2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Delümüsün abd ye başkan oalcağımı bilsem kaynana ile gene oturmam :) daha öncede söylemiştim bunu değil villada dublekste beyaz sarayda olsa akyanan avr aynı çatı olmazz hele görümcede var bekar dedikoducu ve psikolojik sorunlu asla olmaz ölmeden cehennem hayatı yaşatırlar bana cadolozlar ,,, böyle ben yılda bir görüyorum ne dkar çok seviyor ne kadar iyi bniyetli oalbiliyorum onalr hakkında bak bıraksın eşim öyle kalalım dimi ama aaaa .....

Delümüsün abd ye başkan oalcağımı bilsem kaynana ile gene oturmam :) daha öncede söylemiştim bunu değil villada dublekste beyaz sarayda olsa akyanan avr aynı çatı olmazz hele görümcede var bekar dedikoducu ve psikolojik sorunlu asla olmaz ölmeden cehennem hayatı yaşatırlar bana cadolozlar ,,, böyle ben yılda bir görüyorum ne dkar çok seviyor ne kadar iyi bniyetli oalbiliyorum onalr hakkında bak bıraksın eşim öyle kalalım dimi ama aaaa ..... Salak bu erkek milleti salakkkk ....

ayy keşke banada dese:89:

içten gelen sinirin ne alemde?
birde yine senden şaşırtıcı bir demeç okudum.
"pekmezli kek yapacağım.ısıra ısıra yesin":44:
şaırtmaya devam ediyorsun beni Aylin.

İş ile ilgili kötü bir dönemdeyim, yol ayrımlarındayım ama ne yapacağımı şu an bilemiyorum, bikaç aya kadar olumlu ya da olumsuz büyük adımlar atacağım demedi demeyin, kendimin farkındayım, içten gelen sinirim büyük ihtimalle bu konuyla ilgili.
Kerem beni şaşırttıkça ben de sizleri şaşırtacağım, ne yapayım çocuğun bana ayak uydurduğu yok ben çocuğa ayak uydurayım bari ilk çocuklar cahilliğe geliyor diye boşuna demiyor bilenler.
Bu arada dün görümcemler bizdeydi, 3 yaşındaki oğlunun pipisini sürttüğünü duymuştum ama görmemiştim, bizde de koltuğa sürtünmeye başladı, çocuğun dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorlar ama çocuğun nerdeyse zevkten gözleri mayışıyor, eşime dedim ki bizi çok zor günler bekliyor...

hepinize iyi haftalar ;
bugün evdeyim kızlar Hilal'e bakan manevi ablamın yeğeni doğum yaptı bugün ve bırakacak kimsem yoktu ..
Geçmişi okuyamadım ne var ne yok sizlerde sorun yoktur umarım ...

Esin sen şimdi yine okumamışsındır geçmişi hadi yazayım güzel hatrına :) bunun gibi uzun süreli kullanılabilecek bişey için demiyorum tabi ama oyuncak almayalım kiralayayım bence nasıl olsa 1 ay sonra sıkılıyorlar, Şebnem memnun kalmış

bu kiralama işi iyiymiş nerden kiralıyosunuz ben şimdi yemeğe gidiyorum sen yaz söz dönünce okurum bu arada pipi sürtmeye gelince hormonları kime çekecek boktur kokar huydur çeker anası soğan babası sarımsak oğlan lavanta mı kokacak yakındır benimkinin de pipiyi sürtmesi ben bezini açınca üflüyorum serinlesin biraz diye bi gülüyo bi hoşuna gidiyo ki sorma ama artık yapmicam eğeğin aklına karpuz kabuğu sokmayalım

yazgı geçmiş olsun ne kazası geçirdirniz?
Burcu geçmiş olsun Doruk mu hasta?Annenede geçmiş olsun bu arada...
Fatma nereye gidiyorsunuz?

işte o yapmam gereken şeyi bir bulabilsem ama yok yok:95:.
dokuz ayını dolduracak hala uykusuz bir bebek:44:.

şahsen eşin ayvalık a taşınıyoruz dese senden çok ben sevinirim kanımcabana 40 dk. orası.çokta severim.
bilmem tebessüm etmen şart mı?şöyle düşün eşin böyle yaparsan mutlu olacak.belki bu yardımcı olur.Alp sadece kahvaltı öğününü pek zorlamıyor geri kalanlar eziyet.

hadi bakalım hayırlısı olsun.
ya sorma aynen haftasonu eşimin kuzeni gelmişti aşağıya.kızı var iki yaşında ve mastürbasyon yapıyor üstelik 9. ayından beri yapıyormuş.ter içinde kalıyor.doktora götürmüş.normal tüm bebekler yapıyor demiş.Alp zaten bayılıyor pipisineçok seviyor.pipilim benim

Yazgıcım geçmiş olsun canım kaza atlatmışsınız çok üzüldüm

çok teşekkür ederim canım.Allah beterinden saklasın.

Son düzenleme:
ayy keşke banada dese:89:

içten gelen sinirin ne alemde?
birde yine senden şaşırtıcı bir demeç okudum.
"pekmezli kek yapacağım.ısıra ısıra yesin":44:
şaırtmaya devam ediyorsun beni Aylin.

Pekmezli kekin tarifini ben de istiyorum, habur işine bayılıyor bücür...
Dün benimle birlikte peynirli pide yedi :)

Meral sağol...
Bu seferki problem kayınvalidemin gelmesi değil zaten, lazım olduğu zamanda gelmemesi :)
Geçen hafta konuştuğumuz mamadan verdin mi Eymen'e?

Alma, aferin.
Gel İstanbul'a, seni benim aldığım tükkana götüreyim, ihya olursun :)

Hayırlısı olsun...
Offf, daha 3 yaşında yaaa... Yandık ki nasıl...

Tam ağlamaya başlamıştım, okudum, kahkaha attım, ne komik kadınsın yahu :)

CANIM KARMAŞIK OLMUŞ :) AMA EN AZINDAN YİNEDE TÜRK KÜLTÜRÜ VAR OLSUN :)

YA SENLE BENİM YEDİKLERİMİDE KARŞILAŞTIRSAK HEPİMİZİNJKİ AYRIDIR BENCE ÇOK AŞIRI KARŞILAŞTIRMALRDAN UAZAK DURULMALI :) YURDIŞI MESELESİ NDE SON SÖZÜ SÖYLEDİM KAYNANAMDAN EN AKDAR UZAK O KADAR OLUMLU :) ANLADI BENİ BU KEZ İNŞALALH ARTIK DAHA AÇILMAZ BU KONU YOKSA SZİLEDE ARTIK KOVACAKSINIZ TOPİKTEN YETER YA GİDİN YA KALIN DİYE :)

Evet ayakta tutunup gidebiliyor ama dedigim gibi bebekden hizli gidiyor, öyle olmasi pek hosuma gitmedi...
Ama yaza dogru felan rahatlikla disardada kullanilabilir...su sekillerdede kullanilabiliyor

BEN BU OYUNCAĞI ÇOK BEĞENDİM ALALIM BENCE :)

BAK İKİTANE SİTEDE UYGUN FİYAT BULDUM DAHA UYGUNUNU BULURSANIZ HABER EDİN :)

Chicco Quattro 4 Fonksiyonlu Bisiklet - Bebek & Çocuk

Oyuncak| Bisiklet | Chicco | Chicco Quattro 4 Fonksiyonlu Bisiklet | Chicco,Kraft,Bebek Alışveriş Sitesi,Bebekcicileri.com,Bebek Eşyaları,Bebek Siteleri

67068 Chicco Quattro 4 Fonksiyonlu Bisiklet Chicco eniyibebek.com

Burcu yok cnm denemedim, doktor biraz daha bekleyelim dedi. Eymenin yüzü gözü şişiyor alerjisi olan maddeyi alınca, o da bebeği tekrardan iyice soğutur yemeklerden dedi. vazgeçtim şimdilik yine. Cidden Eymen o ilk mama sonrası çok soğudu yemeklerden 1 hafta ağzına su dahi almamıştı

selam kızlar.
Doguhan cok hastaydı atesı en son 38.8 oldu.soymamız, ılık suyla kompres yapmamız hıc bısey fayda etmedı.dun aksam 6 da acılen doktoruna goturduk.
bogaz enfeksıyonuymus.antıbıyotık , ates dusurucu surup ve fıtıl verdı.cold mıx aldık.
fıtıl de kar etmedı atesı 1 saat sonra yıne cıktı.surup verdık 2 saat sonra atesı dustu.sabaha karsı yıne 38.8 oldu.cıplak oldugu halde.Allahıma bınlerce sukur olsun.sımdı ıyı uyuyor.ben persembe gununden berı mısafır agırla vs bırde ustune oglum hastalanınca uykusuzlukda bı yandan bıtmıs durumdayım.sızler nasılsınız.bı gecmısı ozetlesenıze bana canlar.gecmısı okuyacak dermanım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…