2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öznurcum merak ettim akşam nerde yattın?

yaw benim sitenin bu haline alışmam epey zaman alacak gibi

Aylincim gidemeyince sen aklıma gelmedin değil hani:)) Siz de buluşamadınız demek, bensiz içinize sinmedi:))

yaa demek ileriye yönelik çok plan yapmamak lazım

Öznur dediğin doğruysa çok sevindim cnm,
Yazgıcım maşallah gitmiş kilolar, darısı başıma
Esincim bişeylerin yola giriyor olmasına sevindim cnm, demek geçici bişey yaşıyomuş eşin de, seni kaybetmeyi istemiyor inşallah düzelirsiniz cnm
Yenbi yeni şeyler öğrenen ve diş çıkaran tüm bebiklere de maşallah
 

yok hayatım o senin bakış açından öyleydi demekki,yoksa bende lömbür lömbür et vardı:78:
ama iltifatın karşısında nasıl böbürlendim sorma:118:
smileyler gelişmiş cevap butonuna tıklayıp yazınca çıkıyor:128:



evet benziyor değil mi?ama garibim babası bana benziyor deyip geziyor ortalarda,sesimi çıkarmıyorum.aslında onada benziyor gerçekten:113:,bakalımbüyüdüğünde ne olacak.

işe bak yaa kocasının eniştesi ile kavga ediyor.suyunun suyu yani.kızmakta,kocasına sarmnakta çokçok haklı.üzüldüm hatice için.



meral nediyeyimbilemedim.üzüldüm gidememenize ama vardır bundada bir hayır.bu arada ikinizede çok geçmiş olsun.

benimde temizliğe girişmem lazxım ama toto kalkmıyor kii:126:
 
Son düzenleme:

Teşekkürler Aylincim, geçmiş olsun Haticeye o halde, üzücü bir durum hakkaten, neyseki yoluna girmiş..
Bu arada bende ALP i Yazgının küçüklüğüne benzetiyorum, Yazgının küçüklüğü de pek tatlıymış..


Meralcim, üzüldüm gidememenize ama her şerde bir hayır vardır derler, yinede eğlenecek bir yer bulmuşsunuz, Eymene ve sana çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda toparlanırsınız..
 
yaa birde bir soru sizlere.
çocuklara hangi meyveleri veriyorsunuz?mevsim itibari ile bayağı kısıtlandık.hep portakal,mandalina var heryerde.onlar bizim bahçedede var.muz,elma dışında başka ne veriyorsunuz?

birdeAYLİN bu falcıya illaki gitmek mi lazım?
yani yüzyüze değilde başka biri aracılığıyla ile bakabilir miki?
 
Meral, bana niye cevap yazmıyosun

Yazgı, ben kavanoz pürelerden aldım, kayısı, şeftali ve armut, haftada bir falan onlardan veriyorum. Anjelik erik veriyorum, bir de az az Trabzon hurması. Arada kuru kayısı, medine hurması, kuru incir, kuru üzüm falan ekliyorum yoğurduna ya da kahvaltısına... Nar suyu sıkıp meyvelerine katıyorum az az, çok koyarsam buruk olduğu için yemiyor sıpam.
 

:118: :131:
ayy bana benzetildiğinde nasılda mutlu oluyorum yaw.
huyunuda benden almış yasemin.sekiz ay uyku yüzü göstermemişim anneme,çok yaramaz bir bebek ve çocukmuşum.
gerçi ALP İN sekizinci ayı bitti hala uyku yüzü göstermiyor bana.ben uyumaya dair tüm umutlarımı yitirdim zaten:95:
 
Evet alıştım bile sayılır.Tek kişilik yatakda yatmakdan yoruluyormuşum.ohhhhhhhh jumbo yatakda uyumak ne zevkliymişde ben unutmuşum :))))
Yalnız o gazı vermesen hayatta totomu kaldıramazdım.Sagol canım benım
 

Biri şakadan İklimi bana benzettiğinde ben bile mutlu oluyorum, oysa alakası yok İklimin benle :)))
Uyku düzeni tahminimce yaşlarına girdikten sonra bile oturmayacak, o yüzden bende gece uykuları konusunda ümitsizim ve uykusuzluğa alıştı sanırım bünyem, uyursa bir terslik var zannedecem :)))
 

peki kavanozları sadece haftada bir kez mi veriyorsun yoksa 2-3 oluyor mu canikom?bende alıp stok yapayım bari.yoksa çocuğuma elma ve muz yemekten gına gelecek.

benimde alıştı yasemin eskaza Alp gece 4 kez falan kalkarsa ki bu benim için bayram demek garipsiyorum kendim uyanıyorum,bakıyorum Allahallah niye kalkmadı ki diye:)))
 
Son düzenleme:
haberlerı okuyordumda bı bebek annesı emzırırken cıgerlerıne sut kactıgı ıcın hayatını kaybetmıs.Allahım evlerden ırak etsın ınsallah. (((
 
kızlarrrr moralim cok bozuk ((((( sabah zaten cok sinirli uyandım sonra ege yine hiç durmadı cocuga bagırdım ((((( niye sinirliyim hani egeden ayrılamadım 10 yıllık işimden ayrıldım kendi büromu actım ya 1 Allahın kulu gelmiyo müşteri olarak .... pişman değilim ama cok para harcamaya alıskınım eşimden almak zor geliyo cok güzel maaşım vardı 20 tane müşteri gelse yine o parayı bulurum ama zaman lasım 2 senede anca olur
 
Ay Burcu o verdiğin meyveleri iyi ki yazdın yoksa Kerem e de elma armut muz mandalinadan fenalık gelecek, dur ben de bi kayısı üzüm kompostosu yapayım akşam bariiii, bayramda kemik suyuna çorba yaptım ilk defa, artık yaparım ara sıra.
Öznur Esin in kocası hakkındaki yorumuna katılmıyorum, kız herşeyi yapıyor adama o da mutlu değilim diyor oturduğu yerden, bence bi derse ihtiyacı var
Ayrıca bu aralar çok kalkıyorsun, yakında o kalkmaların da azalacak, ilgiyi eşit dağıt, bir bebeğimiz var sanıyoruz ama aslında hepimizin evinde iki bebek var.
Yazgı uzaktan bakıyor mu bilmiyorum arkadaşımda telefonu var istersen özelden atayım sana arayıp sor.
 
Yazgıcım, genelde hafta 1-2 defa veriyorum ben. Ama her gün kavanoz sebze ve meyve yediren tanıdıklarım var. Haftada birkaç defa vermenin bir sakıncası yoktur bence, doktorlar bile organik olduğunu söylüyorlar...
 
evlenmeden önce heriki göğüsümdede fibrokistik vardı.emzirdiğin zaman düzelecek geçecek dedi doktor.
fakat 2 aydır yine ağrılarım başladı.çok can yakıyor.birde Doğuhan dişi çıkar çıkmaz sağ göğüsümü yara yapti o da ayrı canımı yakıyor.
 
YAZGIM cnm o alpi burnundan ısır benim için çok şeker olmuş face de gördüm fotoları
MERAL canım çok üzüldüm gidememenize ama zaten hastaymışsınız haziranda eymende büyümüş olur çok daha güzel geçer inşallah
daha bişiler yazıcaktım ama unuttum çünkü yine dışarı atıldım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…