2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar, bizim işler çok durgun, dükkanda satılmıyor ödemeler öyle bir üstüste geldi ki şuan kasamda 50liram yok
kızıma yeni aldığımız bebek arabasını unuttuk takside bulamıyoruzda, cengizin haberi yok bilse 40 laf eder aklın nerde diye.. bnde oturup sayabilirmiyim aklımın nerlerde olduğunu acaba
daha ikili testimi yaptıramadım gerçi waktimiz war daha 14 haftaya kadar ama yinede canımı sıkıyo..
genel bi gerginlik hüküm sürüyo dükkanda webu cengiz yüzünden ewimizede yansıyo.. bnde huzursuz we gerginim şuan ağlamak istyorum sürekli duygu karmaşası tawan yapmış durumda

selin çok seviyor ve annem sık sık izletiyor eğer ev işleriyle ilgilenmesigerekiyrosa direk tv başına gidiyor selin evde de izletiyoruz bizle oturup izliyor kötü tarafı ne acaba ne zararları var

sağol canım:))

sağol canım :))
ufak tefek kazalar ama ola eşime oldu
Doruk kuzusu niye öyle yapmış acaba vardır bir sıkıntısı seni görünce geçer...sıkma canını...

teşekkür ederim:))

biz çok tv izlemeyiz zaten ama Nihan uyanıkken açtığımız oluyor...Nihan sadece ilgisini çeken seslere dönüyor biraz bakıyor sonra hemen başka bir şeye yöneliyor...
çok çabuk sıkılıyor o yüzden tv izlemeyi de sevmiyor.
bu aralar kalkıp adımlamaya taktığı için sürekli ayakta çekyatların tepesinde...
bir de digol digol diyor sürekli...çok komik...ne olduğunu çözemedim henüz...ama daha çook dilini oynatırken çıkıramaktan hoşlandığı bir ses sanırım.

Son düzenleme:
Ben de Doruk'un olayı keşfetmesinden çok etrafın tepkisinden çekiniyorum, biz eşimle gereken şekilde davranırız ama annem, kayınvalidem, offf düşünmek bile istemiyorum.

neden kocalarınızı kaynanalarınız büyütmemiş mi o yapmamışmıdır aynı şeyi her çocuğun yaptığı bahsedilen örnekteki gibi uç noktalarda olmaz sen bu kadar telaşlandıktan sonra çevredekiler neler zannetmez altı üstü aradabir pipisini kurcalayacak pek çok çocuğun yaptığı bir şey ulusal sorunmuş gibi düşünmekten vazgeçin çok abarttınız

çoook geçmiş olsun ben de buzda kaydınız falan diye düşünmüştüm bir çamaşır telinin yaptıklarına bak ya

selin çok seviyor ve annem sık sık izletiyor eğer ev işleriyle ilgilenmesigerekiyrosa direk tv başına gidiyor selin evde de izletiyoruz bizle oturup izliyor kötü tarafı ne acaba ne zararları var

gözler için olabilirmi acaba ? bi dr arkadasım cok etkilenmez dedi ama gerçi ege saatlece bakmıyo sadece ilgisini ceken seyler olursa en fazla 10 dk .5-6 yasına geldiğinde istemem bende saatlerce tv izlemesini .. ve 16 yasına kadar ebeveynleriyle izlemeleri gerekiyomus tv yi .bizim ülkeyi düşündüm her odada ayrı bi tv

Doruk da karşısına geçip izlemiyor aslında... Ama ben şimdiden bu alışkanlığı kazanmasını istemiyorum, bilinçlenince isteyecek çünkü. Açıkçası tv açmamak bizim için de hiç kayıp değil, aksine günde sadece 3-4 saat görebildiğimiz çocuğumuza daha düzgün zaman ayırmamızı sağlıyor.

Hanifecim, annemin beli tutuk, Doruk'a bakamıyor, e Doruk onunla uyumaya alışık, tersi döndü garibimin :)

Valla kayınvalidemin yaptıklarını kocamdan dinlemek lazım ama ben neler olabileceğini biliyorum.
Birşeyi abarttığımız falan yok, sadece paylaşıyoruz, yoksa biz de biliyoruz neyin ne kadar büyük sorun olduğunu.

hasret sakin ol hersey her zaman 4-4 lük olmuyo içindeki mink canı düşün (erkek gibi dogdu içime )

Kızlar nedir bu wikileaks hadisesi, biri beni kısaca aydınlatabilir mi?

ben bu msjını yeni farkettim meral im.bir ekrana 40 msj sığdırınca okurken bazıları kaynayabiliyor arada:26:.
bir wikileaks lafı tüm gazetelerin başköşesinde.ama gerçekten büyük haber.

MERAL benim genel olarak okuyup çıkardığım sonuç şu:
wikileaks internet sitesi.Wikileaks uzunca bir süredir merakla beklenen ABD Dışişleri Bakanlığı'na ait belgeleri dün gece yayımlamış. Belgeler, 2004 yılından bu yılın Mart ayına kadar yapılan 250 bin adet diplomatik gizli yazışmayı içeriyor.tabi bizim ülkemiz bu yazışmlarda baş rolü oynayanlardan.belgelerde Türkiye ile ilgili de çok sayıda bilgi yer alıyor.tabi abd belgeler yayınlamasın diye uğraşıyor ama nafile.belgeler çok önemli yazışmaları,gizli bilgileri içerdiği için bomba etkisi yarattı.bu belgeleri siteye sızdıran kişide abd ordusunda görevli bir istihbarat uzmanı.Bradley Manning adı.belgelerin içerikleri uzun uzadıya yazılmış gazetelerde.

Son düzenleme:
tv konusunda ben izletmemeye çalışıyorum ama sanırım gündüz eltim izletiyo gerçi pek izletebildiğini sanmıyorum bir iki baktım hiç dikkatini çekmiyo sadece turkcell reklamına kitleniyo geris ilgisini çekmiyo

HASRET ne bu stres hayatım.iş bu hergün dörtdörtlük olmazki.çok şükür size ekmek veriyor.buda geçici bir dönem.yine düzelir.eminim sen değil cengiz dir stresi yaratan.ama sen takma madem iş yok al kızını çıkın azıcık.hamilesin sen bukadar stres sonucu çocuk psikopat doğacakbenden söylemesi.

Son düzenleme:
ya bu oyuncak kiralamaya baktım 1 aylığına 50 lira demiş şı chicconun arabasına 150 liraya 10 taksit yapıyolar onu alırım daha temiz dimi yani

cnm bu kadar stres yapma kendine, işler bi düzelir bi bozulur. herkesin öyle, kısa zamanda eskisi gibi açılır inşallah işleriniz cnm. şu puset olayında bize handelerden dönerken kartını veren taksici geldi aklıma, demek bebekli müşterilere cidden vermek gerekiyor, unutabiliyoruz o karmaşada. boşver yaa onu da, Cengiz çok laf edecekse ona söyleme hiç, nasılsa evde başka puseti var

Hem gözler için zararlı hem de Allah korusun otizmi tetikleyen bişi. çok izlettirmemekte fayda var ama arada bakmalarında da sakınca görmüyorum. Bence işleri halletymek için çocuğu tüm gün tv başına oturtmak problem oluşturabilir

sağol bitanem uzun uzun okumaktan kurtardın beni:))

hatta bu kiralık oyuncak sitesini görünce bepeğin kullanmadığımız oyuncaklarını sağma setimi termos çantamı hatta hiç açılmamaış süt saklama poşetlerimi gitti gidiyorda satmaya karar verdim akşama fotolarını çekeyim yarın satışa çıkarayım

huhu kızlar benn geldimmm :80:
kız hasret sıkma canını bu kadar coookkkk... ticaretle ugrasıyorsun bir gun is olur bir gun olmaz... gunu gunune tutmuyor iste...
bu ay bızde cok sıkıstık ama kafayı takmamaya calısıyorumm.. amannn bızden onemlı mı sankı...
arabayı da bosver ne dıyım, cana gelmemıs ona dua edelım... bu arada belkı taksıcı farkeder ve gerı getırır...
YAZGICIMMM size de cook gecmıs olsun, kaza yapmıssınız, allah korumus guzelım... bundan sonra sakın one oturma alp le bılrıkte...

ben de bi ara bakmıştım şu oyuncak kiralama olayına, bana da çok pahalı geldi kiralama ücretleri, almak daha akıllıca gibime geliyo

ya bu oyuncak kiralamaya baktım 1 aylığına 50 lira demiş şı chicconun arabasına 150 liraya 10 taksit yapıyolar onu alırım daha temiz dimi yani

Dediğim gibi uzun süreli oyuncaklarda haklısın satın al,ama normal oyuncaklarda kiralamak mantıklı Şebnem e sordum tertemiz geliyormuş, ben aktivite merkezine 130 tl verdim 1 aylık kiralasam 30 tlya falan gelecekti, bu arada senin quatronun ayak koyma yeri yok dışarı çıkardığında çocuğun ayakları yere sürtecek. ben deryanın aldığından aldım daha doğrusu arkadaş oyuncak seç Kerem e alayım demişti bugün onu söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…