2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aylin, şimdi aynı şeyi ben yazacaktım, Burcu kaçmış evet, Meral de uyuyordur kesin hala yada Eymenitosuyla uğraşıyordur..

bu ne için bilmiyorum ebru ama aynısını arda da uyguladık.arkadaşlarına vuruyodu kreşte vurmadığı günler gülen yüz alıyodu sonunda da hediyesini aldık.o zaman işe yarıyo ama kısa süreli çözümler oluyo bunlar..benim oğlan şimdi anasınıfında altını üstüne getiriyo...ne yapcam bilmiyorum 1 e başlayınca

delimiyim neyim bilmiyorum ama erkek çocuklarına yaramazlığı kız çocuklarına şımarıklığı yakıştırıyorum ben kızmıyorum öyle tiplere

bende bu sene tatile gitmek istiyorum, kamile söyledim kayseri ankara arası yoruluyorum tatil istiyorum şimdiden söyleyim sonra yan çizme dedim bişey demedi yavaş yavaş işleyecem,iki sene önce capris palas didime gitmiştik kamille,çok beğendim orayı,arkadaşlarla gittik çok eğlendik hatta iki gün daha uzattık tatili arkadaşlar ısrar etmişti oraya gidelim diye,biraz ön yargılı gitmiştim ama süper geçti tatil,aynı arkadaşları ikna edersem yine oraya gitmek istiyorum:26:

biz yine işyerinde stres atabiliyoruz değişiklik oluyo, evdekiler daha çok bunalıyodur bence,yorgunluk konusunda evet yoruluyorum hem iş hem ev zor oluyo

amiiin canım

şu capris i herkes tavsiye ediyor birde ben gideceğim,,,

bekarken ne güzel istediğim yere gidip tatilimi yapıyordum arkadaşlarımla süper geçiyordu ,,,
millet evlenince rahat eder ben evlendim eşime acıya acıya bu hale geldim :)

yazık parası gitmesin önümüzde askerlik çocuk var ,, yazık ailesini yılda bir görüyor birlikte olalım ,, yazık yazık derken oldu bana kazıkkk ,,

şimdi yontayım diye uğraş dur yaptığım odunu ,,, flört döneminin nezaketini bence bizim iyi niyetlerimiz öldürüyor yani şahsım adına böyle,,,

benim oğlanda hiperactivite ve dikkat eksikliği var..o nednle başladık biz terapiye,,şimdi bende biliyorum bunun pek işe yaramadığını çünkü daha önce kreşteyken denemiştik..bırakınca sonuç eski haline dönüyor.ve çoçuk herhafta bişeyler alınmasına alışıyor işin kötü yanı...ama biz önümüzdeki ay ilaç almayada başlayacağız..şimdilik yapıyoruz bakalım sonuç ne olaçak,,açıkcası bu tarz terapiyle düzeleceğine inanmıyorum ben.ömür boyu böyle tablo yapamam herhalde...ama götürüyorum işte yinede..

Son düzenleme:
ama hergün öğretmenden şikayet gelince deli opluyosun bişr süre sonra

evet birde özel olarak okula çağırılıp bir saat şikayet dinliyorsun.sizin anne babalığınızı bile yargılıyorlar...ki çoçuğunuzun elinde olan bişey değil benim oğlumun durumundakiler için..dürtülerini kontrol edemiyor..tamamen beyindeki küçük bir hasardan kaynaklanyor..ve arkadaş çevresinide etkiliyor bu durum..arkadaş edinemiyorlar.sadece kendileri gibi olan çoçuklar onları kabul ediyor..sonrada istenmiyorum psikolojisine giriyorlar..ben kötüyüm diye düşünmeye başlıyorlar..beraberğinde depresyon ve başarısızlık...

kazıkmıııı doğru diyosun canım biz bu hale getirdik ablam hep şunu der erkke milletinin ağz---- edecen ki kıymetini bilsin ağzına baksın
caprisi tavsiye ederim ama tek başınıza giderseniz sıkılabilirsiniz çünkü bayan erkek havuzu ayrı oranın,biz sabahları ayrı takılıyoduk havuzda güneşlenmek için,öğleden sonra denize giriyoduk eşimle birlikte ama müştüri memnuniyeti süper oranın öyle diyim,boynum ağrıyodu dra gittik otelin. bana bedava masaj, jakuzi, çamur banyosu yazdı otelde

vaayy bak sen güzelmiş eşinin yerine ben olsam bende bi yerime bi arıza çıkartırdım valla eşim ne yapsa bana hakkıdır,,, hediye almak ister aman aşkım boşver ihtiyacım olan bişi yok şimdi ,,,
tatil ayarlamaya kalkar iki gün için değmez yorulmayalım çok para harcarız şimdi ,,
gece sinemaya gitmek ister e bu saatte gidip kaçta geleceğiz yarın işe gideceksin çok yoruluyorsun boşver evde izleyelim ,,,

şimdilerde gözüne bakıyorum acep bu tekliflerden hangisi gelir diye ,,, hiiiçççç anca meşe palamudu geliyor,,,

Son düzenleme:
ayyyyy sabh sabah içim karardı valla hepimiz dökülüyoruz demekki bir adet odun bir adet uykusuz ve bir adette yemeyen bir pıtırcık var bende mahvolmuş vaiyetteyim yaaa yokmu buna bi çare diycektim kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş sizde aynı detten muzdaripsiniz.bide benim eş bütün gün çalışıyomuş ben bütün gün evde yan glip yatıyomuşummmmm bu adamı neyaparsınız allah aşkına bi söyleyin.
doğanda bayağı kelime dağarcığını genişletti.hele meme diye bi saldırışı var ölürsünüz üstümü parçalıycak nerdeyse cerenle aynı kaderi paylaşıyoruz.yaaa bikaçgündür doğan deliksiz olmasada biraz uyuyyo kocaman bir yer yatağı yapıp yanına yatıyorum debelene debelene uyuyo .
üfff olcay geçmiş olsun asya hanıma ve tüm bebekelerimize geçmiş olsun.

wuuuuu fatma sendede ne eş varmış anam tam filmlik yaaa inanmıyorum bu admaların hepsi aynı hamur
günaydın şekerler
nasılsın canım alp nasıl rşini sormuyorum valla dün okudum çok kızdım

wuuuuu fatma sendede ne eş varmış anam tam filmlik yaaa inanmıyorum bu admaların hepsi aynı hamur

nasılsın canım alp nasıl rşini sormuyorum valla dün okudum çok kızdım

canım eskiden bu teklifleri o yapar ben o aptal yorumalrla geri çevirridim ,, e tabi adam alıştı şimdi sallıyor ben istesemde yapmıyor,,,,

Bu nre böyle yaw, birbirinizin yazdıklarını da kopyalasaydınız olurdu yani:)) Eymenito için ekstra bi durum sözkonusu değildi gece, zaten hep çok kalkar yine çok kalktı ama tıkanıklık, uykuya dalmada zorluk falan yoktu şükür.
ben de izledim yaprak dökümünün finalini, aslında ilk yarısını izlemedim neredeyse, yarışma ile arasında dönüyoduk ve hiç ilgimi çekmiyodu final olmasına rağmen ama Ali Rıza Beyin ölümü cidden sarsıcıydı. Ve final bölümü için atraksiyon bulamayan senaristlere sırf bu nedenle adamı öldürdükleri için kızdım walla son 3 bölümdür dizide izlenecek hiçbişi yoktu desem yeridir, nerde Aşkı memnu finali nerde bu final. E sakız gibi uzattılar tabi konu falan kalmadı. bari 5-10 sene sonrasını gösterselerdi de görseydik ne yapmışlar beğenmedim bu finali
Eymenitonun bugün evde gezesi var, arada bakarım size artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…