- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.301
yaa uyudu ama saat kaçtı bilmiyorum
buyur bebeğim msn im.ilgililere duyurulur.
yazgican18@hotmail.com
geçmiş olsun hanifecim hepinize.okudum olanları.hakkatten çok ilginç bir gece olmuş.meral inde dediği gibi trajikomik.
Alıntı yapmıştım, sonra dışarı atıldım, hepsi gitti...
Hanifem, sana, eşine ve Nihan kuzuma çok geçmiş olsun, sadaka verin, kurşun döktürün, bişi yaptırın, Allah beterinden korusun.
Yeni fotolar mı var yayında, görmedim, bakıyım güzel kızımın fotolarına...
Ben de Doruk'un olayı keşfetmesinden çok etrafın tepkisinden çekiniyorum, biz eşimle gereken şekilde davranırız ama annem, kayınvalidem, offf düşünmek bile istemiyorum.
Ayşegül, ben hiç tv izlettirmiyorum, yemek yemese bile, düşün yani... Doruk uyanıkken ve salondayken tv hiç açılmıyor, allah'tan eşimle mutabıkız bu konuda da sorun olmuyor.
Bi de Eymen'e maaşallah, ne güzel uyumuş...
Doruk hiç bir türlü uyumuyormuş ve avazavaz ağlıyormuş. Babası apusetine koyup dışarı çıkarmış, anca öyle uyumuş pamuk adamım, düzeni nasıl bozuldu çocuğumun beaaa
teşekkür ederim:))nasıl yani kimler msnden konuşuyor bu haksızlık olur ama :)
çok geçmiş olsun canım ...
ben seni hatırlıyorum önceleri çok giriyordun aslında dimi ? yanılmıyorum ?
ya selinde yapıyor böyle iiice geriliyor felan ama onun onla ilgisi olduğunu hiç düşünmüyorum çünki çiçeğini sevrken öyle yüzü gözü değişmiyor yani ilgilenmiyor bile :) ben öpüyorum anca bacakalrını öpünce güler :)
güzel laf sevdim :) eşinde anlamış aslında :)
yuh be :) bencede intikam yoksa bu kadar zamanda elli kere gelirdi . desene gelince bende doruk diyince akansualr duru sanıyordum diye ?
akşam hilali öp benim için...
Ben de Doruk'un olayı keşfetmesinden çok etrafın tepkisinden çekiniyorum, biz eşimle gereken şekilde davranırız ama annem, kayınvalidem, offf düşünmek bile istemiyorum.
Aynen katılıyorum yazdıklarına Aylin ve aklıma kötü kötü şeyler geliyor, delirmezsem iyidir, çevre faktörü var birde, biz ne kadar önemsemiyormuş gibi görünsek, ilgisini başka yöne çekmeye çalışsakta toplum içindeki baskı yeter beni delirtmeye heralde, hele hele kaynanamı ve onun akrabalarını düşünemiyorum bu konuda yorum yaparlarken...
sağol Meralim...ya facia gibi bi akşamdı...bir o kadarda komik...boş bir odam var çamaşır teli tütü masası fln orda durur..orayı temizlerken çamaşırlığı dışarı çıkarmıştım...işim bitince yerine koymadan içeri götüreyim üstümdeki çam. katlayayım dedim...ama elime aldığım gibi kapandı..parmaklarımı sıkıştırdı..(ezik yerler mor hala)
eşime bağırdım koş diye...o da koşarken ayağını çekyata çarptı ama sadece küçük parmağını çarpmış ,kırıldı tabii....beni kurtardı kendi kıvranmaya başladı..o bağrışmadan korkan Nihan ağlamaya başladı...sonra ağlarken yuvarlanıp o da başını çarptı...(ama çok sert değildi Allahtan)...
aile boyu darbelendik yani
sonra da oturduk yarım saat güldük halimize ama ertesi gün doktora gitti eşim ayağı morarıınca meğer kırılmış...alçı yok ama sarıp üzerine kesinlikle bsama demiş doktor...
öyle işte...trajikomik garip bir durum
selin çok seviyor ve annem sık sık izletiyor eğer ev işleriyle ilgilenmesigerekiyrosa direk tv başına gidiyor selin evde de izletiyoruz bizle oturup izliyor kötü tarafı ne acaba ne zararları var
sağol canım:))
sağol canım :))
ufak tefek kazalar ama ola eşime oldu
Doruk kuzusu niye öyle yapmış acaba vardır bir sıkıntısı seni görünce geçer...sıkma canını...
teşekkür ederim:))
neden kocalarınızı kaynanalarınız büyütmemiş mi o yapmamışmıdır aynı şeyi her çocuğun yaptığı bahsedilen örnekteki gibi uç noktalarda olmaz sen bu kadar telaşlandıktan sonra çevredekiler neler zannetmez altı üstü aradabir pipisini kurcalayacak pek çok çocuğun yaptığı bir şey ulusal sorunmuş gibi düşünmekten vazgeçin çok abarttınız
çoook geçmiş olsun ben de buzda kaydınız falan diye düşünmüştüm bir çamaşır telinin yaptıklarına bak ya
selam kızlar, bizim işler çok durgun, dükkanda satılmıyor ödemeler öyle bir üstüste geldi ki şuan kasamda 50liram yok
kızıma yeni aldığımız bebek arabasını unuttuk takside bulamıyoruzda, cengizin haberi yok bilse 40 laf eder aklın nerde diye.. bnde oturup sayabilirmiyim aklımın nerlerde olduğunu acaba
daha ikili testimi yaptıramadım gerçi waktimiz war daha 14 haftaya kadar ama yinede canımı sıkıyo..
genel bi gerginlik hüküm sürüyo dükkanda webu cengiz yüzünden ewimizede yansıyo.. bnde huzursuz we gerginim şuan ağlamak istyorum sürekli duygu karmaşası tawan yapmış durumda
Kızlar nedir bu wikileaks hadisesi, biri beni kısaca aydınlatabilir mi?
selam kızlar, bizim işler çok durgun, dükkanda satılmıyor ödemeler öyle bir üstüste geldi ki şuan kasamda 50liram yok
kızıma yeni aldığımız bebek arabasını unuttuk takside bulamıyoruzda, cengizin haberi yok bilse 40 laf eder aklın nerde diye.. bnde oturup sayabilirmiyim aklımın nerlerde olduğunu acaba
daha ikili testimi yaptıramadım gerçi waktimiz war daha 14 haftaya kadar ama yinede canımı sıkıyo..
genel bi gerginlik hüküm sürüyo dükkanda webu cengiz yüzünden ewimizede yansıyo.. bnde huzursuz we gerginim şuan ağlamak istyorum sürekli duygu karmaşası tawan yapmış durumda
gözler için olabilirmi acaba ? bi dr arkadasım cok etkilenmez dedi ama gerçi ege saatlece bakmıyo sadece ilgisini ceken seyler olursa en fazla 10 dk .5-6 yasına geldiğinde istemem bende saatlerce tv izlemesini .. ve 16 yasına kadar ebeveynleriyle izlemeleri gerekiyomus tv yi .bizim ülkeyi düşündüm her odada ayrı bi tv
ben bu msjını yeni farkettim meral im.bir ekrana 40 msj sığdırınca okurken bazıları kaynayabiliyor arada:26:.
bir wikileaks lafı tüm gazetelerin başköşesinde.ama gerçekten büyük haber.
MERAL benim genel olarak okuyup çıkardığım sonuç şu:
wikileaks internet sitesi.Wikileaks uzunca bir süredir merakla beklenen ABD Dışişleri Bakanlığı'na ait belgeleri dün gece yayımlamış. Belgeler, 2004 yılından bu yılın Mart ayına kadar yapılan 250 bin adet diplomatik gizli yazışmayı içeriyor.tabi bizim ülkemiz bu yazışmlarda baş rolü oynayanlardan.belgelerde Türkiye ile ilgili de çok sayıda bilgi yer alıyor.tabi abd belgeler yayınlamasın diye uğraşıyor ama nafile.belgeler çok önemli yazışmaları,gizli bilgileri içerdiği için bomba etkisi yarattı.bu belgeleri siteye sızdıran kişide abd ordusunda görevli bir istihbarat uzmanı.Bradley Manning adı.belgelerin içerikleri uzun uzadıya yazılmış gazetelerde.
hatta bu kiralık oyuncak sitesini görünce bepeğin kullanmadığımız oyuncaklarını sağma setimi termos çantamı hatta hiç açılmamaış süt saklama poşetlerimi gitti gidiyorda satmaya karar verdim akşama fotolarını çekeyim yarın satışa çıkarayım
ya bu oyuncak kiralamaya baktım 1 aylığına 50 lira demiş şı chicconun arabasına 150 liraya 10 taksit yapıyolar onu alırım daha temiz dimi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?