- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.281
selam...
ne zamandır giremedim geçmişe bakmaya korkuyorum...inşallah herkes iyidir...her şey yolundadır...
biz iyiyiz...eşim hariç...beni kuratarmak için kendi ayak parmağını kırdı 21 gün raporlu...2 haftası kaldı..onunla evle gelen gidenle uğraşmaktan pek fırsatım olmadı girmeye.
görümcem geldi Allahtan o yardım ediyor...
özledim sizi....
ee sizler nasılsınız??????
Yaaa bi de bakıyorum msn'den de konuşuyosunuz, niye bende yok bakiim adreslerinizŞİmdi şu msn'ciler bana atsın bakiim özelden adreslerini
Kızlar nedir bu wikileaks hadisesi, biri beni kısaca aydınlatabilir mi?
Benim anlattığım kişi görümcemin oğlu, çok yaramaz hareketli hiperaktif bir çocuk, baskı veya ilgi eksikliği durumu yok, dün de hiç tepki vermeden ilgisini başka yöne çekmek için debelendiler ama o tekrar koşa koşa koltuğa dönmeyi tercih etti en son pc de çizgi film açtılarda onu seyretmeye gitti, çok doğal olduğunu ve aynı onların yaptığı gibi ilgisini başka yönlere çekmenin doğru olduğunu hepimiz biliyoruz ama onların çok küçük oluşlarından hiçbirimiz cinsellikle bağdaştırmak istemiyoruz yaptıklarını.
geçmiş olsun cnm, hay Allah. seni kurtarmaya çalışırken derken?? Bİz de seni özledik cnmŞu Senanın yemenili pozuna hasta oldum, kuzum benim
Bizde seni özledik, çok geçmiş olsun eşine...
sağol Meralim...ya facia gibi bi akşamdı...bir o kadarda komik...boş bir odam var çamaşır teli tütü masası fln orda durur..orayı temizlerken çamaşırlığı dışarı çıkarmıştım...işim bitince yerine koymadan içeri götüreyim üstümdeki çam. katlayayım dedim...ama elime aldığım gibi kapandı..parmaklarımı sıkıştırdı..(ezik yerler mor hala)
eşime bağırdım koş diye...o da koşarken ayağını çekyata çarptı ama sadece küçük parmağını çarpmış ,kırıldı tabii....beni kurtardı kendi kıvranmaya başladı..o bağrışmadan korkan Nihan ağlamaya başladı...sonra ağlarken yuvarlanıp o da başını çarptı...(ama çok sert değildi Allahtan)...
aile boyu darbelendik yani
sonra da oturduk yarım saat güldük halimize ama ertesi gün doktora gitti eşim ayağı morarıınca meğer kırılmış...alçı yok ama sarıp üzerine kesinlikle bsama demiş doktor...
öyle işte...trajikomik garip bir durum
sağol Meralim...ya facia gibi bi akşamdı...bir o kadarda komik...boş bir odam var çamaşır teli tütü masası fln orda durur..orayı temizlerken çamaşırlığı dışarı çıkarmıştım...işim bitince yerine koymadan içeri götüreyim üstümdeki çam. katlayayım dedim...ama elime aldığım gibi kapandı..parmaklarımı sıkıştırdı..(ezik yerler mor hala)
eşime bağırdım koş diye...o da koşarken ayağını çekyata çarptı ama sadece küçük parmağını çarpmış ,kırıldı tabii....beni kurtardı kendi kıvranmaya başladı..o bağrışmadan korkan Nihan ağlamaya başladı...sonra ağlarken yuvarlanıp o da başını çarptı...(ama çok sert değildi Allahtan)...
sonra da oturduk yarım saat güldük halimize ama ertesi gün doktora gitti eşim ayağı morarıınca meğer kırılmış...alçı yok ama sarıp üzerine kesinlikle bsama demiş doktor...
ayyy çok trajikomik bi geceymiş sahi. Allah allah bak sen şu işe çok geçmiş olsun. sadaka verseydiniz hemen. Cumartesi günü ben de sıkıştırdım parmaklarımı çekasa yaa, Allahtan çok sıkışmadı,ilk kez başıma geldi benim de. Tekrar geçmiş olsun cnm
Hay Allah yaa, üst üste gelmiş hepsi, neyseki çok büyük kazalar değilmiş, Allah beterinden korusun, tekrar geçmiş olsun.. Bu arada Nihan ın yemenili resimlerine bende hasta oldum, Nihanın kendine hastayım zaten, hayranım kızına yaa..
Oğluş 2 saate yakın uyudu, bi ödülü haketti:)) markete götüreyim de azıcık hava alsın
nasıl güzel uyumuş kuşum yaa, demek uykusuzluktan böyle bayılana dek beklemek lazım:))
Yaaa bi de bakıyorum msn'den de konuşuyosunuz, niye bende yok bakiim adreslerinizŞİmdi şu msn'ciler bana atsın bakiim özelden adreslerini
selam...
ne zamandır giremedim geçmişe bakmaya korkuyorum...inşallah herkes iyidir...her şey yolundadır...
biz iyiyiz...eşim hariç...beni kuratarmak için kendi ayak parmağını kırdı 21 gün raporlu...2 haftası kaldı..onunla evle gelen gidenle uğraşmaktan pek fırsatım olmadı girmeye.
özledim sizi....
selam...
özledim sizi....
Benim anlattığım kişi görümcemin oğlu, çok yaramaz hareketli hiperaktif bir çocuk, baskı veya ilgi eksikliği durumu yok, dün de hiç tepki vermeden ilgisini başka yöne çekmek için debelendiler ama o tekrar koşa koşa koltuğa dönmeyi tercih etti en son pc de çizgi film açtılarda onu seyretmeye gitti, çok doğal olduğunu ve aynı onların yaptığı gibi ilgisini başka yönlere çekmenin doğru olduğunu hepimiz biliyoruz ama onların çok küçük oluşlarından hiçbirimiz cinsellikle bağdaştırmak istemiyoruz yaptıklarını.
Aynen katılıyorum yazdıklarına Aylin ve aklıma kötü kötü şeyler geliyor, delirmezsem iyidir, çevre faktörü var birde, biz ne kadar önemsemiyormuş gibi görünsek, ilgisini başka yöne çekmeye çalışsakta toplum içindeki baskı yeter beni delirtmeye heralde, hele hele kaynanamı ve onun akrabalarını düşünemiyorum bu konuda yorum yaparlarken...
bu arada ögle radyoda dinledim 0-2 yas arası kesinlikle tv yok diyo uzmnlar ama benim oglum bayılıyo baby tv sine gerci bende izletmek istemiyorum
Oğluş 2 saate yakın uyudu, bi ödülü haketti:)) markete götüreyim de azıcık hava alsın
selam...
özledim sizi....
Cok tsk ederim hepinize...Allah hepimizin Bebeklerine uzun ve saglikli Ömürler versin insallah...
Adim Derya Zeliha artik hangisini kullanmak isterseniz...
KK da Derya diyorlardi normaldede Zeliha derler
Neee mastürbasyon muuuu..? Allahım yaaa, İklimde altını değiştirmek için açtığımda bacaklarını sıkıyor, hatta ellerimi bacaklarının arasına sıkıştırıyor ve eliyle bezini yoklayıp duruyor, yoksa İklimde miii, olamaaaazzz...
Eşimin facebooktan attığı mesajı kopyalıyorum :
hayırdır aşkım? statüsüne "Gerek yokken yanındalar, ihtiyacın olduğunda uzakta. Unutma ki, kimi hayatına girdiğinde hayatını aydınlatır, kimisi çıktığında." yazmışsın?
ne ayak?
Valla bizi aramadı zaten Meralcim, annemi aramış. Öyle ha deyince gelemezmiş, hazırlanamazmış, zaten oradan buraya sadece akşamları otobüs varmış, mış mış mış... Gelirken iki pantolon iki tişört getirir, iki ay kalsa da onları giyer, hazırlanamayacak ne var anlamadım. Dün saat 2'de haber verdik, hadi dün akşamki otobüse yetişemedi, anlarım, bu akşamkine yetişemez mi insan? Mantıklı bir gerekçesi yok, ya beceriksiz, ya da aklınca geçen seferin intikamını alıyor benden...
hepinize iyi haftalar ;
bugün evdeyim kızlar Hilal'e bakan manevi ablamın yeğeni doğum yaptı bugün ve bırakacak kimsem yoktu ..
Geçmişi okuyamadım ne var ne yok sizlerde sorun yoktur umarım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?