2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seyhanım, canım, hoşgeldin, çok özlettin...
Yerleştin mi, rahat mısın, memnun musun yeni evinden?
Serhan kuzum nasıl?

Çarşamba da kesin değilmiş ama büyük ihtimalle gelir. Gelse de işe yarar mı orası meçhul, görecez.

Aylin, aynen Doruk da cumartesiden beri daha az yiyor, ben de sinir oluyorum. Ama doktor ısrarla, boyu, baş büyümesi, zihin gelişimi çok iyi, kilo aldırıcam diye çocuğu büsbütün nefret ettirme dediği için kendimi frenlemeye çalışıyorum. Güldürüp tıkıyordum ağzına, öğrendi artık, elimde kaşık varsa, ağzını açmadan gülüyor :)
Duaların için teşekkürler... Kayınvalidemi ben aratmadım aslında, bana kalsa aramazdım, oğlu aradı, aldı cevabını oturdu, iyi oldu, bana laf vermiş oldu. Şimdi kendisine muhtaç olunması halinin keyfini çıkarıyor cadı, inşallah annem düzelir de, on da avcunu yalar.

Heee yarım anlamışım kaynanan çaşamba geliyormuş iyi hadi bakalım inşallah güzel bakar.
Ben bugün çok sinirliyim bişey de olmadı ama içten gelen bir sinir bu

Kayınvalideme mi sinirlendin acaba :)))

canım çok üzüldüm yaa keşke yakın olsa yarından itibaren bende izinliyim bakardım doruğuma o pis kaynanantörede muhtaç olmazdık doruk kilo almasada boyu uzamış daha cuma günü aynı şeyler hakkında sen ayline teselli veriyordun hatırla canım üzülme ...

Yazgının kaza geçirdiğini görmedim hemen bakıyorum çok üzüldüm yaa neyseki anladığım kadarı ile ucuz atlatmış ..

Fatma, benim de aklıma ilk Aylin geldi zaten, elimde olmadan güldüm, hadi bakalım Aylin'e dediklerini kendin uygula şimdi diye :) Evet boyu güzel uzamış, e güzel de yiyor, bakalım gelecek ay nolacak...
Sağol canım, söylemen yeter, valla şu an kayınvalideme telefon açıp tamam gelmenize gerek kalmadı diyebileceğim bi mucizeye o kadar ihtiyacım var ki...

Canlar 4 Aralık da hepinizi evime bekliyorum internetim bozuk ablamdan yazıyorum şu an
En kısa zamanda vaktim olunca hepinize adresi postalayacağım olmazsa telefonla mesajla bildireceğim
siz konuyu gündemde tutun olur mu
şimdi çıkmam gerek hoşca kalın...

günaydın datlularım
BURCUCUM canım çok üzüldüm annen içinde senin içinde umarım bi an önce iyleşir annen
YAZGIM şekerim çok geçmiş olsun çok yakın zamanda aynı korkuyu yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni allah beterinden korusun
başka bişiler daha vardı ama unuttum alıntı yapmayınca
AYLİNİM bebem beni sormuşsun cum akşamı kocam bana son dk golü attı ve yemeğe misafir çağırdı ev batmıştı ve ben 6 da çıkabildim işten balık pişirttim dışarda ama eve gidip meze salata ve pilav yapmama ortalığı toplamam sofra hazırlamam gerekiyordu kendisine çok kızamadım çağırmak zorunda kalmış ama en azından oğlanı alsaydı ben işimi yapsaydım daha iyiydi az sorunlu bir haftasonu geçirdik ama uzun sürmez dün gece hiç uyumadık oğlan bağırarak uyandı sürekli diş sanırım jel sürdüm ama etki etmedi dağılmış durumdayım yani bide dün görümcemler kahve içmeye geldi gerim gerim gerip gitti kıl ve bu arada öğrendim ki tartışmamızdan annesine ve ablasına söz etmiş bide bana aramızda yaşanan aramızda kalsın konuşması yapıyordu alıcam ifadesini bi uygun zamanda

bu arada burda rota virüsü salgını var hasteneler bebeklerle dolup taşmış durumda bankalardan bikaç arkadaşımın çocukları yatırılmış ben aşı yaptırdım ama yinede korkuyorum onların hepsi aşısızmış

fatma faceteki fotolarınızı çok beğendim,selin sanki babaya da benziyor ya da babaya dönmeye başlamış tipi ne dersin?

canım babasının kopyası doğduğundan beride öyle bana benzeten bi sizler varsınız kk daki arkadaşlarımın dışında gören herkes aynı baba diyor :) bende elleri ayakları bana benziyor felan diyerek idare ediyorum :)

Valla inanmayacaksınız ama ben karbonhidrata yüklendim, bir de hani iştahlı, yiyor falan diyoruz ama galiba bizimkiler fazla yemiyor miktar olarak bugün pekmezli kek tarifi bakıcam nette ondan yapıcam ısıra ısıra yesin

FATMA canım almanya mevzuunuz yine gündeme gelmiş ben 2 sene yurt dışında yaşamış biri olarak üstelik de sudanda bunun o kadar da korkunç olmadığını düşünüyorum ha kayınvalideyle aynı evde kalacaksanız o biraz sıkıntı yaratabilir ne kadar aranız iyi olsada ev ev üstüne olmuyor bizim ilişkimiz bu yüzden yıprandı kayınvalidemle eksileri olduğu kadar artıları da var ki bana sorarsan türkiye için de geçerli bu eksi ve artılar benim şu an almanyada yaşıyan ve bunun gurbet gibi olmadığını düşünen arkadaşlarım var bu biraz hayata nasıl baktığınla ilgili ben düzeni ve sırada hayatı sevmeyen biri olarak bunu renk olarak görüyorum bence sende bi deneme süresi yaşayıp hayatını renklendirebilirsin

nazarım deymesin benim oğlan 2 gündür pek bi iştahlı cumartesi mesela sabah yumurta sarısı 1 kaşık yoğurt yarım dilim tam tahıllı ekmek labne peyniri kahvaltı maması öğlen pirinçli yoğurt tam 1 kase ve yarım kase kadar karnıbahar öğleden sonra muhallebi akşam bir kase tavulku pilav yarım kase yoğurt yedi gece de 3 kere 150 cc mama yedi

Burcucum, çok geçmiş olsun annene ve Doruğuma, inşallah en kısa zamanda toparlar annen, kayınvalidene de sinir oldum yine, gezmeye gel hadi deseniz koşa koşa gelir cadı, neyseki yarın için izin vermiş müdürün, bende cuma günü izinliydim evde İklime baktım biliyorsun, kayınvalide cumartesi akşamı bize geldi cuma günü tüm gün izinli ve evde olmama bozuldu, ona hiç söylemedim ve görünmedim de, heheheh yaşasın kötülük :)))

Dorukcum da kilo almayıp boy uzatanlardan demek, bende bu ay İklimi kontole götürdüğümde neler görüp duyacam bakalım, siz böyle yazınca evde hafta sonu tarttım İklimi kilo almış gibi görünüyor ama benim kızında boyu fazla uzamıyor sanırım, gözüme kısa gibi görünüyor nedense..

Heh işte dediğimi Esin doğruladı, ben iştahlı zannediyormuşum Kerem i herşeyden yiyor ama bu kadar değil, ben de artık ev yemeklerine hızlı bir geçiş yapıyorum

Fatma izine ne zaman ayrılıyorsun, 4 Aralıkta Ankara da buluşma ayarladık Ankaralı hatunlarla, sende gelebilecek misin, gerçi aynı gün İstanbullu analarda buluşuyor ama..?

Yemek konusunda benide biraz aydinlatirmisiniz kizlar...dogrumu yapiyorum yanlismi hiiiiic bilmiyorum...

Sabahlari 100cc 8 tahilli balli mamanin icine 1 yumurta sarisi, 1 kasik labne peyniri, 1 kasikda pekmez katiyorum bunu yiyor.
Öglenleri 1 kase Corba (oda bazen zorla ve hepsini bitirmiyor malesef)
Aksamlari Muhallebi 100cc galiba

Biz yerken yediklerimizden onada az az veriyorum
günde 1 tane Danone Yogurt
bide gün ve gece boyunca hala 2 Saatte bir emmek istiyor, yemek yemis olsa bile.

Böyle devam edelimmi yoksa farkli olarak ne yapayim?

Boyu 75cm Kilosuda 8950 (kendim evde ölctüm ikisinide) ve cok fazla hareketli bir Bebek Tugra
En son Agustosda doktora gittik, 1 yasina yaklasinca bidaha gelin dedi doktor, o yüzden gelisimi iyimi pek emin olamiyorum

Son düzenleme:
esincim eşimle son konuşmamız şu oldu : almanyada yaşarım gideriz ok ama asla annenlerle oturmam kira vermeye razıyım mutlaka ayrı bir dünyamız olacak onlarla sürekli değil istediğimiz zamanlarda görüşeceğiz ,
ben kendi annemle bile bu yakınlıkta rahatsız olabiliyorum kaldıki kayınvalide görümce kesinlikle hayır dedim ve beni anladı şimdi bu şartlar altında araştırmasını yapacak ocaktan sonra başvurusunu yapacak bakalım kısmet bundan sonrası benden çıktı

ve bundan sonra yarın gidiyoruz diyene kadar bana bu konudan bahsetme dedim :) gına geldi çünki :) hayrılısı diyorum artık mevlam ayrdımcımız olsun belkide çok güzel günler olur :)

kendi adıma geçen birkaç haftaya kadar bende buna benzer bir program izliyordum ama şimdi daha çok ev yemeğine daha az mamaya yöneldim mesela dün öğlen bize köfte yaptım onada baharatsız tuzsuz ayırdım pişirdim dişi olmadığından çatalla ezdim verdim ve benim bebeğimin kilo problemi vardı ama evde kendi takiplerimde bu ayki kilosunun güzel olduğunu farkettim şimdi ona ayrı yemek pişirmiyorum kendimize ne pişirirsem baharat tuz koymadan ona ayırıyorum bizim beslenmemiz böyle
FATMACIM sen ne kadar bu işe heycan duyar iyi olacağını düşünürsen o kadar iyi oluyor sudanın nasıl biyer olduğunu tahmin bile edemezsin ama çok mutlu günler yaşadım çok güzel arkadaşlıklarım oldu hatta kardeşten öte bir dostum var hala çok sık görüşürüz sen umutlu ve heycanlı ol gerisi gelir

canım ben yarından ittibaren izin istedim akşam netleşecek , eşimelde ankara buluşmasını konuştum kabul etti , ama aynı gün ayarlamanızda muhteşem olmuş yani :) şaka gibi :) işyerinden haber gelsin izinlerim tamam ise ankaraya gideceğim izinlerim yoksa istanbuldakielrle buluşacağım ki ikisinide çok istiyorum , keşke kıymette ( frambuaz ) gelebilse ankaraya ne güzel olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…