- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.161
bende şükür kavuşturana diyorum iyi şükür teyzesi sizlerde iyisinizdir inşallah
burcum günaydın öncelikle doruk paşaya geçmiş olsun
kaynanatörüne zaten sinirlisin daha fazla sinirlendirmiyim sni bişey yazmıycam o yüzden umarım annen bir an önce iyi olur
allah kolaylık versin bi hal çare bulursunuz inşallah gerçi çarşamba gelirim demişüzülme canımcım aklın evde şimdi anlıyorum canım ne diyim bilemedim
Seni çok iyi anlıyorum ben de hafta sonunu Kerem in ağzına sürekli bişeyler tıkıştırmakla geçirdim, kilo konusu çok moral bozuyor, bana da doktor bir aylık olabilir ama bu ay dikkat edelim demişti, tabi ben onu "ana ol da çocuğuna adam gibi bak" anlamına yorduğum için çocuğu besiye çektim ama o da inadına eskiden daha az yiyor .
Annene geçmiş olsun, kayınvalideni arattığına göre durum gerçekten vahim demek, hadi yarını idare ettin sonra nolcak annen 3. gün ayaklanabilecek mi? dualarımız annen için şekercim.
Heee yarım anlamışım kaynanan çaşamba geliyormuş iyi hadi bakalım inşallah güzel bakar.
Ben bugün çok sinirliyim bişey de olmadı ama içten gelen bir sinir bu
günaydın, güzel haftalar arkadaşlarım,
çok yorgun, ama daha önemlisi çok moralsiz başladım yeni haftaya, allah beterinden saklasın.
Doruk hala keyifsiz, nezle geniz akıntısına çevirdi galiba, huysuzlanıp duruyor. Cumartesi doktora götürdük, bir ayda 3 cm uzamış, 74 cm olmuş, motor gelişimi, algıları vb acayip hızlı gelişiyor dedi doktorumuz, ama kilosu hala 7800, hiç almamış! Gerçi tartıda zaptetmek mümkün olmadı, belki biraz sapma vardır ama ne kadar sapabilr ki? 9 aylık bebek 7800 olur mu yahu ! Doktorumuz gelişimi çok iyi, yemek de yiyor diyorsun, bu hareketlilikle kilo almaz bu, sıkma canını dedi de, ben bozuldum tabi.
Sonra dün akşam üzeri itibariyle, annem yine rahat durmamak suretiyle hastanelik oldu, bel kaput, en az bir hafta kesin yatak istirahati. Delirdim tabi, izin almam mümkün değil, ay sonu, işlerimin en kritik olduğu zamanlar, başladım ağlamaya. Eşim dedi ki annem zaten bu hafta gelecekti, arayayım hemen gelsin. Allah kimseyi kimseyi muhtaç etmesin kızlar, 6 yılda bir defa ona ihtiyacım oldu, işleri varmış, çarşambadan önce gelemezmiş! Sonuç olarak, bugün babası bakıyor. Az önce ağlamaklı halime genel müdür denk geldi, noldu dedi, anlattım, sen işlerini ayarla da yarın gelme o zaman dedi, sağolsun...
Bu arada alıntıdan yazgı'nın kaza geçirdiğini gördüm. çok büyük geçmiş olsun, allah korumuş alp'imi, verilmiş sadakanız varmış. Rabbim beterinden korusun. Bu hepimize ders olsun arkadaşlar, kısa mesafesi falan yok bu işin, bebeklerle ön koltuğa oturmak büyük risk, hiç birşey için bu riske girmeye değmez.
fatma faceteki fotolarınızı çok beğendim,selin sanki babaya da benziyor ya da babaya dönmeye başlamış tipi ne dersin?
seyhanım, canım, hoşgeldin, çok özlettin...
Yerleştin mi, rahat mısın, memnun musun yeni evinden?
Serhan kuzum nasıl?
çarşamba da kesin değilmiş ama büyük ihtimalle gelir. Gelse de işe yarar mı orası meçhul, görecez.
aylin, aynen doruk da cumartesiden beri daha az yiyor, ben de sinir oluyorum. Ama doktor ısrarla, boyu, baş büyümesi, zihin gelişimi çok iyi, kilo aldırıcam diye çocuğu büsbütün nefret ettirme dediği için kendimi frenlemeye çalışıyorum. Güldürüp tıkıyordum ağzına, öğrendi artık, elimde kaşık varsa, ağzını açmadan gülüyor :)
duaların için teşekkürler... Kayınvalidemi ben aratmadım aslında, bana kalsa aramazdım, oğlu aradı, aldı cevabını oturdu, iyi oldu, bana laf vermiş oldu. şimdi kendisine muhtaç olunması halinin keyfini çıkarıyor cadı, inşallah annem düzelir de, on da avcunu yalar.
kayınvalideme mi sinirlendin acaba :)))
Fatma, benim de aklıma ilk Aylin geldi zaten, elimde olmadan güldüm, hadi bakalım Aylin'e dediklerini kendin uygula şimdi diye :) Evet boyu güzel uzamış, e güzel de yiyor, bakalım gelecek ay nolacak...
Sağol canım, söylemen yeter, valla şu an kayınvalideme telefon açıp tamam gelmenize gerek kalmadı diyebileceğim bi mucizeye o kadar ihtiyacım var ki...
nazarım deymesin benim oğlan 2 gündür pek bi iştahlı cumartesi mesela sabah yumurta sarısı 1 kaşık yoğurt yarım dilim tam tahıllı ekmek labne peyniri kahvaltı maması öğlen pirinçli yoğurt tam 1 kase ve yarım kase kadar karnıbahar öğleden sonra muhallebi akşam bir kase tavulku pilav yarım kase yoğurt yedi gece de 3 kere 150 cc mama yedi
kendi adıma geçen birkaç haftaya kadar bende buna benzer bir program izliyordum ama şimdi daha çok ev yemeğine daha az mamaya yöneldim mesela dün öğlen bize köfte yaptım onada baharatsız tuzsuz ayırdım pişirdim dişi olmadığından çatalla ezdim verdim ve benim bebeğimin kilo problemi vardı ama evde kendi takiplerimde bu ayki kilosunun güzel olduğunu farkettim şimdi ona ayrı yemek pişirmiyorum kendimize ne pişirirsem baharat tuz koymadan ona ayırıyorum bizim beslenmemiz böyleYemek konusunda benide biraz aydinlatirmisiniz kizlar...dogrumu yapiyorum yanlismi hiiiiic bilmiyorum...
Sabahlari 100cc 8 tahilli balli mamanin icine 1 yumurta sarisi, 1 kasik labne peyniri, 1 kasikda pekmez katiyorum bunu yiyor.
Öglenleri 1 kase Corba (oda bazen zorla ve hepsini bitirmiyor malesef)
Aksamlari Muhallebi 100cc galiba
Biz yerken yediklerimizden onada az az veriyorum
günde 1 tane Danone Yogurt
bide gün ve gece boyunca hala 2 Saatte bir emmek istiyor, yemek yemis olsa bile.
Böyle devam edelimmi yoksa farkli olarak ne yapayim?
Boyu 75cm Kilosuda 8950 (kendim evde ölctüm ikisinide) ve cok fazla hareketli bir Bebek Tugra
En son Agustosda doktora gittik, 1 yasina yaklasinca bidaha gelin dedi doktor, o yüzden gelisimi iyimi pek emin olamiyorum
FATMACIM sen ne kadar bu işe heycan duyar iyi olacağını düşünürsen o kadar iyi oluyor sudanın nasıl biyer olduğunu tahmin bile edemezsin ama çok mutlu günler yaşadım çok güzel arkadaşlıklarım oldu hatta kardeşten öte bir dostum var hala çok sık görüşürüz sen umutlu ve heycanlı ol gerisi geliresincim eşimle son konuşmamız şu oldu : almanyada yaşarım gideriz ok ama asla annenlerle oturmam kira vermeye razıyım mutlaka ayrı bir dünyamız olacak onlarla sürekli değil istediğimiz zamanlarda görüşeceğiz ,
ben kendi annemle bile bu yakınlıkta rahatsız olabiliyorum kaldıki kayınvalide görümce kesinlikle hayır dedim ve beni anladı şimdi bu şartlar altında araştırmasını yapacak ocaktan sonra başvurusunu yapacak bakalım kısmet bundan sonrası benden çıktı
ve bundan sonra yarın gidiyoruz diyene kadar bana bu konudan bahsetme dedim :) gına geldi çünki :) hayrılısı diyorum artık mevlam ayrdımcımız olsun belkide çok güzel günler olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?