- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.341
Kendinden utanma, hepimiz insanız ve dönem dönem bu gibi durumlar yaşayabiliriz ama benim anladığım eşin çok anlayışlı ve sana destek oluyor, omuz omuza verdiniz mi yapamayacağınız şey yok, kim tutar sizi... Hadi yarından itibaren güzel haberler bekliyorum senden, buradan biizmle paylaş, hep birlikte sevinelim.. neşemize neşe katalım..
canım ben pendikte oturuyorum.. ailem 4.leventte oturuyor.. daha doğrusu biz siniopluyuz annem babam sık sık giderler sinopa senede 6 ay en az arada buraya 4.levente gelirler canım.. bende doğma büyüme 4.leventte yaşadım evlenene kadar tüm arkadaşlarım akrabalarım kardeşlerim hep o tarafta canım..
Herkese selamlar
Tüm hasta bebişlere geçmiş olsun
Tüm öğretmenlerin de günü kutlu olsun
Komşuya gitmiştim kahvaltıya, şimdi de azıcık evle ve sizinle ilgileneyim:))
dün gece eşimle konuştuktan sonra bende artık böyle düşünüyorum canım.. çünkü farkettim ki onu çok fazla kırmışım.. bana dedi ki keşke evlenmeseydim seninle hayatını mahfettim kızın die düşünüyorum zaman zaman... sevgiliyken nişanlıyken çok mutluyduk sen çok neşeli çok canlıydın senin yaşama hevesini söndürdüğümü düşündürüyosun bana dedi hatta bebeğimiz doğmamış olsa benden ayrılırdın değil mi die sordu.. iki senelik evliyiz daha ve adamcağızı ne kadar üzmüşüm.. bizde aileyiz artık dedi ve bunları söylerken gözleri doluyodu ve kendimden utandım canım:26:
Ay Eliffff Pendikte oturduğun için mi karalar bağladın ben de anadolu nun bi ücra kasabasındasın da ailen de başka şehirde sandım, ohooo bi silkelen kendine gel İstanbulda yaşıyorsun, ben 12 senedir ailemden ayrı şehirde yaşıyorum ve 5 senedir evliyim arada boşandım tek yaşadım ohooo hiç senin kadar karamsarlığa düşmedim, burcu öznur ayfer falan hepsi anadolu yakasında onlarla buluşsana o zaman, çık dolaş avm lerin bini bir para orda, 4. levente ailene gitmek ne kadar zor olabilir ki????
Yasemin ve Burcu diyorum noluyooo diyorum neler karıştırıyosunuz diyorum
Pozitif arkadaşım benim :)
Elifcim, burnumun dibindesin, ben de Bostancı'da oturuyorum, buluşalım seninle. Ailenden de o kadar uzak değilsin be arkadaşım, karartma içini, aynı şehirdesiniz sonuçta..
İki gündür ihmal ediyorsun bizi, bugün toparlamazsan oklava smiley gösterebilirim sana...
Neyse ki anlayışlı bir eşin varmış, aklını başına al, adamın da nevrini döndürme, senden daha kötü durumda olanlar var arkadaşım...
Evet, ben de öyle dedim :)
Buluşucaz da onu konuşuyoruz :)
kızlar slm ne habersiniz umarım herkes iyidir
buarada hasta bebişlerimiz varmış çok geçmiş olsun biran önce iyileşirler inş.
ben dün gündüz dışardaydım birsürü ödeme yaptım ve eve geldim o yüzden giremedim buraya
buarada dün akşam oooooooooo meşhur buluşmayı gerçekleştirdik :)
gece çok gec saate kadar birlikteydik bol bol sohbet ettik çok güzel bir geceydi sabah eve geldim mecburen otelde kaldım (yanlış anlaşılmasın birşey olmadı aramızda )
ata bütüngece huysuzmuş uyumamış mamada yememiş annem sen yoksun ondan dedi ama hala aynı çok mızmız sürekli ağlıyo zor uyuttum şimdi her halde yine diş geliyo üstten ve bu hepsinden beter diş etlrine ellettirmiyo
Küçük serseri, dişim var dişiiim diyor adam :)
Pınar forumun en hızlısı senin Eymen'nin ona da maşallah Allah nazarlardan saklasın onu da. Biz daha 2 dişi anca çıkardık. İştahsız deyince yeni diş gelme ihtimali var mı ki?
kızlar slm ne habersiniz umarım herkes iyidir
ben dün gündüz dışardaydım birsürü ödeme yaptım ve eve geldim o yüzden giremedim buraya
gece çok gec saate kadar birlikteydik bol bol sohbet ettik çok güzel bir geceydi sabah eve geldim mecburen otelde kaldım (yanlış anlaşılmasın birşey olmadı aramızda )
ata bütüngece huysuzmuş uyumamış mamada yememiş annem sen yoksun ondan dedi ama hala aynı çok mızmız sürekli ağlıyo zor uyuttum şimdi her halde yine diş geliyo üstten ve bu hepsinden beter diş etlrine ellettirmiyo
Günaydııınnn,
Dün siteye beni dışarı attı, sonra da almadı içeri, size hoşçakalın diyemeden çıktım mecburen.
Meral, bak çok güzel moral verdi bu yazdığın valla, biraz daha hoş karşılayabilirim artık çocuğumun ismini :)
Benim burnum da seninkinden çok farklı değil ama hiç öyle bişey düşünmedim, hem korkarım hem de doğal halimden memnunum. Sen eğer korkmuyorsan ve ameliyat sonrasındaki haline alışabileceksen, öyle daha mutlu olacaksan, ol o zaman...
Ayyy evet , bütün güzel kadınlar 2010 martta doğurmuş sanırsam :)
Benim doktora git, 11+5'te erkek dedi, sonra da hep erkek dedi, pipilim geldi :)
Ben yapamadım, ama bu akşam bu tarifle yapacam, tam bomba olmuş, senin eline sağlık, Keremciğe de afiyet olsun, yarasın...
Jalecim çok geçmiş olsun Arda kuzuya, yine ucuz atlatmış, Allah beterinden korusun.
Uyanık seni :)
Maaşallah kuduruk kuzuma :)
Şeyma geçmiş olsun, biraz fazla ilaç kullanacaksın cidden ama çabucak geçer umarım.
Ev yemeklerinden veriyorum ben artık akşamları, tadını beğenirse yiyor, beğenmezse püskürtüyor, o zaman başka şey yapıyorum. Öğlen sebze çorbası ya da püresine devam, her gün başk a çeşit, çok severek yiyor.
Yerim ben o dans eden minik adamı, maaşallah...
Elfzngr, arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, bende senin gibi hissediyordum kendimi, depresyonun eşiğinden döndüm diyebilirim, madem çalışma gibi bir durum söz konusu değil şu an için biraz daha sabretmeye çalışacaksın, kışta geldi evde vakit geçirmek zor oluyor evet ama yapacak başka bişey yok malesef, buraya takıl, bizler ne için varız, sıkıntını alır, biraz olsun rahatlatırız seni... Bu arada Parol da içebilirsin alternatif olarak..
Ebrucum, ev yemeklerinden verebilirsin artık, ben uzun zamandır veriyorum, afiyetle yiyor benim kuzu.. özellikle makarnaya ve pilava bayılıyor..
Burcucum, geçmiş olsun Doruk kuzuya, kendini suçlamayı bırak, emzirme suçluluğu bitti bu mu başladı şimdi de, olacağı varmış olmuş, içini rahat tut, Rabbim çaresiz hastalık vermesin kuzularımıza, böyle küçük hastalıkları sorun edipte kendimize eziyet etmeyelim..
Geçmişe baktığımda gözüme çarpanlar bunlardı, atladığım varsa kusuruma bakmayın..
Kızlar bir sorum olacak size, ben tahıllı gece mamalarına takmış durumdayım, daha önce de burada 1-2 kere sormuştum ama bu seferde aklıma takılan şu oldu; gece yatmadan önce mi veriyorsunuz tahıllı mamayı, yoksa gece uykudan uyandığında da veriyor musunuz? toplamda ne kadar tahıllı mama alması lazım bir günde merak ettim.. Benim kızım kaşıkla yemeyi sevmiyor muhallebi yada tahıllı mamaları, bende biberona sulu bir şekilde yapıp veriyorum, acaba ne kadar vermem lazım diye şüpheye düştüm, mesela gece 10 gibi uyuyor iklim, uyumadan az evvel 180 cc. tahıllı mama içiyor, sonra 12 yada 1 gibi geri uyanıyor, o zaman da mı tahıllı versem..?
Burcu dün Doruk biberon almıyor demişsin. Esin'de benim elimden almıyor ama bakıcı ve annmden alıyor.
Öznur ben de burnuma takıntılıyımdır. İşin kötü yanı iş yerindekiler 2'sinin burnu operasyonlu hokka gibi kalanların operasyonsuz hokka gibi. Kaş almak gibi herkes kaşını alınca bir de dönüp sana kaşlarını düzeltsene deyince kendini mecbur hissediyorsun ama yaptırmayacağım burnumu varsın böyle olsun.
Hasret bebeğinöncelikle sağlıklı olsun, sonra iyi kul, hayırlı evlat olsun, sonra güzel huylu olsun, sonra da istiyorsan tabi ki erkek olsun :)
Jalecim Arda'ya çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Çok üzülüyorum bu kazalara. Hamileliğin'de rahat geçer inşallah.
Şeyma çok geçmiş olsun sana da çok feci ya bu hastalıklar ben hala adet olmadım Esin 8 aylık olacak neredeyse bende bir doktora gideyim önümüzdeki ay.
Yazgı Alp'e maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel bakıyorsun oğluşuna annesi.
Pınar forumun en hızlısı senin Eymen'nin ona da maşallah Allah nazarlardan saklasın onu da. Biz daha 2 dişi anca çıkardık. İştahsız deyince yeni diş gelme ihtimali var mı ki?
Ebru bize doktorumuz bu ay artık pütürlü ver, dolma içi, kıyma , tavuk, balık, tarhana, köfteye başla dedi. Köftemizi verdik pek sevmedi dolma içi verdik azıcık kemirdi. Yarın tarhana vereceğiz cuma da tavuk bizimkide pek iştahlı değil.
canım dişlerinizde hayırlı olsun... ve güzel zaman geçirnmene çok sevindim gece..inşallah hep böyle olur..kızlar slm ne habersiniz umarım herkes iyidir
Niye yanlış anlama olmasın bişey olmadı aramızda demişsin ki ben ona takıldım, olsa daha memnun olurdum şahsen :97: inşallah güzel adımlar atmışsınızdır da devamı gelir.Mutlu olmaya çok ihtiyacın var ve umarım bu adam seni mutlu eder...
selam kızlar anlaşılan grip salgını herkesi vurmuş bizde ailece hastayız yavrum hapşırıyor öksürüyor sümüklü böcek oldu ıhlamur versem olurmu ki dokunur falan diye korkuyorum ne dersiniz ne yapmalıyım ???
eet cnm verebilirsin, zencefil, elma kabuğu falan da katabilirsin içine. geçmiş olsun
kocam şuan karakolda
motor tamircisi kamili darp etmekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?