- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.112
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.241
Bizim arabanin ayak koyma yeri var...2 sayfa önce galiba ekledigim resme bakarsan orda gözüküyor, annenin cocugu yittigi resimde...
Ya Kizlar birde birsey sorucam...Bebekleriniz otururken devrildikleri zaman yani yatar pozisyona geldikleri zaman tekrar kendi kendilerine oturur pozisyona gelebiliyorlarmi?
-tugra bunu henüz yapamiyor ama kuzenimin kizi 8 aylikken bunu rahatlikla yapiyordu
Öznur geçmiş olsun, bende seni hiç msnde de göremeyince kayınvaliden geldi ya da eşinle aran kötü sanmıştım doğuhan paşa aklıma gelmedi hiç, ay hakikaten kış geldi yandık ama yazın da terliyorlar hasta oluyorlar o da kötü :44:
Şu chicconun gösterdiğiniz arabalarında ayak koyma yeri yok, dışarı çıkardığımızda çocuğun ayakları yere mi sürtecek? bi de şu var http://www.joker.com.tr/img/Prod/ST06887BR.GIF tipi çok güzel değil ama ayak koyma yeri var hiç değilse
Valla bizi aramadı zaten Meralcim, annemi aramış. Öyle ha deyince gelemezmiş, hazırlanamazmış, zaten oradan buraya sadece akşamları otobüs varmış, mış mış mış... Gelirken iki pantolon iki tişört getirir, iki ay kalsa da onları giyer, hazırlanamayacak ne var anlamadım. Dün saat 2'de haber verdik, hadi dün akşamki otobüse yetişemedi, anlarım, bu akşamkine yetişemez mi insan? Mantıklı bir gerekçesi yok, ya beceriksiz, ya da aklınca geçen seferin intikamını alıyor benden...
Eşimin facebooktan attığı mesajı kopyalıyorum :
hayırdır aşkım? statüsüne "Gerek yokken yanındalar, ihtiyacın olduğunda uzakta. Unutma ki, kimi hayatına girdiğinde hayatını aydınlatır, kimisi çıktığında." yazmışsın?
ne ayak?
Neee mastürbasyon muuuu..? Allahım yaaa, İklimde altını değiştirmek için açtığımda bacaklarını sıkıyor, hatta ellerimi bacaklarının arasına sıkıştırıyor ve eliyle bezini yoklayıp duruyor, yoksa İklimde miii, olamaaaazzz...
Bizim arabanin ayak koyma yeri var...2 sayfa önce galiba ekledigim resme bakarsan orda gözüküyor, annenin cocugu yittigi resimde...
Ya Kizlar birde birsey sorucam...Bebekleriniz otururken devrildikleri zaman yani yatar pozisyona geldikleri zaman tekrar kendi kendilerine oturur pozisyona gelebiliyorlarmi?
-tugra bunu henüz yapamiyor ama kuzenimin kizi 8 aylikken bunu rahatlikla yapiyordu
Eşimin facebooktan attığı mesajı kopyalıyorum :
hayırdır aşkım? statüsüne "Gerek yokken yanındalar, ihtiyacın olduğunda uzakta. Unutma ki, kimi hayatına girdiğinde hayatını aydınlatır, kimisi çıktığında." yazmışsın?
ne ayak?
Neee mastürbasyon muuuu..? Allahım yaaa, İklimde altını değiştirmek için açtığımda bacaklarını sıkıyor, hatta ellerimi bacaklarının arasına sıkıştırıyor ve eliyle bezini yoklayıp duruyor, yoksa İklimde miii, olamaaaazzz...
:90::90:
ay ben buna çok güldüm.
ne ayak haa??
slm millet iyi kaynatmışsınız yine
baktığınız bisiklete bayıldım 2-3 yaşlarına kadar kullanır her halde
mastürbasyon meselesine gelince gayet normal arkadaşlar pedagoglar da aynı şeyi söylüyor FROYD'A GÖRE CİNSEL KİMLİK GELİŞİMİ DERSENİZ İNTERNETTE ULAŞMANIZ ÇOK KOLAY GELİŞİM PSİKOLOJİSİNE DAHİL BİR KONU (bu arada froyd ismin okunuşu mümkünse yazılışını hatırlamak nbile istemiyorum ünv de çok çektim onun elindenn)bu durumda yapmanız gereken bebğin dikkatini başka şeylere çekmek onu oyalayacak oyuncak gibi şeyler vermek kesinlikle kızıp azarlamamak yaptığı şeyin farkında olduğunuzu belli etmeden onu oyalayacak başka şeyler bulmalısınız altlarını açtığımız zaman direk ellerini oraya atmaya çalışmaları da bunun başlangıcı o yüzden ben altını açmadan önce eline dikkatini çekecek birşeyler vermeye çalışıyorum yani telaş edecek bir şey yok
ALP Hepinizin bildiği üzere pipisini aylar öncesinden farketti.her altı açılışında eli pipisinde.oynamayı çok seviyor
ordan gıdıklanıyorda.
bazende sert ve dik oluyor.
walla ben bunlardan almayı hiç düşünmüyorum açıkçası hatta 15 güne kadar yürüteçten de kurtulmayı planlıyorum. ev küçük zaten bi de bunlarla iyice daralıyo ortalık
hımmm yani ağırkanlıymış sahi. Bi de sizinle değil de annenle muhatap olması da çok ilginç ve sinir bi durum
annadın sen onu deseydin sen de
sık sık mı yapıyor cnm bunu? bilemedim şimdi:26:
Eymen 7 aylıktan bu yana rahatça alıyor kendisi oturma pozisyonunu cnm. Ama her bebekte değişebilir bir durum bu, kafayı takmayı gerektirecek bi konu değil merak etme
"Aylin hepimizin hayatını anlatan çok doğru bi söz yazmış kopyalamazsam eksik kalırdım" de :82:
Siz bizi hic görmediniz demi....bu benim askim oglum Tugra´m
evet ilk defa görüyoruz maşallah size çok tatlı çıkmışsınız
Kızlar ben burda şu smile'lara çok alıştım, artık gündelik hayatta da konuşurken komik bişi olduğunda dil çıkarasım geliyorböyle. Ya da hin bi durum söz konusuysa sempatik salak cini gibi sırıtıp sağa sola bakasım geliyo ciddiyim walla, deliriyorum:101:
Cok tsk ederim hepinize...Allah hepimizin Bebeklerine uzun ve saglikli Ömürler versin insallah...
Adim Derya Zeliha artik hangisini kullanmak isterseniz...
KK da Derya diyorlardi normaldede Zeliha derler
Ben de her seferinde koyultup italik yaptığımdan işle ilgili mail atarken koyultma ve italik tuşlarını arar olmuştum sonra normale dönebilmek için yazı stilimle oynamamaya karar verdim, hep böyle yazıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?