2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiç umursama onlar alışmışlar kolaycılığa biraz da onlar pışpışlasın kaynanalarını

bizim de 2 dişimiz var daha yalnız değilsin telaşlanma

zor bir karar; eşini seviyor olabilirsin o senin her dediğini yapıyor olabilir ama senin istediklerin hayatınızı tepeteklak edecek istekler mi şehir değiştirmek bile büyük sıkıntılar yaşatıyor insana, ülke değiştirmek ne demek ayrıca gayet güzel işlere sahip insanlarsınız orada ne iş yapacaksınız sen dil bilmediğini söylüyorsun bu da demek oluyor ki sen orada evde oturacaksın, oradaki insan şu anki sen olabilecek misin

sanırım 2 yaş civarı bitiyor şebnemciğim yani daha çooookk zamanımız var

merabaaalar kıslarrrr uyyyy gene kimsecikler yookk cevap veren arkadaşlaraa çook teşekkür ederizz teyselerii eşimde bugün nöbetçi takip ettiğim bi dizimde yokk ne yapsam acep en iyisi bi arkadaşa gezmeke gidelim yada çağralım barii:26::26::26:yoksam bu koca gece bitmezz beratta bayadır uyuyor demekki gece geç yatıcakk off amma yazdımm herkese iyi gecelerrr:92::92:

benim kizda cok istahsiz. biz yemek yerken oda saldirir cok acikmis gibi gorunur ama iki lokmadan sonra sikilip aglamaya baslar. zaten kilosuda az baya.ne yapacagim bende bilmiyorum.

benim kizda cok istahsiz. biz yemek yerken oda saldirir cok acikmis gibi gorunur ama iki lokmadan sonra sikilip aglamaya baslar. zaten kilosuda az baya.ne yapacagim bende bilmiyorum.

biz de öyleyiz. aslında herşeyi yiyor pilav vs. ama zorla.ne oyunlar yapıyoruz yesin diye. kiloyu hiç sorma zaten.
dün arkadaşla konuştuk. 230 doğdu kızı. o kadar iştahlıymışki 2. kaşık geç kalırsa ağlıyormuş ahhh ahhh nerde öyle bebek.....

aynen bende o siteyi hiç sevmedim..
bu kaynanacıgıma süledigin kelimeyi annayamadım.:)
ya bu bebekler eski günlerine geri döndüler galiba.
bu ayda bebekler gece acıkmazmış bizimki gece memeyi bırakmıyo gündüz agzına almıyo..
sagol yasemincim,allah kaynanayla yaşayan herkese kolaylık versin..

amin canım benim tabişki başımın tacı hizmetini,
yaparım ama şu arkamdan konuşması olmasa .
göynümede oturtacagımda işte

bugün eşimde bana diyoki biraz yagcılık yapmayı ögren eltinden.
evine çagırmıyo ama kapının önünde karşıladı felan ben oldugum gibiyim kimseyi yağlayamam dedim..

[/COLOR]

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm sonunda nihayet şükür kavuşturanaaaaa
özleyeneniz varmı ben sizi çoooooooooooooooooookkkk özledimmmmm
küçük canavarımı uyutayım rahat rahat bakıcam topike neler neler kaçırdım 2 ay oldu yaaaa sadece iki mütiş haber aldım hasretcim ve jale yeniden melek sahibi olacaklarmış hayırlı olsun allahım bu yavrularınıda sağsalim kucaklarına almak nasip etsin

ayyy çok özledim sizi valla hepinizi tektek tatlı bademlerim meleklerinizde iyidir inşallah şu böcüğü uyutayımda şimdilikk muckkkk

günaydın kızlar bugün topikte kimsecikler yok,
bende hafta içi fırsat bulamıyom şimdi kociş evdeyken bakayım dedim.
bugün çok kötü rüyayla uyandım.oglumun kafa sında sorun çıkıyomuş allah ım
anlatması bile kötü çok sinirli bir şekilde uyandım eşime çattım.
ters yanındanmı kalktın diyo .Allahım kimseyi BU DÜNYADA evladıyla sınamasın ..aminnn

SEYHAN .HOŞGELDİM bende çok özledimmm seni ve serhanımı.
yerleşebildinmi evine..

slm kızlar ata biraz düzeldi neyseki normale döndü çok şükür :)
kızlar ataya devam sütü içiremiyorum 180 cc süt içen çocuk şimdi 30 cc zor içiyo
dün akşam enson 8 de yemek yedi sabaha kadar uyanmadı sabah ona direk süt verdim ve içmedi aç olmasına rağmen yok içmiyo
ne yapsam acaba sulandırıp ineksütü ne başlasam mı ?

zor bir sınav daha verdik.dün gece kaza geçirdik.
ve Alp benim kucağımdaydı.öndeydik.arkadaşlara gidiyorduk,önce markete uğradık,ordan çıkınca azkaldı varmamıza diye öne geçtim.tam şehir merkezine girişte kaviste eşim yavaşladı,hamileliğimden beri kavislerde yavaşlar ki normalide bu.osırada büyük bir gürültüyle arkadan gelen araba bize çarptı.şok oldum.düşünün yaa alp kucağımda ya kafasını torpidoya çarpsaydı Allah korusun,sıkı tutmasam fırlayacaktı belkide.Alp diye bir çığlık attım.zaten korktu ağlamaya başlamıştı.eşim bize baktı o hırsla bir indiki arabadan dövecekti adamı.onun arkasından ben fırladım.indim bir baktımki bize çarpan eşimin arkadaşlarından biri.o an belki garip olacak ama rahatladım.enazından o öfkeyle çıkacak kavganın önü kesilmiş oldu.ama benim tabi el ayak titriyor,Alp kucağımda etrafa gülüyor.bizim araba sağlam olduğundan öyle çok hasar görmedi ama arkadaşının arabasının önü darmadağın,ön diye bişey kalmadı arabasında.Allah bunla gelmiş geçmiş etsin,canımıza geleceğine mala gelsin.yok böyle bir korku,yavrumu rabbim korudu.kafasını vuracaktı ve şiddette bir çarpmayla düşünmek istemiyorum Allah ıma çok şükür.durmuyor diye öne geçmiştim birdaha asla.çok acı bir tecrübe oldu.çokşükür yara almadan atlattık.

canımverilmiş sadakanız varmış cok geçmiş olsun ...

hoşbulduk bitanemm yerleştim çok oldu yerleşeli buraya net yeni geldi o yüzden böyle uzak kaldım bende sizleri özledim efe paşa nasıl annesi iyidir inşallah

yazgıcım gelmiş geçmiş olsun allah korumuş canım

slm canım arada yapıyo bebişler böle ateşi falan yok dimi mamayımı istemiyo yoksa hiçbirşeymi yemiyo
ata iyi içiyormuş serhan hala en fazla 130cc içiyor öğünlerinde

geçmiş olsun canım allah korumuş inş. bir daha böyle birşey yaşamazsınız allah çocuklarımızı bize bağışlasın

Hoşgeldin Seyhancım çok özledik walla biz de, sevindim bağlanmasına sonunda netin. Serhan paşa da iyidir inşallah. Bugün burası tenha olur ama haftaiçi bol muhabbet var:))

Allah hayretsin, insan rüyasında görmeye bile dayanamıyor, rabbim bizi onlarla imtihan etmesin

cnm 1 yaş için olan devam sütlerinden al istersen

Çok geçmiş olsun Yazgıcım, verilmiş sadakanız varmış sahi, Rabbim korumuş. Hakikaten kaza geliyorum demiyor ve çok dikkatli olmak lazım. ben de bebekle öne oturmaktan çok korkarım. Bu kaza sadece sana değil hepimize ders olsun da bikaç dakikalık yolda bile ne olacağı belli olmadığından öne geçmeyelim hiç bebeklerle. Tekrar geçmiş olsun cnm, Allah beterinden korusun

vala canım çok şükür ata herşeyi yiyor yemesiyle ilgili sorun yok çok şükür sadece süt içmiyo oda lazım ama

canımcım şükür serhanda herşeyi yiyor ayırmıyor hiç ama mama içme miktarını hiç çoğaltmadı çok denedim hatta çok açken bile en fazla 150cc içmiştir yani bi ara serhan da istememişti bende endişelenmiştim ya bırakırsa diye sonra normale döndü inşallah ata paşanınkide bugünlük böyle olur yarın aynen devam eder

yazgıcım
ALLAH korumuş.. neyseki yawaş bir çarpma olmuş, işte sen ne kadar dikkatli olsanda yolda başına ne geleceği belli olmuyo.. allah korumuş canım çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…