- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.361
evet canım bizde dün gece geç saate kadar oturduk konuştuk.. bende hatalı olduğumu anladım ve toparlıycam kendimi bundan sonraki buluşmalarda falan bende olucam.. ama bu karamsarlık halinden çıkamadım doğumdan sonra.. her konuda önce kötüyü düşünür oluyorum sadece bu konuyla alakalı diil.. geçicek inş. canım.
Burcu Doruk'a çok geçmiş olsun ben geriden okuyarak gelince anca gördüm.
Yasemin enim okuduğum kadarıyla ceviz de fındıkta alerjendir. Ceviz fındığa oranla biraz daha az alerjen. Kırmızı tatlı biber alerjen değil diye okudum. Hatta bebeğinize salça yerine yemeklerine bu biberi koyarak lezzetlendirin diyorlar. Salça bildiğim kadarıyla hem içindeki tuz hemde domatesin alerjen olması nedeniyle tavsiye edilmiyor. Domatese vücudu tepki vermiyorsa tuzsuz organik salça vardı migrosta onu kullanabilirsiniz.
Aylin hem kardeşine hem Kerem'e geçmiş olsun.
Ayfer gözün aydın inşallah bundan sonra daha rahat olur çabucacık iyileşir Hilalcik.
Elif mallesef ben de evde olduğum günler bunalıma giriyorum. Hele Esin paçalarıma yapışıp odadan bile çıkmama izin vermeyince daral geliyor. Çorbasını hazırla yoğurdunu yap bunların hepsi için mutfağa yol almam gerekiyor. Bizim kız salya sümük ağlıyor. Yapabiliyorsan bir kek yap komşunun kapısını çal. Başka türlü olmuyor. Komşu komşunun külüne muhtaç.
Bu arada benim kız ne yapsam çorba yemiyor. İçine kıyma koyunca ben sevdim güzel bir kereviz çorbası oldu ama bizim kız yemedi. Şimdi çorbalara limon koymaya başlayacağım bir de öyle deneyeceğim. Çorba yesin istiyorum.
kızlar slm ne habersiniz umarım herkes iyidir
buarada hasta bebişlerimiz varmış çok geçmiş olsun biran önce iyileşirler inş.
ben dün gündüz dışardaydım birsürü ödeme yaptım ve eve geldim o yüzden giremedim buraya
buarada dün akşam oooooooooo meşhur buluşmayı gerçekleştirdik :)
gece çok gec saate kadar birlikteydik bol bol sohbet ettik çok güzel bir geceydi sabah eve geldim mecburen otelde kaldım (yanlış anlaşılmasın birşey olmadı aramızda )
ata bütüngece huysuzmuş uyumamış mamada yememiş annem sen yoksun ondan dedi ama hala aynı çok mızmız sürekli ağlıyo zor uyuttum şimdi her halde yine diş geliyo üstten ve bu hepsinden beter diş etlrine ellettirmiyo
selam kızlar anlaşılan grip salgını herkesi vurmuş bizde ailece hastayız yavrum hapşırıyor öksürüyor sümüklü böcek oldu ıhlamur versem olurmu ki dokunur falan diye korkuyorum ne dersiniz ne yapmalıyım ???
kocam şuan karakolda
motor tamircisi kamili darp etmekten..
kocam şuan karakolda
kocam şuan karakolda
günaydın herkese diyeceğim ne günaydını bu saatte diyecek Aylin.
sabah 8 den beri ayaktayım ama ancak girebiliyorum.
ozaman şöyle diyeyim SELAMLAR canlar hepinize.
Hasta olan tüm bebeklerimize acil şifalar diliyorum.
AYLİN kardeşine çok geçmiş olsun.
BURCU bizim doktor salçayı serbest bıraktı artık tabii az olmak şartıyla.
ESRİN CİM çok teşekkür ederim.ben hepimizin iyi baktığına inanıyorum.
ŞEBNEM sen istanbul damısın?bu arada buluşma için,güzel geçtiği için,mutlu olduğun için sevindim.
gerizekalı olduğu için insanlıktan anlamadığı için3 gündür motor orda tamirdeydi adamda aksatıyordu bugünde telefonuna çıkmamış bizim eleman ordayken, elemanda abi senle konuşmak istemiyo demiş cengize.. senmisin diyen ben ewdeydim geldi hemen dükkana geç dedi ne oluyor bile diyemeden fırladı gitti.. 10 dakka sonra eleman geldi anlattı adamın dükkanına gitmiş kafasını gözünü patlatmış adam imsat imdat die yola fırlamış 10,13 kişi warmış kimse tutamıyor tabi bizim canawarı.. polisler almış elinden we karakola götürmüşler..
bn aradım neoldu dedi.. bişey yok kuşum karakoldayım kamili hastaneye kaldırmışlar muhtemelen mahkemeye sewkedicekler akşama gelirim dedi we merak etme annen,i ara gelsin kızlarıma iyi bak ddi we kapattı
gerizekalı olduğu için insanlıktan anlamadığı için3 gündür motor orda tamirdeydi adamda aksatıyordu bugünde telefonuna çıkmamış bizim eleman ordayken, elemanda abi senle konuşmak istemiyo demiş cengize.. senmisin diyen ben ewdeydim geldi hemen dükkana geç dedi ne oluyor bile diyemeden fırladı gitti.. 10 dakka sonra eleman geldi anlattı adamın dükkanına gitmiş kafasını gözünü patlatmış adam imsat imdat die yola fırlamış 10,13 kişi warmış kimse tutamıyor tabi bizim canawarı.. polisler almış elinden we karakola götürmüşler..
bn aradım neoldu dedi.. bişey yok kuşum karakoldayım kamili hastaneye kaldırmışlar muhtemelen mahkemeye sewkedicekler akşama gelirim dedi we merak etme annen,i ara gelsin kızlarıma iyi bak ddi we kapattı
yok artık yaa kusura bakma da hasret bu ne pişkinlik cengiz de.
yazık günah adamada yaa oda insan evladı.
nasıl bukadar rahat olabiliyor.birgün böyle rahat rahat gider mahkemeye karakola ama sonra geri gelemez,alırlar içeri ne olduğunu şaşırır.o dişlisine denk gelmemiş daha.insan biraz düşünür benim bir kızım var karım var hamile diye.ve bu adam gerek sana gerek başkasına ne yaparsa yapsın pişmanlık duymuyor,senle yaptığı konuşmaya bak,ne rahatlıktır bu.hapse girse ne olacak?söylediklerimden ötürü kızabilirsin bana ama yaptığı iş değil yani üzgünüm.
Şebnem buluşmanın iyi geçmesine sevindim cnm benim, hakkında herşeyin hayırlısı olsun. Ayriyeten Ayline katılmıyorum, ben şahsen bişey olsa sevinmezdim kendi adıma, ne o ilk buluşmadabirbirinizi tanımaya ihtiyacınız var öncelikle bence
canlar Alp için tavuk haşlayacağım hem su hem et için.ama ilk kez düdüklüde yapacağım.
düdüklüden tırsarımda biraz:18:.
bütün tavuğu koysam üstünüde öretecek kadar su 20 dk pişirsem yeter mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?