2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hehehh ben de dün gece rüyamda size laf yetiştirmeye çalışırken servisi kaçırıyordum, sonra Fatma'nın kocası eve bırakıyordu beni. Buluşmada herkesi o getirp götürdü ya, o bakımdan :)
Bu kadar manyak kadın nasıl biraraya geldik biz beaa

cok uykusuzummmmmmmmm ... oglan beni mahvetti saat bası uyanılrmı 12 de yattık zaten.dün gece maç izlemeye gittk eskişehire arkadaşlarla arkadasın bebeği egeden 3 ay büyük kız bebek oldugu için egeden küçük duruyo her gören oglumu 6-7 ay büyük sandı (( ve sanırım nazr değdi sabaha kadar uyumadık kilolu falan bi bebek deil ege ama zeyno cok zayıf ... ve benim oglum cok manyak yaramz mızmız bi cocuk oldu evde kesinlikle bir iş yapamıyorum.eskiden giyinir kusanır cıkardım dısarı şimdi nerdeeeeeeeeeeee

ben geldiiimmm bebeklerde masturbasyon konuşuluyo dalayım mevzuya hemen yaptım araştırmamı siz ne yaparsanız yapın yapacağı varsa yapıyor ki mesela ben ilk ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum o kadar küçüktüm yani ne olduğunu anladığımda gizli yapmam gerektiğini anladım ama bi çeşit dürtü bu sonuçta engelliyemezsiniz sadece yönlendirebilirsiniz annem farkettiğinde çok sert tepki verdiğinden gizledim ama nedenini anlamamıştım anladığımdaysa cinsel sorunlar yaşamaya başladım kendimi tedavi etmem çok uzun ve zor oldu bu nedenle oğlumun başına gelirse nasıl tepki veririm diye uzun uzadıya araştırdım hatta annem de araştırmış hatasının farkında

Yarası olan gocunur diyebilir miyiz? :))))

Erkekim benim beeaa

[/COLOR]

deriz tabi niye demeyelim,bilsin malını oda.

gene çok güldüm.
peki meral kırmızı nokta yapacağınız zamanda kocana böyle yapıyor musun,yada yapmak istiyor musun?

hayırdır gocunmaya mı ihtiyacın var deseydin
ALP Hepinizin bildiği üzere pipisini aylar öncesinden farketti.her altı açılışında eli pipisinde.oynamayı çok seviyor
ordan gıdıklanıyorda.
bazende sert ve dik oluyor.

doğal bir durum ereksiyon hali bebekken de mümkün; tabi çişi gelmiş de olabilir

Siz bizi hic görmediniz demi....bu benim askim oglum Tugra´m

maşallah kuzuya

sünnet derisi dar olduğu için ileri geri hareketini yapmm gerektiğini söyledi doktor bana, fazla telaşlanıyorsunuz oldu olacak teneke geçirin üzerine de hiç bir şey deymesin, yapmanız gereken gerektiğinden fazla dokunmamak bu kaar abartılacak bir durum yok bence asıl sorun arkadaşınızın tutumunda olmalı çocuk bu kadar üzerine düştüğüne göre ya ilgi eksikliği söz konusu ya da aşırı baskı çocuğun bu konudaki ilgisinde ailenin tutumu çok fazla önemli

Amanııınnnn!
Bi dikkat et bakalım, o sırada yüzü ne oluyor, hoşuna gidiyor mu?

Normal diyosun yani, hazır olun bekleyin hepiniz diyosun :)

aynen öyle diyorum abartmayın doğal süreç sizin tepkiniz çok önemli korkutmayın kızmayın utandırmayın doğal karşılayarak dikkatini dağıtın sert çıkmak çok tehlikeli internette bu konuyla ilgili bir sürü sayfa var telaşlanıp abartacağınıza okuyup ne yapacağınızı bilin

gene çok güldüm.
peki meral kırmızı nokta yapacağınız zamanda kocana böyle yapıyor musun,yada yapmak istiyor musun?

çok güldüm :)

oyy oyy beni anlatıyor

deli deliyi dakkada güzelim :)

hah bu da çok güzelmiş:))

bak sen şu işe:26: nasıl davranıcaz yaw? Allahım inşallah Eymen de böyle bişeyle karşılaşmam, çok panik yaparım sanırsam. Bu arada benim bu yaşıma kadar yapmadığım şeyi sen küçüklükten yapmaya başlamışsın

gene çok güldüm.

he walla istiyorum:))

bir video yükleyemedim çatlayacağım.facebook a koyacağım ama herkes görsün istemiyorum.
bilen var mı nasıl oluyor?

ben hiç bilmiyorum bu işleri cnm. video ne ile ilgiliydi acep?

Son düzenleme:
bir video yükleyemedim çatlayacağım.facebook a koyacağım ama herkes görsün istemiyorum.
bilen var mı nasıl oluyor?

eger bütün arkadaslarinin görmesini istemiyorsan Videoyu yüklemek istedigin yerde Sag al kösede minik bir kilit resmi var, ona tiklayacaksin seceneklerden Özellestir´i sececeksin...
sonrada ordan görmesini istedigin veya istemedigin kisileri sececeksin

Son düzenleme:
hesap gizlilik ayarları ordanda sadece arkadaşlarımı seçiyosun

yükledim artık.yaa aslında çokta sorun değil görmeleride,işte

hiç panikleme şekerim olabilir böyle şeyler tamamen doğal bişi ayrıca tavsiye ederim dene kesinlikle hiçbişeye değişmem

bu gayet sağlıklı bir durum korkulacak bir şey yok nasıl davranman gerektiğini bir önceki mesajımda yazdım meralciğim

hiç panikleme şekerim olabilir böyle şeyler tamamen doğal bişi ayrıca tavsiye ederim dene kesinlikle hiçbişeye değişmem

bu gayet sağlıklı bir durum korkulacak bir şey yok nasıl davranman gerektiğini bir önceki mesajımda yazdım meralciğim

ok cnm paniklemicem ama yine de yapmasııınnn:26:

nasıl güzel uyumuş kuşum yaa, demek uykusuzluktan böyle bayılana dek beklemek lazım:))

Yaaa bi de bakıyorum msn'den de konuşuyosunuz, niye bende yok bakiim adresleriniz Şİmdi şu msn'ciler bana atsın bakiim özelden adreslerini

selam...
ne zamandır giremedim geçmişe bakmaya korkuyorum...inşallah herkes iyidir...her şey yolundadır...
biz iyiyiz...eşim hariç...beni kuratarmak için kendi ayak parmağını kırdı 21 gün raporlu...2 haftası kaldı..onunla evle gelen gidenle uğraşmaktan pek fırsatım olmadı girmeye.
görümcem geldi Allahtan o yardım ediyor...
özledim sizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…