2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hormonların da etkisi vardır canım... Buluşma konusunda da ciddiyim, ben gelirim Pendik'e, avm'de falan da buluşuruz, emin ol çok iyi gelecektir, ben günlerde büyüsünden kurtulamıyorum kızlarla buluştuktan sonra...

Esrin teşekkürler bilgi için... Hafta sonu doktoramuza da sorayım da, inşallah kırmızı biberden değildir, cidden güzel lezzet veriyor çünkü.

Esin'in çorbalara alışması için, birkaç defa anne sütü ya da devam sütü katmayı denedin mi? Ben Doruk'u öyle alıştırmıştım.

Şebnemcim, iyi ve mutlu olmana çok sevindim, hiç kasma kendini, neyi nasıl yaşamak istiyorsan yaşa arkadaşım, yeter ki mutlu ol...

Ihlamur dokunmuyor bildiğim kadarıyla, ben veriyorum. Geçmiş olsun çok...

Selam herkese ben okuldayım seansım boşken size bayaım dedimm

öğretmen arkadaşlarımın hepsinin öğretmenler günü kutlu olsunnn.

Sıkıntılı olanlar üzmeyin kendinizi herşey çözüme varıyor..

şebnem cim hayırlısı olsun mutlu olursun umarımmm
elif de mız mız dişler geliyo yinee

diyete gelince emzirenlere yok emzirmeyenler isim versin özelden mail atamm burdan görülsün istemiyorummm sizleer yanlış anlamayınn ee
yılbaşı çekilişi ne olduu buluşma var mı yakın tarihlii

günaydın herkese diyeceğim ne günaydını bu saatte diyecek Aylin.
sabah 8 den beri ayaktayım ama ancak girebiliyorum.

ozaman şöyle diyeyim SELAMLAR canlar hepinize.
Hasta olan tüm bebeklerimize acil şifalar diliyorum.
AYLİN kardeşine çok geçmiş olsun.
BURCU bizim doktor salçayı serbest bıraktı artık tabii az olmak şartıyla.
ESRİN CİM çok teşekkür ederim.ben hepimizin iyi baktığına inanıyorum.
ŞEBNEM sen istanbul damısın?bu arada buluşma için,güzel geçtiği için,mutlu olduğun için sevindim.

Son düzenleme:
ben yemeğe gidiyorummöptümm siziiiiiiii ayyy nedense çokk keyifliyim bu günn bu arada elifim asker gibi sürüyo iki güne kadar emeklermiş dün gece bizimle aynı saatte yatıp sabah aynı saatte kalktııı kesintisiz bi uyku süperdiiiii

gerizekalı olduğu için insanlıktan anlamadığı için 3 gündür motor orda tamirdeydi adamda aksatıyordu bugünde telefonuna çıkmamış bizim eleman ordayken, elemanda abi senle konuşmak istemiyo demiş cengize.. senmisin diyen ben ewdeydim geldi hemen dükkana geç dedi ne oluyor bile diyemeden fırladı gitti.. 10 dakka sonra eleman geldi anlattı adamın dükkanına gitmiş kafasını gözünü patlatmış adam imsat imdat die yola fırlamış 10,13 kişi warmış kimse tutamıyor tabi bizim canawarı.. polisler almış elinden we karakola götürmüşler..
bn aradım neoldu dedi.. bişey yok kuşum karakoldayım kamili hastaneye kaldırmışlar muhtemelen mahkemeye sewkedicekler akşama gelirim dedi we merak etme annen,i ara gelsin kızlarıma iyi bak ddi we kapattı

kocam şuan karakolda
motor tamircisi kamili darp etmekten..

Bayılacam şimdi...

Ben de serbest bırakıcam artıkın :)

Allahım niye böyle bu adam, şehir eşkiyası mı bu yahu ! Sorumsuzluk bu yaptığı, evli barklı, çocuklu, hamile karısı olan adamın yapacağı iş mi yani bu !!!

yok artık yaa kusura bakma da hasret bu ne pişkinlik cengiz de.
yazık günah adamada yaa oda insan evladı.
nasıl bukadar rahat olabiliyor.birgün böyle rahat rahat gider mahkemeye karakola ama sonra geri gelemez,alırlar içeri ne olduğunu şaşırır.o dişlisine denk gelmemiş daha.insan biraz düşünür benim bir kızım var karım var hamile diye.ve bu adam gerek sana gerek başkasına ne yaparsa yapsın pişmanlık duymuyor,senle yaptığı konuşmaya bak,ne rahatlıktır bu.hapse girse ne olacak?söylediklerimden ötürü kızabilirsin bana ama yaptığı iş değil yani üzgünüm.

Son düzenleme:

neden kızayım canım ben yaptığını taswip etmiyorumki.. aynen öyle denk gelmedi sağlam birine, akıllanması lazımsağlam kayaya toslayıp, bunu hep söylüyorumkendini beşiktaşın fedaisi zannedior..

canlar Alp için tavuk haşlayacağım hem su hem et için.ama ilk kez düdüklüde yapacağım.
düdüklüden tırsarımda biraz:18:.
bütün tavuğu koysam üstünüde öretecek kadar su 20 dk pişirsem yeter mi?

Son düzenleme:

pes doğrusu bu ne rahatlık hasretcim yazık adamcağızada hastanelik edene kadar dövmüş senide hamile hamile strese sokuyor üzüyo

VAY BEEE çok ekşın kızım hayatın valla şapka çıkarıyorum normalde bana derler bunu ama sen beni kat kat geçtin,senin kocan içinse söylenecek söz yok,yaşlılığınızı çok merak ediyorum

yazgıcım düdüklüye göre değişir pişirme süresi ama sen kaynadıktan sonra 15-20 dk sonra kapat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…