- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.901
Sisli ve soğuk bir Ankara sabahından sıcacık bir günaydın canım arkadaşlarım..
Hala Antalya nın ve tatilin etksindeyim ben, hepinizi çok özledim, mesajların bir kısmı silinmiş, bende yeniden geçmiş bayramınızı kutlarım, sevgiler..
Fatma ve Burcu, tatilinizin güzel geçmesine sevindim arkadaşlar, Burcucum şimdi nasılsın, hala hasta mısın yoksa, annene de geçmiş olsun, benim anneminde beli tutuldu, fıtık var zaten belinde, iğne tedavisine başladı hemen, inşallah annelerimiz bir an evvel iyileşir, onlar bizim herşeyimiz :)))
gunaydın canım benım....
seninde gecmıs byaramın kutlu olsun...
guzel gecmıesıne cok cok sevındım....
bizde izmirdeydik malum... bekledigim kadar kotu gecmedi ama kadın yıne yapacklarını yaptı...
bu arada site cooook kötu olmusss....
bu arada mesaj yazarken sizde de tutukluk oluyor muu ?
günaydın hepinize bu siteye noolmuş bööle geçmişimi göremiyorum saçmaladılar iice neyse hepinizi çok özledim berbat bir tatildi tek iiyiy tarafı oğlumla olmamdı o da 2. dişini çıkarıyor bu arada isal oldu grip oldu ateşlendi gece gündüz uyumadı böyle baygın baygındı allahtan dün biraz iyileşti yoksa işe de gelmicektim bugün anlıyacağınız ne dinlenme ne tatil hepsi yalan oldu bütün tatili annemlerde geçirdim eserle nerdeyse hiç görüşmedim boşanma konusunu konuştum gitmeden ama yanaşmadı tekrar deneyelim konuşması yaptı ben babamı destek için çağırmıştım o da boşanamazsın bi hata yaptın evlendin şimdi katlanacaksın dedi neye uğradığımı şaşırdım aptallığıma geldi esere anlattımbabamla olan konuşmayı ama inanmıyacaksınız işe yaradı biz zaten boşanmıyoruz babana kim soruyor senin arkanda aslan gibi ben varım babana ihtiyacın yok senin dedi ve akabinde hergün aradı mesajlar çekti öyle uzun zamandır seni seviyorum dememişti ki inanamadım buna sevinsem mi bilmiyorum yalnızlığıma mı acıdı egosu mu tatmin oldu anlamıyorum geçmişe bakmaya çalışıcam hade grşrz öptüm
Günaydın, iyi haftalar güzel arkadaşlarım,
Geçen günlerden birinde siteye girdim, bayram mesajımı da yazdım hatta, ama silinmiş gitmiş, üzüldüm.
Geçmiş bayramınızı kutlarım, bir kez daha...
Sitenin yeni halini hiç beğenmedim, yazasım gelmiyor, hiç alışmadı gözüm.
Bayram tatilimiz biraz karışık, ama çook güzel geçti. Benim bir türlü iyileşememem, annemin belinin tutulması ve iki gün onun başını beklemem bile 9 gün oğlumla ve kocamla olmanın keyfini bozamadı. Bu arada Aylin'le buluşamadık, hala vicdan azabı çekiyorum
Hepinizi çook özledim, hadi gelin bir an önce :)
Canım günaydın, 2. dişiniz hayırlı olsun öncelikle, ben boşanmayacağınıza inananlardanım, bunu belirtmek istedim, herşey yoluna girecek ve sen buradan bize mutluluk haberlerini yazacaksın, sevinçlerini paylaşacaksın..
günaydın hepinize bu siteye noolmuş bööle geçmişimi göremiyorum saçmaladılar iice neyse hepinizi çok özledim berbat bir tatildi tek iiyiy tarafı oğlumla olmamdı o da 2. dişini çıkarıyor bu arada isal oldu grip oldu ateşlendi gece gündüz uyumadı böyle baygın baygındı allahtan dün biraz iyileşti yoksa işe de gelmicektim bugün anlıyacağınız ne dinlenme ne tatil hepsi yalan oldu bütün tatili annemlerde geçirdim eserle nerdeyse hiç görüşmedim boşanma konusunu konuştum gitmeden ama yanaşmadı tekrar deneyelim konuşması yaptı ben babamı destek için çağırmıştım o da boşanamazsın bi hata yaptın evlendin şimdi katlanacaksın dedi neye uğradığımı şaşırdım aptallığıma geldi esere anlattımbabamla olan konuşmayı ama inanmıyacaksınız işe yaradı biz zaten boşanmıyoruz babana kim soruyor senin arkanda aslan gibi ben varım babana ihtiyacın yok senin dedi ve akabinde hergün aradı mesajlar çekti öyle uzun zamandır seni seviyorum dememişti ki inanamadım buna sevinsem mi bilmiyorum yalnızlığıma mı acıdı egosu mu tatmin oldu anlamıyorum geçmişe bakmaya çalışıcam hade grşrz öptüm
bu arada oğlum kendi kendine cı eee yapmayı öğrendi bide elimi ağzına götürünce bağırıyo hani şu kızılderililerin yaptığı gibi yapıyoruz çok hızlı öğreniyor çok ha bide merdiven çıkmayı öğrendi ki çok tehlikeliiiii
saol cnm amni inşallah bu arada site beni sürekli dışarı atıyor delü mü neHasret en son Adalara gidecekti kocişiyle beraber, bir daha ses çıkmadı, orda mahsur kalmış olmasınlar :)))
Nimet te, yurt dışında mahsur kalmıştır belki, bayramda yurt dışına çıkan Türk lerin havaalanlarında nasıl mahsur kaldığını okudum gazetelerde, yazık valla..
Aylin de aşağı da görünüyor ama yazmaya niyeti yok sanırsam..
Hafta başı ve tatil dönüşü olduğundan işler birikti, bu hafta çok yoğun geçecek benim için, proje teslimi var..
Esincim, 8. ayınız kutlu olsun bu arada, nice 8 aylara, yıllara inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?