2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hangi site o canım
aloynaver.com bu arada özletiyosun handecim kır dizini de az evde otur

bak ii sööledin ben en çok dışarda kullanmak için alacaktım deryanınkinin var mı ayak koyma yeri onunki hangisiydi

aldırdın mı kiralattın mı??

iyiyizz hayatımm, demiri annanesine verdim, evi temızledim...
iş yaptım anlıcaın...
eymen pasam ıyılestı mı meralımmm

iyileşti cnm sağol. kolay gelsin. walla ben de haftasonu full iş yaptım, bugün de kadın gelecekti koltuk,halı gibi işler için ama perşembeye kaldı. Neyse ben işlerin bana ait kısmını hallettim haftasonu şükür

aloynaver.com bu arada özletiyosun handecim kır dizini de az evde otur

bak ii sööledin ben en çok dışarda kullanmak için alacaktım deryanınkinin var mı ayak koyma yeri onunki hangisiydi
baktım sımdı sıteye, mantıklı bence buradan kıralamak... bis ruu sacma sey aldık dunya para verıp.. oynamıyor oynamıyorr....
en azından bır ay kıralayıp deneyebılırız...
mesela donenceler falan ne kadar guzel 19 tl ye kıralanıyormus..
bide su fisher price ın yurutec arabası hosuma gıttı...
deryanın pusetı chicco liteaway...
dun yine birlikteydik biz.. oynadı ogluslar...
bu arada esincim gezmıyorum ben yaaa , evdeyım ama demirden fırsat bulamıyorumm giremiyorummm cok fazla

ohh cok sevındım ıyılesmesıne kusumun yaaa
valla ev ıslerı cok nankor, bugun yapıyorsun yarın yıne aynı off offf :)
ama sen cok hamaratsın sekerımmm :)
sımdıde gıdıp yemek yapcam...
ekşili kofte ve alı nazık yapcam

bu nasıl bir mönüdür demekten kendimi alamadım şaşakınlıktan bayılan smilelı bulamıyorum

HASRET hayatım olur böyle zamanlar sıkam canını sen moralini yüksek tut bak annelerin ruh hali 5 dk içinde bebeklere yansırmış siz yani ev işini ne yaptınız bu arada taşınıyor musunuz kaldı mı nedir durum

Son düzenleme:

ohhh afiyet olsun. Diyet ne alemde Handecim, devam ediyo musun?

selam genclerrr....genc kalmayı başarabilenler...karamsarlıgı cöp sepetine fıratıp hayatla dalga gecebilen matrak bi okadarda zeki ve alımlı kanklier....anneler..:82:
umarım iyilerdirler....
yagmur un kuak itihabı gecti cok şükür...
20 günde sadece 200gr alabilmiş buda beklediğim bişeydi şaşırmadım...
balık ve süt e başlıyoruz artık.
cumartesi baık bugulama yaptı ananesi patates ve havucta ezerek verdim..bayıdı...
sütede cok az su karıştrıp vericem artık hem biberon hemde artık bardakla....
başkada havadis yok bende..
sizde ne var ne yok...?
ÖZLÜORUM BEN SİZİ

Eline alıp dokunamayacağı için ve ağzına sokamayacağı için yine de ilgisini çekeceğini sanmam, bi tane oyuncak var toplar fırlıyor içinden ona baktın mı

Ya bana almak daha mantıklı geliyor sonuçta ben tek çocuk yapmayacağım yürüteci 2 ay kullanmadı doğru sıkıldı ama şimdi sardım sarmaladım kaldırdım depoya koydum 2 yıl sonrayı bekliyor :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…