- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.181
günaydın datlularım
BURCUCUM canım çok üzüldüm annen içinde senin içinde umarım bi an önce iyleşir annen
YAZGIM şekerim çok geçmiş olsun çok yakın zamanda aynı korkuyu yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni allah beterinden korusun
başka bişiler daha vardı ama unuttum alıntı yapmayınca
AYLİNİM bebem beni sormuşsun cum akşamı kocam bana son dk golü attı ve yemeğe misafir çağırdı ev batmıştı ve ben 6 da çıkabildim işten balık pişirttim dışarda ama eve gidip meze salata ve pilav yapmama ortalığı toplamam sofra hazırlamam gerekiyordu kendisine çok kızamadım çağırmak zorunda kalmış ama en azından oğlanı alsaydı ben işimi yapsaydım daha iyiydi az sorunlu bir haftasonu geçirdik ama uzun sürmez dün gece hiç uyumadık oğlan bağırarak uyandı sürekli diş sanırım jel sürdüm ama etki etmedi dağılmış durumdayım yani bide dün görümcemler kahve içmeye geldi gerim gerim gerip gitti kıl ve bu arada öğrendim ki tartışmamızdan annesine ve ablasına söz etmiş bide bana aramızda yaşanan aramızda kalsın konuşması yapıyordu alıcam ifadesini bi uygun zamanda
Esin, sağol canımcım...
İyi yapmışsın kocaman adama kızmamakla, mecbur kalmış. Ama evde olan biteni anlatması hoş değil, hadi o anlattı, öbürlerinin bunu belli etmesi hiç hoş değil, zaten çok sinirliyim, alırım paçalarını aşağı!
Canlar 4 Aralık da hepinizi evime bekliyorum internetim bozuk ablamdan yazıyorum şu an
En kısa zamanda vaktim olunca hepinize adresi postalayacağım olmazsa telefonla mesajla bildireceğim
siz konuyu gündemde tutun olur mu
şimdi çıkmam gerek hoşca kalın...
Konu gündemdedir, 4 Aralık'ta Pınar'a didiyoooozzz :)))
Valla inanmayacaksınız ama ben karbonhidrata yüklendim, bir de hani iştahlı, yiyor falan diyoruz ama galiba bizimkiler fazla yemiyor miktar olarakbugün pekmezli kek tarifi bakıcam nette ondan yapıcam ısıra ısıra yesin
Ama karnı acıkmışsa yiyor, kahvaltısı, meyvesi, muhallebisi çorbası 3/4 kaseden aşağı düşmüyor, bazen yoğurdunu az yiyor sadece. Ayrıca bizim yediklerimizden de veriyorum.
nazarım deymesin benim oğlan 2 gündür pek bi iştahlı cumartesi mesela sabah yumurta sarısı 1 kaşık yoğurt yarım dilim tam tahıllı ekmek labne peyniri kahvaltı maması öğlen pirinçli yoğurt tam 1 kase ve yarım kase kadar karnıbahar öğleden sonra muhallebi akşam bir kase tavulku pilav yarım kase yoğurt yedi gece de 3 kere 150 cc mama yedi
Oyy, maaşallah, yarasın güzel gözlü bebekime :) Doruk'un bunlardan eksiği sadece biberon maması, onu da anne sütü ile takviye etmeye çalışıyorum ama 150 cc çıkmıyordur herhalde bir seferde.
Burcucum, çok geçmiş olsun annene ve Doruğuma, inşallah en kısa zamanda toparlar annen, kayınvalidene de sinir oldum yine, gezmeye gel hadi deseniz koşa koşa gelir cadı, neyseki yarın için izin vermiş müdürün, bende cuma günü izinliydim evde İklime baktım biliyorsun, kayınvalide cumartesi akşamı bize geldi cuma günü tüm gün izinli ve evde olmama bozuldu, ona hiç söylemedim ve görünmedim de, heheheh yaşasın kötülük :)))
Dorukcum da kilo almayıp boy uzatanlardan demek, bende bu ay İklimi kontole götürdüğümde neler görüp duyacam bakalım, siz böyle yazınca evde hafta sonu tarttım İklimi kilo almış gibi görünüyor ama benim kızında boyu fazla uzamıyor sanırım, gözüme kısa gibi görünüyor nedense..
Yaseminim, sağol canım... Kayınvalidem iş yapmaktan nefret eder, Doruk'a da bakmak değil, sevmek istiyor zaten, gelip kucağında eğleyecek, mamasını hazırlayacak, altını değiştirecek, saatlerce uyutmaya çalışacak, yemiyor bir tarafı!
Valla bizim tembel pipililer almadıktan sonra, yürümesine ramak kalmış İklim kilo almamışsa bile şaşırmam ben, iyi besleniyor sonuçta, inşallah almıştır seni rahatlatacak kadar :)
burcum ,
kaynanana bugün ve mümkünse hiç bi zaman gelmene gerek yok demek ne güzel olurdu :)
İlk defa gelmesine gerek oldu, ahh be kadar, yapmayacaktın bana bunu :)
Fatma izine ne zaman ayrılıyorsun, 4 Aralıkta Ankara da buluşma ayarladık Ankaralı hatunlarla, sende gelebilecek misin, gerçi aynı gün İstanbullu analarda buluşuyor ama..?
Takımdan oyuncu çalmayın bea :))
Bişey sorucam artık normal yoğurda geçen var mı? yoksa herkes mayalamaya veya bebek yoğurdu almaya devam mı ediyor?
Hala mayalıyoruz. Hatta güvenilir bi yerden hakiki inek sütü buldum, ikidir onunla mayalıyoruz, içine de bizim hoşaftan karıştırıyorum, bayılıyor Doruk. Şimdilik hazır vermeyi düşünmüyorum.
Yemek konusunda benide biraz aydinlatirmisiniz kizlar...dogrumu yapiyorum yanlismi hiiiiic bilmiyorum...
Sabahlari 100cc 8 tahilli balli mamanin icine 1 yumurta sarisi, 1 kasik labne peyniri, 1 kasikda pekmez katiyorum bunu yiyor.
Öglenleri 1 kase Corba (oda bazen zorla ve hepsini bitirmiyor malesef)
Aksamlari Muhallebi 100cc galiba
Biz yerken yediklerimizden onada az az veriyorum
günde 1 tane Danone Yogurt
bide gün ve gece boyunca hala 2 Saatte bir emmek istiyor, yemek yemis olsa bile.
Böyle devam edelimmi yoksa farkli olarak ne yapayim?
Boyu 75cm Kilosuda 8950 ve cok fazla hareketli bir Bebek Tugra
En son Agustosda doktora gittik, 1 yasina yaklasinca bidaha gelin dedi doktor, o yüzden gelisimi iyimi pek emin olamiyorum
Canım meyve eksik gibi bu menüde, naçizane...
esincim eşimle son konuşmamız şu oldu : almanyada yaşarım gideriz ok ama asla annenlerle oturmam kira vermeye razıyım mutlaka ayrı bir dünyamız olacak onlarla sürekli değil istediğimiz zamanlarda görüşeceğiz ,
ben kendi annemle bile bu yakınlıkta rahatsız olabiliyorum kaldıki kayınvalide görümce kesinlikle hayır dedim ve beni anladı şimdi bu şartlar altında araştırmasını yapacak ocaktan sonra başvurusunu yapacak bakalım kısmet bundan sonrası benden çıktı
ve bundan sonra yarın gidiyoruz diyene kadar bana bu konudan bahsetme dedim :) gına geldi çünki :) hayrılısı diyorum artık mevlam ayrdımcımız olsun belkide çok güzel günler olur :)
Hayırlısı hakkınızda, kayınvalideyle oturmayı sakın kabul etme, ucunda milyarlar olsa da kabul etme, kararlılığını sürdür, daha da bişi demem.