2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazgı geçmiş olsun ne kazası geçirdirniz?
Burcu geçmiş olsun Doruk mu hasta?Annenede geçmiş olsun bu arada...
Fatma nereye gidiyorsunuz?

Canım Doruk biraz nezle, annemin de beli tutuk, benim de kafam oynak, sağol...

9 aylıktan beri mi??? Biz de risk grubundayız yani artık, öyle mi

Valla Ayvalık çok sevdiğim ve yaşamayı çok istediğim bi yer, ahh şu adam kendi işini yapıyor olmasaydı ben durur muydum hiç buralarda
Tebessüm etmeden hoşgeldiniz derim kanımca... Sonraki planım, deepfreeze konulmak üzere getirdiklerini görünce, bize bunlar değil siz lazımdınız demeyi düşünüyorum :)

Esin oyuncak kiralama yaz sen de google amcaya bi sürü çıkar, ya şu google ı kullanmayı bi öğrenin ya

Ben google kullanmayı biliyorum bi kere, denenmiş bişi yazarsın diye sana sorduk

Yazgııı şoka girdim nası yani 9 aydan beri yapıyomuşşş

bende meral
evet 9. aydan beri.doktor normalde 1 yaşında başlarlar ama sizinki biraz erken olmuş demiş.
bacaklarını sıkıyor bırakıyor yada ellerini bezin üstünden kasıklarının üstüne koyuyor bastırıyor.

çok geçmiş olsun cnm, kıyamam ben tosbiğime( Bu boğaz enfeksiyonu çok fena bişi, bizim de başımıza gelmişti, aynen 38.8'e kadar çıkmıştı ateşi ama ilaç sonrası çabuk iyileşiyolar cnm. Allah acil şifalar versin
Yazgılar küçük bi kaza atlatmışlar cnm ama çok şükür bişi yok
Fatmalar belki Almanyaya taşınır:))
Burcunun annesi rahatsızlanmış ve 1 hafta yatacakmış, doruğa bakacak kimse kalmayınca kaynanayı çağırmışlar ama o da anca çarşamba gelirim demiş
Aylinlere dün gece gelen misafirin 3 yaşındaki oğlu pipisini koltuğa sürtüymuş sürekli
Yazgılara gelen 2 yaşındaqki kız bebek ise 9 aylıktan bu yana mastürbasyon yapıyomuş

Ayy Meraaal hiç sorma ben zaten dün akşamın şokundaydım, 9. ayı duyunca iyice şoka girdim, Furkan yapıyo muydu böyle şeyler

Yok cnm Furkan cidden hiç üzmedi beni bu konularda Eymen de öyle olur inşallah. Bi dönem erkeklerde pipiyle oynama, elin sürekli orda olması hadisesi çok görülüyo ama onu da yapmadı şükür. Sadece 1 kez 4 yaşındaydı sanırım, odada yalnızdı alt kısmını soymuş, geri de giyinememiş. Geldi anne bana bunu giydir dedi. ben de niye çıkardın ki diye sordum, pipime baktım dedi. Üstelemedim ama korktum o günden sonra başlayacak diye ama son oldu şükür

çok geçmiş olsun doğuhan paşa ya.
bayağı yükselmiş ateşi kıyamam kuzuma.kış geldi biz nasıl koruyacağız bu çocukları bilmem.

normalde bir yaşından itibaren başlıyorlarmış.bu kız biraz erkenci çıkmış

kayınvaliden ile ilgili söylediklerini destekliyorum

Son düzenleme:

Anladım canım, hiç bulaşma o zaman, zaten ki kaşık yiyor, ondan da vazgeçmesin...

Öznur çok geçmiş olsun tosunuma, epey hırpalanmış, kıyamam. Bu kadarla atlatmıştır inşallah...
Meral güzel özetlemiş durumu, ben bişi demiyorum artık...

Burcu esın nasıl oldu canım?

Canım, Doruk'un bakımı ona kaldığı için iyileşmek zorunda kaldı adam, idare ediyor :)

Hay Allahım, nasıl bir içgüdüdür bu, aklım almıyor yaw!

Aferin akıllı abimize, inşallah bütün bebeler de topiğimizin abisine çeker de biz de napcaz diye maymun maymun dolaşmayız ortalarda...

Tamam o zaman, tutmayın beni !

Doğuhan'a çok geçmiş olsun canım biz de geçen hafta öyleydik fitil en fazla 2 saat içinde tesirini gösteriyor Hilal ateşlendiğinde 39.5 a çıktı ve sabaha kadar 2 -4 saat arayla fitil koydum sonra doktorumuza gittik ampisid verdi 5 tane .DOLVEN ve ACTIDEM verdi...çok iyi şimdi ama sadece burun akıntısı kaldı ve 2 günden beri kuru öksürüğü var geceleri de öksürüyor bugün sabaha karşı 5 te kalktı ve oyun oyunuyordu sabah sanah zor uyuttum ...Sütüm tadımlık kaldı kızlar ek gıdaya ağırlık verdim kgsu ve boyu gayet iyi ama hastalanınca 200 gr verdi((

Fatma canım hakkınızda hayırlısı olsun .....Almanya işi inşallah iyi olur ve rahat edersiniz ....

Küçük ayda böyle yapmaları nedenmiş peki ?PEDAGOG'a gitmişlermi acaba?

sagolun kızlar.ben sımdı temızlık yapayım azıcık.
ya Doguhan da altını acar acmaz elını pıpısıne atıyor.ayyy nolcek sımdı :)))
Ayfer gecmıs olsun canım.burun akıntısı ıcın belden ıtıaberen yastıkda yatırırsan rahatlıyorlar.bır damlada cold mmıx yakasına surmek lazım.gercı sen hepucugunu yapmısındır emme olsun ben yıne deyım demı :)))

Öznur geçmiş olsun, bende seni hiç msnde de göremeyince kayınvaliden geldi ya da eşinle aran kötü sanmıştım doğuhan paşa aklıma gelmedi hiç, ay hakikaten kış geldi yandık ama yazın da terliyorlar hasta oluyorlar o da kötü :44:
Şu chicconun gösterdiğiniz arabalarında ayak koyma yeri yok, dışarı çıkardığımızda çocuğun ayakları yere mi sürtecek? bi de şu var http://www.joker.com.tr/img/Prod/ST06887BR.GIF tipi çok güzel değil ama ayak koyma yeri var hiç değilse

Burcu kaynananın gerekçesi neydi peki? ne işi varmış?

Valla bizi aramadı zaten Meralcim, annemi aramış. Öyle ha deyince gelemezmiş, hazırlanamazmış, zaten oradan buraya sadece akşamları otobüs varmış, mış mış mış... Gelirken iki pantolon iki tişört getirir, iki ay kalsa da onları giyer, hazırlanamayacak ne var anlamadım. Dün saat 2'de haber verdik, hadi dün akşamki otobüse yetişemedi, anlarım, bu akşamkine yetişemez mi insan? Mantıklı bir gerekçesi yok, ya beceriksiz, ya da aklınca geçen seferin intikamını alıyor benden...

Eşimin facebooktan attığı mesajı kopyalıyorum :
hayırdır aşkım? statüsüne "Gerek yokken yanındalar, ihtiyacın olduğunda uzakta. Unutma ki, kimi hayatına girdiğinde hayatını aydınlatır, kimisi çıktığında." yazmışsın?
ne ayak?

cold mix haricinde hepsini yaptım canım....Ama bir zaman sonra kendisi kalkıyor değişik pozisyonlara giriyor bir ara yüzüstü yattı

Sorry 1. de varmış

Neee mastürbasyon muuuu..? Allahım yaaa, İklimde altını değiştirmek için açtığımda bacaklarını sıkıyor, hatta ellerimi bacaklarının arasına sıkıştırıyor ve eliyle bezini yoklayıp duruyor, yoksa İklimde miii, olamaaaazzz...

Bizim arabanin ayak koyma yeri var...2 sayfa önce galiba ekledigim resme bakarsan orda gözüküyor, annenin cocugu yittigi resimde...

Ya Kizlar birde birsey sorucam...Bebekleriniz otururken devrildikleri zaman yani yatar pozisyona geldikleri zaman tekrar kendi kendilerine oturur pozisyona gelebiliyorlarmi?
-tugra bunu henüz yapamiyor ama kuzenimin kizi 8 aylikken bunu rahatlikla yapiyordu

:90::90:
ay ben buna çok güldüm.
ne ayak haa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…