- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.221
yazgı geçmiş olsun ne kazası geçirdirniz?
Burcu geçmiş olsun Doruk mu hasta?Annenede geçmiş olsun bu arada...
Fatma nereye gidiyorsunuz?
işte o yapmam gereken şeyi bir bulabilsem ama yok yok:95:.
dokuz ayını dolduracak hala uykusuz bir bebek:44:.
şahsen eşin ayvalık a taşınıyoruz dese senden çok ben sevinirim kanımcabana 40 dk. orası.çokta severim.
bilmem tebessüm etmen şart mı?şöyle düşün eşin böyle yaparsan mutlu olacak.belki bu yardımcı olur.Alp sadece kahvaltı öğününü pek zorlamıyor geri kalanlar eziyet.
hadi bakalım hayırlısı olsun.
ya sorma aynen haftasonu eşimin kuzeni gelmişti aşağıya.kızı var iki yaşında ve mastürbasyon yapıyorüstelik 9. ayından beri yapıyormuş.ter içinde kalıyor.doktora götürmüş.normal tüm bebekler yapıyor demiş .Alp zaten bayılıyor pipisine çok seviyor.pipilim benim
çok teşekkür ederim canım.Allah beterinden saklasın.
Esin oyuncak kiralama yaz sen de google amcaya bi sürü çıkar, ya şu google ı kullanmayı bi öğrenin ya
CANIM KARMAŞIK OLMUŞ :) AMA EN AZINDAN YİNEDE TÜRK KÜLTÜRÜ VAR OLSUN :)
Evet canım benim durumum çok karmaşık ama ne yaypalım sağlık sıhhat olsun elbet atlatırım bu günleride
Yazgııı şoka girdimnası yani 9 aydan beri yapıyomuşşş
selam kızlar.
Doguhan cok hastaydı atesı en son 38.8 oldu.soymamız, ılık suyla kompres yapmamız hıc bısey fayda etmedı.dun aksam 6 da acılen doktoruna goturduk.
bogaz enfeksıyonuymus.antıbıyotık , ates dusurucu surup ve fıtıl verdı.cold mıx aldık. fıtıl de kar etmedı atesı 1 saat sonra yıne cıktı.surup verdık 2 saat sonra atesı dustu.sabaha karsı yıne 38.8 oldu.cıplak oldugu halde.Allahıma bınlerce sukur olsun.sımdı ıyı uyuyor.ben persembe gununden berı mısafır agırla vs bırde ustune oglum hastalanınca uykusuzlukda bı yandan bıtmıs durumdayım.sızler nasılsınız.bı gecmısı ozetlesenıze bana canlar.gecmısı okuyacak dermanım yok.
Ayy Meraaal hiç sorma ben zaten dün akşamın şokundaydım, 9. ayı duyunca iyice şoka girdim, Furkan yapıyo muydu böyle şeyler
selam kızlar.
Doguhan cok hastaydı atesı en son 38.8 oldu.soymamız, ılık suyla kompres yapmamız hıc bısey fayda etmedı.dun aksam 6 da acılen doktoruna goturduk.
bogaz enfeksıyonuymus.antıbıyotık , ates dusurucu surup ve fıtıl verdı.cold mıx aldık.
fıtıl de kar etmedı atesı 1 saat sonra yıne cıktı.surup verdık 2 saat sonra atesı dustu.sabaha karsı yıne 38.8 oldu.cıplak oldugu halde.Allahıma bınlerce sukur olsun.sımdı ıyı uyuyor.ben persembe gununden berı mısafır agırla vs bırde ustune oglum hastalanınca uykusuzlukda bı yandan bıtmıs durumdayım.sızler nasılsınız.bı gecmısı ozetlesenıze bana canlar.gecmısı okuyacak dermanım yok.
9 aylıktan beri mi??? Biz de risk grubundayız yani artık, öyle mi
Valla Ayvalık çok sevdiğim ve yaşamayı çok istediğim bi yer, ahh şu adam kendi işini yapıyor olmasaydı ben durur muydum hiç buralarda
Tebessüm etmeden hoşgeldiniz derim kanımca... Sonraki planım, deepfreeze konulmak üzere getirdiklerini görünce, bize bunlar değil siz lazımdınız demeyi düşünüyorum :)
Burcu yok cnm denemedim, doktor biraz daha bekleyelim dedi. Eymenin yüzü gözü şişiyor alerjisi olan maddeyi alınca, o da bebeği tekrardan iyice soğutur yemeklerden dedi. vazgeçtim şimdilik yine. Cidden Eymen o ilk mama sonrası çok soğudu yemeklerden 1 hafta ağzına su dahi almamıştı
selam kızlar.
bogaz enfeksıyonuymus.antıbıyotık , ates dusurucu surup ve fıtıl verdı.cold mıx aldık.
fıtıl de kar etmedı atesı 1 saat sonra yıne cıktı.surup verdık 2 saat sonra atesı dustu.sabaha karsı yıne 38.8 oldu.cıplak oldugu halde.Allahıma bınlerce sukur olsun.sımdı ıyı uyuyor.ben persembe gununden berı mısafır agırla vs bırde ustune oglum hastalanınca uykusuzlukda bı yandan bıtmıs durumdayım.sızler nasılsınız.bı gecmısı ozetlesenıze bana canlar.gecmısı okuyacak dermanım yok.
Burcu esın nasıl oldu canım?
bende meral
evet 9. aydan beri.doktor normalde 1 yaşında başlarlar ama sizinki biraz erken olmuş demiş.
bacaklarını sıkıyor bırakıyor yada ellerini bezin üstünden kasıklarının üstüne koyuyor bastırıyor.
çok geçmiş olsun cnm, kıyamam ben tosbiğime( Bu boğaz enfeksiyonu çok fena bişi, bizim de başımıza gelmişti, aynen 38.8'e kadar çıkmıştı ateşi ama ilaç sonrası çabuk iyileşiyolar cnm. Allah acil şifalar versin
Yazgılar küçük bi kaza atlatmışlar cnm ama çok şükür bişi yok
Fatmalar belki Almanyaya taşınır:))
Burcunun annesi rahatsızlanmış ve 1 hafta yatacakmış, doruğa bakacak kimse kalmayınca kaynanayı çağırmışlar ama o da anca çarşamba gelirim demiş
Aylinlere dün gece gelen misafirin 3 yaşındaki oğlu pipisini koltuğa sürtüymuş sürekli
Yazgılara gelen 2 yaşındaqki kız bebek ise 9 aylıktan bu yana mastürbasyon yapıyomuş
Yok cnm Furkan cidden hiç üzmedi beni bu konularda Eymen de öyle olur inşallah. Bi dönem erkeklerde pipiyle oynama, elin sürekli orda olması hadisesi çok görülüyo ama onu da yapmadı şükür. Sadece 1 kez 4 yaşındaydı sanırım, odada yalnızdı alt kısmını soymuş, geri de giyinememiş. Geldi anne bana bunu giydir dedi. ben de niye çıkardın ki diye sordum, pipime baktım dedi. Üstelemedim ama korktum o günden sonra başlayacak diye ama son oldu şükür
çok geçmiş olsun doğuhan paşa ya.
bayağı yükselmiş ateşi kıyamam kuzuma.kış geldi biz nasıl koruyacağız bu çocukları bilmem.
normalde bir yaşından itibaren başlıyorlarmış.bu kız biraz erkenci çıkmış
kayınvaliden ile ilgili söylediklerini destekliyorum
Burcu kaynananın gerekçesi neydi peki? ne işi varmış?
sagolun kızlar.ben sımdı temızlık yapayım azıcık.
ya Doguhan da altını acar acmaz elını pıpısıne atıyor.ayyy nolcek sımdı :)))
Ayfer gecmıs olsun canım.burun akıntısı ıcın belden ıtıaberen yastıkda yatırırsan rahatlıyorlar.bır damlada cold mmıx yakasına surmek lazım.gercı sen hepucugunu yapmısındır emme olsun ben yıne deyım demı :)))
Öznur geçmiş olsun, bende seni hiç msnde de göremeyince kayınvaliden geldi ya da eşinle aran kötü sanmıştım doğuhan paşa aklıma gelmedi hiç, ay hakikaten kış geldi yandık ama yazın da terliyorlar hasta oluyorlar o da kötü :44:
Şu chicconun gösterdiğiniz arabalarında ayak koyma yeri yok, dışarı çıkardığımızda çocuğun ayakları yere mi sürtecek? bi de şu var http://www.joker.com.tr/img/Prod/ST06887BR.GIF tipi çok güzel değil ama ayak koyma yeri var hiç değilse
Öznur geçmiş olsun, bende seni hiç msnde de göremeyince kayınvaliden geldi ya da eşinle aran kötü sanmıştım doğuhan paşa aklıma gelmedi hiç, ay hakikaten kış geldi yandık ama yazın da terliyorlar hasta oluyorlar o da kötü :44:
Şu chicconun gösterdiğiniz arabalarında ayak koyma yeri yok, dışarı çıkardığımızda çocuğun ayakları yere mi sürtecek? bi de şu var http://www.joker.com.tr/img/Prod/ST06887BR.GIF tipi çok güzel değil ama ayak koyma yeri var hiç değilse
Eşimin facebooktan attığı mesajı kopyalıyorum :
hayırdır aşkım? statüsüne "Gerek yokken yanındalar, ihtiyacın olduğunda uzakta. Unutma ki, kimi hayatına girdiğinde hayatını aydınlatır, kimisi çıktığında." yazmışsın?
ne ayak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?