2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Belki bulutların arasına dalacak
Napim bişi yazmayınca alınıyor, aklıma o geldi, onu yazdım :) Şu an tatlı krizim tuttu, fazla bi yaratıcılık beklemeyin benden...

heh onu dicektim ben de, sırf kızmasın diye bişi yazdın di mi diye:))
ben her daim o krizdeyim:)) bi sufle sipariş et kendine

slm seviyesi seviyeme uygun hanımlar
yine döktürmüşsünüz millet öğle yemeğine çıkmadan ben geçmişi okumayı bitiremiyorum bu gün maşallahınız varmış zaten
kocalardan bahsetmişsiniz
benimki önüne konanı yer ütülü olanı giyer ütülü yoksa ütüsüzünü giyer canına tak demeden "yapılmamış" demez, aldığıma verdiğime karışmaz, iltifat etmeyi gönül almayı bilir, kolay kolay sorun çıkarmaz ben çıkarırsam alttan alır sağ olsun, ben temzlik yaparken o da toz alır, evden kaçmayı aklına koymamışsa çocuğa göz kulak olur. deniz gece 23.00 e kadar benimdir o saate kadar uyumadıysa ben yatarım babası ilgilenir
AMA "bunu al, bunu kaldır" dedin mi "tamam" der ve saniyesinde unutur, yaparız der yumurta .... dibine gelmeden yapmaz (ilk yağmur yağmadam(ilk yağmur 20 gün önce yağdı ) sobayı kurmadı mesela), eli fazla açıktır herkese mümkün olduğu kadar destek olmaya çalışır biz birikim yapamayız... ay daha var ama aklıma gelmiyo işte bir artı bir eksi idare ediyoruz :92:

ona ben de deliyim "tamam şeyma haklısın" der daha da konuşmaz, insanı haklıyken haksız yapar çıkar işin içinden söyleyeceklerin içinde patlar :95:

ay dün akşam ne yaptı
mama sandalyesi alıyorum internetten, park yatağın içine ortapedik yatak aldım oyuncak bakıyorum 6-12 ayda bir şey bulamadım stoklar tükenmiş 12-24 aya bakıyorum 12-18 ay arası olan bir kaçını ona da gösterdim "daha erken bunlar için" dedi. dün sizin söylediklerinizden de doluyu ya ben buna bir patladım "mama sandalyesine de erken dedin millet kaldırmak üzere biz daha yeni alıyoruz karışma işime" diye. yine küstü "tamam şeyma haklısın" dedi :84: ay öldürecek bu adam beni yav

Ayy bir yorum yazdım ama seviyeyi düşürmemek için sildim.
ben yemeğe kaçanzi öptüm.

sen yaz anacım bizim seviyemiz belli :82:

o aletlerde bir hata vardır ne kadar hareketli olursa olsun mutlaka alıyor çocuklar kilo 100gr da olsa, kulak işini de iyi takibet bence

hmm..biri yüksek seviyemi dedi????

ne oldu

sealm arkadaşlar..nasılsınız? biz iyileştik çok şükür.. Allahım bidaha yaşatmasın çok zor oluyo hastalık yaa.. dün dr kontrolümüz vardı kuzumun hırıltısı da tamamen geçmiş çok mutlu oldum.. kilomuz11.700 boy 80 cm olmuş eşleriyle problemli olan arkadaşlar var sanırım.. inş. bir an önce herşey yoluna girer.. aklıma gelmişken sizleride bilgilendiriyim kızlar bizim dr cold mix i sık kullanmaya karşı ileride solunum yollarında problemlere sebel olabiliryomuş özlellikle hassas bünyeli bebişler aman dikkat sık kullanmayın nolur.. bize kar zarar hesabı yapıp arasıra bikaç saatlik kullanım için uygun olabilir fazla alıştırmayalım dedi.. herkesi çok öpüyorum bebişlerinizle eşlerinizle sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu bol paralı bir yıl diliyorum...

Selam, dal dal ucundan kıyısından yakala hadi..

heh onu dicektim ben de, sırf kızmasın diye bişi yazdın di mi diye:))
ben her daim o krizdeyim:)) bi sufle sipariş et kendine

Çözdün beni çözdün
Şimdi buna da alınacak, yandım ben :18:
Sufle deme, demeeee, kimse getirmez buraya... Acaba kocayla barışmak için akşam bana sufle ısmarlamasını mı şart koşsam

bak bu oyuncak meselesine de çok güldüm şimdi :)

Ebru ben hep labne veriyorum, o kadar da incelemeyin yahu
labne tuzsuzmuydu kı??:44:
gecmiş olsun elf..ogluşumuzuda maşşalah annesi..boyuna posuna..

''tamam şeyma haklısın '' demek haksızlıgının üstüne yatıp olaydan yara almadan sıyrılıvermeye calışmaktr....benim kocininde zaman zaman tartışma esnasında sarfettiği klasik üç cümledir..ama genele yayarsak durumu kocimi anlatrsam bu platformda iyi bi sövgüye razı olmam gerekecek..o yuzden mende kalsın incelikleri..

okudum.okurken üzüldüm,kızdım ve çok güldüm.şimdik cvp vereyim.

FATMA cım dün sana yorumumu yazmıştım zaten gördün mü bilmem.bugünde genel olarak Meral in söylediklerine katılıyorum.ve zaman diyorum.inşaallah düzeleceksiniz.

BURCU sende gavurluk var mı?yahu kadın bu ne inat?kocanı çok yıpratıyorsun gibime geliyor.senin içinde annene sonuna kadar katılıyorum.gavurluk kelimesini yanlış anlamayın.burda inatçılar için kullanılan bir terim.

AYLİN o cevabı yaz,merak ettim.şuan seviye olarak eşit insanlar var nasılsa.

koca mevzusuna gelince benim kocamın 2 tane kötü yanı var.biri:siniri ve sinirlenince söylediğini bilmemesi.ikincisi:AİLESİ.ikincisi çok vahim:86nun dışında seviyor,bunu belli etmekten kaçınmıyor,boş zamanları hep bizle geçiriyor,bizim için çok sevdiği şeyleri feda edebiliyor,istediğimde ev işinde yardımda ediyor ama kendi çapında.oyy iyidir benim kocam,odunluk var azcık ama iyidir
birde dikkatimi çekti,herkes genel olarak topiktekilerin evliliği ilgili kafalarında bir analiz yapmış,bende dahil.

Son düzenleme:
aktivite masasından bahsetmişsiniz bizde playskool aktivite masamız ve yaramaz toplar oyuncağımız var ama henüz ikisinede başlamadık bu ay deneyeceğim bende bakalım nasıl tepki verecek

Kuzunun iyileşmesine sevindim canım, geçmiş olsun, Allah tekrarından korusun...

Ihh, yok, sapıma kadar Türk'üm ama eski Arnavut Türklerinden olduğum için sağlam inatçıyımdır. Çok inat ettiğim zaman eşim Arnavut inadına ...yım senin der hatta.

OĞLUM,KIPIRCANIM 10 aylık oldu

Hadi iyi uçuşlar :)))

:44::111:

bir bulsam alcağım meral cim ama,bulamıyorumki

kız bu uçuşlar da ne oliyy:44: kadın dalacam diyo, sen iyi uçuşlar diyon??:))

Belki bulutların arasına dalacak
Napim bişi yazmayınca alınıyor, aklıma o geldi, onu yazdım :) Şu an tatlı krizim tuttu, fazla bi yaratıcılık beklemeyin benden...

şöyle oluyor meral cim.bana yazacak bişey bulamıyor,başından savıştırmak için aklına ilk geleni yazıyor,ondan yani.

Selam, dal dal ucundan kıyısından yakala hadi..

yakaladım bile bacım,kaçar mı benden:82:

Son düzenleme:
Çözdün beni çözdün
Şimdi buna da alınacak, yandım ben :18:
Sufle deme, demeeee, kimse getirmez buraya... Acaba kocayla barışmak için akşam bana sufle ısmarlamasını mı şart koşsam

walla barışmanıza vesile olacaksa adam bayıla bayıla ısmarlar kanımca:)) hadi ara o zaman

labne tuzsuzmuydu kı??:44:

[genele yayarsak durumu kocimi anlatrsam bu platformda iyi bi sövgüye razı olmam gerekecek..o yuzden mende kalsın incelikleri..[/B][/B]

evet cnm labne tuzsuz
kocana da maşallah

evet walla az çok kafamda belirmiş bi ev içi hal durumu söz konusu hepiniz için

Maaşallah Kıpırcan'a, Rabbim nice 10 aylarını, 10 yaşlarını sağlıkla görmyi nasip etsin
Ayrıca teessüf ederim, başımdan savmayı hiç aklımdan geçirmedim, yine bişi yazmazsam alınırsın diye yazayım dedim, o an çekmeceleri tırmalıyordum tatlı bişi diye, ilk o geldi yazdım, ama tatlı da bulamadım zati :)

Şaka bi yana, sahiden içimden gelmiyor, tamam evde çok surat yapmam ama arayıp konuşasım hiç yok. Yanlış hatırlamıyorsam hiç 3 gün küs kalmamıştık...

cnm labne vermedim hiç ..hazır olan herşeye terreddüt yapıorum.
aktivite masasını araştırıyorum henüz karar vermedim ..

ya labneyi daha önce de konuşmuştuk biz drlar sorun yok demiyor muydu.
aktivite masası çok pahalı geliyor bana yw onun yerine 10 farklı oyuncak alırım :26: ne bileyim. ben bunları aldım

Playskool Zıp Zıp Arkadaşlarım - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

VIB Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Pilsan Sallanan At - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

üçüncüye hiç ses etmeyin ben kendimin olsun çok istemiştim yürüteç olarak da kullanılabilir tekeerlek üstündeyken

katılıyorum:13:

katılıyorum:13:

aşağıda bikaç arkadaş yazmış bende onlara katılıyorum (hareketliler andan kilo almamış olabilir)

bu tavrını takdir ediyorum:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…