2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm millet iyi kaynatmışsınız yine
baktığınız bisiklete bayıldım 2-3 yaşlarına kadar kullanır her halde
mastürbasyon meselesine gelince gayet normal arkadaşlar pedagoglar da aynı şeyi söylüyor FROYD'A GÖRE CİNSEL KİMLİK GELİŞİMİ DERSENİZ İNTERNETTE ULAŞMANIZ ÇOK KOLAY GELİŞİM PSİKOLOJİSİNE DAHİL BİR KONU (bu arada froyd ismin okunuşu mümkünse yazılışını hatırlamak nbile istemiyorum ünv de çok çektim onun elindenn )bu durumda yapmanız gereken bebğin dikkatini başka şeylere çekmek onu oyalayacak oyuncak gibi şeyler vermek kesinlikle kızıp azarlamamak yaptığı şeyin farkında olduğunuzu belli etmeden onu oyalayacak başka şeyler bulmalısınız altlarını açtığımız zaman direk ellerini oraya atmaya çalışmaları da bunun başlangıcı o yüzden ben altını açmadan önce eline dikkatini çekecek birşeyler vermeye çalışıyorum yani telaş edecek bir şey yok

ALP Hepinizin bildiği üzere pipisini aylar öncesinden farketti.her altı açılışında eli pipisinde.oynamayı çok seviyor
ordan gıdıklanıyorda.
bazende sert ve dik oluyor.

Evet benim kızım yatar pozisyondan oturur pozisyona geliyor, bazen ben oyun olsun diye kalktıkça omuzlarından itip geri yatıyorum, çok kısa sürede hemen geri kalkıyor..

walla ben bunlardan almayı hiç düşünmüyorum açıkçası hatta 15 güne kadar yürüteçten de kurtulmayı planlıyorum. ev küçük zaten bi de bunlarla iyice daralıyo ortalık

hımmm yani ağırkanlıymış sahi. Bi de sizinle değil de annenle muhatap olması da çok ilginç ve sinir bi durum

annadın sen onu deseydin sen de

sık sık mı yapıyor cnm bunu? bilemedim şimdi:26:

Eymen 7 aylıktan bu yana rahatça alıyor kendisi oturma pozisyonunu cnm. Ama her bebekte değişebilir bir durum bu, kafayı takmayı gerektirecek bi konu değil merak etme

"Aylin hepimizin hayatını anlatan çok doğru bi söz yazmış kopyalamazsam eksik kalırdım" de :82:

Ay Meral bilemiyorum ki, dikkat edecem bugünden itibaren, burada yazanları okuyunca aklıma geldi benimde, dün dikkatimi çekti, akşam altını değiştirirken yaptı ama her altını açmamızda yapıyor mu dikkat etmemiştim hiç...

Burdan bi ablayla konuştum 2 oğlu var, eğer sünnetsizse alt değiştirirken hiç pipisinin derisini geri çekmeyeceksin öyle öyle alışıyorlar dedi, Kerem sünnetli ama kasığına gömülüyor pipi sünnetli olduğundan, silerken ben de dışarı çıkıyordum yapmayayım bari, hay Allahım hergün neler öğrenicez daha.
Yasemin zaten dün akşamdan beri o sahne gözümün önüne geliyor, İklim inki de öyle bişeyse düşüp bayılabilirim

takip et bakalım sık sık yapıyor mu,yaa sonuçta bakılırsa hepimiz yaşayacağız bunu.dediğim kız 9. ayında başlamış,belki iklim de :18:

canım benim oğlum isterse yatarken kalkıyor ama isterse.çok ama çok hareketli bir bebek ama bu konularda tembel.bizim yapmamızı bekliyor.

bu arada maşallah oğluna,çok tatlı kuzum.

Son düzenleme:

Amanııınnnn!
Bi dikkat et bakalım, o sırada yüzü ne oluyor, hoşuna gidiyor mu?

Doruk gayret ediyor ama tam kalkamıyor henüz, önemsemiyorum, yuvarlansın dursun :)

:90::90:
ay ben buna çok güldüm.
ne ayak haa??

Yarası olan gocunur diyebilir miyiz? :))))

Normal diyosun yani, hazır olun bekleyin hepiniz diyosun :)

ALP Hepinizin bildiği üzere pipisini aylar öncesinden farketti.her altı açılışında eli pipisinde.oynamayı çok seviyor
ordan gıdıklanıyorda.
bazende sert ve dik oluyor.

Erkekim benim beeaa

İnsanın içini kurutacak kadar ağır kanlıdır, ben hayatımdan beziyorum o harekete geçene kadar... Ama çağıran oğlu, o annemi arıyor, her hali bir arıza işte... Arif olan anlar dedim :)

"Aylin hepimizin hayatını anlatan çok doğru bi söz yazmış kopyalamazsam eksik kalırdım" de :82:

Cevap yukarda, anlasın diye yazdım zaten, ondan mı korkacam

Tuğra son güne kadar koyalım diye direttiğim isimdir, oğlun da ismi gibi güzel bir bebek, allah analı babalı büyütsün, önce vatanına milletine sonra ailesine hayırlı evlat olsun...ama senin ismini bilmiyorum ben?

Kızlar ben burda şu smile'lara çok alıştım, artık gündelik hayatta da konuşurken komik bişi olduğunda dil çıkarasım geliyor böyle. Ya da hin bi durum söz konusuysa sempatik salak cini gibi sırıtıp sağa sola bakasım geliyo ciddiyim walla, deliriyorum:101:

Cok tsk ederim hepinize...Allah hepimizin Bebeklerine uzun ve saglikli Ömürler versin insallah...
Adim Derya Zeliha artik hangisini kullanmak isterseniz...
KK da Derya diyorlardi normaldede Zeliha derler

Ben de her seferinde koyultup italik yaptığımdan işle ilgili mail atarken koyultma ve italik tuşlarını arar olmuştum sonra normale dönebilmek için yazı stilimle oynamamaya karar verdim, hep böyle yazıyorum şimdi

Cok tsk ederim hepinize...Allah hepimizin Bebeklerine uzun ve saglikli Ömürler versin insallah...
Adim Derya Zeliha artik hangisini kullanmak isterseniz...
KK da Derya diyorlardi normaldede Zeliha derler

Memnun olduk cnm. Walla topiğimizde her iki isimden de mevcut:)) ama Zelih daha az uğradığından sana Zeliha diyelim iyisi mi diğer Derya ile karıştırma olmasın:))

hımmm o halde benim de smile kullanmaktan vazgeçmem lazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…