2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cerenora hediyen şimdi geldi çok teşekkür ederim canım burdan görmezsin özeldende msj atcam tavşancık doğanın çok ilgisini çekti hemen oynamaya başladı

vaayy güzel bi manevra oldu bu konulardan dönmek için :)

O Oteli bende merak ediyorum kızlar, eşimin kuzeninin 10 yıllık üyeliği var, çok övüyorlar, kaynanam ve kayınpederimde geçen kış gitmişti bir hafta, kaynanamda çok övmüştü, her sene gidecekmiş bundan sonra :))

merhaba canlar

gece 3-4 kez uyanan bebelere ben maşallah diyorum

benim oğlum 10 ila 30 kez uyandığı için...hastalıkla alakalı değil bu durum böyle gelmiş böyle gider

yaprak dökümü pek izlediğim bir dizi değildi fakat finali izledim ve hiç beğenmedim...

ben pazartesi yer gök aşk ve salı günü osmanımı izliyorum sadece

ne bu buhran havası yaw,ne oluyor.hadi bakalım silkelenin:94:bakın bana.
kestiğimde sobada yanacak cinste bir kocam var,ohh aman
10 aydır uyumayan,şimdi birde hasta bir kıpırcan ım var,ohh yandan
cadılar bayramında eli öpülecek bir kaynanam var,ohh hadi alttan üstten
bütün özlediklerim,sevdiklerim benden uzak ve yine yanlız bir yılbaşı,aman ohh
daha sayardım ama kafi diye düşünüyorum.

şimdi olumlu yönünden bakalım.
kocam odunsu bir erkek ama beni seviyor,oğlunu seviyor.onun en önemlileri biziz,bizim için çabalıyor.beni bir anlıyor bir anlamıyor ama anlamasada destek olmaya çalışıyor,mutlu etmek istiyor.seviyor,sevdiriyorolumlu yönleri daha ağır basıyor.

kıpırcan ım,oğlum,o benim dünyam.uyumuyor,hasta,sürekli mızıldıyor,evet ama beni tamamlıyor.bunlarda geçecek.herşeyin aşkın,sevginin,fedakarlığın,aile olmanın gerçeğini öğretiyor.her hareketiyle büyülüyor,gülüşüyle ruhumu ısıtıyor.

kaynanam,yok çok düşündüm bunun olumlu bir tarafı yok,at çöpe gitsinbelki kocamı doğurmuş olması bir minnet konusu olabilir

benden uzak evet ailem ama uzakta olsalarda yanımdalar,böyle hissettiriyorlar.güçleriyle,sarıp sarmalamalarıyla benimleler,hep öyle olacaklar.enazından mutlu olduğumu biliyorlar ve bununla avunuyorlar.beni seviyor ve her koşulda arkamda duruyorlar.

hadi bakalım sıyrılın bu kötü ruh hallerinden.sizde olumsuzlukları düşündüğünüz gibi olumlu yönleride bulun ve düşünün.yapmazda bu ruh halinizle davam ederseniz bana uyar.hemen o moda geçer,ağlar zırlar,bütün gün başınızın etini yerim

nasılsınız canım bügün ? senlede hala hediyeleşemedik :) ama suç bıdıklarda :

emirhan uyudu bende evi toplayayım şimdi hızlı hızlı...benim adam eldi sunumu varmış takım giyecelkmiş verdim dolaptan temiz ütülü takım gitmiş ütüsüzleri giymiş,neymiş onlar daha rahatmış,uyuz,millet sanacakki ben onu çyle pasaklı yolluyorum işe,,,

ay hem güldüm hem ağladım ,, kötüydü yaaa,,, ama modu değiştireceim bakalım arayacağım meşe odunumu bahanesiz bi şekilde ne tepki verecek ,,, benden böyle bi adım görünce şaşıracak yüksekçe bi ihtimal ama olsun :) sonucu yazarım ,, ama eğer istediğim tepkiyi alamazsam daha beter olurum o zaman çekersin beni anlaştık mı ?

wuuuuu fatma sendede ne eş varmış anam tam filmlik yaaa inanmıyorum bu admaların hepsi aynı hamur

nasılsın canım alp nasıl rşini sormuyorum valla dün okudum çok kızdım

nasıl oldunuz canım alp paşa iyi mi ? eşini bende sormayacağım Ç:)

Esnemekten ağzım yırtılacak.
Yazgı kimse sormamış ben sorayım eşin naptı akşam (meraklı taze aylin )

ben hastayım ama daha iyiyim,Alp hasta,şimdide öksürüyor,balgamı var ama bunun dışında formunda.
eşim dün gece nöbetçiydi,11 gibi geldi.akşamüstü arayıp şirinlikler yapmaya başlamıştı.geldiğinde odaya girince beni öyle bir gördüki,ağlamaktan şişmiş gözlerimle hala salyasümük ağlıyordum.geldi sarıldı,azcıkta onun koynunda ağladım.sonra özür diledi,asla anneliğimi sorgulamadığını,sözlerine aldırış etmememi söyledi.böyle işte:78:

nasılsınız canım bügün ? senlede hala hediyeleşemedik :) ama suç bıdıklarda :
evet hediyeleşemedik gitti :26: ben bakıyorum internetten ne alsam diye
hadi bana biraz yardımcı ol lütfen :44:
ben iyiye doğru gidiyorum şükür ama uykusuzluktan helakım
eymen de aynı sayılır öksürük hırıltı burun akıntısı devam canım

siz ne alemdesiniz?

Fatmacım hiç gülesim yoktu, güldürdün beni valla :))
Kız kaynanam bir hakkını bana verir mi hiç, hem verse de ben istemem, kadın ömrü hayatında ilk kez otele tatile gitti, yazık yine gitsin, hep gitsin..
Ben çok otel gördüm çok tatil yaptım ama o yazlıktan başka yer görmemiş, bu açıdan bakınca ona üzülüyorum, bırak her sene gitsin yaa.. Ben nasılolsa giderim..

e hatun istediğini almış o yüzden bu kadar pozitif dün kessen yazmazdı bunları ama şimdi aramak için bütün şevkim gitti

yasemincim iyi niyetli arkadaşım benim :)

pınarcım ne diyeyim ki bence kendini öyle zorlama dur önce eymen sen bi iyileş ,, bende ailecek durumalrımzı bi toparlayalım barışıp bi moda girelim 2011 de alacağım hediyelerinizi :)

Son düzenleme:
Geldim.
Bugün her işim ters gidiyor, bir banka ve bir Carrefour şubesini birbirine kattım, sanırım yakında o bankanın ve Carrefourların diğer şubelerine de resmimi asarlar içeri almayın diye.
Çok sinirliyim, cıssss !

Vuuu, bende kendime gelmeye başladım yavaş yavaş, ama hava kapalı ya, içime kasvet çöküyor ısrarla.. Neyse Yazgının dediği gibi yapmaya karar verdim, olumlu tarafından bakacam, bakacam da, az evvel benim meşe palamudunu aradım, telefonu bir an evvel kapatmak için elinden geleni yaptı uyuz, sanki işi var, evde yatıyor...

Yemeğe gidiyorum, biraz enerji alayım en iyisi...

e hatun istediğini almış o yüzden bu kadar pozitif dün kessen yazmazdı bunları ama şimdi aramak için bütün şevkim gitti

yok hayatım sen ara.emin ol yine yazardım,yazardım ama siz bilmeden kocamın ağzına ederdim.bunu kendim için değil siz sıyrılın bu ruh halinden diye yazdım.ara bence bukadar uzun küslük olmaz.bu defada sen bir adım at ona,buna ihtiyacı olabilir eşinin.

küstük barıştık gene küstük neden böyle oldu bende bilmiyorum,,,

aradım gözümdeki göğsümdeki kızarıklıkalrı felan söyledim bi ki tane çözüm önerisi sundu ve soğuk soğuk konuşup kapattı,,, yazgıcım yok gerek yok bırakacaksın kendi uslanıp tıpış tıpış gelecek,,, onun iyi bi sopaya ihtiyacı var bence ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…