2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esin, sağol canımcım...
İyi yapmışsın kocaman adama kızmamakla, mecbur kalmış. Ama evde olan biteni anlatması hoş değil, hadi o anlattı, öbürlerinin bunu belli etmesi hiç hoş değil, zaten çok sinirliyim, alırım paçalarını aşağı!

Konu gündemdedir, 4 Aralık'ta Pınar'a didiyoooozzz :)))

Ama karnı acıkmışsa yiyor, kahvaltısı, meyvesi, muhallebisi çorbası 3/4 kaseden aşağı düşmüyor, bazen yoğurdunu az yiyor sadece. Ayrıca bizim yediklerimizden de veriyorum.

Oyy, maaşallah, yarasın güzel gözlü bebekime :) Doruk'un bunlardan eksiği sadece biberon maması, onu da anne sütü ile takviye etmeye çalışıyorum ama 150 cc çıkmıyordur herhalde bir seferde.

Yaseminim, sağol canım... Kayınvalidem iş yapmaktan nefret eder, Doruk'a da bakmak değil, sevmek istiyor zaten, gelip kucağında eğleyecek, mamasını hazırlayacak, altını değiştirecek, saatlerce uyutmaya çalışacak, yemiyor bir tarafı!

Valla bizim tembel pipililer almadıktan sonra, yürümesine ramak kalmış İklim kilo almamışsa bile şaşırmam ben, iyi besleniyor sonuçta, inşallah almıştır seni rahatlatacak kadar :)

burcum ,
kaynanana bugün ve mümkünse hiç bi zaman gelmene gerek yok demek ne güzel olurdu :)

İlk defa gelmesine gerek oldu, ahh be kadar, yapmayacaktın bana bunu :)

Fatma izine ne zaman ayrılıyorsun, 4 Aralıkta Ankara da buluşma ayarladık Ankaralı hatunlarla, sende gelebilecek misin, gerçi aynı gün İstanbullu analarda buluşuyor ama..?

Takımdan oyuncu çalmayın bea :))

Bişey sorucam artık normal yoğurda geçen var mı? yoksa herkes mayalamaya veya bebek yoğurdu almaya devam mı ediyor?

Hala mayalıyoruz. Hatta güvenilir bi yerden hakiki inek sütü buldum, ikidir onunla mayalıyoruz, içine de bizim hoşaftan karıştırıyorum, bayılıyor Doruk. Şimdilik hazır vermeyi düşünmüyorum.

Canım meyve eksik gibi bu menüde, naçizane...

Hayırlısı hakkınızda, kayınvalideyle oturmayı sakın kabul etme, ucunda milyarlar olsa da kabul etme, kararlılığını sürdür, daha da bişi demem.

mangonun sitesinde geziyorum acayip bişiler alasım var ama denemeden cesaret edemiyorum bu arada şu ilk arabam varya fisher price ın ondan kullanan var mı nasıl kullanışlı mı o paraya değer mi

BURCUCUM onlar eltime söölemiş ben ordan duydum sinir de oldum bide bana ahkam kesiyo dışarı taşımayalım die neyse uygun bi dille bildiğimi söölicem o zaten utanır yaptığından

Bu konuda sana katılıyorum çok haklısın halam hep der güzel bakarsan güzel olur , eşimde gezip öğrenmeyi eğlenmeyi çok sever çok neşeli iyi bir aile reisidir ama istanbul türkiye gibisi bana göre yok , saol canım desteğin için inşallah hayırlısı olsun ne diyim :)

kuzular serhan müsade etmiyo pc yaklaşınca üstüme atlıyo tabii alıştı iki aydır sürekli birlikte oyun oynuyoruz şimdi ilgiyi başka biyere vermemi istemiyo uyuyunca bakarım artık
burcum sağol yerleştim memnunum tek sorun biraz dağ başı araban yoksa hayat yok şuan yeni yerleşim yeri olduğu için
serhan isyan ediyo öptüm şimdilik

mangonun sitesinde geziyorum acayip bişiler alasım var ama denemeden cesaret edemiyorum bu arada şu ilk arabam varya fisher price ın ondan kullanan var mı nasıl kullanışlı mı o paraya değer mi

Canim biz Chicconun bu arabasini aldik...
Bu sekilde kullanirsa oturdugu yerde sallaniyor...
Altindaki ve yandaki parcalar sökülüyor normal araba gibi binebiliyor..
Ama iterek yürümesi icin tavsiye etmiyorum, cünkü araba cocukdan hizli gidiyor yani pek kullanisli degil o sekilde.
Bildigim kadariyla diger itmeli arabalarda genelde öyle...
Esim simdi tekerlerine Lastik dolayacak o zaman yavasliyormus.

bak bunu görmemiştim saol canım bizim yürüteçte sallanan cinsten ama onu sevmiyo yürüteçten sıkıldı böyle bişey alayım diyodum bende bakayım buna

Keşke benim eşim yurtdışına taşınıyoruz dese bu aralar antalya ya mı taşınsak diyor, ben de önce orda iş bul da ondan sonra taşınma kararı al diyorum

günaydın hepinize
geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum.feci, bir korkuydu.ama bana çok iyi ders oldu.

BURCU annene geçmiş olsun.kayınvalidenin gelmemesine sevin bence canım.koz oldu sana.sanki lütfediyor.normalde afedersin g.t ata ata geliyor,istenmediğini bile bile kalıyor.şimdi işi mi varmış?hayret.gün gelir yanına kalmazDORUK kuzumun kilo olayına gelince canım biliyorum üzülüyorsun ama bak boyu güzel uzamış,gerçi nedesem boş ben olsam sanki üzülmeyip,takmayacak mıyım?Alp in de son zamanlarda yemek yeme ile sorunu var.zorla yiyor.

AYLİN Alp dün gece 1:45 te yattı:96:
ayrıca yoğurdu bebek yoğurtlarından alıyorum.bende size soracaktım bugün neyepıyorsunuz diye.

SEYHANhoşgeldin hayatım özlettin kendini.iyi olmanıza sevindim.

Ben de gördüm bunu geçenlerde ama sadece bisiklet sanmıştım, yürüteç mi bu ve ayakta tutunup ilerleyeceği bi şekle giriyor mu?

Esin, Mango'nun kendisinde de acayip güzel şeyler var, fakat gereksiz şekilde pahalı... Ordaki tek parça fiyatına 3 tane elbise aldım ben hafta sonu, kendi haline bir dükkandan, baktım tahminimden az para harcadım, gittim bi de kaban aldım Ayakkabıdan başka hiç birşeye çok para veremiyorum ben :)

Keşke benim eşim yurtdışına taşınıyoruz dese bu aralar antalya ya mı taşınsak diyor, ben de önce orda iş bul da ondan sonra taşınma kararı al diyorum

ayy keşke banada dese:89:

içten gelen sinirin ne alemde?
birde yine senden şaşırtıcı bir demeç okudum.
"pekmezli kek yapacağım.ısıra ısıra yesin":44:
şaırtmaya devam ediyorsun beni Aylin.

Son düzenleme:
Yazgı valla ne diyeyim ki şimdi,zor be arkadaşım, bizimki de 11 de uyuduğundan sabah ben giydirirken çok mızmızdı ,bakıcısında bi uyumuş 10a kadar,Alp in gece uykusuna geçmesi için bişeyler yapman lazım ama ne bilmiyorum? :44: bir de sürekli huy değiştiriyorlar ama deneyimsiz olduğumuzdan nedenlerini anlayamıyoruz sanırım

Burcu canım annene de DOruk paşaya da geçmiş olsun. Kaynana meselesini de boşver cnm yaa, nasılsa gelecekti hiç yoktan çıkmadı yani bu sefer:))

Fatma hakkınızda hayırlısı olsun cnm. Aslında bi süre yurtdışında yaşamanın çok ta kötü olmadığını düşünüyorum ben de. Ortada sadece kaynana mevzuu var, alışmışsın uzak olmaya çünkü. Ama bence topu eşine bırakman da iyi olmuş sonradan seni suçlamasın

Ben artık yoğurt mayalamıyorum çünkü Eymen yemiyor. sütaşınkini zaten hiç sevmemişti arada bazı yemeklere normal yoğurt katarak veriyorum ama, ıspanak ve brokoli gibi. Ben bu bebelerin yedikleri miktarları duyunca zaten Eymenin yaşıyor olabilmesine bile hayret ediyorum. Eymen her öğüne ağzını açmaz zaten açtıklarında da taş çatlasa bikaç kaşık. İştahının açılbileceğine dair pek ümidim yok artık

Ben de gördüm bunu geçenlerde ama sadece bisiklet sanmıştım, yürüteç mi bu ve ayakta tutunup ilerleyeceği bi şekle giriyor mu?

Evet ayakta tutunup gidebiliyor ama dedigim gibi bebekden hizli gidiyor, öyle olmasi pek hosuma gitmedi...
Ama yaza dogru felan rahatlikla disardada kullanilabilir...su sekillerdede kullanilabiliyor

AYLİN ne kızıyon şekerim hızınıza yetişemiyorum geçmişihoplaya zıplaya okuyorum bende benim içinde yaz ne var yane
BURCUM şekerüm bende çok pahalı buldum bu arada geçen sene mangodan aldığım triko elbiselerim giyilmez durumda renkleri fln soldu biri mor biri kırmızı renk falan kalmadı kalitede yok yani bende almicam galiba
bakın bende chicco da şunu beğendim
Quattro 4 Fonksiyonlu Oyuncak

Benim eşim de işleri ayarladım, herşey tamam, İzmir'e, Muğla'ya, Ayvalık'a taşınıyoruz diye gelse... Hatta senin işin de hazır, evden çalışacaksın, çocuğun bakımı için de kimseye muhtaç olmayacaksın dese aynı anda... Çok şey mi istiyorum

Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya, öyle olmuş... Şükürler olsun ki, Alp'imin canı yanmadan atlatmışsınız, ilk cümleni okurken çok korktum, daha kötüsü geldi aklıma...

Kayınvalidem için söylediklerine harfiyen katılıyorum, ama ben de onun burnundan getirecem bunu. Şimdi kendisini ilk gördüğümde tebessüm edip hoşgeldiniz demem gerekiyor ya, onu nasıl yapacam hiç bilmiyorum.
İştahsızlık ortak sorun galibe bu aralar, her öğünde değil ama, bazı öğünleri Doruk da zor yiyor. Sağlıklı işte, takmayacam, ben de çok zor kilo alırmışım küçükken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…