2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah cnm nice 11 yıllara olsun inşallah..
Kaç yıldır evlisiniz?

Kıymet çok geçmiş olsun, grip mi olmuştun?

Napalım valla akşam, kvalide kpeder görümce ve biz, saadetimize saadet katacak bir gece geçireceğiz. Ki ben 21.30 itibariyle Doruk'un yanına kıvrılmayı düşünüyorum.

Gülşan, hafta içine gelen yılbaşı günlerinde ben hep çalıştım ama şirketler kendi insiyatifleri ile erken bırakırlardı. 1 Ocak'ın cumartesiye geldiğini hiç hatırlatma, bütün takvimleri yırtasım geliyor

Günaydın arkadaşlar...
Ben br haftadır çok fena hastaydım. Bugün yeni yeni toparlanıyorum. Sizler nasılsınız? Akşama napıyosunuz???

Geçmiş olsun Pelin nasıl oldu?

Bize yarım gün, 2 de paydos ama ben 12de çıkıp alışveriş yapıp sonra eve gidip ev toplayacağım,akşam da görümcek ve oğlu kesin bizde, eşime dün peşin peşin iğrenç bir yıldönümü geçireceğimizi ve büyük ihtimalle erkenden gidip yatacağımı da söyledim.

Akşam yemeğe gideriz diyor bakalım yer bile belli değil,bi yere yemeğe gidip eve dönücez bizim başka planımız yok.

Güzel dileklerine ben de katılıyorum Yasemin..
Bebeklerimizle geçireceğimiz ilk yılbaşımız... Anne olarak geçireceğimiz ilk yılbaşımız. Annelik benim hayatıma o kadar çok şey kattı ki ( başta uykusuzluk olmak üzere!! )
Bundan sonraki yıllarda da huzurumuzun, dostluğumuzun, sağlığımızın katlanarak artmasını diliyorum ben de..
Bi de şu buluşmalara gelebilmeyi çoook istiyorum... :97:

Maşallah cnm nice 11 yıllara olsun inşallah..
Kaç yıldır evlisiniz?

Çok teşekkürler 5 yıldır evliyiz.11 yıl önce bu gece başlayan ilişkiye bu gece minicik bir oğlanla devam edeceğiz.Aslında çok duygulu benim için ama yalnız olamayacağımız için de bi o kadar sinirliyim.

O zaman sana daha kötü haberim var,önümüzdeki yılbaşı c.tesiye geliyor doğal olarak da 1 ocak pazara

yasemin iyi dileklerine bende katılıyorum canım
akşama bizdemi dışarı çıksak acaba,ben tavuk dolması yapayım diye düşünüyodum ama hiç yapmadım aslında hindi dolması iyi olurdu ama biz o hindiyi 5 gün yesek bitiremeyiz hele bi akşam olsun eve bi gidelim karar veririz ozaman siz ne yapacaksınız akşam yemeği,off çok yorgunum biz zaten yılbaşı kutlamıyoruz hiç eşimle,sıradan bi gün gibi geçiyor gidiyor burda öğretmen bir arkadaşımı çağırdım haftasonu bizde kal diye tek değişiklik o olcak herhalde

yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl sizlere kutlu olsunnn yeni yıl bizlere kutlu olsunnn mutlulukk dolsuuunnn
günaydın anneeeelleeeerrrr
koşturmacayla geçen bir sabahtan yine merhaba çok neşeli bir gün deil mi her ne kadar kocamı öldürmek üzere programlanmış hatta rüyamda öldürmüş olsamda güsel bi gün oğluşun da keyfi yerinde öksürüğü azaldı teşekkürler ayva suyyyyuuuuaylin yıldönümünüz kutlu olsun bu arada kerem nası oldu akşama büyük eğlence var bi sizde bideburculardaaaa
bizde çok eğlenicez eserin gürültülü sülalesiyle bir koca gece
imdaaaaatttttt

Son düzenleme:

Yatıyormuş gibi yapıp notebookları yanımıza alıp laflayalım bari dostum yaaa

Sağol, bugün moral deposu gibiyim nasıl olsa, bu kadarcık şey beni sarsmaz

Ben bu yıl yemek işiyle ilgilenmiyorum. Az önce eşim aradı, kardeşiyle Carrefour'a gitmişler, annesi liste vermiş, ben yine sana sorayım dedim dedi. Ben de ne haliniz varsa görün, ben ne yemek yaparım ne mutfağa girerim dedim

bizdeki yemek skandalı ise şööle bana sormadan plan yapmışlar menü hazırlamışlar bu da yetmezmiş gibi kayınpeder esin bişi yapmasın çalışıyo demiş buna bozulmuşlar benim tatlıları yapmama karar vermişler herkes kendi istediği tatlıyı bildirdi bende akşama yaş pastamı alıp gidicem ve renklerini keyifle seeredicem

ah canım geçmiş olsun pelin cadısı ile hasta olmak çok zor olmuştur bence ,,, ben iyiyim ,,, akşam ne yapıyoruz evde olmadığımızı biliyorum hepsi bu ,,,
Eşin sana süpriz mi yapcak ki Fatoş??

Geçen hafta griptim. Bi kaç günde atlatmıştım. Bu hafta nolduğumu ben de anlaymadım. Burun akıntısı hapşuruk fln yok ama titreme ve halsizlikten duramadım.. Eşim dr a götürdü. Emziriyo olunca bi tedavi uygulayamadılar. Kendi kadın doğumcuma gönderdiler.. Meğerse ateşim çıkmış, tansiyonum düşmüş vs vs.. Antibiyotik verdi dr..
Aksi gibi annem Ankara'ya, eşim de Konya'ya gitti hafta içi.. İsyanlardaydım yani.. Tahmin edebileceğiniz üzere Pelin hiç durmadı.. Allah'a şükür hala hayattayım..
Yine çöreklendiler mi size kayınvalidenler!! Sen bunlara çok iyi hizmet edip de çok rahat ettiriyosun heralde ki baksana gitseler bile iki gün sonra yine geliyolar..

Pelin iyi cnm.. Tam formunda.. Gece sabahlara kadar oturuyo.. Bi de geceleri sevinç çığlıkları atmayı öğrendi.. Apartmandanatılmamız an meselesi yani..
Yemeğe başbaşa gidiyosunuz di mi?? En azından onun tadını çıkar. Dönüşü düşünme..

canım çok geçmiş olsun biz evdeyiz çılgınlar gibi yeni yıl programlarını izleyecez
Saol cnm..
Biz de coşkuyla zap yapıcaz..

Evinizin neşesi huzuru hiç bozulmasın Aylin. Boşver bu yıl da böyle olsun.. Gelecek yıl, bu yılın da acısını çıkaracak bi kutlama yaparsınız..

Sonra da pasta savaşı yaparsınız artık..

aylincim sen 11 yıl yazınca bana çok garip geldi ... ben çok hızlı davranmışım yaa

eşimimle ;

27 ağustos 2007 de doğum günnüde tanıştık aşık olduk ,, ama bir daha hiç görüşemedik
10 aralık 2007 de geldi aşkını ilan etti
29 ocak 2008 de evlenme teklif etti
08 şubat 2008 de nişanlandık
13 temmuz 2008 de evlendik
14 temmuz 2009 da hamile olduğumu öğrendim
08 ağustos 2009 askere gitti
10 mart 2010 kızım doğdu

şuan 1222 gündür tanıdığım bir adamla evliyim ve çocuğum var

günaydın kızlar...çok moralim bozuk.dün gece 12 ye kadar fakülte acildeydik.asyanın kullandığı boğaz enfeksiyonu antibiyotikler bağırsak enfeksiyonuna yol açmış ishal ve kusuyo dünden beri.çeridi kalmadı yavrucak..of of şimdide onun tedavisine başladık...dün eşimde acildeydi.o da çok hasta..akşama arkadaşlarla birlikte olacaktık sanırım biz gidemiycez...

wwwuuuwww çileden çıkarmışlar seni ne güzel işte kaynana yapsın yemekleri sende afiyetle ye menemen yapmayı bilmeyen kadın akşama sizi aç bırakmasa bari

günaydın kızlarr
herkese şimdiden iyi seneler
ben böle şöle bi yazıyım gibi kutmamam normalde bu şimdilik olsun çünkü çok yorgun ve uykusuzum serhan dün 9 ayın en kötü gecesini geçirtti bana hani arada bi olurdu da bukadar olmazdı resmen perişanım şükür hiç bi sorun yok ama gece ben salladım yatırdım odadan çıkmadan o kalktı hadi bi daha bi daha derken sabah oldu dün gece kesintisiz 15dk uyumamışımdır aynada kendimi tanıyamadım elim yüzüm şekil değiştirdi
şimdi bunu sık yaşayanlar bi gece için bu kadar vır vır etme diyebilirler ama alışık olmayınca çok zor oluyo allah kolaylık versin herkese

şimdi beyimizin kahvaltısını hazırlıyım sonra tekrar gelirim umarım biraz daha dinç olarak

Ah aaah Kıymet nerde başbaşa gitmek, tabisi de ablası ve oğlu da gelecek, her sene seneye şöyle yaparız seneye böyle eğleniriz diyerek geçiyor zaten ,bu sene "oğlumuzla ilk yılbaşımız onsuz geçirmeyelim ne yapacaksak o da yanımızda olsun" diyerek kandırdı beni:84:
Burcu ben büyük ihtimalle açarım zaten laptopu bari 2-3 sevdiğim insanla konuşurum diye,gel anacım beklerim
Yasemin iyi dileklerin için çoook teşekkürler,Allah hepimizin mutluluğunu daim eylesin amin

Kıymetcim çok geçmiş olsun, Pelincik nasıl oldu..?

Bizde evdeyiz bu akşam, büyük ihtimalle kvalide ve kpeder gelmiyor, annem, dedecik, eşim, İklim ve ben kutlayacaz..

Esincim, Cemy nin daha iyi olmasına sevindim, bir süre daha devam et ayva yaprağı suyu içirmeye, yan etkisi yok, güvenle içirebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…