- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.121
canımbnce sulandırmana gerek yok paket sütler zaten su gibi.. ben şişe sütü weriorum we hiç sulandırmadım.. gaz maz yapmaz artıkslm kızlar ata biraz düzeldi neyseki normale döndü çok şükür :)
kızlar ataya devam sütü içiremiyorum 180 cc süt içen çocuk şimdi 30 cc zor içiyo
dün akşam enson 8 de yemek yedi sabaha kadar uyanmadı sabah ona direk süt verdim ve içmedi aç olmasına rağmen yok içmiyo
ne yapsam acaba sulandırıp ineksütü ne başlasam mı ?
imrendiysen arayı açmadan hemen sende yap bidene:)))) kilolarla ne durumdasın werebildinmi?bidenemmmmevet aşkısı bağlandı nihayet
ayy hasret ne sevindim hatta imrendim o anlara geri dönesim geldi minik cerryy abla oluyor yaa Allah tamamına erdirsin bitanem sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına inşallah
serhanda seviyo ama ben daha vermedim hiç kendimize yaptıklarımızdan kahvaltı ediyoruz ama birlikte kaşar peyniri ve yumurtayı çok seviyo tatlıyla pek arası yok tuzlu şeyleri daha çok seviyo
ceryy kuzuya afiyet olsun benim canavarım uyandıı
canımverilmiş sadakanız varmış cok geçmiş olsun ...
hoşbulduk bitanemm yerleştim çok oldu yerleşeli buraya net yeni geldi o yüzden böyle uzak kaldım bende sizleri özledim efe paşa nasıl annesi iyidir inşallah
yazgıcım gelmiş geçmiş olsun allah korumuş canım
geçmiş olsun canım allah korumuş inş. bir daha böyle birşey yaşamazsınız allah çocuklarımızı bize bağışlasın
Çok geçmiş olsun Yazgıcım, verilmiş sadakanız varmış sahi, Rabbim korumuş. Hakikaten kaza geliyorum demiyor ve çok dikkatli olmak lazım. ben de bebekle öne oturmaktan çok korkarım. Bu kaza sadece sana değil hepimize ders olsun da bikaç dakikalık yolda bile ne olacağı belli olmadığından öne geçmeyelim hiç bebeklerle. Tekrar geçmiş olsun cnm, Allah beterinden korusun
yazgıcım
ALLAH korumuş.. neyseki yawaş bir çarpma olmuş, işte sen ne kadar dikkatli olsanda yolda başına ne geleceği belli olmuyo.. allah korumuş canım çok geçmiş olsun..
bugün eşimde bana diyoki biraz yagcılık yapmayı ögren eltinden.
evine çagırmıyo ama kapının önünde karşıladı felan ben oldugum gibiyim kimseyi yağlayamam dedim..
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm sonunda nihayet şükür kavuşturanaaaaa
özleyeneniz varmı ben sizi çoooooooooooooooooookkkk özledimmmmm
küçük canavarımı uyutayım rahat rahat bakıcam topike neler neler kaçırdım 2 ay oldu yaaaa sadece iki mütiş haber aldım hasretcim ve jale yeniden melek sahibi olacaklarmış hayırlı olsun allahım bu yavrularınıda sağsalim kucaklarına almak nasip etsin
ayyy çok özledim sizi valla hepinizi tektek tatlı bademlerim meleklerinizde iyidir inşallah şu böcüğü uyutayımda şimdilikk muckkkk
slm kızlar ata biraz düzeldi neyseki normale döndü çok şükür :)
kızlar ataya devam sütü içiremiyorum 180 cc süt içen çocuk şimdi 30 cc zor içiyo
dün akşam enson 8 de yemek yedi sabaha kadar uyanmadı sabah ona direk süt verdim ve içmedi aç olmasına rağmen yok içmiyo
ne yapsam acaba sulandırıp ineksütü ne başlasam mı ?
zor bir sınav daha verdik.dün gece kaza geçirdik.
ve Alp benim kucağımdaydı.öndeydik.arkadaşlara gidiyorduk,önce markete uğradık,ordan çıkınca azkaldı varmamıza diye öne geçtim.tam şehir merkezine girişte kaviste eşim yavaşladı,hamileliğimden beri kavislerde yavaşlar ki normalide bu.osırada büyük bir gürültüyle arkadan gelen araba bize çarptı.şok oldum.düşünün yaa alp kucağımda ya kafasını torpidoya çarpsaydı Allah korusun,sıkı tutmasam fırlayacaktı belkide.Alp diye bir çığlık attım.zaten korktu ağlamaya başlamıştı.eşim bize baktı o hırsla bir indiki arabadan dövecekti adamı.onun arkasından ben fırladım.indim bir baktımki bize çarpan eşimin arkadaşlarından biri.o an belki garip olacak ama rahatladım.enazından o öfkeyle çıkacak kavganın önü kesilmiş oldu.ama benim tabi el ayak titriyor,Alp kucağımda etrafa gülüyor.bizim araba sağlam olduğundan öyle çok hasar görmedi ama arkadaşının arabasının önü darmadağın,ön diye bişey kalmadı arabasında.Allah bunla gelmiş geçmiş etsin,canımıza geleceğine mala gelsin.yok böyle bir korku,yavrumu rabbim korudu.kafasını vuracaktı ve şiddette bir çarpmayla düşünmek istemiyorum Allah ıma çok şükür.durmuyor diye öne geçmiştim birdaha asla.çok acı bir tecrübe oldu.çokşükür yara almadan atlattık.
12+4 canım:81:kızlar merhaba,,
ay ne uzun zaman oldu buraya giremeyeli yaaa
geçmişe göz atıyım dedim aman allahım oda ne yine buluşmamı var kızlar yoksa??
Hasret kaç haftalık oldu bizim ufaklık??
Yazcım geçmiş olsun ucuz atlatmışınız kazayı..
Birine bir sadaka filan vereydin
Hasretçim yaa valla ben size özelliklede sana hayret ediyorum12+4 canım:81:
nerelerdesin sen..ewet ayın 4ünde hijyenimde buluşuyoruz
biz de öyleyiz. aslında herşeyi yiyor pilav vs. ama zorla.ne oyunlar yapıyoruz yesin diye. kiloyu hiç sorma zaten.
dün arkadaşla konuştuk. 230 doğdu kızı. o kadar iştahlıymışki 2. kaşık geç kalırsa ağlıyormuş ahhh ahhh nerde öyle bebek.....
Yaaaaa inanmıyorum size durup durup benim çalıştığım hafta buluşma olur muu izin alabilirsem gelirim yada öğle sonu izin alırsam off çokk istiyorumm ya bişey diyecem şu çekilişi yapalım da eğer ist. içi çıkan olupta buluşmaya gelirse verir. ( biii olasılıkkk) olmaz mıı12+4 canım:81:
nerelerdesin sen..ewet ayın 4ünde hijyenimde buluşuyoruz
Canımm çokkk geçmiş olsun kaza bu ama gerçekten çok dikkatli olmak gerekiyoo hele şimdi elleri dursa ayakları durmuyo yaa sıpalarınncerye antalyadan aldığımız bebek arabsını geçen gece bindiğimiz taxinin bagajında unuttukYoldan geçene binmiştik normalde hep bakardım durağına bakmadım salak gibi Uff çok üzgünüm nasıl bulucam çewre taxi duraklarını aradım tek tek.. Yok yok yok
afiyet bal şeker olsun benim cadı cerinin izinden geliyo bizde yer şeyi yiyoruzzzz biberon bile istemiyo gün içinde kahvaltıyı kaşıkla değil elle yiyecek miş çiğneyecek miş yumurta pekmez peynir reçel yiyebileceği herşey pilav makarna tavuk köfte mantıı bayılıyoruz umarım böle gider bu arada 5. diş patladı. ve artık devamlı kucak istiyo yada ayakta duracakmış asker gibi sürünüyo emekleme yok galiba emeklemeyen biz kaldıkartık cery biz ne yersek onu yiyor tamamiyle.. ona özel hazırlanan o balçık gibişeyleri yemiyor ağzında bekletiryor hep ağzına taneli yemek werelimçiğnesin yutsun istyor, peynir, yuumurta, domates, reçal ekmekle werioruz bizim sofrada.. şu an sulu köfte yiyor.. tawuk suyuna şehriye çorbası yaptım domatesli naneli sonrada ondan weririz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?