- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.961
Öznurcum merak ettim akşam nerde yattın?
Derya, Dodo'ya geçmiş olsun, adam sünnetten kaçmış resmen yaw :)
Fatmacım, alıngan kuşum, özlemez olur muyuz, aşkolsun, sitenin yeni hali falan derken araya gitmiştir.
Yazgım, ben o küçük serseriyi yerim, maaşallah ona. Hepsi yeni huylar ediniyor, kişilik kazanıyor, birbirlerinden farklılaşıyorlar artık.
Bir de senin fazlalığın falan yoktu ben gördüğümde, demek ki şimdi tam kaymaklı kadayıf oldun, sana da maaşallah :)
Bir de benim smileylerim nerdeeee?
Kocasının eniştesiyle kavga etmiş ama kocası hiç Hatice yi korumamış, o da haklı olduğu halde kocasının pısırık oluşuna ve onu korumamasına kızmış birbirlerine girmişler.
Bu arada Yazgı, Alp aynı senin küçüklüğüne benziyor
Herkese çok çok selamlar, çok özledim hepinizi. Geçmiş bayramınız mübarek olsun canlar
Sitenin yeni hali rezalet olmuş
Biz de geldik işte Paristen. Disneyland,champ elysee, eiffel süperdi demek isterdim ama malesef diyemiyorum.. Gidemedik biz, Eymenin vizesinde problem olmuş, onu bırakıp gidebilirsiniz dediler:)) elhasıl havaalanından döndük. ZAten önceki gün Eymen de ben de çok hastalanmıştık, iptal etsek mi diye son ana kadar düşünüyoduk hayırlısı buymuş demek. Furkan çok üzüldü ordan dönünce, babası da o halde hazır valizler de arabadayken biz de baçka yere gidelim dedi ve yakın olması hasebiyle Armutluda karar kıldık. hiç eve dönmeden Armutluya gittik biz de. Furkan orda da eğlenmiş oldu bari, ben ve Eymen neredeyse hiç çıkmadık diyebilirim e hala da tam toparlanmış sayılmayız.
Yaa bizden böyle işte, neyse ki biletlerimiz yanmadı, sağolsunlar orda mağduriyetimizi görünce biletleri tehir etme fırsatı verdiler bize, biz de haziranı seçtik
Acayip uzun yazdım, belki okumayanlar olacak şimdi benim gibi:)) dün gece 2 gibi geldik eve, ev dandini, valizler hala tam boşalmış değil. benim işbaşı yapmam lazım, öptüm herkesi.
sanırım siz de buluşamadınız?? niye ki??
Kocasının eniştesiyle kavga etmiş ama kocası hiç Hatice yi korumamış, o da haklı olduğu halde kocasının pısırık oluşuna ve onu korumamasına kızmış birbirlerine girmişler.
Bu arada Yazgı, Alp aynı senin küçüklüğüne benziyor
Herkese çok çok selamlar, çok özledim hepinizi. Geçmiş bayramınız mübarek olsun canlar
Sitenin yeni hali rezalet olmuş
Biz de geldik işte Paristen. Disneyland,champ elysee, eiffel süperdi demek isterdim ama malesef diyemiyorum.. Gidemedik biz, Eymenin vizesinde problem olmuş, onu bırakıp gidebilirsiniz dediler:)) elhasıl havaalanından döndük. ZAten önceki gün Eymen de ben de çok hastalanmıştık, iptal etsek mi diye son ana kadar düşünüyoduk hayırlısı buymuş demek. Furkan çok üzüldü ordan dönünce, babası da o halde hazır valizler de arabadayken biz de baçka yere gidelim dedi ve yakın olması hasebiyle Armutluda karar kıldık. hiç eve dönmeden Armutluya gittik biz de. Furkan orda da eğlenmiş oldu bari, ben ve Eymen neredeyse hiç çıkmadık diyebilirim e hala da tam toparlanmış sayılmayız.
Yaa bizden böyle işte, neyse ki biletlerimiz yanmadı, sağolsunlar orda mağduriyetimizi görünce biletleri tehir etme fırsatı verdiler bize, biz de haziranı seçtik
Acayip uzun yazdım, belki okumayanlar olacak şimdi benim gibi:)) dün gece 2 gibi geldik eve, ev dandini, valizler hala tam boşalmış değil. benim işbaşı yapmam lazım, öptüm herkesi.
sanırım siz de buluşamadınız?? niye ki??
Teşekkürler Aylincim, geçmiş olsun Haticeye o halde, üzücü bir durum hakkaten, neyseki yoluna girmiş..
Bu arada bende ALP i Yazgının küçüklüğüne benzetiyorum, Yazgının küçüklüğü de pek tatlıymış..
:118: :131:
ayy bana benzetildiğinde nasılda mutlu oluyorum yaw.
huyunuda benden almış yasemin.sekiz ay uyku yüzü göstermemişim anneme,çok yaramaz bir bebek ve çocukmuşum.
gerçi ALP İN sekizinci ayı bitti hala uyku yüzü göstermiyor bana.ben uyumaya dair tüm umutlarımı yitirdim zaten:95:
Meral, bana niye cevap yazmıyosun
Yazgı, ben kavanoz pürelerden aldım, kayısı, şeftali ve armut, haftada bir falan onlardan veriyorum. Anjelik erik veriyorum, bir de az az Trabzon hurması. Arada kuru kayısı, medine hurması, kuru incir, kuru üzüm falan ekliyorum yoğurduna ya da kahvaltısına... Nar suyu sıkıp meyvelerine katıyorum az az, çok koyarsam buruk olduğu için yemiyor sıpam.
Biri şakadan İklimi bana benzettiğinde ben bile mutlu oluyorum, oysa alakası yok İklimin benle :)))
Uyku düzeni tahminimce yaşlarına girdikten sonra bile oturmayacak, o yüzden bende gece uykuları konusunda ümitsizim ve uykusuzluğa alıştı sanırım bünyem, uyursa bir terslik var zannedecem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?