2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımbnce sulandırmana gerek yok paket sütler zaten su gibi.. ben şişe sütü weriorum we hiç sulandırmadım.. gaz maz yapmaz artık

artık cery biz ne yersek onu yiyor tamamiyle.. ona özel hazırlanan o balçık gibişeyleri yemiyor ağzında bekletiryor hep ağzına taneli yemek werelimçiğnesin yutsun istyor, peynir, yuumurta, domates, reçal ekmekle werioruz bizim sofrada.. şu an sulu köfte yiyor.. tawuk suyuna şehriye çorbası yaptım domatesli naneli sonrada ondan weririz..

bidenemmmm evet aşkısı bağlandı nihayet
ayy hasret ne sevindim hatta imrendim o anlara geri dönesim geldi minik cerryy abla oluyor yaa Allah tamamına erdirsin bitanem sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına inşallah

serhanda seviyo ama ben daha vermedim hiç kendimize yaptıklarımızdan kahvaltı ediyoruz ama birlikte kaşar peyniri ve yumurtayı çok seviyo tatlıyla pek arası yok tuzlu şeyleri daha çok seviyo
ceryy kuzuya afiyet olsun benim canavarım uyandıı

imrendiysen arayı açmadan hemen sende yap bidene:)))) kilolarla ne durumdasın werebildinmi?
ben ayırmıyorum artık hele antalyadayken burnu falan tıkandı 2 gün hep bol limonlu çorba werdimiçine ekmek doğrayarak.. kızım çok sewio öyle şeyleri bnde weriorum 9 aylkık yani küçük değil artık bak abla oluıyor

yaa bi verdim bi verdim kiloları sorma manda kasayım halaa cumartesi inşallah görürsün zaten ben istesemde eşim şu an istemez sürüprüz olursa ayrı tabiii hoş şu an bende istemiyorum zaten
en güzeli belkide herşeyi yesin işte serhanda ayırmayacak gibi duruyo bakalım hayırlısı

cerye antalyadan aldığımız bebek arabsını geçen gece bindiğimiz taxinin bagajında unuttuk Yoldan geçene binmiştik normalde hep bakardım durağına bakmadım salak gibi Uff çok üzgünüm nasıl bulucam çewre taxi duraklarını aradım tek tek.. Yok yok yok

canımverilmiş sadakanız varmış cok geçmiş olsun ...

geçmiş olsun canım allah korumuş inş. bir daha böyle birşey yaşamazsınız allah çocuklarımızı bize bağışlasın

yazgıcım
ALLAH korumuş.. neyseki yawaş bir çarpma olmuş, işte sen ne kadar dikkatli olsanda yolda başına ne geleceği belli olmuyo.. allah korumuş canım çok geçmiş olsun..

hepiniz sağolun canlar.evet Allah korudu oğlumu ve bizi.ve evet bu bana çok iyi ders oldu.bundan sonra kendinide yırtsa otokoltuğunda ve arkada duracak Alp bey.sizede yazmamın en önemli sebebi bu,ben yaptım siz yapmayın diye.Alah emanet olsun bebeklerimiz,rabbim hepsini korusun.kendim için bir gram korkmadım ama Alp bitirdi beni.
Allah beterinden saklasın.

Son düzenleme:
bugün eşimde bana diyoki biraz yagcılık yapmayı ögren eltinden.
evine çagırmıyo ama kapının önünde karşıladı felan ben oldugum gibiyim kimseyi yağlayamam dedim..

herkes ikiyüzlülük yapamaz işte malesef bu da bizlerin özelliği içimden gelmiyorsa öldürsen yapamam

hoşgeldiiiiiinnnn

ben hiç inek sütü vermedim daha zaten deniz biberonu asla ağzına almıyor nasıl yapacağız bilmiyorum ama sütlü tatlılardan falan veriyorum hep, hiç bir şey olmadı, ayrıca süt şart evet ama ayran da verebilirsin süt içine sinmiyorsa neticede besin değerleri yakın birbirine

çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi ve küçük delikanlıyı

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,,
ay ne uzun zaman oldu buraya giremeyeli yaaa
Geçmişe göz atıyım dedim aman Allahım oda ne yine buluşmamı var kızlar yoksa??
HASRET kaç haftalık oldu bizim ufaklık??
Yazcım geçmiş olsun ucuz atlatmışınız kazayı..
birine bir sadaka filan vereydin

12+4 canım:81:
nerelerdesin sen..ewet ayın 4ünde hijyenimde buluşuyoruz

Hasretçim yaa valla ben size özelliklede sana hayret ediyorum
hem o sıpalarla uğraşıp hem evi ev işi yemek hemde burayı nası takip ediyonuzzz???
Hasret sende extradan bitane daha var ufaklık??
bende o yüzden gelemiyrum buralarabi türlüüü
KIz Pınar nerde oturuyodun sen?? bende gelmek istiyoruuuummm :)))

benimkide çok iştahsız...yaa benim arkadaşın bebeğide öyle kaşık geç geliyor diye ağlıyor..
zaten 4200 gr doğdu.. şuan 5 aylık 8,5 kilo ama dakka başı meme istiyo ve doymuyomuş mamada veriyomuşş..oda biraz obez sınıfında sanırsam

canım maltepede oturuyor.. tam adresi yollar yarın falan sölerim sanada atar bakarsın mesajlarına

kızlar napıyosunuz?hasret bebiş geliyo ha,ne güzel:)
herkes aynı dertten muzdarip,yemiyor yemiyor yemiyor.sabah kahvaltı ve öğlen yogurt o kadar!mama kesinlikle içmiyor uyurken bile!diş mi çıkartıyor ne bileyim.ver allah su içiyor.kafayı yicem,sinirlerim yıprandı.

herkes su içmiyor diye yakınıyor seninki içiyor sen de kızıyorsun mart bebekleri %50 sayılır yeme konusnda benimki yemeyenlerden biz sofradaysak bizimle biraz yiyor ama kendisine özel kurulan sofralarda asla oğlum fena halde pişik olmuş Allahım ne zormuş ya ağladı ağladı biz de gaz yüzünden zannediyoruz ilaç verdik gazı çıktı hala ağlıyor altını değiştirirken gördüm ki altı kıpkırmızı nerelerinin acıdığını söyleyecek ya da gösterecek kadar büyüselardi başka bir şey istemem her halde :44:

Yaaaaa inanmıyorum size durup durup benim çalıştığım hafta buluşma olur muu izin alabilirsem gelirim yada öğle sonu izin alırsam off çokk istiyorumm ya bişey diyecem şu çekilişi yapalım da eğer ist. içi çıkan olupta buluşmaya gelirse verir. ( biii olasılıkkk) olmaz mıı
Canımm çokkk geçmiş olsun kaza bu ama gerçekten çok dikkatli olmak gerekiyoo hele şimdi elleri dursa ayakları durmuyo yaa sıpalarınn
afiyet bal şeker olsun benim cadı cerinin izinden geliyo bizde yer şeyi yiyoruzzzz biberon bile istemiyo gün içinde kahvaltıyı kaşıkla değil elle yiyecek miş çiğneyecek miş yumurta pekmez peynir reçel yiyebileceği herşey pilav makarna tavuk köfte mantıı bayılıyoruz umarım böle gider bu arada 5. diş patladı. ve artık devamlı kucak istiyo yada ayakta duracakmış asker gibi sürünüyo emekleme yok galiba emeklemeyen biz kaldık

yaa nerdesiniz kızlar bu ilk arabam tarzı yürümeye yardımcı oyuncaklar varya alanınız oldu mu ben almak istiyorum ama tereddütteyim boyu 73 cm den büyük olanlar kullanmasın deniyo ee bizde 73 cm iz ne yapsakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…