- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.561
kız bu uçuşlar da ne oliyy:44: kadın dalacam diyo, sen iyi uçuşlar diyon??:))
Belki bulutların arasına dalacak
Napim bişi yazmayınca alınıyor, aklıma o geldi, onu yazdım :) Şu an tatlı krizim tuttu, fazla bi yaratıcılık beklemeyin benden...
Eymenle uğraşıyodummBurnu tıkalı kuzumun uyuyamıyor, eczaneden otribebe aspiratör istedim, geldi uygularken kıyametler kotu tabi ama rahatladı, epeyce boşalttık burnunu:)) Yazgıcım şiddetle tavsiye edebilirim cnm, cidden işe yarıyor, diğer aspiratörlerden daha kullanışlı
burun kenarlarına içlerine vicks sür cnm akıtsın murnunu..yagmur da işe yaramıştı..
Ay teşekkür ederim cnm da yok öyle değil, yani menemen bile versem yer adam sesini çıkarmaz:)) bazen de kavga etmek lazım yaw, ne zaman şu niye böyle diye çemkirmeye kalksam adam haklısın diye kesip atıverir ama sonra ne olur yine bildiğini okurişini biliyo herif, e daha önce sen bana haklısın dememiş miydin diye yeni baştan çemkiririm ki yine doğru diyosun,daha dikkatli olucam der bu kez kısır döngü..
Ayy bir yorum yazdım ama seviyeyi düşürmemek için sildim.
ben yemeğe kaçanzi öptüm.
slm kızlar umarım herşey yolundadır
biz bu sabah sağlık ocağına gittik canım sıkıldı geldik(
kulağı için götürmüştüm baktı doktor bir şey yok dedi kulağının doğal yapışkan maddesi kaşıntı yapmış dedi
neyse sonra kilo ve boyuna baktık
boyu uzamamış( 100 gr da kilo vermiş (
canım çok sıkıldı atanın yemek sorunu yok çok düzenli yiyor herşeyi yiyo neden böyle oldu anlamadım önümüzdeki hafta çocuk doktoruna götürücem
hmm..biri yüksek seviyemi dedi????
selam herkesenasıl durumlar bakalım?
biz bugün doktora gidecektik,gidemiyoruz.babamız yarın erken çıkacak beraber gideriz dedi.yani yarın gideceğiz.
geçmiş çok derin görünüyor ama dalacağım sanırım:18:
Eymenle uğraşıyodummBurnu tıkalı kuzumun uyuyamıyor, eczaneden otribebe aspiratör istedim, geldi uygularken kıyametler kotu tabi ama rahatladı, epeyce boşalttık burnunu:)) Yazgıcım şiddetle tavsiye edebilirim cnm, cidden işe yarıyor, diğer aspiratörlerden daha kullanışlı
burun kenarlarına içlerine vicks sür cnm akıtsın murnunu..yagmur da işe yaramıştı..
sızlatır mı acaba diye çekindim doğrusu cnm, ama çok sıkışırsam yaparım artık sağol
heh onu dicektim ben de, sırf kızmasın diye bişi yazdın di mi diye:))
ben her daim o krizdeyim:)) bi sufle sipariş et kendine
slm seviyesi seviyeme uygun hanımlar
yine döktürmüşsünüzmillet öğle yemeğine çıkmadan ben geçmişi okumayı bitiremiyorum bu gün maşallahınız varmış zaten
kocalardan bahsetmişsiniz
benimki önüne konanı yer ütülü olanı giyer ütülü yoksa ütüsüzünü giyer canına tak demeden "yapılmamış" demez, aldığıma verdiğime karışmaz, iltifat etmeyi gönül almayı bilir, kolay kolay sorun çıkarmaz ben çıkarırsam alttan alır sağ olsun, ben temzlik yaparken o da toz alır, evden kaçmayı aklına koymamışsa çocuğa göz kulak olur. deniz gece 23.00 e kadar benimdir o saate kadar uyumadıysa ben yatarım babası ilgilenir
AMA "bunu al, bunu kaldır" dedin mi "tamam" der ve saniyesinde unutur, yaparız der yumurta .... dibine gelmeden yapmaz (ilk yağmur yağmadam(ilk yağmur 20 gün önce yağdı) sobayı kurmadı mesela), eli fazla açıktır herkese mümkün olduğu kadar destek olmaya çalışır biz birikim yapamayız... ay daha var ama aklıma gelmiyo işte bir artı bir eksi idare ediyoruz :92:
ona ben de deliyim "tamam şeyma haklısın" der daha da konuşmaz, insanı haklıyken haksız yapar çıkar işin içinden söyleyeceklerin içinde patlar :95:
ay dün akşam ne yaptı
mama sandalyesi alıyorum internetten, park yatağın içine ortapedik yatak aldım oyuncak bakıyorum 6-12 ayda bir şey bulamadım stoklar tükenmiş 12-24 aya bakıyorum 12-18 ay arası olan bir kaçını ona da gösterdim "daha erken bunlar için" dedi. dün sizin söylediklerinizden de doluyu ya ben buna bir patladım "mama sandalyesine de erken dedin millet kaldırmak üzere biz daha yeni alıyoruz karışma işime" diye. yine küstü "tamam şeyma haklısın" dedi :84: ay öldürecek bu adam beni yav
sen yaz anacım bizim seviyemiz belli :82:
o aletlerde bir hata vardır ne kadar hareketli olursa olsun mutlaka alıyor çocuklar kilo 100gr da olsa, kulak işini de iyi takibet bence
ne oldu
labne tuzsuzmuydu kı??:44:Ebru ben hep labne veriyorum, o kadar da incelemeyin yahu
gecmiş olsun elf..ogluşumuzuda maşşalah annesi..boyuna posuna..sealm arkadaşlar..nasılsınız? biz iyileştik çok şükür.. Allahım bidaha yaşatmasın çok zor oluyo hastalık yaa.. dün dr kontrolümüz vardı kuzumun hırıltısı da tamamen geçmiş çok mutlu oldum.. kilomuz11.700 boy 80 cm olmuşeşleriyle problemli olan arkadaşlar var sanırım.. inş. bir an önce herşey yoluna girer.. aklıma gelmişken sizleride bilgilendiriyim kızlar bizim dr cold mix i sık kullanmaya karşı ileride solunum yollarında problemlere sebel olabiliryomuş özlellikle hassas bünyeli bebişler aman dikkat sık kullanmayın nolur.. bize kar zarar hesabı yapıp arasıra bikaç saatlik kullanım için uygun olabilir fazla alıştırmayalım dedi.. herkesi çok öpüyorum bebişlerinizle eşlerinizle sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu bol paralı bir yıl diliyorum...
slm seviyesi seviyeme uygun hanımlar
yine döktürmüşsünüzmillet öğle yemeğine çıkmadan ben geçmişi okumayı bitiremiyorum bu gün maşallahınız varmış zaten
kocalardan bahsetmişsiniz
benimki önüne konanı yer ütülü olanı giyer ütülü yoksa ütüsüzünü giyer canına tak demeden "yapılmamış" demez, aldığıma verdiğime karışmaz, iltifat etmeyi gönül almayı bilir, kolay kolay sorun çıkarmaz ben çıkarırsam alttan alır sağ olsun, ben temzlik yaparken o da toz alır, evden kaçmayı aklına koymamışsa çocuğa göz kulak olur. deniz gece 23.00 e kadar benimdir o saate kadar uyumadıysa ben yatarım babası ilgilenir
AMA "bunu al, bunu kaldır" dedin mi "tamam" der ve saniyesinde unutur, yaparız der yumurta .... dibine gelmeden yapmaz (ilk yağmur yağmadam(ilk yağmur 20 gün önce yağdı) sobayı kurmadı mesela), eli fazla açıktır herkese mümkün olduğu kadar destek olmaya çalışır biz birikim yapamayız... ay daha var ama aklıma gelmiyo işte bir artı bir eksi idare ediyoruz :92:
ona ben de deliyim "tamam şeyma haklısın" der daha da konuşmaz, insanı haklıyken haksız yapar çıkar işin içinden söyleyeceklerin içinde patlar :95:
ay dün akşam ne yaptı
mama sandalyesi alıyorum internetten, park yatağın içine ortapedik yatak aldım oyuncak bakıyorum 6-12 ayda bir şey bulamadım stoklar tükenmiş 12-24 aya bakıyorum 12-18 ay arası olan bir kaçını ona da gösterdim "daha erken bunlar için" dedi. dün sizin söylediklerinizden de doluyu ya ben buna bir patladım "mama sandalyesine de erken dedin millet kaldırmak üzere biz daha yeni alıyoruz karışma işime" diye. yine küstü "tamam şeyma haklısın" dedi :84: ay öldürecek bu adam beni yav
sen yaz anacım bizim seviyemiz belli :82:
o aletlerde bir hata vardır ne kadar hareketli olursa olsun mutlaka alıyor çocuklar kilo 100gr da olsa, kulak işini de iyi takibet bence
ne oldu
sealm arkadaşlar..nasılsınız? biz iyileştik çok şükür.. Allahım bidaha yaşatmasın çok zor oluyo hastalık yaa.. dün dr kontrolümüz vardı kuzumun hırıltısı da tamamen geçmiş çok mutlu oldum.. kilomuz11.700 boy 80 cm olmuşeşleriyle problemli olan arkadaşlar var sanırım.. inş. bir an önce herşey yoluna girer.. aklıma gelmişken sizleride bilgilendiriyim kızlar bizim dr cold mix i sık kullanmaya karşı ileride solunum yollarında problemlere sebel olabiliryomuş özlellikle hassas bünyeli bebişler aman dikkat sık kullanmayın nolur.. bize kar zarar hesabı yapıp arasıra bikaç saatlik kullanım için uygun olabilir fazla alıştırmayalım dedi.. herkesi çok öpüyorum bebişlerinizle eşlerinizle sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu bol paralı bir yıl diliyorum...
okudum.okurken üzüldüm,kızdım ve çok güldüm.şimdik cvp vereyim.
FATMA cım dün sana yorumumu yazmıştım zaten gördün mü bilmem.bugünde genel olarak Meral in söylediklerine katılıyorum.ve zaman diyorum.inşaallah düzeleceksiniz.
BURCU sende gavurluk var mı?yahu kadın bu ne inat?kocanı çok yıpratıyorsun gibime geliyor.senin içinde annene sonuna kadar katılıyorum.gavurluk kelimesini yanlış anlamayın.burda inatçılar için kullanılan bir terim.
AYLİN o cevabı yaz,merak ettim.şuan seviye olarak eşit insanlar var nasılsa.
koca mevzusuna gelince benim kocamın 2 tane kötü yanı var.biri:siniri ve sinirlenince söylediğini bilmemesi.ikincisi:AİLESİ.ikincisi çok vahim:86nun dışında çokseviyor,bunu belli etmekten kaçınmıyor,boş zamanları hep bizle geçiriyor,bizim için çok sevdiği şeyleri feda edebiliyor,istediğimde ev işinde yardımda ediyor ama kendi çapında.oyy iyidir benim kocam,odunluk var azcık ama iyidir
birde dikkatimi çekti,herkes genel olarak topiktekilerin evliliği ilgili kafalarında bir analiz yapmış,bende dahil.
Hadi iyi uçuşlar :)))
Şebnem cnm kilo konusuna takılma, hem tartı farkı olabilir hem de fazla hareketliler neticede bi ay kilo almasa bişicik olmaz. Ata maşallah zaten ufak tefek değil, bi ay almasın ne olacak
kız bu uçuşlar da ne oliyy:44: kadın dalacam diyo, sen iyi uçuşlar diyon??:))
Belki bulutların arasına dalacak
Napim bişi yazmayınca alınıyor, aklıma o geldi, onu yazdım :) Şu an tatlı krizim tuttu, fazla bi yaratıcılık beklemeyin benden...
Selam, dal dal ucundan kıyısından yakala hadi..
labne tuzsuzmuydu kı??:44:
gecmiş olsun elf..ogluşumuzuda maşşalah annesi..boyuna posuna..
canım benim çok sağol.Geçti şükürler olsun ki... tüm bebişlerimize maşallahhh....
Çözdün beni çözdün
Şimdi buna da alınacak, yandım ben :18:
Sufle deme, demeeee, kimse getirmez buraya... Acaba kocayla barışmak için akşam bana sufle ısmarlamasını mı şart koşsam
labne tuzsuzmuydu kı??:44:
[genele yayarsak durumu kocimi anlatrsam bu platformda iyi bi sövgüye razı olmam gerekecek..o yuzden mende kalsın incelikleri..[/B][/B]
okudum.okurken üzüldüm,kızdım ve çok güldüm.şimdik cvp vereyim.
FATMA cım dün sana yorumumu yazmıştım zaten gördün mü bilmem.bugünde genel olarak Meral in söylediklerine katılıyorum.ve zaman diyorum.inşaallah düzeleceksiniz.
BURCU sende gavurluk var mı?yahu kadın bu ne inat?kocanı çok yıpratıyorsun gibime geliyor.senin içinde annene sonuna kadar katılıyorum.gavurluk kelimesini yanlış anlamayın.burda inatçılar için kullanılan bir terim.
AYLİN o cevabı yaz,merak ettim.şuan seviye olarak eşit insanlar var nasılsa.
koca mevzusuna gelince benim kocamın 2 tane kötü yanı var.biri:siniri ve sinirlenince söylediğini bilmemesi.ikincisi:AİLESİ.ikincisi çok vahim:86nun dışında seviyor,bunu belli etmekten kaçınmıyor,boş zamanları hep bizle geçiriyor,bizim için çok sevdiği şeyleri feda edebiliyor,istediğimde ev işinde yardımda ediyor ama kendi çapında.oyy iyidir benim kocam,odunluk var azcık ama iyidir
birde dikkatimi çekti,herkes genel olarak topiktekilerin evliliği ilgili kafalarında bir analiz yapmış,bende dahil.
Kuzunun iyileşmesine sevindim canım, geçmiş olsun, Allah tekrarından korusun...
saol canım benim.. Amin tüm bebişlerimiz korusun Allah.. bizi onlarla sınamasın
Aklıma gelmişken yazıyım kızlar.. geçen gün oğlumu fırının kulplarından tutunmuş ayakta yakaladım mutfakta ve ön ocaklardan birisinde çorba kaynıyordu:18:kaşla göz arasında dokunmaması gerekn ne varsa orda sıpalar artık.. bende fırının arka ocaklarına geçicem artık napimm.. daha ne tehlikeler bekliyor kimbilir..inanın 2dk boş bırakmaya gelmiyorlar artık...Allahım korusun
OĞLUM,KIPIRCANIM 10 aylık oldu
:44::111:
bir bulsam alcağım meral cim ama,bulamıyorumki
şöyle oluyor meral cim.bana yazacak bişey bulamıyor,başından savıştırmak için aklına ilk geleni yazıyor,ondan yani.
yakaladım bile bacım,kaçar mı benden:82:
walla barışmanıza vesile olacaksa adam bayıla bayıla ısmarlar kanımca:)) hadi ara o zaman
evet cnm labne tuzsuz
kocana da maşallah
evet walla az çok kafamda belirmiş bi ev içi hal durumu söz konusu hepiniz için
cnm labne vermedim hiç ..hazır olan herşeye terreddüt yapıorum.
aktivite masasını araştırıyorum henüz karar vermedim ..
katılıyorum:13:Az kalsın basılacaktım
Fatmacım, için huzursuz, bi işaret bekliyorsun, aramak için de bahaneler uyduruyorsun sankim :) Azıcık bekle arkadaşım, çok gitme üstüne... Hadi afiyet olsun. Sen istediğin kadar yaz, biz severek okuruz, inşallah en kısa zamanda güzel haberler yaz...
katılıyorum:13:İnşallah akşam elinde çikolatalarla gelir eşin o zaman:))
niye böyle yapıyor bu adam yaw, acaba sen normal davrandıkça, oh demek benden vazgeçemiyor havalarına mı giriyor?? ya nasıl davranmak lazım acaba, sen bence yine temel işlerini yap ama kahve falan götürme ayağına şimdilik
Ay Fatma ne alakası var kuzumHangi arkadaşımızın bi derdi olursaa burda konuşuyoruz,dertleşiyoruz. hiçbirimiz bundan sıkılmıyoruz ki, aksine gün geliyor biz de rahatça sıkıntımızı paylaşıyoruz bu şekilde. artık sıkıntısı olanlar ne olur başınızı şişirdim gibi laflar etmesin
aşağıda bikaç arkadaş yazmış bende onlara katılıyorumslm kızlar umarım herşey yolundadır
biz bu sabah sağlık ocağına gittik canım sıkıldı geldik(
kulağı için götürmüştüm baktı doktor bir şey yok dedi kulağının doğal yapışkan maddesi kaşıntı yapmış dedi
neyse sonra kilo ve boyuna baktık
boyu uzamamış( 100 gr da kilo vermiş (
canım çok sıkıldı atanın yemek sorunu yok çok düzenli yiyor herşeyi yiyo neden böyle oldu anlamadım önümüzdeki hafta çocuk doktoruna götürücem
bu tavrını takdir ediyorum:13:yeniden selam kızlar
ewet aynen dediğim gibi oldu aradı bizimki önce bi nasılsınız ne yapıyosunuzla başladı sonra akşama istedğin bişey varmı gelirken alayım dedi en son kapatırkende öpüyorum canım dikat et kendini çok yorma didi bu arada ben naz yapmaya fazla yüzvermemeye devam ettim
artık akşama bilemiyorum yanii
hişşşşt vicksi burna sürmeye daha en az iki yıl var,topuklarına sürün sadece zararlıymış diyoz allloooooEymenle uğraşıyodummBurnu tıkalı kuzumun uyuyamıyor, eczaneden otribebe aspiratör istedim, geldi uygularken kıyametler kotu tabi ama rahatladı, epeyce boşalttık burnunu:)) Yazgıcım şiddetle tavsiye edebilirim cnm, cidden işe yarıyor, diğer aspiratörlerden daha kullanışlı
katılıyorum:13:Ebru ben hep labne veriyorum, o kadar da incelemeyin yahu
sealm arkadaşlar..nasılsınız? biz iyileştik çok şükür.. Allahım bidaha yaşatmasın çok zor oluyo hastalık yaa.. dün dr kontrolümüz vardı kuzumun hırıltısı da tamamen geçmiş çok mutlu oldum.. kilomuz11.700 boy 80 cm olmuşeşleriyle problemli olan arkadaşlar var sanırım.. inş. bir an önce herşey yoluna girer.. aklıma gelmişken sizleride bilgilendiriyim kızlar bizim dr cold mix i sık kullanmaya karşı ileride solunum yollarında problemlere sebel olabiliryomuş özlellikle hassas bünyeli bebişler aman dikkat sık kullanmayın nolur.. bize kar zarar hesabı yapıp arasıra bikaç saatlik kullanım için uygun olabilir fazla alıştırmayalım dedi.. herkesi çok öpüyorum bebişlerinizle eşlerinizle sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu bol paralı bir yıl diliyorum...
katılıyorum:13: ayrıca coldmix i benim dr da tavsiye etmedi,oda içerisinde bir yere damlatın çok yakın olmasın bebeğe dedi, vickside en fazla topuğuna sürerek kullanın dedi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?