- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.801
ya terapiye giriyor artık eray içerde ona kitap falan okuttu..tablo yapmaya başlattı bizi bazı davranışlarını düzeltmek için...mesela saat 9 da yatağa girerse bir gülen yüz alıyor girmezse ağlayan yüz alıyor o tabloya yapıştırıyoruz.böyle bir kaç tane daha davranış var mesela yemeğini saatinde yemesi,tabağını bitirmesi ödevini yapması gibi...bu haftalık tablo ,hafta doluncada eğer gülen yüzler çoksa hediye alıyoruz...dün ilk günümüzdü,,hepsini gülen yüzle tamamladık...bende ona söz verdim eğer bu hafta hepsi gülen yüz olursa kol saati alaçağım ona..ne zamandır istiyor..bu cumartesi ve ondan sonraki cumartesi tekrar çağırdı..
bu ne için bilmiyorum ebru ama aynısını arda da uyguladık.arkadaşlarına vuruyodu kreşte vurmadığı günler gülen yüz alıyodu sonunda da hediyesini aldık.o zaman işe yarıyo ama kısa süreli çözümler oluyo bunlar..benim oğlan şimdi anasınıfında altını üstüne getiriyo...ne yapcam bilmiyorum 1 e başlayınca
bende bu sene tatile gitmek istiyorum, kamile söyledim kayseri ankara arası yoruluyorum tatil istiyorum şimdiden söyleyim sonra yan çizme dedimreglin hayırlı olsun :) süt için üzülme canım yaa yeterince doya doya emdi mevlam bağışıklığını güçlendirsin kuzunun ,,,
eşinle ilgilide , haklısın canım seni okurken kendimi gördüm ,,, kendi istekelridnen vazgeçme demek istiorum ama ne kadar yapabilirsin bilmem ,,,
bizde hiç tatile gidemedik balayıda dahil sürekli ailesini yılda birkez görüyor diye tatil haklarımızı hep onun ailesi ile geçirdim ,,, ama bu kez yıllık izinlerimi ayarladım ısrarla ailesinin türkiyede olamdığı günlere aldım bakalım nasıl bi çözüm bulacak,, ben 3 yıldır onun gönlünü eyledim şimdi sıra onda,,, böyle devame derse zaten sen gelme benle git ailenle tatil yap ben kızımla ayrı giderim diyeceğim ,,,
offf çok üzgünüm ben bugün yaaa,,,, içim daralıyor ,,,
biz yine işyerinde stres atabiliyoruz değişiklik oluyo, evdekiler daha çok bunalıyodur bence,yorgunluk konusunda evet yoruluyorum hem iş hem ev zor oluyokızlar nasılsınız?
benmi????
sabah 5;30 da kalk,emirhana mamasını ver,uyut,saat olsun 6;30 erayı kaldır okula gönder saat 07;00'de,sonra ardından hemen erolu kaldır...hazırlansın gitsin işe,,o çıkar aradan 15 dakika geçmeden emirhan geri uyanır..ve ben sabah 5;30 da uyandığımla kalırım..sonra tüm gün geçsin..gece saat 12 olsun ben hala mutfakta ki son bulaşıkları toplayıp mama için su kaynatırken buluyorum kendimi,saat 12,30 de yatağa girersem ne mutlu bna..hele saat 5 e kadar deliksiz uyumak nasip olursa,tabi oda artık rüyalarda kaldı...saat 1 den 5 e kadar emirhan en az 2 kez uyanıyor mırıldanarak...velhasıl çoook yorgun ve uykusuzum...hergün aynı oluyor bu durum...yani aynen böyleyim..
of kızlar işte bu yüzden seviyorum burayı herşeyi aynı anda yaşıyoruz resmen.
geçen izin dünüşü pazar gün döndük.aslında cmt döncektik. cmt komşumuzun nişanı wardı ona kalalımmı dedim cunku kadın te benim ankarada düğünüme geldi. oda tamam dedi ben plan yapıyorum ona soruyorum oda okeyliyor neden cunku mantıklı plan yapıyorum ben. bu seferde ne oluyor.. hep senin dediğini yapıyoruz! e soruyorum sana madem istemiosun itiraz etsene be adam! yada sen yap plan sana uyalım birinin organize etmesi lazım dimi. zaten istediğim zaman ailemin yanına gidiyormuşum hep benim dediğim oluyormuş tatil konusundada bu kadar ısrarcı ondan oluomuşmuşum zaten falanda falan kızım iyi ki war onu çok seviyorum onunda beni çok sevdiğini biliyorum gidip onla oynayım biraz kuzucum o yerde tek başına oynarken ben burda olduum zaman vicdan yapıp üzülüyorum onunla ilgilenmiyorum diye.
ah kızlar ahh nolcak halimiz bilmiyorum. hepimiz aynı olunca demekki bütün erkekler odun die rahatlatıyoruz birbirimizi.. allahım şu adama inat çalışıyım yaa fırsat yarat bana amiiiinnn
delimiyim neyim bilmiyorum ama erkek çocuklarına yaramazlığı kız çocuklarına şımarıklığı yakıştırıyorum benkızmıyorum öyle tiplere
bende bu sene tatile gitmek istiyorum, kamile söyledim kayseri ankara arası yoruluyorum tatil istiyorum şimdiden söyleyim sonra yan çizme dedimbişey demedi yavaş yavaş işleyecem,iki sene önce capris palas didime gitmiştik kamille,çok beğendim orayı,arkadaşlarla gittik çok eğlendik hatta iki gün daha uzattık tatili arkadaşlar ısrar etmişti oraya gidelim diye,biraz ön yargılı gitmiştim ama süper geçti tatil,aynı arkadaşları ikna edersem yine oraya gitmek istiyorum:26:
biz yine işyerinde stres atabiliyoruz değişiklik oluyo, evdekiler daha çok bunalıyodur bence,yorgunluk konusunda evet yoruluyorum hem iş hem ev zor oluyo
amiiin canım
bu ne için bilmiyorum ebru ama aynısını arda da uyguladık.arkadaşlarına vuruyodu kreşte vurmadığı günler gülen yüz alıyodu sonunda da hediyesini aldık.o zaman işe yarıyo ama kısa süreli çözümler oluyo bunlar..benim oğlan şimdi anasınıfında altını üstüne getiriyo...ne yapcam bilmiyorum 1 e başlayınca
ama hergün öğretmenden şikayet gelince deli opluyosun bişr süre sonra
şu capris i herkes tavsiye ediyor birde ben gideceğim,,,
bekarken ne güzel istediğim yere gidip tatilimi yapıyordum arkadaşlarımla süper geçiyordu ,,,
millet evlenince rahat eder ben evlendim eşime acıya acıya bu hale geldim :)
yazık parası gitmesin önümüzde askerlik çocuk var ,, yazık ailesini yılda bir görüyor birlikte olalım ,, yazık yazık derken oldu bana kazıkkk,,
şimdi yontayım diye uğraş dur yaptığım odunu ,,, flört döneminin nezaketini bence bizim iyi niyetlerimiz öldürüyor yani şahsım adına böyle,,,
kazıkmıııı doğru diyosun canım biz bu hale getirdik ablam hep şunu der erkke milletinin ağz---- edecen ki kıymetini bilsin ağzına baksın
caprisi tavsiye ederim ama tek başınıza giderseniz sıkılabilirsiniz çünkü bayan erkek havuzu ayrı oranın,biz sabahları ayrı takılıyoduk havuzda güneşlenmek için,öğleden sonra denize giriyoduk eşimle birlikteama müştüri memnuniyeti süper oranın öyle diyim,boynum ağrıyodu dra gittik otelin. bana bedava masaj, jakuzi, çamur banyosu yazdı otelde
wuuuuu fatma sendede ne eş varmış anam tam filmlik yaaa inanmıyorum bu admaların hepsi aynı hamurvaayy bak sen güzelmişeşinin yerine ben olsam bende bi yerime bi arıza çıkartırdım valla eşim ne yapsa bana hakkıdır,,, hediye almak ister aman aşkım boşver ihtiyacım olan bişi yok şimdi ,,,
tatil ayarlamaya kalkar iki gün için değmez yorulmayalım çok para harcarız şimdi ,,
gece sinemaya gitmek ister e bu saatte gidip kaçta geleceğiz yarın işe gideceksin çok yoruluyorsun boşver evde izleyelim ,,,
şimdilerde gözüne bakıyorum acep bu tekliflerden hangisi gelir diye ,,, hiiiçççç anca meşe palamudu geliyor,,,
nasılsın canım alp nasıl rşini sormuyorum valla dün okudum çok kızdımgünaydın şekerler
wuuuuu fatma sendede ne eş varmış anam tam filmlik yaaa inanmıyorum bu admaların hepsi aynı hamur
nasılsın canım alp nasıl rşini sormuyorum valla dün okudum çok kızdım
nasıl oldunuz canım alp paşa iyi mi ? eşini bende sormayacağım Ç:)günaydın şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?