- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.001
bekliyorum,beklemedeyim :)):121:
ayy neçok soru sordum ama bişey daha.
Alp esütlü patates püresi yaptım vereceğim,yanındada yoğurt versem bayar mı ki?güzel olur hem kolay yer diye düşündüm ama bir cvp verin:111::78:.
falcı bayan ile konuştuk.normalde telefonda bile bakıyormuş ama şuan çok yoğun olduğundan bunu yapmıyormuş.ama ben birini kendi adıma yollarsam bakarmış.yani yüzyüze olmak gerekmiyormuş canlar.anam ve teyzemi kandırmaya çalışıyorum şimdi:122:
AYLİN sen memnun kaldın değil mi bu kadından?
Bence iyi olur.. patetesin yoğunluğunu alır yoğurt.. Ben veriyorum..
Meral, şaka yaptım, biliyorum görmediğini :)
Yazgı, ver yesin, bişi olmaz...
Sibel, ben İvi Market'in web sitesinden almıştım Doruk'un halısını, bi bak istersen.
Aylin, karar veremedim yaw, uzaktan olur mu ki? Kızlar bi konuşsun bakalım...
Olur, sütlü demişsin ya içine inek sütü mü koyuyorsun pürenin? kaşar ve tereyağı da koyuyor musun?kolay yiyeceği şeylerin yanında zor yiyeceği şeyleri de ver ki alışsın, bi arkadaşımın arkadaşı var, 8 aylıkmış onun da çocuğu doktoru sadece sulu şeyler ver demiş çok şaşırdım :44:
Geçenlerde Esin in doktou balık vermeyin daha demiş ama ben yine dayanamayıp somon balığından çorba yapıp verdim :78:
Bende komposto yapacam akşam eve gidince, benim kızımda içsin... Dondurucuya yazın vişne atmıştım, onlardan da yapsak komposto severler mi acaba..?
Yazgı, bence de verebilirsin yoğurt, hoşuna gitmezse zaten reddedecektir Alp Paşa..
yazgı nası yani başka zaman bakarmıymış telden benim orda kandıracak kimsem de yok netcem şimdi
Telefonda akşam bak işin bitince deseydin, o kadar yoğun ki biz randevuyla gittiğimiz halde sıra bekledik, gündüz bence de bakamaz, benim, annemin babamın ismini ve yaşımı sordu sadece sonra o konuşmaya başladı sen evlisin eşinin ismi Ali bi oğlun var dedi, bu kadar yeter mi nasıl baktığını anlamak için :) kendi söyleyeceklerini söylüyor sonra soru sor bana diyor o yüzden baktıracaksan sorularını muhakkak hazırla benim o an aklıma pek bişey gelmedi. Ama söylediği herşey doğruydu, yanımdaki 2 arkadaşında aynen herşeyini bildi.
aylin nerde bu gacı adres telefon werhemen:)) koşturayım ya da annemi sürükleyeyim:)))
kız elekçiii... evet sana diorum yazgıcan..
falcılara mı merak sardın la şimdide ...
HASRET 16. haftanın sonunda kesin kes cinsiyet belirleniyo...
kızlar Biz Tibetin odasını daha yeni yapıyoruz.. Bir beşik almıştık doğduğunda.. Yerdeki halıyıda kaldırdım. Shiny halıydı uzun tüylü.. Yerde süründüneceği için ince tüylü hav yapmayan halı arıyorum. nette bektım ama karar veremedim. Mağazalarada bakacağım ama çocuk halısı sınırlı.. siz tavsiye edebilirmisiniz..Direk o mağazalara bakayım..
bu arada oğlum kendi kendine cı eee yapmayı öğrendi bide elimi ağzına götürünce bağırıyo hani şu kızılderililerin yaptığı gibi yapıyoruz çok hızlı öğreniyor çok ha bide merdiven çıkmayı öğrendi ki çok tehlikeliiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?