- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.112
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.101
kızlar 1 saate kalmaz kaynana geliyo köyden.
ama bana deil aşagıya eltime. ama çok zor durumdayım herkes bana bir tavır yapıyo,
neden bana deilde ona geliyomuş.4 eltiyiz sıraya koymak istedi kendisi.
8 senedir bende kalıyo sesim çıkmadı şimdi en kötüsü benim.
bişey derlerse alırlar cevabını eşimede söyledim herkes beni cephe almış neden dedim..
sen bişey deme dedi orada fazla kalamaz yine buraya gelir aten felan dedi
kızlar bide beratın hala iki tane altta dişiyle kaldık onlar çıklalı üç ay oluyo nerdeyse aranızda böyle geç çıkan oldumu yoksam normalmıkii :93::93:gerçi çocukcağızın laşıntısı var ama görünürde bişey yookk:82::82:
Biliyorum artık bu muhabbeti duymaktan bıktınız ama sizlerle paylaşmazsamda ben kötüyüm kimseyle paylaşamam
bizim şu malum almanya mevzuu yine geldi gündeme
çok kötüyüm hem eşime kıyamıyorum çok istiyor gitmeyi kendine göre çok haklıda sebebpleri var ve ben buna engel olma konusunda ne kadar haklıyım ilerde pişmanlık yaşarmıyım hiç bilmiyorum korkuyorum ,
ama benim içim ürperiyor konu almanya olduğunda her açıdan korkutuyor beni dilini dinin bilmediğim insanlar tamamen yeni baştan bir hayat tam ne güzel huzurlu mutlu bir evlilik derken ne olacağını bilmediğim yeni bir ortam
düşünüyorum çocuğumu oranın okullarında eğitim almasını bile istemiyorum , türkiye bir çok açıdan tüm ülkelerden daha iyi bence ve daha iyiyede gidiyor ahlaki açıdan çok berbatlar ben öyle bir ortamda yaşayamam yaa
kafam çok karmaşık ve bu durum artık beni çok kasıyor ,, her defasında tamam kapattık diyip sonra hortlaması offf offfarada kaldım kendim ve eşim arasında kaldım ben bu kadar istesem o yapardı biliyorum çünki her defasında vazgeçme sebebi benim istememe oluyor bende onu mutlu etmek istiyorum ama ya bu mutluluk almanyaya kadar olursa orada ben kendimi toparlayamaz mutsuz olursam ve yuvamız dağılırsa diyre bir korku hep var
ben eşimi çok seviyorum ne yaşarsak yaşayalım hayatımda onun yokluğu olmasın bana yeter o yüzden kesin şeilde konuşacağım ve ne karar verirse bu kez ona bırakacağım
sabah 8 de kalktık ve hala uyumaya niyeti yok ağlamaktan başka hiçbirşey yapmıyo gözlerini ovalıyo uykusu var ama hiçbirşekilde uyumuyo evde yanlızım ve çıldırmak üzereyim
şimdi calpol verdim biraz sakinledi offf bu dişler ne zaman bitecek
benim kizda cok istahsiz. biz yemek yerken oda saldirir cok acikmis gibi gorunur ama iki lokmadan sonra sikilip aglamaya baslar. zaten kilosuda az baya.ne yapacagim bende bilmiyorum.
aynen bende o siteyi hiç sevmedim..sumeyra canım hayırlı olsun.
Benımde yaz hedefım 60 kg olmak.onumuzdekı dort ay ıcınde 7 kılo verdımmı yaza gerı kalanını verırım.
Ben unnadomudur nedır bakmıyorum oraya.sıtesı cok gıcıgıma gıdıyor.
nımet valla laf ola berı gele etmıs senın kaynanos.
hasret pek bı satıcı gordum senı cıcım
ya bu bebekler eski günlerine geri döndüler galiba.Günaydınlaaarrrr..
Kimse yok ama ben yine de kendi kendime yazmak istedim, uykusuz bir gecenin sabahındayım, İklim beni deli etti yine, kaç kere uyandı bilmem, başım çatlıyor, Şebnemcim bizi anlamana sevindim ama inşallah daha fazla anlamana gerek kalmaz ve Atacığımın uykusu hemen düzene girer, cidden zor oluyor..
Fatmacım, yine mi Almanya mevzuu...? Geçen seneden beri çözemediniz gitti yahu, zor anacım bu konuda karar almak, Rabbim yardımcın olsun, biz ne desek boş, eşinle çözeceksin mecbur, denemek için bir süre gidebilirsiniz diye düşünüyorum bende, böylelikle orada iken eşine oranın olumsuz yönlerini gösterirsin oda vazgeçer belki..
Hasretim, gülüm, alınmışsın, kız sensiz olur mu bu topik, nereye gidiyon..?
Nimetcim, 8 seneden sonra başka yerde yapamaz o kaynana söyleyim sana, yine gelir senin başına, Allah sabır versin kardeşim..
ayy Allah yardımcın olsun yaa ve ayrıca ne anlayışsız insanlar var dünyada... herkes bencillik peşinde ve herkes sadece bu dünyası için çalışır oldu boşver bacım yaa geri gelirse baştacı yap büyük olan evde bereket olur.. tabii ki ne kadar iyi olursa olsun kaynanayla oturmak zor ama Allah herşeyi görüyor Rabbim evinizden huzuru eksik etmesin
[/B][/FONT]
bugün eşimde bana diyoki biraz yagcılık yapmayı ögren eltinden.hiç umursama onlar alışmışlar kolaycılığa biraz da onlar pışpışlasın kaynanalarını
bizim de 2 dişimiz var daha yalnız değilsin telaşlanma
zor bir karar; eşini seviyor olabilirsin o senin her dediğini yapıyor olabilir ama senin istediklerin hayatınızı tepeteklak edecek istekler mi şehir değiştirmek bile büyük sıkıntılar yaşatıyor insana, ülke değiştirmek ne demek ayrıca gayet güzel işlere sahip insanlarsınız orada ne iş yapacaksınız sen dil bilmediğini söylüyorsun bu da demek oluyor ki sen orada evde oturacaksın, oradaki insan şu anki sen olabilecek misin
sanırım 2 yaş civarı bitiyor şebnemciğim yani daha çooookk zamanımız var
SEYHAN .HOŞGELDİM bende çok özledimmm seni ve serhanımı.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm sonunda nihayet şükür kavuşturanaaaaa
özleyeneniz varmı ben sizi çoooooooooooooooooookkkk özledimmmmm
küçük canavarımı uyutayım rahat rahat bakıcam topike neler neler kaçırdım 2 ay oldu yaaaa sadece iki mütiş haber aldım hasretcim ve jale yeniden melek sahibi olacaklarmış hayırlı olsun allahım bu yavrularınıda sağsalim kucaklarına almak nasip etsin
ayyy çok özledim sizi valla hepinizi tektek tatlı bademlerim meleklerinizde iyidir inşallah şu böcüğü uyutayımda şimdilikk muckkkk
zor bir sınav daha verdik.dün gece kaza geçirdik.
ve Alp benim kucağımdaydı.öndeydik.arkadaşlara gidiyorduk,önce markete uğradık,ordan çıkınca azkaldı varmamıza diye öne geçtim.tam şehir merkezine girişte kaviste eşim yavaşladı,hamileliğimden beri kavislerde yavaşlar ki normalide bu.osırada büyük bir gürültüyle arkadan gelen araba bize çarptı.şok oldum.düşünün yaa alp kucağımda ya kafasını torpidoya çarpsaydı Allah korusun,sıkı tutmasam fırlayacaktı belkide.Alp diye bir çığlık attım.zaten korktu ağlamaya başlamıştı.eşim bize baktı o hırsla bir indiki arabadan dövecekti adamı.onun arkasından ben fırladım.indim bir baktımki bize çarpan eşimin arkadaşlarından biri.o an belki garip olacak ama rahatladım.enazından o öfkeyle çıkacak kavganın önü kesilmiş oldu.ama benim tabi el ayak titriyor,Alp kucağımda etrafa gülüyor.bizim araba sağlam olduğundan öyle çok hasar görmedi ama arkadaşının arabasının önü darmadağın,ön diye bişey kalmadı arabasında.Allah bunla gelmiş geçmiş etsin,canımıza geleceğine mala gelsin.yok böyle bir korku,yavrumu rabbim korudu.kafasını vuracaktı ve şiddette bir çarpmayla düşünmek istemiyorum Allah ıma çok şükür.durmuyor diye öne geçmiştim birdaha asla.çok acı bir tecrübe oldu.çokşükür yara almadan atlattık.
günaydın kızlar bugün topikte kimsecikler yok,
bende hafta içi fırsat bulamıyom şimdi kociş evdeyken bakayım dedim.
bugün çok kötü rüyayla uyandım.oglumun kafa sında sorun çıkıyomuş allah ım
anlatması bile kötü çok sinirli bir şekilde uyandım eşime çattım.
ters yanındanmı kalktın diyo .Allahım kimseyi BU DÜNYADA evladıyla sınamasın ..aminnn
yerleşebildinmi evine..
ve Alp benim kucağımdaydı.öndeydik.arkadaşlara gidiyorduk,önce markete uğradık,ordan çıkınca azkaldı varmamıza diye öne geçtim.tam şehir merkezine girişte kaviste eşim yavaşladı,hamileliğimden beri kavislerde yavaşlar ki normalide bu.osırada büyük bir gürültüyle arkadan gelen araba bize çarptı.şok oldum.düşünün yaa alp kucağımda ya kafasını torpidoya çarpsaydı Allah korusun,sıkı tutmasam fırlayacaktı belkide.Alp diye bir çığlık attım.zaten korktu ağlamaya başlamıştı.eşim bize baktı o hırsla bir indiki arabadan dövecekti adamı.onun arkasından ben fırladım.indim bir baktımki bize çarpan eşimin arkadaşlarından biri.o an belki garip olacak ama rahatladım.enazından o öfkeyle çıkacak kavganın önü kesilmiş oldu.ama benim tabi el ayak titriyor,Alp kucağımda etrafa gülüyor.bizim araba sağlam olduğundan öyle çok hasar görmedi ama arkadaşının arabasının önü darmadağın,ön diye bişey kalmadı arabasında.Allah bunla gelmiş geçmiş etsin,canımıza geleceğine mala gelsin.yok böyle bir korku,yavrumu rabbim korudu.kafasını vuracaktı ve şiddette bir çarpmayla düşünmek istemiyorum Allah ıma çok şükür.durmuyor diye öne geçmiştim birdaha asla.çok acı bir tecrübe oldu.çokşükür yara almadan atlattık.
slm canım arada yapıyo bebişler böle ateşi falan yok dimi mamayımı istemiyo yoksa hiçbirşeymi yemiyo
ata iyi içiyormuş serhan hala en fazla 130cc içiyor öğünlerinde
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm sonunda nihayet şükür kavuşturanaaaaa
özleyeneniz varmı ben sizi çoooooooooooooooooookkkk özledimmmmm
küçük canavarımı uyutayım rahat rahat bakıcam topike neler neler kaçırdım 2 ay oldu yaaaa sadece iki mütiş haber aldım hasretcim ve jale yeniden melek sahibi olacaklarmış hayırlı olsun allahım bu yavrularınıda sağsalim kucaklarına almak nasip etsin
ayyy çok özledim sizi valla hepinizi tektek tatlı bademlerim meleklerinizde iyidir inşallah şu böcüğü uyutayımda şimdilikk muckkkk
günaydın kızlar bugün topikte kimsecikler yok,
bende hafta içi fırsat bulamıyom şimdi kociş evdeyken bakayım dedim.
bugün çok kötü rüyayla uyandım.oglumun kafa sında sorun çıkıyomuş allah ım
anlatması bile kötü çok sinirli bir şekilde uyandım eşime çattım.
ters yanındanmı kalktın diyo .Allahım kimseyi BU DÜNYADA evladıyla sınamasın ..aminnn
yerleşebildinmi evine..
slm kızlar ata biraz düzeldi neyseki normale döndü çok şükür :)
kızlar ataya devam sütü içiremiyorum 180 cc süt içen çocuk şimdi 30 cc zor içiyo
dün akşam enson 8 de yemek yedi sabaha kadar uyanmadı sabah ona direk süt verdim ve içmedi aç olmasına rağmen yok içmiyo
ne yapsam acaba sulandırıp ineksütü ne başlasam mı ?
vala canım çok şükür ata herşeyi yiyor yemesiyle ilgili sorun yok çok şükür sadece süt içmiyooda lazım ama
Hoşgeldin Seyhancımçok özledik walla biz de, sevindim bağlanmasına sonunda netin. Serhan paşa da iyidir inşallah. Bugün burası tenha olur ama haftaiçi bol muhabbet var:))
hoşbulduk canımmmm
evet bugün pazar ama ben iki aydır neredeyse her pazar evde olduğum için eşimde işte olduğu için bana haftaiçi gibi geliyo
serhan iyi teyzesi çok şükür yaramazlığa devam sizin bebişlerin yaptığı gibi emeklemeye başladı o yüzden sürekli yanında olmam gerekiyo yalnız bırakamıyorum zaten bıraksamda arkamdan gelmeye çalışıyo
diş çıkarıyoruz bi taraftan onun verdiği huzursuzluk var yiyoruz içiyoruz oynuyoruz bu arada gaga nana dada arada eserse annne okadar ısrarla baba dedirtmeye çalışsamda inatla demiyo
masada bizimle bişeyler yerken mımm hımm falan diyo çok seviyo bizimle masada yemeği anam iki ay oldu bi sürü şeyler değişti eminim sizin bebişlerde yapıyodur bu tarz şeyleri zateb hergün yeni bişeyler öğrenip yapıyorlar
eymen paşa nasıl facede gördüm buluşma resimlerinizibüyümüşler maşallah nasipse bende gelicem pınar'a zaten evlerimiz çok yakın arabayla 5dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?