- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.321
aloynaver.com bu arada özletiyosun handecim kır dizini de az evde oturhangi site o canım
Dediğim gibi uzun süreli oyuncaklarda haklısın satın al,ama normal oyuncaklarda kiralamak mantıklı Şebnem e sordum tertemiz geliyormuş, ben aktivite merkezine 130 tl verdim 1 aylık kiralasam 30 tlya falan gelecekti, bu arada senin quatronun ayak koyma yeri yok dışarı çıkardığında çocuğun ayakları yere sürtecek. ben deryanın aldığından aldım daha doğrusu arkadaş oyuncak seç Kerem e alayım demişti bugün onu söyledim.
Handem hoşgeldin tatlım, nasıl Demirim?
Dediğim gibi uzun süreli oyuncaklarda haklısın satın al,ama normal oyuncaklarda kiralamak mantıklı Şebnem e sordum tertemiz geliyormuş, ben aktivite merkezine 130 tl verdim 1 aylık kiralasam 30 tlya falan gelecekti, bu arada senin quatronun ayak koyma yeri yok dışarı çıkardığında çocuğun ayakları yere sürtecek. ben deryanın aldığından aldım daha doğrusu arkadaş oyuncak seç Kerem e alayım demişti bugün onu söyledim.
iyiyizz hayatımm, demiri annanesine verdim, evi temızledim...
iş yaptım anlıcaın...
eymen pasam ıyılestı mı meralımmm
baktım sımdı sıteye, mantıklı bence buradan kıralamak... bis ruu sacma sey aldık dunya para verıp.. oynamıyor oynamıyorr....aloynaver.com bu arada özletiyosun handecim kır dizini de az evde otur
bak ii sööledin ben en çok dışarda kullanmak için alacaktım deryanınkinin var mı ayak koyma yeri onunki hangisiydi
ohh cok sevındım ıyılesmesıne kusumun yaaaiyileşti cnm sağol. kolay gelsin. walla ben de haftasonu full iş yaptım, bugün de kadın gelecekti koltuk,halı gibi işler için ama perşembeye kaldı. Neyse ben işlerin bana ait kısmını hallettim haftasonu şükür
bu nasıl bir mönüdür demekten kendimi alamadım şaşakınlıktan bayılan smilelı bulamıyorumohh cok sevındım ıyılesmesıne kusumun yaaa
valla ev ıslerı cok nankor, bugun yapıyorsun yarın yıne aynı off offf :)
ama sen cok hamaratsın sekerımmm :)
sımdıde gıdıp yemek yapcam...
ekşili kofte ve alı nazık yapcam
PM44030 Tiny Love Mucize Direksiyon Tiny Love eniyibebek.com bak bunu kiralamayı düşünüyorum çünki ilgisini ne kadar süre çekeceğinden emin deilim
ohh cok sevındım ıyılesmesıne kusumun yaaa
valla ev ıslerı cok nankor, bugun yapıyorsun yarın yıne aynı off offf :)
ama sen cok hamaratsın sekerımmm :)
sımdıde gıdıp yemek yapcam...
ekşili kofte ve alı nazık yapcam
cok guzel ama bence bızımkıler ıcın erken degıl mı bu oyuncak?
12 ay dıyor cunku
aldırdın mı kiralattın mı??
Anlamaz ki bundan direk yere atar
hangisi için diyosun arabda tekmeliyeceği zımbırtı için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?