2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa nerdesiniz kızlar bu ilk arabam tarzı yürümeye yardımcı oyuncaklar varya alanınız oldu mu ben almak istiyorum ama tereddütteyim boyu 73 cm den büyük olanlar kullanmasın deniyo ee bizde 73 cm iz ne yapsakk

canım ben neşeli yürüteş aldım fısher prıce n memnunum bir bak istersen ata çok eğleniyo ona tutunup yürüyo :)

yazgım çok geçmiş olsun.verilmiş sadakan varmış.birdaha ders olur bizede bildiri olur.
benimde başıma geldi topige giremedigim için yazamadımda
bayramdan önce kuzen ön tarafa gel dedi zorladı
kemeri felan taktım oda çok hızlı kullanıyo çok usta olsa bile aklım çıktı yane
ticari taksi sinyal vermeden yan yola girince direksiyonu son anda kırdı ama aynası çarptı
tabi benim rengim felan attı. birdaha tövbe dedim..
en iyisi oldugun gibi olmak yapmacık insanları hiç sevmem.

kaçaklar nerelerdesiniz buralara ugrarmıydınız..:)
canım ben neşeli yürüteş aldım fısher prıce n memnunum bir bak istersen ata çok eğleniyo ona tutunup yürüyo :)
cnm yogurt felan verebilirsin sonuçta besin deyeri aynı.
ben hiç süt vermedim ama yogurt her gün yediriyorum..

Günaydın canlar .. Güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum ,, ve uykusu alınmış güneşli sabahlar :) bu sonuncu biraz zor şu sıralar ama olsun :)

haftasonu çok güzeldi ..

Selinin mızmızlıkları dışında hala hasta ve huysuz ateşlendi ishali var ama hala diş yok doktoru aradım sen yapılacak olanı yapmışsın dedi ,

düzenli devam et dedi yarına kadar geçmezse götüreceğim ,

yaa nerdesiniz kızlar bu ilk arabam tarzı yürümeye yardımcı oyuncaklar varya alanınız oldu mu ben almak istiyorum ama tereddütteyim boyu 73 cm den büyük olanlar kullanmasın deniyo ee bizde 73 cm iz ne yapsakk

Herkese günaydın
Sümeyra Kerem de sürünüyor emeklemiyor ama sıralıyor, ayrıca ben de almayı düşünüyordum Kerem de 73 cm o zaman almanın çok mantığı yok, ben Şebnem gibi oyuncak kiralamaya karar verdim, 1 aydan sonra gerçekten dikkati dağılıyor o oyuncağa, o kadar para verip satın alana kadar o paraya 3 oyuncak kiralarım değişik değişik oynar.
Fatmacım dişe yorma o belirtileri, Selincik üşütmüş, inşallah en kısa zamanda iyileşir. Kerem de hala sümüklüböcek gibi dolanıyor ortalarda

canım ben değil doktor dişe yordu , doktoru aradık kusma , günde bir kez ishal ve iştahsızlık var ayrıca burnuda akıyordu ama bugün tıkandı dedik damakalrında beyzlık varmı dişden olabilir dedi ? ben sürekli burun spreyi kullanıyordum birde coldmix sürüyordum yatağına , ateşlenince calpol verdim soğukalgınlığı içinde katarin içirdim dedim tamam yapılması gerekenleri yapmışsın bir iki gün böyle devam eder 3 gün içinde değişiklik olmazsa getirin , eğer ishal ve kusma artarsa hemen getirin dedi şimdi yarında aynı derdi devamederse gideceğim doktora ki zaten muayene tarihi geldi bu ay bir hafta erken olsun :)

Hoşgeldin Seyhancım, seni aramızda görmek ne güzel, özlendin elbette, kuzucukta iyidir inşallah...

Şebnemcim, biizm doktor bana Aptamil Junior diye bir süt var ya, ondan verebilirsin artık demişti, ben henüz vermedim ama bu ay deneyecem artık, sende bi dene istersen ve yoğurt ver, inek sütünü ben hiç denemedim, o konuda bişey diyemiycem..

Yazgıcım, çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış, ben en çok korktuğum şeylerden biridir arkadan birinin bize çarpması, 2 dk. lık bir mesafe bile olsa ön koltuğa asla oturmam, arka koltukta da mümkün olduğunca kucağımda taşımamaya özen gösteriyorum, oto koltuğuna bağlıyorum İklimi, bu da sana iyi bir ders olmuştur, daha dikkatli olmak lazım artık, sonuçta eşlerimiz arabayı ne kadar dikkatli kullansa da karşı yönden gelen yada arkadan gelen araçlara güven olmaz trafikte..

Sana da geçmiş olsun, inşallah bulursunuz arabayı, bu arada kendimi dışlanmış gibi hissediyorum diye yazmışsın bir yerde, ben sana o kadar cevap yazıyorum, görmüyorsun demek, sensiz bu topik olur mu dedim, delüüü dedim :)))

Ben İklime almıştım, 6.aydan beri kullanıyor, şu anda boyu fazla uzun olmadığı için hala sürebiliyor ama daha çok üzerine oturup sürmeyi seviyor İklim, bu aydan sonra almasanda olur yani, Aylinin yazdıklarına katılıyorum o kadar para vermeye gerek yok, kiralamak en iyisi..

Günaydın arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 2010 mart annesiyim daha öncede yazmıştım ama cevabını göremedim coldmix ne işe yarıyo bilgi verebilirmisin...

Günaydın, güzel haftalar arkadaşlarım,

Çok yorgun, ama daha önemlisi çok moralsiz başladım yeni haftaya, Allah beterinden saklasın.
Doruk hala keyifsiz, nezle geniz akıntısına çevirdi galiba, huysuzlanıp duruyor. Cumartesi doktora götürdük, bir ayda 3 cm uzamış, 74 cm olmuş, motor gelişimi, algıları vb acayip hızlı gelişiyor dedi doktorumuz, ama kilosu hala 7800, hiç almamış! Gerçi tartıda zaptetmek mümkün olmadı, belki biraz sapma vardır ama ne kadar sapabilr ki? 9 aylık bebek 7800 olur mu yahu ! Doktorumuz gelişimi çok iyi, yemek de yiyor diyorsun, bu hareketlilikle kilo almaz bu, sıkma canını dedi de, ben bozuldum tabi.

Sonra dün akşam üzeri itibariyle, annem yine rahat durmamak suretiyle hastanelik oldu, bel kaput, en az bir hafta kesin yatak istirahati. Delirdim tabi, izin almam mümkün değil, ay sonu, işlerimin en kritik olduğu zamanlar, başladım ağlamaya. Eşim dedi ki annem zaten bu hafta gelecekti, arayayım hemen gelsin. Allah kimseyi kimseyi muhtaç etmesin kızlar, 6 yılda bir defa ona ihtiyacım oldu, işleri varmış, çarşambadan önce gelemezmiş! Sonuç olarak, bugün babası bakıyor. Az önce ağlamaklı halime genel müdür denk geldi, noldu dedi, anlattım, sen işlerini ayarla da yarın gelme o zaman dedi, sağolsun...

Bu arada alıntıdan Yazgı'nın kaza geçirdiğini gördüm. Çok büyük geçmiş olsun, Allah korumuş Alp'imi, verilmiş sadakanız varmış. Rabbim beterinden korusun. Bu hepimize ders olsun arkadaşlar, kısa mesafesi falan yok bu işin, bebeklerle ön koltuğa oturmak büyük risk, hiç birşey için bu riske girmeye değmez.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun,benim paşamda çok haraketli ve 2 kez üst süte hasta olunca biraz kilo verdi şuan 8,574 gr boyu da 71 cm idi bayram öncesi doktorumuza gittiğimizde...Bence kilosu aşırı geride değil ki canım Allah'ım esirgesin beterinden korusun...

Hoşgeldin Seyhancım, seni aramızda görmek ne güzel, özlendin elbette, kuzucukta iyidir inşallah..

bende şükür kavuşturana diyorum iyi şükür teyzesi sizlerde iyisinizdir inşallah

burcum günaydın öncelikle doruk paşaya geçmiş olsun
kaynanatörüne zaten sinirlisin daha fazla sinirlendirmiyim sni bişey yazmıycam o yüzden umarım annen bir an önce iyi olur
allah kolaylık versin bi hal çare bulursunuz inşallah gerçi çarşamba gelirim demiş üzülme canımcım aklın evde şimdi anlıyorum canım ne diyim bilemedim

Son düzenleme:

Seni çok iyi anlıyorum ben de hafta sonunu Kerem in ağzına sürekli bişeyler tıkıştırmakla geçirdim, kilo konusu çok moral bozuyor, bana da doktor bir aylık olabilir ama bu ay dikkat edelim demişti, tabi ben onu "ana ol da çocuğuna adam gibi bak" anlamına yorduğum için çocuğu besiye çektim ama o da inadına eskiden daha az yiyor .
Annene geçmiş olsun, kayınvalideni arattığına göre durum gerçekten vahim demek, hadi yarını idare ettin sonra nolcak annen 3. gün ayaklanabilecek mi? dualarımız annen için şekercim.

Heee yarım anlamışım kaynanan çaşamba geliyormuş iyi hadi bakalım inşallah güzel bakar.
Ben bugün çok sinirliyim bişey de olmadı ama içten gelen bir sinir bu

günaydın arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 2010 mart annesiyim daha öncede yazmıştım ama cevabını göremedim coldmix ne işe yarıyo bilgi verebilirmisin...

günaydın cnm cold mix viks gibi bişi ama daha hafif ve ebbek için ideal yatağına yada kııyafetinin yakalarına sürdüğün zaman nefesini ferahlatıyor ama ölçülü sür çok sürersen rahatsız ediyor ... Ayrıca ben senin yazıalrını okuyorum ne zmaandır dikaktimi çekiyrosun ama hiç cevam yazmamışmıyım sana allah allah :) istanbuldamısın peki ?

Tşk ederim cevabın için canım :) Ben daha önce istanbulda oturuyordum eşimin işi nedeni ile yurtdışına taşındık Türkmenistana yani daha sonra ben hamile kaldım süpriz bi şekilde :) ordaki doktorları pek sevememdim annemin yanına geldim doğumu yaptım şuan bebişimin aşılarının bitmesini bekliyoruz son bi aşımız kaldı 1 yaş aşısı ondan sonra dönüş var tekrar...Ama inşallah oturum yerimiz İstanbul tabi,İstanbul Beyliksüzü, evimizi açıcaz yakın mı olur uzakmı onu bilmiyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…