- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.821
Bu nre böyle yaw, birbirinizin yazdıklarını da kopyalasaydınız olurdu yani:)) Eymenito için ekstra bi durum sözkonusu değildi gece, zaten hep çok kalkar yine çok kalktı ama tıkanıklık, uykuya dalmada zorluk falan yoktu şükür.
ben de izledim yaprak dökümünün finalini, aslında ilk yarısını izlemedim neredeyse, yarışma ile arasında dönüyoduk ve hiç ilgimi çekmiyodu final olmasına rağmen ama Ali Rıza Beyin ölümü cidden sarsıcıydı. Ve final bölümü için atraksiyon bulamayan senaristlere sırf bu nedenle adamı öldürdükleri için kızdımwalla son 3 bölümdür dizide izlenecek hiçbişi yoktu desem yeridir, nerde Aşkı memnu finali nerde bu final. E sakız gibi uzattılar tabi konu falan kalmadı. bari 5-10 sene sonrasını gösterselerdi de görseydik ne yapmışlar beğenmedim bu finali
Eymenitonun bugün evde gezesi var, arada bakarım size artık
O Oteli bende merak ediyorum kızlar, eşimin kuzeninin 10 yıllık üyeliği var, çok övüyorlar, kaynanam ve kayınpederimde geçen kış gitmişti bir hafta, kaynanamda çok övmüştü, her sene gidecekmiş bundan sonra :))
merhaba canlar
gece 3-4 kez uyanan bebelere ben maşallah diyorum
benim oğlum 10 ila 30 kez uyandığı için...hastalıkla alakalı değil bu durum böyle gelmiş böyle gider
yaprak dökümü pek izlediğim bir dizi değildi fakat finali izledim ve hiç beğenmedim...
ben pazartesi yer gök aşk ve salı günü osmanımı izliyorum sadece
ne bu buhran havası yaw,ne oluyor.hadi bakalım silkelenin:94:bakın bana.
kestiğimde sobada yanacak cinste bir kocam var,ohh aman
10 aydır uyumayan,şimdi birde hasta bir kıpırcan ım var,ohh yandan
cadılar bayramında eli öpülecek bir kaynanam var,ohh hadi alttan üstten
bütün özlediklerim,sevdiklerim benden uzak ve yine yanlız bir yılbaşı,aman ohh
daha sayardım ama kafi diye düşünüyorum.
şimdi olumlu yönünden bakalım.
kocam odunsu bir erkek ama beni seviyor,oğlunu seviyor.onun en önemlileri biziz,bizim için çabalıyor.beni bir anlıyor bir anlamıyor ama anlamasada destek olmaya çalışıyor,mutlu etmek istiyor.seviyor,sevdiriyorolumlu yönleri daha ağır basıyor.
kıpırcan ım,oğlum,o benim dünyam.uyumuyor,hasta,sürekli mızıldıyor,evet ama beni tamamlıyor.bunlarda geçecek.herşeyin aşkın,sevginin,fedakarlığın,aile olmanın gerçeğini öğretiyor.her hareketiyle büyülüyor,gülüşüyle ruhumu ısıtıyor.
kaynanam,yok çok düşündüm bunun olumlu bir tarafı yok,at çöpe gitsinbelki kocamı doğurmuş olması bir minnet konusu olabilir
benden uzak evet ailem ama uzakta olsalarda yanımdalar,böyle hissettiriyorlar.güçleriyle,sarıp sarmalamalarıyla benimleler,hep öyle olacaklar.enazından mutlu olduğumu biliyorlar ve bununla avunuyorlar.beni seviyor ve her koşulda arkamda duruyorlar.
hadi bakalım sıyrılın bu kötü ruh hallerinden.sizde olumsuzlukları düşündüğünüz gibi olumlu yönleride bulun ve düşünün.yapmazda bu ruh halinizle davam ederseniz bana uyar.hemen o moda geçer,ağlar zırlar,bütün gün başınızın etini yerim
wuuuuu fatma sendede ne eş varmış anam tam filmlik yaaa inanmıyorum bu admaların hepsi aynı hamur
nasılsın canım alp nasıl rşini sormuyorum valla dün okudum çok kızdım
nasıl oldunuz canım alp paşa iyi mi ? eşini bende sormayacağım Ç:)
Esnemekten ağzım yırtılacak.
Yazgı kimse sormamış ben sorayım eşin naptı akşam (meraklı taze aylin)
evet hediyeleşemedik gitti :26: ben bakıyorum internetten ne alsam diyenasılsınız canım bügün ? senlede hala hediyeleşemedik :) ama suç bıdıklarda :
e hatun istediğini almış o yüzden bu kadar pozitif dün kessen yazmazdı bunlarıben hastayım ama daha iyiyim,Alp hasta,şimdide öksürüyor,balgamı var ama bunun dışında formunda.
eşim dün gece nöbetçiydi,11 gibi geldi.akşamüstü arayıp şirinlikler yapmaya başlamıştı.geldiğinde odaya girince beni öyle bir gördüki,ağlamaktan şişmiş gözlerimle hala salyasümük ağlıyordum.geldi sarıldı,azcıkta onun koynunda ağladım.sonra özür diledi,asla anneliğimi sorgulamadığını,sözlerine aldırış etmememi söyledi.böyle işte:78:
ben kaçıyorum kızlaaar öpüldünüz
ay hem güldüm hem ağladım ,, kötüydü yaaa,,, ama modu değiştireceim bakalım arayacağım meşe odunumu bahanesiz bi şekilde ne tepki verecek ,,, benden böyle bi adım görünce şaşıracak yüksekçe bi ihtimal ama olsun :)sonucu yazarım ,, ama eğer istediğim tepkiyi alamazsam daha beter olurum o zaman çekersin beni anlaştık mı ?
e hatun istediğini almış o yüzden bu kadar pozitif dün kessen yazmazdı bunlarıama şimdi aramak için bütün şevkim gitti
yok hayatım sen ara.emin ol yine yazardım,yazardım ama siz bilmeden kocamın ağzına ederdim.bunu kendim için değil siz sıyrılın bu ruh halinden diye yazdım.ara bence bukadar uzun küslük olmaz.bu defada sen bir adım at ona,buna ihtiyacı olabilir eşinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?