2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esin bi de kafasını yere koyup ağlıyor sonra kafasını kaldırıp bize bakıyor hiç tepki vermiyorsak yine kafasını gömüp ağlıyor ya, dramada oscarlık benim pipilim.

Ohhh çok şükür görebiliyorum şimdi yazılanları..
Aylincim, 9. aya geldiklerinde kudurukları yerini daha mantıklı hareketlere ve tepkilere bırakıyor, benim kız duruldu, şimdi eski ağlayıp bağırmalarından eser kalmadı, çok şirin bişey oldu yaa...

Kızımı tek elinden tutunca yürüyor, kendi kendine tay tay durmaya çalışıyor ve en komiği beni taklit etmeye çalışıyor, dün gece bişey oldu abooo dedim, yüzüme baktı baktı o da bana abooo dedi..

bu arada b-fit diye bi spor merkezi var türkiyenin değişik illerinde şubeleri olan bir merkez günde 30 dakikalık spor programları uyguluyorlar kişiye özel oluyor uygulama isterseniz grup olarak da yapabiliyorsunuz gidip görüşücem 30 dk benim için çok uygun haftanın 5 günü gidebilirim diye düşünüyorum ne dersiniz 30 dk az mı ama açıkçası spora ayıracak vaktim nerdeyse yok yani bu benim için biçilmiş kaftan

evet benim oğlumda heceleri taklit etmeye başladı inanamadım kim ne derse desin çok belirgin anne diyor her zaman bana demiyor ama bu onun seslenme nidası

Yeni mesajları göremiyorum, yazıyorum yayınlanmıyor, sinir oldum valla...
Bebekler büyüyor gerçekten, istediklerini elde etmeyi, sevinmeyi, sinirlenmeyi, özlemeyi öğreniyorlar ve ben her gün yeni bir mucize yaşıyorum onu izleyerek. Ahhh eşek sıpası, altını açınmca döne döne kaçıyor, dün akşam her yeri kaka içinde bıraktı :) Tişörtünü başından geçiriyorum, tam kolunu sokacakken tutup çekip çıkarıyor başından, sonra da gülüyor, bitiriyor beni :)
Çok şeker oldu çok :))

mrb kızlar hepinizin iyi olmasına sewindim.bizde iyiyiz çok şükür bol bol ewdeydik eşim belini incitti biraz onunda canına minnet ewde yattı durdu. kızımda iyi iyice kuduruk oldu. bende son iki uc gündür acaip buyudugunu hissediyorum artık aylininde dediği gibi birey oldular. asla istemediği bişeyi yaptıramıorm. kelimeleri baba gaga(nerden ogrendiyse baby gaga'm benim:)) mama meme aba dio. serenat atarak gezio ewde çekmeceleri karıştırıo yürüteçten nefret edio. cunku kısıtlanıo:) iki gündür maşş diyim çok güzel çiğneemeyi ögrendi sabrettim ve başardım ama o zaman az yiyo çok vaktimi alıo. kpss ye giricem hafta sonu hiç çalışamadım az önce deneme çözdüm ve hiç iyi çıkmadı moralim bozuldu ama hiç çalışamadım kızım saolsun biliyorsunuz ayagımda uyuyor gündüz 2 saat fln uyusa yapcaktım bişeyler ama yapamadım:S haliyle çalışma hayallerimde suya düşüyor tekrer teker.:S görüşürüz kızlar bnmki mızırdanıor bi bakıymı ben.

esıncımmm,
esinle ararnın duzelıyor olmasına sevındım, senın uzerıne boyle dusmesı guzel bırsey bence...
cem beyimizin 8. ayı hayırlı olsun... zaman ne cabuk gecıyor yaaa
bende gıdecegım b-fit e bizim bi tanıdık gitti, inanılmaz memnun ve coook zayıfladı, ustelikk rejim yapmadan...bende annemle konustum beraber gıdecegız..

Kunaydınnnnnnnnnn

canımmmmm gunaydın...
ozledım kızz seni :)

Site beni dışarı atıyor, çok sinir oldum bu yeni duruma, yazasım bile gelmiyor, hoş yazsamda görünmüyor zaten :))) Yada ben göremiyorum..

ya banada önce 30 dk kısa olurmuş gibi geldi ama benim gibi yoğun biri için çok ideal öğle arası yada sabah bebeği bıraktıktan sonra hemen gidebilirim üstelik işyerine yakın hoş küçücük iskenderunda en uzak yere yürümek 20 dk
bu arada siteyi protesto edelim bu nedir paso dışarı atıyo beni

kanımca sitenin eski halini istiyoruz kampanyası başlatalım, zira bu haliyle sohbet etmek mümkün değil !!!

kesinlikle protesto edıyorummmmmmm
yazamıyoruzzzz....
Ve smıleylerımız neredeeeeee

Dışarı atılmamak için beni hatırlayı işaretleyin, sanırım bir süre koymuşlar o süre içinde siteyi güncellemezsen dışarı atıyor.
b-fit olayını anlamadım,30 dk yine spor mu yapıyosun yani, ben günde 30 dk hayatta ayıramam ki pilatese bile haftada 2 zor gidiyorum, şu bölgesel masajla incelme çok pahalı olmasa ona gidicem de 1000 tl yı da şak diye vermek zor geliyor

kızlar naber...nasıl olmuş burası böylre..neytse alışırız zamanla..nasılsınız..biziyiyiz batramda yoktuk..bi bursa inegöl ve erdek turu yaptık geldik..çok yorucuydu....

Forumla ilgili mesajlara baktım az önce, sitenin güvenliği açısından böyle bir güncelleme şartmış ve bir daha eski haline dönmesi mümkün değilmiş sanırsam. Eksiklikler varmış, yaptıkları çalışmalar bir anda yok olmuş, şimdi yine çalışıyorlarmış. Kaçamıyorsak zevk alacaz artık :)))

Ben spora haftada yarım saat gidebilsem, o bile yeter ama gidemem... Yattığım yerden göbeğimi ve belimi düzeltecek bişi bulmam lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…