- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.201
ayy keşke banada dese:89:
içten gelen sinirin ne alemde?
birde yine senden şaşırtıcı bir demeç okudum.
"pekmezli kek yapacağım.ısıra ısıra yesin":44:
şaırtmaya devam ediyorsun beni Aylin.
Esin sen şimdi yine okumamışsındır geçmişi hadi yazayım güzel hatrına :) bunun gibi uzun süreli kullanılabilecek bişey için demiyorum tabi ama oyuncak almayalım kiralayayım bence nasıl olsa 1 ay sonra sıkılıyorlar, Şebnem memnun kalmış
Yazgı valla ne diyeyim ki şimdi,zor be arkadaşım, bizimki de 11 de uyuduğundan sabah ben giydirirken çok mızmızdı ,bakıcısında bi uyumuş 10a kadar,Alp in gece uykusuna geçmesi için bişeyler yapman lazım ama ne bilmiyorum? :44: bir de sürekli huy değiştiriyorlar ama deneyimsiz olduğumuzdan nedenlerini anlayamıyoruz sanırım
Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya, öyle olmuş... Şükürler olsun ki, Alp'imin canı yanmadan atlatmışsınız, ilk cümleni okurken çok korktum, daha kötüsü geldi aklıma...
Kayınvalidem için söylediklerine harfiyen katılıyorum, ama ben de onun burnundan getirecem bunu. Şimdi kendisini ilk gördüğümde tebessüm edip hoşgeldiniz demem gerekiyor ya, onu nasıl yapacam hiç bilmiyorum.
İştahsızlık ortak sorun galibe bu aralar, her öğünde değil ama, bazı öğünleri Doruk da zor yiyor. Sağlıklı işte, takmayacam, ben de çok zor kilo alırmışım küçükken...
İş ile ilgili kötü bir dönemdeyim, yol ayrımlarındayım ama ne yapacağımı şu an bilemiyorum, bikaç aya kadar olumlu ya da olumsuz büyük adımlar atacağım demedi demeyin, kendimin farkındayım, içten gelen sinirim büyük ihtimalle bu konuyla ilgili.
Kerem beni şaşırttıkça ben de sizleri şaşırtacağım, ne yapayım çocuğun bana ayak uydurduğu yok ben çocuğa ayak uydurayım bariilk çocuklar cahilliğe geliyor diye boşuna demiyor bilenler.
Bu arada dün görümcemler bizdeydi, 3 yaşındaki oğlunun pipisini sürttüğünü duymuştum ama görmemiştim, bizde de koltuğa sürtünmeye başladı, çocuğun dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorlar ama çocuğun nerdeyse zevkten gözleri mayışıyor, eşime dedim ki bizi çok zor günler bekliyor...
Yazgıcım geçmiş olsun canım kaza atlatmışsınız çok üzüldüm
yazgı geçmiş olsun ne kazası geçirdirniz?
Burcu geçmiş olsun Doruk mu hasta?Annenede geçmiş olsun bu arada...
Fatma nereye gidiyorsunuz?
ayy keşke banada dese:89:
içten gelen sinirin ne alemde?
birde yine senden şaşırtıcı bir demeç okudum.
"pekmezli kek yapacağım.ısıra ısıra yesin":44:
şaırtmaya devam ediyorsun beni Aylin.
Burcu canım annene de DOruk paşaya da geçmiş olsun. Kaynana meselesini de boşver cnm yaa, nasılsa gelecekti hiç yoktan çıkmadı yani bu sefer:))
Fatma hakkınızda hayırlısı olsun cnm. Aslında bi süre yurtdışında yaşamanın çok ta kötü olmadığını düşünüyorum ben de. Ortada sadece kaynana mevzuu var, alışmışsın uzak olmaya çünkü. Ama bence topu eşine bırakman da iyi olmuş sonradan seni suçlamasın
Ben artık yoğurt mayalamıyorum çünkü Eymen yemiyor. sütaşınkini zaten hiç sevmemişti arada bazı yemeklere normal yoğurt katarak veriyorum ama, ıspanak ve brokoli gibi. Ben bu bebelerin yedikleri miktarları duyunca zaten Eymenin yaşıyor olabilmesine bile hayret ediyorum. Eymen her öğüne ağzını açmaz zaten açtıklarında da taş çatlasa bikaç kaşık. İştahının açılbileceğine dair pek ümidim yok artık
AYLİN ne kızıyon şekerim hızınıza yetişemiyorum geçmişihoplaya zıplaya okuyorum bende benim içinde yaz ne var yane
BURCUM şekerüm bende çok pahalı buldum bu arada geçen sene mangodan aldığım triko elbiselerim giyilmez durumda renkleri fln soldu biri mor biri kırmızı renk falan kalmadı kalitede yok yani bende almicam galiba
bakın bende chicco da şunu beğendim
Quattro 4 Fonksiyonlu Oyuncak
İş ile ilgili kötü bir dönemdeyim, yol ayrımlarındayım ama ne yapacağımı şu an bilemiyorum, bikaç aya kadar olumlu ya da olumsuz büyük adımlar atacağım demedi demeyin, kendimin farkındayım, içten gelen sinirim büyük ihtimalle bu konuyla ilgili.
Kerem beni şaşırttıkça ben de sizleri şaşırtacağım, ne yapayım çocuğun bana ayak uydurduğu yok ben çocuğa ayak uydurayım bariilk çocuklar cahilliğe geliyor diye boşuna demiyor bilenler.
Bu arada dün görümcemler bizdeydi, 3 yaşındaki oğlunun pipisini sürttüğünü duymuştum ama görmemiştim, bizde de koltuğa sürtünmeye başladı, çocuğun dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorlar ama çocuğun nerdeyse zevkten gözleri mayışıyor, eşime dedim ki bizi çok zor günler bekliyor...
bu kiralama işi iyiymiş nerden kiralıyosunuz ben şimdi yemeğe gidiyorum sen yaz söz dönünce okurumbu arada pipi sürtmeye gelince hormonları kime çekecek boktur kokar huydur çeker anası soğan babası sarımsak oğlan lavanta mı kokacak yakındır benimkinin de pipiyi sürtmesi ben bezini açınca üflüyorum serinlesin biraz diye bi gülüyo bi hoşuna gidiyo ki sorma ama artık yapmicam eğeğin aklına karpuz kabuğu sokmayalım
Tşk ederim cevabın için canım :) Ben daha önce istanbulda oturuyordum eşimin işi nedeni ile yurtdışına taşındık Türkmenistana yani daha sonra ben hamile kaldım süpriz bi şekilde :) ordaki doktorları pek sevememdim annemin yanına geldim doğumu yaptım şuan bebişimin aşılarının bitmesini bekliyoruz son bi aşımız kaldı 1 yaş aşısı ondan sonra dönüş var tekrar...Ama inşallah oturum yerimiz İstanbul tabi,İstanbul Beyliksüzü, evimizi açıcaz yakın mı olur uzakmı onu bilmiyorum...
Burcu canım annene de DOruk paşaya da geçmiş olsun. Kaynana meselesini de boşver cnm yaa, nasılsa gelecekti hiç yoktan çıkmadı yani bu sefer:))
Fatma hakkınızda hayırlısı olsun cnm. Aslında bi süre yurtdışında yaşamanın çok ta kötü olmadığını düşünüyorum ben de. Ortada sadece kaynana mevzuu var, alışmışsın uzak olmaya çünkü. Ama bence topu eşine bırakman da iyi olmuş sonradan seni suçlamasın
Ben artık yoğurt mayalamıyorum çünkü Eymen yemiyor. sütaşınkini zaten hiç sevmemişti arada bazı yemeklere normal yoğurt katarak veriyorum ama, ıspanak ve brokoli gibi. Ben bu bebelerin yedikleri miktarları duyunca zaten Eymenin yaşıyor olabilmesine bile hayret ediyorum. Eymen her öğüne ağzını açmaz zaten açtıklarında da taş çatlasa bikaç kaşık. İştahının açılbileceğine dair pek ümidim yok artık
Evet ayakta tutunup gidebiliyor ama dedigim gibi bebekden hizli gidiyor, öyle olmasi pek hosuma gitmedi...
Ama yaza dogru felan rahatlikla disardada kullanilabilir...su sekillerdede kullanilabiliyor
AYLİN ne kızıyon şekerim hızınıza yetişemiyorum geçmişihoplaya zıplaya okuyorum bende benim içinde yaz ne var yane
BURCUM şekerüm bende çok pahalı buldum bu arada geçen sene mangodan aldığım triko elbiselerim giyilmez durumda renkleri fln soldu biri mor biri kırmızı renk falan kalmadı kalitede yok yani bende almicam galiba
bakın bende chicco da şunu beğendim
Quattro 4 Fonksiyonlu Oyuncak
sağol ayfer cim.trafik kazası.arabamıza arkadan çarptılar hareket halinde iken
Chicco Quattro 4 Fonksiyonlu Bisiklet - Bebek & �ocuk
Oyuncak| Bisiklet | Chicco | Chicco Quattro 4 Fonksiyonlu Bisiklet | Chicco,Kraft,Bebek Alı�veri� Sitesi,Bebekcicileri.com,Bebek E�yaları,Bebek Siteleri
67068 Chicco Quattro 4 Fonksiyonlu Bisiklet Chicco eniyibebek.com
Yazgııı şoka girdimnası yani 9 aydan beri yapıyomuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?