2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hepinize bu siteye noolmuş bööle geçmişimi göremiyorum saçmaladılar iice neyse hepinizi çok özledim berbat bir tatildi tek iiyiy tarafı oğlumla olmamdı o da 2. dişini çıkarıyor bu arada isal oldu grip oldu ateşlendi gece gündüz uyumadı böyle baygın baygındı allahtan dün biraz iyileşti yoksa işe de gelmicektim bugün anlıyacağınız ne dinlenme ne tatil hepsi yalan oldu bütün tatili annemlerde geçirdim eserle nerdeyse hiç görüşmedim boşanma konusunu konuştum gitmeden ama yanaşmadı tekrar deneyelim konuşması yaptı ben babamı destek için çağırmıştım o da boşanamazsın bi hata yaptın evlendin şimdi katlanacaksın dedi neye uğradığımı şaşırdım aptallığıma geldi esere anlattımbabamla olan konuşmayı ama inanmıyacaksınız işe yaradı biz zaten boşanmıyoruz babana kim soruyor senin arkanda aslan gibi ben varım babana ihtiyacın yok senin dedi ve akabinde hergün aradı mesajlar çekti öyle uzun zamandır seni seviyorum dememişti ki inanamadım buna sevinsem mi bilmiyorum yalnızlığıma mı acıdı egosu mu tatmin oldu anlamıyorum geçmişe bakmaya çalışıcam hade grşrz öptüm

bu arada oğlum kendi kendine cı eee yapmayı öğrendi bide elimi ağzına götürünce bağırıyo hani şu kızılderililerin yaptığı gibi yapıyoruz çok hızlı öğreniyor çok ha bide merdiven çıkmayı öğrendi ki çok tehlikeliiiii

Yasemincim, ben de senin tatilinin güzel geçmesine, İklim'in olumsuz etkilenmemesine çok sevindim. Ben iyiyim artık çok şükür, sadece geniz akıntısı devam ediyor, annem de toparlandı sayılır, perşembe ve cuma günleri hiç kalkmadan yattı, iğne, ilaç falan derken ayaklandı. Senin annene de geçmiş olsun. Allah onları başımızdan eksik etmesin valla :)

bu arada mesaj yazarken sizde de tutukluk oluyor muu ?

Handecim teşekkürler...
Yaparlar anacım, onlar en melek halleriyle bile yaparlar yapacaklarını :)
Mesaj yazarken de okurken de tutukluk oluyor, ben de sinir oluyorum!

Canım günaydın, 2. dişiniz hayırlı olsun öncelikle, ben boşanmayacağınıza inananlardanım, bunu belirtmek istedim, herşey yoluna girecek ve sen buradan bize mutluluk haberlerini yazacaksın, sevinçlerini paylaşacaksın..

burcucum tatilinin zor ama keyifli geçmesine çok sevindim anennene de çok geçmiş olsun benimki de zor ayakta duruyodu haliyle hem ona hem oğluma baktım ama olsun ikisiyle olmak ta çok güzeldi

umarım dediğin gibi olur canım hala bi gerginlik var aramızda kırgınlığım da geçmiyor tabi yorgunum kendimi dinlicek vaktim olmadı bakalım önümüzdeki günler ne göstericek

İşte beklediğim haber :))) Ben de Yasemin gibi, hiç inanmıyordum ayrılacağınıza ve bu gelişmeye çok sevindim, inşallah daha güzel şeyler anlatacaksın bize ilerleyen günlerde... Her şerde bir hayır var diye boşa dememişler. Belki baban da seni Eser'e yaklaştırmak için böyle demiştir...

Güzel gözlü kuzuma geçmiş olsun, yeni dişi de hayırlı olsun...

Yerimmmm :))

Bu arada bizim de üst dişler geliyor, yerleri kabarmış, salya da arttı...

Esincim, teşekkürler, senin annene de geçmiş olsun.
Meral'i ben de çok merak ediyorum, dönmüştür herhalde, öğlene kadar bekleyelim, gelmezse mesaj atarız artık...

Herkese selam ben de bayram mesajı yazmıştım ama silinmiş,tekrar kutlu mutlu olsun diyorum, siteyi beğenmediğimi de yazmıştım ama o da silinmiş niye bu kadar oynuyorlar bu siteyle anlayamıyorum. Neyse, benim oğlum İst.a gitmemizin etkisinden mi yoksa zamanı geldiğinden mi bilemiyorum ama çok kuduruk bişey oldu, 2 gündür dişlerimi sıkıyorum bağırmamak için, uyku düzeni bozuldu, kıpır kıpır oldu yerinde durmuyor sürüne sürüne kablolara gidiyor, emekleme pozisyonu alıyor sürekli ama cesaret edemiyor ve tekrar sürünüyor, en ilginci emekleyemiyor ama koltuğun kenarına koyuyorum veya beşiğine ayakta koyuyorum ve sıralıyor :) 2 dişiyle omzumu bir ısırdı canımı acıttı eşek sıpası, istemediği hiçbirşeyi ona yaptıramıyoruz, gittikçe onun bir birey olduğunu daha fazla farkediyorum ve farkında mısınız sanki bebeklikten çıktılar yani artık çocuk oldular gibi...

Bu arada fal bakan bir kadın buldum Yeşilköy de, fal baktırmak isteyen olursa tavsiye ederim, kadın ne kahve ne tarot hiçbişeye bakmadan elindeki kağıda bişeyler karalayıp yüzüne söylüyor, ayrıca öyle içinde a harfi olan biri falan demeden ismi şu olan diyor,bilgilerinizeeee

Hasret en son Adalara gidecekti kocişiyle beraber, bir daha ses çıkmadı, orda mahsur kalmış olmasınlar :)))
Nimet te, yurt dışında mahsur kalmıştır belki, bayramda yurt dışına çıkan Türk lerin havaalanlarında nasıl mahsur kaldığını okudum gazetelerde, yazık valla..
Aylin de aşağı da görünüyor ama yazmaya niyeti yok sanırsam..

Hafta başı ve tatil dönüşü olduğundan işler birikti, bu hafta çok yoğun geçecek benim için, proje teslimi var..

Esincim, 8. ayınız kutlu olsun bu arada, nice 8 aylara, yıllara inşallah...

Bir sonraki sayfaya geçemiyorum, takıldı kaldı, sinir oldum, ne yazdığımı görüyorum nede sizin yazdıklarınızı, deli olacam yaa, niye böyle yapmışlar siteyi, eski halinin nesi varmışta beğenmmeişler merak ediyorum...

saol cnm amni inşallah bu arada site beni sürekli dışarı atıyor delü mü ne

AYLİN benimkinin de hastalıktan huyu değişti zatn yerinde durmuyodu şimdi hiç durmuyo uyumuyo 9 gündür gece gündüz uyumadık desem yeridir ama birey olmaya gelince evet özellikle şu birkaç gündür talepleri var sinirleniyor sevildiğini anlıyor şımarıyor mayışıyor üzüldüğünde gelip sırnaşıyor benden yüz bulamazsa başkasında şansını deniyor büyüyor gerçekten büyüyor

Site karıştıkça karıştı, Yasemin yazdım ya anacım 3 mesaj görmedin mi? ya da sadece ben mi görüyorum yazdıklarımı? 2. balayı geçirmenize, Fatmanın güzel geçen bayramına,Burcu nun kendisinin ve annesinin iyileşmesine,Esin in kocamana adamının düzelmesine çok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…