2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla öznur herşeyine koşuyorum bide güleryüz gösteriyorum damarıma basıyor susuyorum herşeye trip atıyor yeter benimde bi dayanma sınırım var adam yerine konmamaktan çok ona ihtiyaç duymamı istiyor muhtac olmamı babamın boşanma konusundaki sözlerine gösterdiği tepki ondan benden aşkasına ihtiyacın yok yaptı iyi de arkadaşım benim sana da ihtiyacım yok ben bana yeterim ben o kadınlardan değilim evlenmeden de biliyodun diyesim geliyo diyemiyorum

canım sen ıstersen agzınla kus tut bu adam komplekslı ve bence adam yerıne konulmadıgını dusunuyor.ona muhtac olmanı ıstemesıde bu yuzden bence.
dırekt profesyonel destek alması lazım.

falcının numarası değil mi?evet bir at bakalım.bizimkileri yollarım olmadı.kaç lira alıyor bu kadın?
birde kerem e kompostoyu nasıl veriyorsun nasıl yapıyorsun?

Yazgıcım, genelde hafta 1-2 defa veriyorum ben. Ama her gün kavanoz sebze ve meyve yediren tanıdıklarım var. Haftada birkaç defa vermenin bir sakıncası yoktur bence, doktorlar bile organik olduğunu söylüyorlar...
yaa haftada 2-3 kez versem fena olmayacak meyve çeşidi bollaşana dek.ben onlardan verirken hep içim içimi yiyor doğru bişey mi yapıyorum,yeterince besliyor mu bu,yarar mı zarar mı diye?zaten ben kafayı bozdum bu besenme işiyle.
uyandığında hemen yerine getireceğim bu isteğini.oda karşılık olarak beni ısıracak biliyorum,bunu sana nasıl ileteceğim peki :)))

canım sen ıstersen agzınla kus tut bu adam komplekslı ve bence adam yerıne konulmadıgını dusunuyor.ona muhtac olmanı ıstemesıde bu yuzden bence.
dırekt profesyonel destek alması lazım.

kesinlikle destekliyorum hatta şöyle aile terapisine falan gitsek çok ii olacak bence

:)) ısırılmış kadar oldummm

Kerem e kompostoyu bebekken veriyordum kabız diye, kayısıları suda kaynatıyosun sonra o kayısıları blenderdan geçiriyodum ki posasını da yesin diye aynı şekilde yapıp içinde üzüm de atayım hem üzüm yemiş olsun hem biraz şekerli tadı olsun.
Numarasını özelden atıyorum 25 tl ye bakıyor.

anladım bende yapayım kompostoyu sağol aylin.
numarayı attın mı bana gelmedide fiyatta iyiymiş absürd bişey değil yani.

selam millet saatlerdir oğlum tarafından esir alınmış durumdayım 9 gün boyunca birlikte uyandıktan sonra bu sabah yalnız babasını görünce kıyameti koparmış geldiğimden beri de bana nefes aldırmadı.
ben de bayramınızı kutlamıştım bayramda ama sanırım benimki de silinmiş, şu site bir an önce adam olsa bari mesela suratların hepsi birden görünse de fazlası falan tıklamasak, kullanıcı adlarının yazıldığı pqanelde bulunan ayrıntılar yine görünse, msj saatleri de, bir de şu sayfa ne kadar genişlemiş yav ekranıma sığmıyor bir sonraki sayfaya geçmek çok zor oluyor. ağırlığı da cabası tabi.
bebişlerin dişleri hayırlı olsun
esin allah sana o kocayla sabır versin
umarım herkesin bayramı iyi geçmiştir, ben bol bol misafir ağırladım, oğlum halalarıyla oynadı ve alaaaaa (hala) diye nara atmayı öğrendi, aca (amca) evet büyüyorlar ve büyülüyorlar sinirlenmey öğrendi istediği olmayınca çığlık atıp gözyaşı dökerek ağlıyor çok hırslı ve sinirli bir oğlum olacak :18: emekleme çabası zirvede ilk zamanlar kollarıyla kendini ileri çekiyordu şimdi dizlerinden destek alıp kendini ileri itiyor az kaldı çok yorucu günlere :18:

Komposto da süper fikirmiş, ben de yapayım bari, değişiklik olsun...

Falcı fikrini aklıma niye sokuyorsunuz şimdi benim yaa ! Bakıyor muymuş uzaktan?

Esin e attım arkasından bir mesaj daha atmam için 10 dk beklemem gerekiyormuş onu bekliyorum Yazgı, hay allahım ya ne saçma özellikler, burcu sende istiyorsan en az 15 dk beklemen gerekecek :)

Selam arkadaşlar .. Geçmiş bayramınız kutlu olsun...Yeni incisi olan bebişlerimizin incileri hayırlı olsun.. Tibetin 2 dişi vardı altta.. Üsteki 2 tanede bayramda çıktı.. Biraz sıkıntı verdi.. Jel aldık ama tadını beğenmedi, istemedi...İdare ediyoruz işte..... Çocuğuma kendi nazarım değdi.. Maşallah iyi yiyordu.. Şimdi istah sıfır, hiç yemiyor.. En sevdiği kahvaltıydı onuda 4 kaşıktan sonra ağzını kilitliyor.. Dişlerine değiyor acıyormu acaba?? çorba gibi sıvı şeyler vermeye çelışıyorum ama yok...Kesin kilo kaybedecek.. 1 hafta sonra kontrolümüz var.. Sizin bebişlerin en çok sevdikleri neler ?? damak zevkleri aynı değildir ama deneyeyim..

Bugünlük baybay desem de uğramadan edemiyorum:)) Eymeni uyutmaya çalışıyorum şimdi, ayağımda, bi yandan da size bakayım dedim.
Burcu cnm niye bana cevap vermiyosun demişsin, sana cevap vermez olur muyum hiç cnm aşkolsun:)) ben pek vaktim olmadığı için yeni sisteme pek bakmadım, nasıl çoklu alıntı yapcam falan, öyle en son mesajı alıntılayıp yazıverdim. şu anda da smilleları bulamıyorum, onun için de gelişmiş cvp butonuna basılmalıymış sanırım( çok sinir

Esin e attım arkasından bir mesaj daha atmam için 10 dk beklemem gerekiyormuş onu bekliyorum Yazgı, hay allahım ya ne saçma özellikler, burcu sende istiyorsan en az 15 dk beklemen gerekecek :)

bekliyorum,beklemedeyim :)):121:

ayy neçok soru sordum ama bişey daha.
Alp esütlü patates püresi yaptım vereceğim,yanındada yoğurt versem bayar mı ki?güzel olur hem kolay yer diye düşündüm ama bir cvp verin:111::78:.

kızlar Biz Tibetin odasını daha yeni yapıyoruz.. Bir beşik almıştık doğduğunda.. Yerdeki halıyıda kaldırdım. Shiny halıydı uzun tüylü.. Yerde süründüneceği için ince tüylü hav yapmayan halı arıyorum. nette bektım ama karar veremedim. Mağazalarada bakacağım ama çocuk halısı sınırlı.. siz tavsiye edebilirmisiniz..Direk o mağazalara bakayım..

Bence iyi olur.. patetesin yoğunluğunu alır yoğurt.. Ben veriyorum..

Meral, şaka yaptım, biliyorum görmediğini :)
Yazgı, ver yesin, bişi olmaz...
Sibel, ben İvi Market'in web sitesinden almıştım Doruk'un halısını, bi bak istersen.

Aylin, karar veremedim yaw, uzaktan olur mu ki? Kızlar bi konuşsun bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…