- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.261
Yarası olan gocunur diyebilir miyiz? :))))
Erkekim benim beeaa
[/COLOR]
Kızlar ben burda şu smile'lara çok alıştım, artık gündelik hayatta da konuşurken komik bişi olduğunda dil çıkarasım geliyorböyle. Ya da hin bi durum söz konusuysa sempatik salak cini gibi sırıtıp sağa sola bakasım geliyo ciddiyim walla, deliriyorum:101:
Eşimin facebooktan attığı mesajı kopyalıyorum :
hayırdır aşkım? statüsüne "Gerek yokken yanındalar, ihtiyacın olduğunda uzakta. Unutma ki, kimi hayatına girdiğinde hayatını aydınlatır, kimisi çıktığında." yazmışsın?
ne ayak?
ALP Hepinizin bildiği üzere pipisini aylar öncesinden farketti.her altı açılışında eli pipisinde.oynamayı çok seviyor
ordan gıdıklanıyorda.
bazende sert ve dik oluyor.
Siz bizi hic görmediniz demi....bu benim askim oglum Tugra´m
Burdan bi ablayla konuştum 2 oğlu var, eğer sünnetsizse alt değiştirirken hiç pipisinin derisini geri çekmeyeceksin öyle öyle alışıyorlar dedi, Kerem sünnetli ama kasığına gömülüyor pipi sünnetli olduğundan, silerken ben de dışarı çıkıyordum yapmayayım bari, hay Allahım hergün neler öğrenicez daha.
Yasemin zaten dün akşamdan beri o sahne gözümün önüne geliyor, İklim inki de öyle bişeyse düşüp bayılabilirim
Amanııınnnn!
Bi dikkat et bakalım, o sırada yüzü ne oluyor, hoşuna gidiyor mu?
Normal diyosun yani, hazır olun bekleyin hepiniz diyosun :)
deriz tabi niye demeyelim,bilsin malını oda.
gene çok güldüm.
peki meral kırmızı nokta yapacağınız zamanda kocanaböyle yapıyor musun,yada yapmak istiyor musun?
cok uykusuzummmmmmmmm ... oglan beni mahvetti saat bası uyanılrmı 12 de yattık zaten.dün gece maç izlemeye gittk eskişehire arkadaşlarla arkadasın bebeği egeden 3 ay büyük kız bebek oldugu için egeden küçük duruyo her gören oglumu 6-7 ay büyük sandı(( ve sanırım nazr değdi sabaha kadar uyumadık kilolu falan bi bebek deil ege ama zeyno cok zayıf ... ve benim oglum cok manyak yaramz mızmız bi cocuk oldu evde kesinlikle bir iş yapamıyorum.eskiden giyinir kusanır cıkardım dısarı şimdi nerdeeeeeeeeeeee
hehehh ben de dün gece rüyamda size laf yetiştirmeye çalışırken servisi kaçırıyordum, sonra Fatma'nın kocası eve bırakıyordu beni. Buluşmada herkesi o getirp götürdü ya, o bakımdan :)
Bu kadar manyak kadın nasıl biraraya geldik biz beaa
bir video yükleyemedim çatlayacağım.facebook a koyacağım ama herkes görsün istemiyorum.
bilen var mı nasıl oluyor?
hehehh ben de dün gece rüyamda size laf yetiştirmeye çalışırken servisi kaçırıyordum, sonra Fatma'nın kocası eve bırakıyordu beni. Buluşmada herkesi o getirp götürdü ya, o bakımdan :)
Bu kadar manyak kadın nasıl biraraya geldik biz beaa
ben geldiiimmm bebeklerde masturbasyon konuşuluyo dalayım mevzuya hemen yaptım araştırmamı siz ne yaparsanız yapın yapacağı varsa yapıyor ki mesela ben ilk ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum o kadar küçüktüm yani ne olduğunu anladığımda gizli yapmam gerektiğini anladım ama bi çeşit dürtü bu sonuçta engelliyemezsiniz sadece yönlendirebilirsiniz annem farkettiğinde çok sert tepki verdiğinden gizledim ama nedenini anlamamıştım anladığımdaysa cinsel sorunlar yaşamaya başladım kendimi tedavi etmem çok uzun ve zor oldu bu nedenle oğlumun başına gelirse nasıl tepki veririm diye uzun uzadıya araştırdım hatta annem de araştırmış hatasının farkında
deriz tabi niye demeyelim,bilsin malını oda.
gene çok güldüm.
peki meral kırmızı nokta yapacağınız zamanda kocanaböyle yapıyor musun,yada yapmak istiyor musun?
bir video yükleyemedim çatlayacağım.facebook a koyacağım ama herkes görsün istemiyorum.
he walla istiyorum:))
ben hiç bilmiyorum bu işleri cnm. video ne ile ilgiliydi acep?
hesap gizlilik ayarları ordanda sadece arkadaşlarımı seçiyosun
eger bütün arkadaslarinin görmesini istemiyorsan Videoyu yüklemek istedigin yerde Sag al kösede minik bir kilit resmi var, ona tiklayacaksin seceneklerden Özellestir´i sececeksin...
sonrada ordan görmesini istedigin veya istemedigin kisileri sececeksin
hah bu da çok güzelmiş:))
bak sen şu işe:26: nasıl davranıcaz yaw? Allahım inşallah Eymen de böyle bişeyle karşılaşmam, çok panik yaparım sanırsam. Bu arada benim bu yaşıma kadar yapmadığım şeyi sen küçüklükten yapmaya başlamışsın
he walla istiyorum:))
ben hiç bilmiyorum bu işleri cnm. video ne ile ilgiliydi acep?
bak sen şu işe:26: nasıl davranıcaz yaw? Allahım inşallah Eymen de böyle bişeyle karşılaşmam, çok panik yaparım sanırsam. Bu arada benim bu yaşıma kadar yapmadığım şeyi sen küçüklükten yapmaya başlamışsın
hiç panikleme şekerim olabilir böyle şeyler tamamen doğal bişi ayrıca tavsiye ederim dene kesinlikle hiçbişeye değişmem
bu gayet sağlıklı bir durum korkulacak bir şey yok nasıl davranman gerektiğini bir önceki mesajımda yazdım meralciğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?