- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.981
Ay Burcu o verdiğin meyveleri iyi ki yazdın yoksa Kerem e de elma armut muz mandalinadan fenalık gelecek, dur ben de bi kayısı üzüm kompostosu yapayım akşam bariiii, bayramda kemik suyuna çorba yaptım ilk defa, artık yaparım ara sıra.
Öznur Esin in kocası hakkındaki yorumuna katılmıyorum, kız herşeyi yapıyor adama o da mutlu değilim diyor oturduğu yerden, bence bi derse ihtiyacı var
Ayrıca bu aralar çok kalkıyorsun, yakında o kalkmaların da azalacak, ilgiyi eşit dağıt, bir bebeğimiz var sanıyoruz ama aslında hepimizin evinde iki bebek var.
Yazgı uzaktan bakıyor mu bilmiyorum arkadaşımda telefonu var istersen özelden atayım sana arayıp sor.
yaa haftada 2-3 kez versem fena olmayacak meyve çeşidi bollaşana dek.ben onlardan verirken hep içim içimi yiyor doğru bişey mi yapıyorum,yeterince besliyor mu bu,yarar mı zarar mı diye?zaten ben kafayı bozdum bu besenme işiyle.Yazgıcım, genelde hafta 1-2 defa veriyorum ben. Ama her gün kavanoz sebze ve meyve yediren tanıdıklarım var. Haftada birkaç defa vermenin bir sakıncası yoktur bence, doktorlar bile organik olduğunu söylüyorlar...
uyandığında hemen yerine getireceğim bu isteğini.oda karşılık olarak beni ısıracak biliyorum,bunu sana nasıl ileteceğim peki :)))YAZGIM cnm o alpi burnundan ısır benim için çok şeker olmuş face de gördüm fotoları
MERAL canım çok üzüldüm gidememenize ama zaten hastaymışsınız haziranda eymende büyümüş olur çok daha güzel geçer inşallah
daha bişiler yazıcaktım ama unuttum çünkü yine dışarı atıldım
canım sen ıstersen agzınla kus tut bu adam komplekslı ve bence adam yerıne konulmadıgını dusunuyor.ona muhtac olmanı ıstemesıde bu yuzden bence.
dırekt profesyonel destek alması lazım.
falcının numarası değil mi?evet bir at bakalım.bizimkileri yollarım olmadı.kaç lira alıyor bu kadın?
birde kerem e kompostoyu nasıl veriyorsun nasıl yapıyorsun?
yaa haftada 2-3 kez versem fena olmayacak meyve çeşidi bollaşana dek.ben onlardan verirken hep içim içimi yiyor doğru bişey mi yapıyorum,yeterince besliyor mu bu,yarar mı zarar mı diye?zaten ben kafayı bozdum bu besenme işiyle.
uyandığında hemen yerine getireceğim bu isteğini.oda karşılık olarak beni ısıracak biliyorum,bunu sana nasıl ileteceğim peki :)))
Kerem e kompostoyu bebekken veriyordum kabız diye, kayısıları suda kaynatıyosun sonra o kayısıları blenderdan geçiriyodum ki posasını da yesin diye aynı şekilde yapıp içinde üzüm de atayım hem üzüm yemiş olsun hem biraz şekerli tadı olsun.
Numarasını özelden atıyorum 25 tl ye bakıyor.
Esin e attım arkasından bir mesaj daha atmam için 10 dk beklemem gerekiyormuş onu bekliyorum Yazgı, hay allahım ya ne saçma özellikler, burcu sende istiyorsan en az 15 dk beklemen gerekecek :)
bekliyorum,beklemedeyim :)):121:
ayy neçok soru sordum ama bişey daha.
Alp esütlü patates püresi yaptım vereceğim,yanındada yoğurt versem bayar mı ki?güzel olur hem kolay yer diye düşündüm ama bir cvp verin:111::78:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?