- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.021
Günaydın arkadaşlar...
Ben br haftadır çok fena hastaydım. Bugün yeni yeni toparlanıyorum. Sizler nasılsınız? Akşama napıyosunuz???
Günaydın
Oğlum da bana artık acıyıp akşam uyumaya karar verdi, ben de bugün daha iyi uyandım.
Bugün bizim eşimle yıldönümümüz 11 seneyi geride bıraktıkacı tatlı ayrı barışık geçirdiğimiz tam 11 sene ve bu yıldönümüzde o artık sadece sevdiğim değil çocuğumun babası...
Günaydın arkadaşlar...
Ben br haftadır çok fena hastaydım. Bugün yeni yeni toparlanıyorum. Sizler nasılsınız? Akşama napıyosunuz???
yaw benmi yanlış hatırlıyorum acaba,eskiden yılbaşı günü yarım gün mesai olurdu,ertesi gün tam gün tatil olurdubugün biz niye tam gün çalışıyozki yarın zaten cumartesi tüh beee şansa bak
Günaydın arkadaşlar...
Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Dostluğumuzun, arkadaşlığımızın daha da pekişmesi, sağlık, mutluluk, huzur ve şansın evlerimizden eksik olmaması dileğiyle...Nice yıllar, mutlu yıllar..
Maşallah cnm nice 11 yıllara olsun inşallah..
Kaç yıldır evlisiniz?
Kıymet çok geçmiş olsun, grip mi olmuştun?
Napalım valla akşam, kvalide kpeder görümce ve biz, saadetimize saadet katacak bir gece geçireceğiz. Ki ben 21.30 itibariyle Doruk'un yanına kıvrılmayı düşünüyorum.
Gülşan, hafta içine gelen yılbaşı günlerinde ben hep çalıştım ama şirketler kendi insiyatifleri ile erken bırakırlardı. 1 Ocak'ın cumartesiye geldiğini hiç hatırlatma, bütün takvimleri yırtasım geliyor
Geçmiş olsun Pelin nasıl oldu?
Bize yarım gün, 2 de paydos ama ben 12de çıkıp alışveriş yapıp sonra eve gidip ev toplayacağım,akşam da görümcek ve oğlu kesin bizde, eşime dün peşin peşin iğrenç bir yıldönümü geçireceğimizi ve büyük ihtimalle erkenden gidip yatacağımı da söyledim.
Akşam yemeğe gideriz diyor bakalım yer bile belli değil,bi yere yemeğe gidip eve dönücez bizim başka planımız yok.
Çok teşekkürler 5 yıldır evliyiz.11 yıl önce bu gece başlayan ilişkiye bu gece minicik bir oğlanla devam edeceğiz.Aslında çok duygulu benim için ama yalnız olamayacağımız için de bi o kadar sinirliyim.
O zaman sana daha kötü haberim var,önümüzdeki yılbaşı c.tesiye geliyor doğal olarak da 1 ocak pazara
yaseminiyi dileklerine bende katılıyorum canım
akşama bizdemi dışarı çıksak acaba,ben tavuk dolması yapayım diye düşünüyodum ama hiç yapmadımaslında hindi dolması iyi olurdu ama biz o hindiyi 5 gün yesek bitiremeyiz hele bi akşam olsun eve bi gidelim karar veririz ozaman siz ne yapacaksınız akşam yemeği,off çok yorgunum biz zaten yılbaşı kutlamıyoruz hiç eşimle,sıradan bi gün gibi geçiyor gidiyor burda öğretmen bir arkadaşımı çağırdım haftasonu bizde kal diye tek değişiklik o olcak herhalde
Yatıyormuş gibi yapıp notebookları yanımıza alıp laflayalım bari dostum yaaa
Sağol, bugün moral deposu gibiyim nasıl olsa, bu kadarcık şey beni sarsmaz
Ben bu yıl yemek işiyle ilgilenmiyorum. Az önce eşim aradı, kardeşiyle Carrefour'a gitmişler, annesi liste vermiş, ben yine sana sorayım dedim dedi. Ben de ne haliniz varsa görün, ben ne yemek yaparım ne mutfağa girerim dedim
Eşin sana süpriz mi yapcak ki Fatoş??ah canım geçmiş olsun pelin cadısıile hasta olmak çok zor olmuştur bence ,,, ben iyiyim ,,, akşam ne yapıyoruz evde olmadığımızı biliyorum hepsi bu ,,,
Geçen hafta griptim. Bi kaç günde atlatmıştım. Bu hafta nolduğumu ben de anlaymadım. Burun akıntısı hapşuruk fln yok ama titreme ve halsizlikten duramadım.. Eşim dr a götürdü. Emziriyo olunca bi tedavi uygulayamadılar. Kendi kadın doğumcuma gönderdiler.. Meğerse ateşim çıkmış, tansiyonum düşmüş vs vs.. Antibiyotik verdi dr..Kıymet çok geçmiş olsun, grip mi olmuştun?
Napalım valla akşam, kvalide kpeder görümce ve biz, saadetimize saadet katacak bir gece geçireceğiz. Ki ben 21.30 itibariyle Doruk'un yanına kıvrılmayı düşünüyorum.
Gülşan, hafta içine gelen yılbaşı günlerinde ben hep çalıştım ama şirketler kendi insiyatifleri ile erken bırakırlardı. 1 Ocak'ın cumartesiye geldiğini hiç hatırlatma, bütün takvimleri yırtasım geliyor
Pelin iyi cnm.. Tam formunda.. Gece sabahlara kadar oturuyo.. Bi de geceleri sevinç çığlıkları atmayı öğrendi.. Apartmandanatılmamız an meselesi yani..Geçmiş olsun Pelin nasıl oldu?
Bize yarım gün, 2 de paydos ama ben 12de çıkıp alışveriş yapıp sonra eve gidip ev toplayacağım,akşam da görümcek ve oğlu kesin bizde, eşime dün peşin peşin iğrenç bir yıldönümü geçireceğimizi ve büyük ihtimalle erkenden gidip yatacağımı da söyledim.
Akşam yemeğe gideriz diyor bakalım yer bile belli değil,bi yere yemeğe gidip eve dönücez bizim başka planımız yok.
Saol cnm..canım çok geçmiş olsunbiz evdeyiz çılgınlar gibi yeni yıl programlarını izleyecez
Evinizin neşesi huzuru hiç bozulmasın Aylin. Boşver bu yıl da böyle olsun.. Gelecek yıl, bu yılın da acısını çıkaracak bi kutlama yaparsınız..Çok teşekkürler 5 yıldır evliyiz.11 yıl önce bu gece başlayan ilişkiye bu gece minicik bir oğlanla devam edeceğiz.Aslında çok duygulu benim için ama yalnız olamayacağımız için de bi o kadar sinirliyim.
O zaman sana daha kötü haberim var,önümüzdeki yılbaşı c.tesiye geliyor doğal olarak da 1 ocak pazara
bizdeki yemek skandalı ise şööle bana sormadan plan yapmışlar menü hazırlamışlar bu da yetmezmiş gibi kayınpeder esin bişi yapmasın çalışıyo demiş buna bozulmuşlar benim tatlıları yapmama karar vermişler herkes kendi istediği tatlıyı bildirdi bende akşama yaş pastamı alıp gidicem ve renklerini keyifle seeredicem
Yatıyormuş gibi yapıp notebookları yanımıza alıp laflayalım bari dostum yaaa
Sağol, bugün moral deposu gibiyim nasıl olsa, bu kadarcık şey beni sarsmaz
Ben bu yıl yemek işiyle ilgilenmiyorum. Az önce eşim aradı, kardeşiyle Carrefour'a gitmişler, annesi liste vermiş, ben yine sana sorayım dedim dedi. Ben de ne haliniz varsa görün, ben ne yemek yaparım ne mutfağa girerim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?