- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.921
esıncımmm,bu arada b-fit diye bi spor merkezi var türkiyenin değişik illerinde şubeleri olan bir merkez günde 30 dakikalık spor programları uyguluyorlar kişiye özel oluyor uygulama isterseniz grup olarak da yapabiliyorsunuz gidip görüşücem 30 dk benim için çok uygun haftanın 5 günü gidebilirim diye düşünüyorum ne dersiniz 30 dk az mı ama açıkçası spora ayıracak vaktim nerdeyse yok yani bu benim için biçilmiş kaftan
Kunaydınnnnnnnnnn
ya banada önce 30 dk kısa olurmuş gibi geldi ama benim gibi yoğun biri için çok ideal öğle arası yada sabah bebeği bıraktıktan sonra hemen gidebilirim üstelik işyerine yakın hoş küçücük iskenderunda en uzak yere yürümek 20 dkesıncımmm,
esinle ararnın duzelıyor olmasına sevındım, senın uzerıne boyle dusmesı guzel bırsey bence...
cem beyimizin 8. ayı hayırlı olsun... zaman ne cabuk gecıyor yaaa
bende gıdecegım b-fit e bizim bi tanıdık gitti, inanılmaz memnun ve coook zayıfladı, ustelikk rejim yapmadan...bende annemle konustum beraber gıdecegız..
canımmmmm gunaydın...
ozledım kızz seni :)
kanımca sitenin eski halini istiyoruz kampanyası başlatalım, zira bu haliyle sohbet etmek mümkün değil !!!
kesinlikle protesto edıyorummmmmmmya banada önce 30 dk kısa olurmuş gibi geldi ama benim gibi yoğun biri için çok ideal öğle arası yada sabah bebeği bıraktıktan sonra hemen gidebilirim üstelik işyerine yakın hoş küçücük iskenderunda en uzak yere yürümek 20 dk
bu arada siteyi protesto edelim bu nedir paso dışarı atıyo beni
sen bursalara kadar gel bize uğrama yazıklar olsun küstükk hıhhhhhkızlar naber...nasıl olmuş burası böylre..neytse alışırız zamanla..nasılsınız..biziyiyiz batramda yoktuk..bi bursa inegöl ve erdek turu yaptık geldik..çok yorucuydu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?