ESİN eşinle aranın düzelmesine çok sevindim.ilerleyen zamanlarda umarım herşey daha güzel olur.keşke babanla konuştuklarını bilmeseydi eser.inşaallah aklını başına toplar artık.

birazda bizden bahsedeyim.bayramda evdeydik.bolca gezdik.sıpaların sıpası oğlum hergeçen gün büyüyor,yeni şeyler keşfediyor.köprü kuruyor,sinirlenince yumruklarını havaya kaldırıp bağırıyor,emmek istediğinde tişörtümün yakjasını çekiyor açıyor şap şap vuruyor,her sevindiğinde alkış yapıyor,emekleme pozisyonu alıyor ama emeklemiyor,yürüteçle ilerleyip mumluğumu kırdı,kabloları çekiyor biz neyapıyosun sen deyip ona doğru gidince gülerek koşarak kaçıyor,su veriyorum kafasını geriye atıyor boğazında fokurdatıyor,daha neler neler.küçük serserim büyüyor ve hergün beni biraz daha büyülüyor:103:.

Son düzenleme:

ne?ne krizi,ne siniri?
ne oldu hatice m sana?
nerde yazmıştınki,kaçırmışım ben:26:.

Hatice'ye noldu?

Aylin, şu fonilerdeki kavitasyon yaramaz mı sana? İstanbul'a yakınsın nasıl olsa...
Emizrmesem hemen gidecem valla, dün 1-2 triko elbise denedim , hemen oralardaki fazlalıklar çıkıverdi, sinir oldum.

bende artık tüm doğum kilolarından kurtulmuş bir bayanım:124:
ilk reglimide oldum.
ama gel gelelimki aynen bel ve karın kısmımda fazlalıklar var.spor lazım.ama önce sporu yapacak bir baayan lazım:104: :120:
ama eskiye göre çok daha iyiyim:115:

Son düzenleme:

Ben sana cevap yazdım ama sende onu görmemişsin yada sallamışsın anlaşılan :)))

Öğle yemeğini hızlıca yedim geldim, çok yoğunum bugün ama buraya bakmadan da duramıyorum, şirket çok soğuk üşüyorum, inşallah hasta olmam..

Derya, Dodo'ya geçmiş olsun, adam sünnetten kaçmış resmen yaw :)
Fatmacım, alıngan kuşum, özlemez olur muyuz, aşkolsun, sitenin yeni hali falan derken araya gitmiştir.
Yazgım, ben o küçük serseriyi yerim, maaşallah ona. Hepsi yeni huylar ediniyor, kişilik kazanıyor, birbirlerinden farklılaşıyorlar artık.
Bir de senin fazlalığın falan yoktu ben gördüğümde, demek ki şimdi tam kaymaklı kadayıf oldun, sana da maaşallah :)
Bir de benim smileylerim nerdeeee?

Kocasının eniştesiyle kavga etmiş ama kocası hiç Hatice yi korumamış, o da haklı olduğu halde kocasının pısırık oluşuna ve onu korumamasına kızmış birbirlerine girmişler.
Bu arada Yazgı, Alp aynı senin küçüklüğüne benziyor

Herkese çok çok selamlar, çok özledim hepinizi. Geçmiş bayramınız mübarek olsun canlar
Sitenin yeni hali rezalet olmuş
Biz de geldik işte Paristen. Disneyland,champ elysee, eiffel süperdi demek isterdim ama malesef diyemiyorum.. Gidemedik biz, Eymenin vizesinde problem olmuş, onu bırakıp gidebilirsiniz dediler:)) elhasıl havaalanından döndük. ZAten önceki gün Eymen de ben de çok hastalanmıştık, iptal etsek mi diye son ana kadar düşünüyoduk hayırlısı buymuş demek. Furkan çok üzüldü ordan dönünce, babası da o halde hazır valizler de arabadayken biz de baçka yere gidelim dedi ve yakın olması hasebiyle Armutluda karar kıldık. hiç eve dönmeden Armutluya gittik biz de. Furkan orda da eğlenmiş oldu bari, ben ve Eymen neredeyse hiç çıkmadık diyebilirim e hala da tam toparlanmış sayılmayız.
Yaa bizden böyle işte, neyse ki biletlerimiz yanmadı, sağolsunlar orda mağduriyetimizi görünce biletleri tehir etme fırsatı verdiler bize, biz de haziranı seçtik
Acayip uzun yazdım, belki okumayanlar olacak şimdi benim gibi:)) dün gece 2 gibi geldik eve, ev dandini, valizler hala tam boşalmış değil. benim işbaşı yapmam lazım, öptüm herkesi.
sanırım siz de buluşamadınız?? niye ki??

Üzüldüm Hatice'nin durumuna, şimdi daha iyilerdir inşallah...

Meral valla şok ettin beni. Önce Eymen'e ve sana geçmiş olsun. Vardır bunda da bir hayır, hem Eymen de büyümüş olur, daha keyifli olur inşallah Haziran'da gittiğinizde.

Buluşamama sebebimiz tamamen benim. Bayramın ilk günü İzmir'den gelen arkadaşlarımız uğradı, biz de kalın dedik nezaketen, tamam dediler :) Ertesi günü de onlarla gezme planı vuku bulunca, ikinci gün buluşamadık, cuma buluşalım dedik. Sonra çarşamba akşamı annemin beli tutuldu, bugüne kadar iyileşsin diye kendisini yatırıp başında bekledim. O yüzden böyle oldu

Meral valla gideme diye dua etmedim sadece şaka yapıyodum lütfen benden bilme:) ama ne saçma ya 8 aylık çocuğun vizesi olsa nolur olmasa nolur bi de vizesinde sorun çıkarıyorlar, çocuğu orda bırakıp buraya kaçarsınız diye mi vize istediler acaba? yine de saçma.
Biz buluşamadık çünkü önce Burcu nun İzmir den misafiri geldi, cumaya erteledik, bu sefer de annesinin beli tutulmuş Burcu ona baktı,Öznur ve Fatma ile buluşacaktık salak hava durumu İstanbul da sağanak yağış olacak dedi ve biz de madem öyle buluşmayalım dedik ve ertesi gün İstanbul günlük güneşlikti, yani anlayacağın senin işe döndü bizimki de.

Derya Yeşilköy de Mado nun karşısındaki cafe, kadının ismi Gül, öyle çingene falan değil tamamen kokoş biri, biz 3 kişi gittik ve üçümüzde çok memnun kaldık.Bu arada kadın bana; bir oğlun var bir oğlun daha olacak,üçüncüyü de yaparsan o da kız olacak dedi :)

Aylin Doğuhan ile odaları ayırdık.Yani ben artık kendi odama geçtim :)) paşa paşa uyuyor oğlum ama gece bin defa kalkıyorum kameraya bakıyorum.Üstünü açmış oluyor gidip üstünü örtüp tekrar yatak odama dönüyorum.
Bu durumdan en çok Şenol muzdarip ama sesini çıkarmıyor.Gece Şenol uyurken sık dönüyor bende daha alışmamışım Doğuhan düşüyor sanıp herife panter gibi atlayıp sarılıyorum :))))

Aslında misafirler tam olarak bana gelmedi, sdece uğradılar, ama Doruk'un cazibesine dayanamamış olacaklar ki, bir türlü gidemediler :) Ben kalın yaa derken hiç tahmin etmemiştim kalacaklarını !

Cuma günü çok güzeldi sahiden hava, Doruk'la babası çıktılar neyse ki, çocuğum mahrum kalmadı güzelim güneşten...

Hee bu arada ben kırmızı nokta istemiyordum ya, sanırsam o tatile ihtiyacım olduğu içinmiş... Daha detaylı bilgi veremicem, anlayan anladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…