2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Olur, sütlü demişsin ya içine inek sütü mü koyuyorsun pürenin? kaşar ve tereyağı da koyuyor musun?kolay yiyeceği şeylerin yanında zor yiyeceği şeyleri de ver ki alışsın, bi arkadaşımın arkadaşı var, 8 aylıkmış onun da çocuğu doktoru sadece sulu şeyler ver demiş çok şaşırdım :44:
Geçenlerde Esin in doktou balık vermeyin daha demiş ama ben yine dayanamayıp somon balığından çorba yapıp verdim :78:

selam aşklar...
büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öper gecmiş bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.....
sabahtan bu yana evimin bitmek bilmeyen dagıntısıyla ugraşıorum...
gecmişe bakamıorum..seviorum hepinizi....

falcı bayan ile konuştuk.normalde telefonda bile bakıyormuş ama şuan çok yoğun olduğundan bunu yapmıyormuş.ama ben birini kendi adıma yollarsam bakarmış.yani yüzyüze olmak gerekmiyormuş canlar.anam ve teyzemi kandırmaya çalışıyorum şimdi:122:

AYLİN sen memnun kaldın değil mi bu kadından?

Bende komposto yapacam akşam eve gidince, benim kızımda içsin... Dondurucuya yazın vişne atmıştım, onlardan da yapsak komposto severler mi acaba..?
Yazgı, bence de verebilirsin yoğurt, hoşuna gitmezse zaten reddedecektir Alp Paşa..

Telefonda akşam bak işin bitince deseydin, o kadar yoğun ki biz randevuyla gittiğimiz halde sıra bekledik, gündüz bence de bakamaz, benim, annemin babamın ismini ve yaşımı sordu sadece sonra o konuşmaya başladı sen evlisin eşinin ismi Ali bi oğlun var dedi, bu kadar yeter mi nasıl baktığını anlamak için :) kendi söyleyeceklerini söylüyor sonra soru sor bana diyor o yüzden baktıracaksan sorularını muhakkak hazırla benim o an aklıma pek bişey gelmedi. Ama söylediği herşey doğruydu, yanımdaki 2 arkadaşında aynen herşeyini bildi.

ne falcısı yawwww banada söleyin napıosunuz oluuuummm
ben şu meşhur dr süreyya menteşe gittim bugün oyüzden konulara dahil olamadım..
gayet iyiydi fazla konuşkan değil ama olsun ilgisibilgisi yeter:))) 250tl bayıldım muayeneye bacak arasında bi çıkıntı wardı erkek olabilir dedi.. ama bn hiç olabilirleri benziyoları sewmiyorum kızımdada hep erkeğebenzior dediler o yüzden kesin netice almadan inanamıyorum inşallah hayırlısı olur

tatilimiz ceryle işkenceye döndü okumuşsunuzdur yazdıklarımı ama dönüşte uğradığımıız termal tesis tüm yorgunluğumu söküp aldı

Bence iyi olur.. patetesin yoğunluğunu alır yoğurt.. Ben veriyorum..

verdim yedi bile
aylin cim evet ineksütü koydum canım çokazda su,tereyağ.normalde kaşarda koyuyorum bukez yalan yok unuttum.ben herşeyden veriyorum valla artık.börek,kurabiye bile yiyor.balık bence verilmeli bizim doktorumuz ver dedi.

bu arada ben hiç komposto yapmadım,nasıl oluyor ki bu?sadece atıp kaynatmak yetiyor mu?bir kararı yok mu?

yazgı nası yani başka zaman bakarmıymış telden benim orda kandıracak kimsem de yok netcem şimdi

canım birdaha soracağım olmadı tel konusunda ısrar edeceğim yada halamı kandırmaya çalışacağım.sende ara ve gelmenin mümkün olmadığını herhangi bir saate telden bakmasını rica et istersen.sonuçta para alıyor mutlaka birşekilde razı olacak.

tekrar konuşacağız zaten.aynen öyle gidecek birini bulamazsam tel konusunda ısrar edeceğim,saati farketmez baksında.bukadar biliyorsa iyi öyleyse.sorularımı ben şimdiden hazırlamaya başlayayım o vakit

aylin nerde bu gacı adres telefon werhemen:)) koşturayım ya da annemi sürükleyeyim:)))

Yeşilköyde Madonun karşısındaki bilmemne bistro cafe, kadının adı Gül telefonunu özelden atıyorum,ama arayıp randevu almadan gitme çok yoğun, bu arada sen ikili testi yaptır bana sonucu söyle ben sana cinsiyeti söyleyeyim :)

Komposto için bi ölçüm yok at suya kaynasın zaten sonra baktın fazla geldi fazlalıkları çıkarır öyle blendredan geçirirsin istediğin püre kıvamına gelene kadar eklersin pişmiş kayısıları üzümleri

kız elekçiii...evet sana diorum yazgıcan..
falcılara mı merak sardın la şimdide ...
HASRET 16. haftanın sonunda kesin kes cinsiyet belirleniyo...

Mesajların altındaki minik şekillere tıklayınca bi sürü acaip acaip kadın kategorisi çıkıyo o ne ki? ayrıca hala doymadılar değiştirmeye yine değişiyor site farkında mısınız?

inanamıyorum biz de aynı yapıyoruz kızıldereli gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…